Jeg skrev den 28 August at i IKKE skal ringe mig op, men den 1 og den 15 september gør i det igen. Sidder i og klapper i jeres beskitte hænder når i har fået en på krogen og får en bonus , jeg skal IK... Leggi di più
Sikke en venlig og behagelig samtale man møder kundeservice hos mønthuset. De forstår virkelig hvordan man kan hjælpe sine kunder og altid står klar til at hjælpe dig. Og så er deres produkter i topkl... Leggi di più
Jeg har tidligere skrevet, om man var stavnsbundet af mønt samlinger fra mønthuset. Jeg vil hermed give en tilbagemelding, at jeg nu er blevet kontaktet af en meget sød medarbejder fra mønthuset. Han... Leggi di più
Jeg synes nogle gange godt det kan være lidt svært at finde ud af hvad man skal betale hos jer nogle gange får man et tempo der hedder 99 kr. og så står der noget med utrolig små bogstaver så koster d... Leggi di più
Mønthuset Danmark varetager markedsføring, salg og distribution af eksklusive samlermønter, officielle jubilæumsmønter samt medaljer i guld og sølv til det danske marked. De er ejet af det finske møntværk og et norsk firma der hedder Samlerhuset A/S. De arbejder tæt sammen med IOC og FIFA og har eksklusiv ret til forhandling af mønter fra OL i Beijing 2008, OL i Vancouver 2010 samt VM i fodbold i 2006. Det betyder, at de har gode kontakter til, og er officiel distributør for forskellige nationalbanker og møntværker rundt omkring i Europa og så langt væk som Rusland, USA, Australien og Kina. Mønthuset Danmark A/S har kontor i Brøndby og har ca. 50 ansatte.
Kirkebjerg Parkvej 9C, 2605 , Brøndby, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Jeg er virkelig tilfreds med mønthuset Danmark. Jeg har ikke endnu ringet ind og blevet mødt af en sur person. Jeg syns de er så søde når man ringer og de er så søde til at hjælpe 🙂

Risposta di Mønthuset Danmark
I er bare super gode til at hjælpe en, når jeg ringer. Tak for det 🤗

Risposta di Mønthuset Danmark
Sød og imødekommende service minded personale.

Risposta di Mønthuset Danmark
Total misvisende!!! Læs det med småt, vil jeg sige. Jeg får en ordrebekræftelse på noget jeg ikke har besluttet mig for, efter at have talt med en fra kundeservice.
Meget utilfreds 🤥💯

Risposta di Mønthuset Danmark
Efter en stor misforståelse på modtager adressen , blev der fra mønhusetes side gjort alt for at hjælpe så alle blev glade , jeg er 100 % tilfreds med at handle der og anbefaler dem gerne til mine venner og familie, tusind tusind tak for hjælpen til den søde arbejder der sammen med mig fik styr på det hele.

Risposta di Mønthuset Danmark
Jeg havde fået tilsendt en mønt, som jeg allerede har, og uden problemer blev der sendt en retur etiket til mig, så den kunne blive returneret uden problemer for mig. Fuld forståelse og venlig betjening.

Risposta di Mønthuset Danmark
Nemt og smertefrit at opsige sit abonnement

Risposta di Mønthuset Danmark
Jeg har nu ventet i næsten en måned på min HC Andersen mønt. Hvis det er normal kundeservice så handler jeg ikke der igen.

Risposta di Mønthuset Danmark
Jeg havde i længere tid ikke kunnet logge ind på min konto, så jeg ringede til kundeservice. Den første jeg snakkede med kunne ikke hjælpe mig, men hun lovede at gå videre med sagen, og ca. 30 minutter senere blev jeg ringet op af en som kunne hjælpe mig, og vi fik ordnet kontoen så jeg igen kan komme ind på den

Risposta di Mønthuset Danmark
Meget venlig og hjælpsom medarbejder i kunde service der hurtigt fik rettet fejlen.🤩

Risposta di Mønthuset Danmark
De tager sig god tid til at give dig den bedste service og resultat. De får ⭐⭐⭐⭐⭐ fra mig. Kan kun anbefales her fra

Risposta di Mønthuset Danmark
De er så søde og snakke med og hjælpe som 💪👍

Rigtig god service.
Søde og hjælpsomme at snakke med.
Bedste anbefalinger herfra ❤️

Risposta di Mønthuset Danmark
Venlig og hjælpsom medarbejder.
Top Nice herfra.

Risposta di Mønthuset Danmark
Fantastisk jeg skulle have penge retur. Venter nu spændt på deres ankomst.

Tak til medarbejderen .
Fantastisk samtale og professionelle håndtering af sagen.
👏🇩🇰🙂

Hej
Jeg siger mange tusind tak for den behagelige samtale jeg fik det svar jeg skulle bruge mange tak den gang
Mvh Marianne Lumbye Worm Hansen