Nooit meer.... Heb via Amazon op 4 juli een Bell MX9 Adventure helm (oranje)besteld en zou uiterlijk op 20 juli geleverd worden. Na 3 weken nog niet verzonden. Heb ze 3 keer (via Amazon) aangeschreve... Leggi di più
Een verademing om te zien hoe alle kleding stond opgesteld , erg overzichtelijk. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bijzonder aardig personeel. Verkoper kundig , vriendelijk en zeer goed advies gek... Leggi di più
Altijd weer een plezier om bij jullie in Utrecht aan te landen, zelfs na jaren niks nodig gehad te hebben. Vriendelijke, attente en vakkundige medewerkers die ruim de tijd nemen om je van een goed ad... Leggi di più
Zoals altijd, zeer klantvriendelijk geholpen, eerst via de online chat, daarna ook persoonlijk in de winkel. Het ging om de aanschaf van een nieuw vizier voor mijn helm nadat de sluiting van de oude a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bestel online alles voor uw motor bij MotoZoom. Van kleding zoals een motorpak en helm tot aan motoronderdelen en –accessoires. Bekijk onze aanbiedingen!
Le persone hanno visualizzato anche
Supergoed geholpen
Supergoed geholpen. Enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat bij het helmen passen veel Schuberts niet op voorraad waren. Kan gebeuren natuurlijk. Voor de rest helemaal perfect. Enthousiaste en professionele verkoper die rustig de tijd nam en ruime kennis van helmen had.
Wat een SERVICE
Wat een SERVICE! Nieuwe Shark helm gekocht. De intercom heel netjes gemonteerd en ook de pin-lock er al ingezet!
Welkome gevoel
Dit is de tweede keer dat ik er kom. De eerste keer goed geholpen en de tweede keer ook. Wat ik belangrijk vind is dat ik een welkome gevoel ervaar. Inhoudelijk word je echt goed geholpen. Goed advies, de verkopers denken met je mee.
Vandaag voor een complete motor outfit…
Vandaag voor een complete motor outfit bij Motozoom geweest. Uitstekend en deskundig geholpen zonder dwingend richting bepaalde merken te zijn. Mooie prijs voor alles gemaakt. Ook nog demo van een airbag gehad, dat wordt dus nu de volgende aankoop! Kortom top winkel
Uitstekend advies
Uitstekend advies, zeer correcte bediening, goede prijs
Uitstekende winkel
Uitstekende winkel. Goede service, aardige mensen echte aanrader
goede service
Heb div dingen aangeschaft voor mijn yam mt07 midden bok,navi materiaal van s w motech .goed geholpen en geadviseerd ook meerdere mounts voor mijn navi kunen testen om de juiste maat te bepalen die ik fijn vond. Super.
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen
En goed advies echt een aanrader.
Goede sortering & vakkundig personeel
Topservice en behulpzaamheid
Bij MotoZoom werken vriendelijke en gezellige mensen die je graag helpen en hier ook echt de tijd voor nemen. Dit betekent natuurlijk dat je soms ook wat langer moet wachten totdat je geholpen wordt, maar deze tijd valt makkelijk te overbruggen met wat te drinken (en in het weekend een gratis broodje Unox) of rondkijken is de shop waarin ze alles hebben. Topservice ook: verkeerd geleverde knieprotectoren konden gebruikt (maar zonder beschadiging) en 1,5 jaar na aankoop (veel pech met de motor dus niet aantoe gekomen te ruilen) nog omgewisseld worden voor de goede. Ik raad deze winkel aan iedereen aan!
Goed geholpen en uitstekende service
Ik had een helm besteld, Shark EVO one 2. Mocht hem thuis uitproberen. Zo gezegd zo gedaan. Nadat ik de helm een half uur op had begon het bij mijn kaken te knellen. Helaas. Ik kon de helm weer terug brengen binnen 24 uur. Super service moet ik zeggen. Ik krijg het geld terug gestort.
Kortom. Ze hebben mij goed geholpen en de service is super. Bedankt motozoom.
Gr. Fred
Gewoon een lekkere winkel met vriendelijk personeel...
Grote winkel met veel kleding, helmen etc. Heel belangrijk vriendelijk en deskundig personeel. Bijkomend voordeel gratis koffie met een hot dog. Top...
Leuke winkel met goede prijzen voor…
Leuke winkel met goede prijzen voor goede kwaliteit
Enorm veel keus met eerlijke prijzen
Erg fijne ervaring
Erg fijne ervaring met de klantenservice en goede voorwaarden, zeker voor herhaling vatbaar!
Enig verbeterpuntje is dat de melding dat de minimale bestelwaarde 20 euro moet zijn vrij laat komt in het bestelproces, had het liever eerder ergens gezien, lijkt mij toch belangrijke info voor iedereen.
Fijne winkel met vakkundig en zeer vriendelijk personeel
Na 10 jaar Motozoom weer eens bezocht, wat een fijne winkel is het toch. Vakkundig geholpen door Bram, nam alle tijd en heeft veel kennis, met name bij het uitzoeken van de helm en de handschoenen. Samen hebben we een mooie outfit samengesteld voor bij mijn nieuwe motor. Helemaal blij met mijn helm, leren jas, handschoenen en onderhoudsproducten!
Ik werd vriendelijk en deskundig…
Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen.
Klantgericht en topadvies. Super winkel
Fijn geholpen geworden. Goed advies gekregen. Ruim aanbod en mooie prijs kwaliteit. Top winkel
Verkeerd adres qua bezorging.
Alles liep verkeerd met bezorgen maar met communicatie en goede zorg van motozoom werd alles goed geregeld.
Zeer netjes behandeld door de medewerkers.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.