Mønthuset Danmark Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

Jeg skrev den 28 August at i IKKE skal ringe mig op, men den 1 og den 15 september gør i det igen. Sidder i og klapper i jeres beskitte hænder når i har fået en på krogen og får en bonus , jeg skal IK... Leggi di più

Jeg synes nogle gange godt det kan være lidt svært at finde ud af hvad man skal betale hos jer nogle gange får man et tempo der hedder 99 kr. og så står der noget med utrolig små bogstaver så koster d... Leggi di più

1. Rivenditore di monete

Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af eksklusive samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. De er ejet af det finske møntværk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributør for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og så langt væk som Rusland, USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i Brøndby og har ca. 50 ansatte.

Nella media

TrustScore 3 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hold jer lang lang lang væk fra det her…

Hold jer lang lang lang væk fra det her selskab. De stjæler. Jeg har betalt for 3 jubeleum mønter men modtaget en. Og de har sendt mig i Inkasso for 1100kr som jeg har betalt. Oh ikke modtaget mere end en jubilæums mønt. Nej hold jer lang væk fra det her firma. De skider på deres kunder (Fup firma)

20 settembre 2024

FUP SVINDEL OG SCAM

Selskabet ringer til min gamle mor, og siger hun skylder penge. De sender en PÅMINDELSE om at der skyldes penge, hvilket ikke er tilfældet. Jeg har sendt flere e-mails, hvor jeg skriver at at min 90 årige mor skal slette fra deres databaser, det respekterer de ikke, og ringer min mor op igen, for at overtale hende til at modtage mønter, de bruger endda argumentet, at hun har penge tilgode.

4 settembre 2025

Kære Karsten

Jeg forstår, at situationen opleves som meget ubehagelig, og jeg vil gerne undersøge sagen nærmere. For at vi kan finde ud af, hvad der er sket, og sikre at din mor ikke kontaktes fremover, har jeg brug for konkrete oplysninger som jeg har bedt om herinde.

Uden disse oplysninger er det desværre ikke muligt for os at identificere sagen i vores systemer og dermed hverken slette data eller stoppe kontakt.

Jeg vil gerne understrege, at vi selvfølgelig respekterer, hvis en kunde ikke ønsker henvendelser fra os og når vi har de nødvendige oplysninger, sørger vi for, at din mors data bliver håndteret korrekt i overensstemmelse med gældende regler.

Vær opmærksom på…

Vær opmærksom på, at dette firma er et fupnummer, helt enkelt! 𝒈𝑨𝒂𝒓𝒅• 𝒊𝒐 hjalp mig med at få mine penge tilbage, efter jeg ikke kunne hæve penge. Utilgiveligt!

10 agosto 2025

Kære Pierre

Vi har undersøgt din henvendelse og kan bekræfte, at du ikke er kunde hos os og derfor ikke har nogen sag, der vedrører vores virksomhed. Vi har desuden bedt dig om yderligee oplysninger, så vi kunne undersøge sagen nærmere, men du har ikke vendt tilbage.

Når du hverken er kunde hos os eller giver os mulighed for dialog, kan vi kun konkludere, at dit opslag er misvisende. Vi beder dig derfor venligst fjerne eller rette det, så vores virksomhed ikke fejlagtigt sættes i forbindelse med forhold, vi intet har med at gøre.

Mønthuset er fup!

OPDATERING EFTER SVAR FRA MØNTHUSET:
04.09.2025

Mønthuset mener at de har svaret på vores henvendelser, men det er altså ikke tilfældet, så det skal I ikke tro på. De henviser til et svar, som vi også tidligere har bedt om at de må gensende - hvis det virkelig skulle være blevet sendt oprindeligt, men det kan de sjovt nok ikke.

I det påståede svar beskrives en ordre, som ikke er bestilt af os, hvilket er hele sagen! Vi har bestilt én mønt. Ikke flere. Vi har fået tilsendt den betalte mønt, men også to efterfølgende pakker, som vi ikke har bestilt! Disse pakker har vi foreslået tilbageleveret, men det vil Mønthuset heller ikke svare på. Det eneste Mønthuset vil er at SNYDE! Det er FUP! HOLD JER VÆK! De vil gøre alt for omsætning og sender pakker uden bestilling og svarer herefter ikke på henvendelser. De kører sagen ved inkassofirma og vender heller ikke her tilbage på vores indsigelser. Heldigvis har vi alt på skrift, så selvom de truer med Fogedretssag og udlæg i vores hus, får de ikke en krone. De kan sende en returlabel og annullere sagen ved inkassofirmaet. Pakkerne er uåbnede. Måske Mønthuset kun svarer på kritiske henvendelser på Trustpilot for at minimere de dårlige omtaler! Og ikke for at løse problemerne.

