Valutata 1 stelle su 5

Het is dat je een ster moet aantoetsen maar dat is voor mij eigenlijk nog een overwaardering, kaart 1/2 dag ‘ over datum’ en wordt gelijk voor de helft ingenomen, bizar. Weinig keuzes allemaal Fletche... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

GEEF GEEN MOMENTO GIFTBOX CADEAU Momento Giftbox t.w.v. 100 euro cadeau gekregen voor kerst. Helaas zijn er weinig leuke horeca gelegenheden die de Momento Giftcart accepteren. Uiteindelijk een l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos. Culinair bon moest eerst worden omgezet in een andere bon, deze wordt per post verstuurd (3+ werkdagen). Nu wachten op de nieuwe bon, dan kunnen we pas reserveren. Op de website staat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Verras iemand door het geven van een complete beleving met de Momento Giftbox! Kies bijvoorbeeld een smakelijke verrassing met een van de culinaire arrangementen, een fijne overnachting of een ontspannen saunabezoek.

1,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,1

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

NIET KOPEN.

Je moet 1 ster geven maar dat is nog te veel. Een vage niet transparante website zonder een overzicht van deelnemende bedrijven/restaurants. Pas na reserveren en eventueel bijbetalen zie je een schamele lijst deelnemers volgens andere reviews. Daar ben ik niet aan begonnen en heb de cadeaukaart verzilverd bij een ander bedrijf. Het is echt zwendel en lullig voor de gever van zo'n kaart.

28 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geef dit NIET Kado! ( of je moet een hekel hebben aan iemand)

Geef dit NIET kado:
Weinig geldige locaties om te innen
Stroperige klantenservice
Kaarten 2 jaar geldig ( van de 100 e kadokaarten hebben wij met moeite de lunch kaarten kunnen innen. De laatste 3, nog in mijn portemonnee, kan ik nu weggooien)
Mijn man: deze website heeft een mooi verdienmodel gevonden. Gemeld bij consumenten bond)

15 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Pure misleiding – zonde van je geld!

Ik ontving een Momento cadeaukaart van €60 en koos het arrangement “2 nachten weg”. Om mijn vriend te verrassen met een weekendje weg, heb ik zelf geld bijgelegd. Geen probleem, dacht ik.

Totdat ik contact opnam met het hotel (Fletcher). Daar werd mij direct afgeraden om via Momento te boeken. De beschikbaarheid is zéér beperkt en wordt volledig bepaald door Momento – het hotel zelf heeft daar totaal geen zeggenschap over. Je krijgt dus niet de vrijheid om te boeken wat je wil, zelfs niet als er kamers vrij zijn. Alles moet via een omslachtige, beperkende regeling waar niemand blij van wordt.

Wat als een leuk cadeau begon, eindigde in frustratie, extra kosten en enorm veel gedoe.

Dit is pure oplichting.

Gemeld bij de consumentenbond!

18 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Koop nooit een momento etentje voor iemand

De volgens de website aangesloten restaurant, geeft aan niet te begrijpen waarom ze op deze site staan. Lukt dus niet om de bon te verzilveren. Het is een zwendel trap niet in de momento bon. Koop nooit deze bon voor iemand. Het is weggegooid geld, ze reageren niet op mails en vragen

27 giugno 2025

Erg misleidend

Erg misleidend. Niet kopen! Meer dan 70 locaties beschikbaar staat er op de kaart en website maar dit zijn er niet meer dan 7. Ze geven corona de schuld hiervan.

26 giugno 2025

Teleurstellende giftcard

Ik loop al een jaar rond met een Momento giftcard. Ten eerste is het omslachtig om te bekijken waar de giftcard geldig is. Ten tweede is het aanbod van restaurants zeer beperkt of kwalitatief slecht. Ten derde zat ik net in een Fletcher restaurant en dacht eindelijk mijn giftcard in te kunnen wisselen dus ik activeer hem voor 2 hoofdgerechten. Staat er in de mail dat ik het arrangement binnen 2-3 werkdagen per post krijg toegestuurd, dus ik moest alsnog betalen..Wat een enorme teleurstelling. Ik raad deze giftcard aan niemand aan!

