Nooit meer.... Heb via Amazon op 4 juli een Bell MX9 Adventure helm (oranje)besteld en zou uiterlijk op 20 juli geleverd worden. Na 3 weken nog niet verzonden. Heb ze 3 keer (via Amazon) aangeschreve... Leggi di più
Een verademing om te zien hoe alle kleding stond opgesteld , erg overzichtelijk. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bijzonder aardig personeel. Verkoper kundig , vriendelijk en zeer goed advies gek... Leggi di più
Altijd weer een plezier om bij jullie in Utrecht aan te landen, zelfs na jaren niks nodig gehad te hebben. Vriendelijke, attente en vakkundige medewerkers die ruim de tijd nemen om je van een goed ad... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bestel online alles voor uw motor bij MotoZoom. Van kleding zoals een motorpak en helm tot aan motoronderdelen en –accessoires. Bekijk onze aanbiedingen!
Le persone hanno visualizzato anche
Geweldige winkel
Geweldige winkel , ruime keus en erg vriendelijk geholpen , ontzettend gastvrij , reden om weer terug te komen
Het puntje op de I
Fijne winkel met ruim voldoende keuze. Ik kom al jaren bij Motozoom en ben ook zeker van plan dit te blijven doen.
Het enige dat ik jammer vindt is dat ik voor een paar honderd euro spullen aanschaf, dan is de protectie voor op de heupen op en dan moet ik verzendkosten betalen of terug komen wanneer de spullen binnen zijn. Het zou echt 5 sterren zijn geweest wanneer de verkoper had gezegd: Ik regel dat zodra de spullen binnen zijn deze kosteloos worden thuis bezorgt.
Prima service uitstekend…
Prima service uitstekend klantvriendelijk en goede uitleg
Zeer vriendelijk en eerlijk geholpen
Zeer vriendelijk en eerlijk geholpen! Winkel is uitgebreid en heb gevonden wat ik zocht.
Uitstekend geholpen
Perfect geholpen en ook nog leuk…
Perfect geholpen en ook nog leuk verhaal erbij.
een aanraader
snel, vriendelijk en deskundig voor een goede prijs :)
Goede service bij moto zoom
Goede service bij moto zoom , na het aan schaffen van mijn helm
kwam ik er thuis achter, dat deze elders € 59,00 voordeliger bleek
te zijn .
Dit bedrag is dan ook keurig netjes terug gestort op mijn rekening,
super opgelost !!
Ook in de shop ( Amsterdam ) netjes en vakkundig geholpen !
Bedankt. ....... M d G
Wederom prettig geholpen
Zoals altijd, zeer klantvriendelijk geholpen, eerst via de online chat, daarna ook persoonlijk in de winkel. Het ging om de aanschaf van een nieuw vizier voor mijn helm nadat de sluiting van de oude afgebroken was. De verkoper attendeerde mij erop dat dit mogelijk ook een garantiegeval zou kunnen zijn waarna hij dit ook snel in gang zette. Waarna hij ook het nieuwe vizier monteerde op mijn helm.
Fijne winkel!
Goed geholpen door Mark, voor alles wat ik zocht kunnen slagen. Fijne ervaring gehad!
Hele fijne sfeer
Hele fijne sfeer. Gastvriendelijke meedenkend en flexibel .. vrolijk en spontaan personeel! Relaxed om te winkelen.
Goede service, vriendelijke medewerkers en een groot assortiment. Al bij al een goede winkel voor de motorliefhebber
Super geholpen
Super geholpen, met alle kleding +helm inclusief goed advies ben ik zeer geslaagd in jullie winkel.
Een borgschroef van mijn helm was…
Een borgschroef van mijn helm was losgeraakt en deze werd gratis vervangen.
Goede zaak , uitstekend geholpen.
Een verademing om te zien hoe alle kleding stond opgesteld , erg overzichtelijk. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bijzonder aardig personeel. Verkoper kundig , vriendelijk en zeer goed advies gekregen.
We hebben dan ook twee jassen gekocht en twee paar handschoenen.
We gaan deze kleding binnenkort testen in de tropen.We zijn benieuwd.
Top service
Top service. Helpen je graag en weten waar ze het over hebben!
Super goede service
Super goede service. De rits van mijn nieuwe jas was stuk 2 weken na aankoop. Gewoon een nieuwe gekregen! Top!! Dank je wel. Erg blij mee.
Warme dag
Warme dag, maar ook een heel warme winkel (Amsterdam). Ik had niet de indruk dat er een (goede) airco onder het platte dak draaide. Ze probeerden het wel koel te houden door het dak nat te spoelen.
De winkel zelf is wel een mooie zaak!
Ik was er al eerder geweest, toen mocht ik buiten even mijn broek passen op mijn eigen motor. Nu was ik er om de broek op een warme dag te testen en vroeg ik of ik er ook een klein rondje op mocht rijden. Dat mocht wel, maar ik moest natuurlijk wel eerst afrekenen. Snap ik ergens wel. Later kwam ik terug om de binnenbroek en de bonnetjes op te halen toen ik overtuigd was van het ventilerend vermogen van mijn broek. Ook nog even wat gedronken om mijn vochtpijl weer omhoog te brengen ;)
Heel goed geholpen met aanschaf…
Heel goed geholpen met aanschaf motorspijkerbroek en schoenen. Schoenen was wat lastig met de pasvorm/maat. 1 precies wat ik zocht, maar mijn maat stond er niet meer bij. Wat een toeval achter stond er nog een paar in mijn maat. De kleur broek die ik wilde hing ook niet in de rekken. Na wat zoeken kwam er vanachter nog 1 broek tevoorschijn. Mijn maat en mijn kleur.
Beetje geluk ook wel natuurlijk, maar de wil om voor mij te gaan zoeken... heel blij mee!
Hartstikke goed en vriendelijk…
Hartstikke goed en vriendelijk geholpen.
Aanrader..
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.