--------------------------------------------------------------

Mønthuset er fup!
Hold Jer langt væk. Der bliver eftersendt flere "mønter", som de opkræver betaling for - trods disse aldrig er bestilt.
Der kan ikke indgåes dialog med Mønthuset, da de ikke svarer på mails eller opkald.
Der bliver oprettet inkassosag ved Intrum, som trods indsigelser bliver ved og ved og ved. Der bliver oprettet nye journaler ved Intrum, hvor der forsøges igen og igen. Med mindre du ikke ved hvad du skal bruge dit liv på, så hold dig langt væk fra Mønthuset!
Sagen har stået på siden august 2024 og er dags-dato (20.08.2025) endnu ikke løst.

20 agosto 2025

Kære Lars
Tak for dine kontaktoplysninger, jeg har nu kigget på dit kundenummer hos os. Lad mig starte med at beklage, at du ikke mener vi svarer på henvendelser, det ville naturligvis ikke være i orden, men jeg kan samtidig se i vores system at vi har sendt en mail til dig med forklaring på hvad der er sket, samt beskrivelse af hvordan sagen kunne have været løst.
Min kollega skriver 11.10.2024:
Kære Lars ..., Tak for din mail. Forklaringen på de fremsendte medaljer er, at de to første Christian IV medaljer som du har bestilt, starter 2 abonnementer "Danske Regenter". Dette oplyses ved bestilling ved en sælger og er beskrevet i det skriftlige materiale som tilsendes med varen og fremgår af vores hjemmeside. Du har den 13-09-2024 stoppet begge abonnementer og der bliver ikke tilsendt flere efter denne dato. Der kan være forsendelser undervejs i op til 30 dage efter opsigelsesdatoen. Hvis dette er tilfældet har du som altid 14 dages returret fra modtagelse af varen. Har du været uopmærksom omkring købsbetingelserne er vi dog velvilligt indstillet på, at modtage de to Christian IX medaljer retur til vores adresse....

Mønthuset Danmark

Jeg syntes at det var en god samtaleog…

Jeg syntes at det var en god samtaleog vi fik løst problemet med min betaling det var jeg utrolig glad for M V H Claus Sunekær.

11 agosto 2025

Hej Claus
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

rettidig betaling..

Kan ikke anbefale mønthuset....
2gange nu, har de ikke trukket pengene for mønten, selvom jeg har betalt til tiden.. Begge gange sendt bevis på der er betalt.....

31 luglio 2025

Kære Dorthe

Jeg kan desværre ikke finde dig uden at få lidt flere oplysninger, som jeg nu har spurgt efter herinde.

Mønthuset Danmark

Obs obs obs dårlig oplevelse

Obs obs obs.

mega dårlig oplevelse.

både mig og en ven er blevet udsat for en rigtig dårlig oplevelse efter at handle med mønthuset.

Vi har købt nogle mønter “gratis” hvor man blot skal betale for fragten.

så er mønten ankommet uden en regning også ender man efter noget tid i inkasso.

Ingen mail ingen rykker. men alligevel ingen mulighed for at komme uden om inkasso regningen.

Total frustrerende en 49 krs mønt koster nu 750 kr.

det samme er sket for min ven hun har ikke engang fået mønten.

25 luglio 2025

Kære Deniz
Jeg afventer nu at modtage dine kontaktoplysninger så jeg kan finde dig i vores system og se hvad der er sket.
Hvis du allerede har kontaktet kundeservice og bedt dem stoppe dine forsendelse beklager jeg at det ikke er sket. Hvis du ikke har kontaktet os har vi desværre ikke haft mulighed for at vide at du ikke ønskede flere forsendelser.
Lad os hjælpes ad med at få ryddet op i denne sag.
Mønthuset Danmark

Magen til stavnsbinding skal man lede…

Magen til stavnsbinding skal man lede længe efter. En medarbejder ringer og lokker med et fantastisk tilbud fordi du er tidligere kunde. Dette takker jeg ja tak til. Herefter er der omvendt forretning. Jeg modtager en meddelelse fra PostNord om en pakke fra mønthuset er på vej. Den mønt jeg købte kostede som supertilbud 99 kr. Dette betalt. Det fremgik af det fremsendte som om, hvis man betalte de 99 kr. Var der ikke yderligere. Som kunde skal man åbenbart selv framelde yderligere sendinger, som man i øvrigt ikke har bedt om. Føj da en måde
Godt råd. Hold jer langt væk fra det svindelforetagne. Den der ringer virker meget pressende og det er svært at sige nej. Øv, det kan godt gøres bedre men ikke med mig i hovedrollen mere.
Tænk jeg godt om inden i takker ja til noget.
Svar til Pernille
Jeg har skrevet til jer på jeres side, dog uden reaktion fra jeg, men alligevel modtaget en pakke i min postkasse. Denne nægtet modtaget og postmanden fik den med retur.
Ønsker ikke at modtage noget fra jer, ej heller kontakt fremover. Mine kontaktoplysninger hos jer SKAL i slette.

23 luglio 2025

Kære Flemming
Lad mig allerførst beklage at min kollega på telefonen ikke har været tydelig nok omkring at introduktionstilbuddet starter en samling.
Det er nemlig korrekt, at dit køb af produktet har startet en samling, men det er samtidig meget nemt at slippe for flere leveringer. Det eneste du skal gøre er at skrive eller ringe til os så vi ved du ikke vil have mere.
OPDATERET: tak for dine kontaktoplysninger. Jeg har nu lukket din samling og dit kundenummer - du er velkommen til at kontakte kundeservice på kunde@monthuset.dk så de kan hjælpe med at få det uønskede produkt retur.

Dårlig

Sidder i tlf kø i 79 min , der bliver sagt gentagne gange vi er desværre fortsat optaget og er glade for at du fortsat venter ... venter venter ..... ingen kontakt .
Har tidligere oplevet at jeg Modtager mail med påmindelse om at betale for betaling før varen er leveret .
Modtager igen påmindelse om betaling ... trods det datoen ikke er nået

8 luglio 2025

Kære Bent

Lad mig starte med at beklage den lange svartid som skyldes at vi har mange medarbejdere som afvikler sommerferie lige pt.
Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ud af hvad der er sket, men har desværre ikke mulighed for at løse dit problem uden dine kontaktinformationer, som jeg har bedt om herinde for nogle dage siden.

Rettelse af kritik

Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mønt samlinger fra mønthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sød medarbejder fra mønthuset. Han fremsender retur mærkat. Er tilfreds med den service. 👍

7 luglio 2025

Hej Lea
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at det blev løst.

Supervenlig kundeoplevelse

Sikke en venlig og behagelig samtale man møder kundeservice hos mønthuset. De forstår virkelig hvordan man kan hjælpe sine kunder og altid står klar til at hjælpe dig. Og så er deres produkter i topklasse samt deres samlermappe. Leveringen foregik meget hurtigt og købsprocessen var meget nem og enkelt.

1 luglio 2025

Hej Tuncer

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har været tilfreds med din handel og vores kundeservice.

Rigtig god service

Rigtig god service

Hej Leila

Tak fordi du skriver her på Trustpilot.
Vi sætter stor pris på, at du giver dig tid og dine 5 stjerner gør os glade.

God kommunikation

God kommunikation. God indpakning af varen.

23 giugno 2025

Hej Peder

Tusind tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds og værdsætter din anmeldelse.

Uffe

Det var en meget venlig og…

Det var en meget venlig og imødekommende medarbejder jeg talte med og han hjalp mig med mit problem på bedste vis. Tak for det.

24 giugno 2025

Hej Conni

Tusind tak for din feedback.
Vi er glade for de fem stjerner og vi vil straks give vores kundeserviceteam besked om, at du var tilfreds med vores service.

Kun en positiv oplevelse

Har kun haft en go oplevelse når jeg har haft ringet... Fx så havde de sendt en mail, men jeg havde ikk fået den, men så snakkede jeg med Uffe, som prøvede og sende den 3 gange fra 3 forskellige programmer og den 3 gang lykkes det... Uffe var utrolig behagelig og snakke med og han gjorde virkelig alt hva han kunne for at jeg fik den mail.. Tak Uffe.. Og rigtig go weekend...

Kære Benita

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os en flot anmeldelse, det er meget værdsat.

Deter dejligt at læse at du fik den hjælp du havde brug for - jeg giver straks de pæne ord videre til Uffe.

Meget behagelig samtale

Meget behagelig samtale, imødekommende og god service.

Hej HR

Vi er meget glade for dine 5 stjerner og glade for at du har modtaget en god service.

Uffe

Meget flot hjælp af kundeservice må jeg…

Meget flot hjælp af kundeservice må jeg sige!
Søde og rare mennesker der har tid og ressourcer til kunderne, kan jeg kun sige... flot og rart. Føler mig tryg i jeres virksomhed og hænder.
Tak for jeres måde at være på 👍

19 giugno 2025

Hej Christian
Tak for din feedback og 5 stjerner.
Vi er glade for, at du oplever vi har tid til kunderne og du føler dig tryg.

Henriette fik ordnet problemerne

Henriette fik ordnet problemerne på en meget effektiv og venlig måde. I har her en meget dygtig og kompetent medarbejder, som I kan være stolte af.

19 giugno 2025

Kære Lotte

Tusind tak for de pæne ord, som jeg straks giver videre til mine kolleger.

Mønthuset Danmark

Jeg havde en rigtig god samtale

Jeg havde en rigtig god samtale, med Henriette😃✌️

18 giugno 2025

Kære Ilya

Tusind tak for din fine anmeldelse - som jeg straks giver videre til Henriette.