10 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben zeer teleurgesteld in de manier…

Ik ben zeer teleurgesteld in de manier waarop dit bedrijf omgaat met verlopen cadeaukaarten. Mijn kaart was slechts kort verlopen, maar toch wordt er maar 50% van het resterende saldo aangeboden als tegemoetkoming. Dit voelt niet als een klantvriendelijke oplossing, maar eerder als een manier om consumenten hun geld kwijt te laten raken.
Daarnaast vind ik de website erg onoverzichtelijk. Het kostte me veel moeite om de juiste informatie te vinden over mijn cadeaukaart en de mogelijkheden na verlopen. Een duidelijker en gebruiksvriendelijker systeem zou veel frustratie voorkomen.
Ik hoop dat het bedrijf deze problemen serieus neemt en in de toekomst een eerlijker en transparanter beleid hanteert.

10 giugno 2025

Heel negatieve ervaring met 2 Momento-arrangementkaarten

Als kado liefst 2 Momento arrangementbonnen ontvangen. Heel omslachtig om uiteindelijk tot een reservering te komen. Op naar het witte stadje Thorn en Gereserveerd ( is ‘n must) bij Fletcher in het centrum. Wilde graag voor mijn echtgenote en mij ‘n heerlijke salade (zoals op de menukaart staat weergegeven), uiteindelijk 2 bonnen voor >€30 per bon. Maar nee, dat kan niet. De chef-kok geeft opdracht aan de ( vriendelijke) serveerster dat voor 2 personen maar 1 bon afgerekend kan worden en dat hiervoor geserveerd wordt ‘n zgn “ 12-uurtje”. Geen enkele andere mogelijkheid kan besproken worden. Voor de tweede bon moeten we nogmaals terugkomen. Hoe slecht Momento en hoe totaal klant-onvriendelijk Fletcher Thorn !

3 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Omzetten van de cadeaukaart naar…

Omzetten van de cadeaukaart naar belevenis (in dit geval dinerkaart); 1 werkte wel en 1 werkte niet in het restaurant, zodat we gedeeltelijk cash moesten betalen. Momento reageert, dat zij hier niets aan kunnen doen en dat de "gever" van de bon moet reclameren bij het verkooppunt. Omgekeerde wereld. Waardeloze cadeaubon dus en vervelende ervaring in restaurant. Momento denkt niet mee in oplossingen. NIET KOPEN DUS. Ron Balkema Appingedam

30 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

cadeautje met te veel te veel gedoe!

het leek zo'n leuk cadeautje dat we kregen, een momento lunchkaart. Maar wat een vreselijk gedoe krijg je erbij: eerst een card erbij kopen voor een extra bepaald bedrag. Vervolgens maar een zéér beperkt aantal keuzemogelijkheden, die elk dan ook nog restricties hebben (qua dagen en tijden). Wellicht wordt er op gemikt dat we de moed opgeven en en de cadeau kaart niet verzilveren. Vervelende afdronk; Wij zouden dit met deze ervaring nooit cadeau geven aan iemand!

1 giugno 2025

Wat een sneu iets

Wat een sneu iets. Ik krijg een kadobon van mijn vrienden. Nu voor een lunch geweest en de waarde is van wat we kregen is nog niet de helft van de waarde van mijn bon. Idd dat is nog eens een verrassing. Ik koop nooit meer een bon en hoop hem ook nooit meer cadeau te krijgen

31 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nodeloos omslachtige bon, geen aanrader.

Nodeloos omslachtige bon. De bon die ik heb gekregen moet ik eerst omzetten in een "arrangement", maar je raadt het al: er is geen enkel arrangement met dezelfde waarde als mijn bon. Dus je moet of bijbetalen, of accepteren dat je waarde van je bon kwijtraakt. Het systeem is óf gewoon slecht bedacht, óf het is een bewust verdienmodel. Tel daarbij op heel weinig plaatsen om de bon in te leveren. Je kunt iemand anders beter iets anders cadeau doen!
De beste optie blijkt om niet te kiezen voor een arrangement, maar om hem om te wisselen voor een cadeaukaart, waarmee je vervolgens wéér een andere cadeaubon kunt kopen van een gerenommeerd bedrijf.

28 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Onduidelijke beschrijvingen en arbeidsintensieve werkwijze

Er zijn twee soorten Momento giftboxen: Momento arrangement en Momento keuze (‘Voor jou’, ‘Gefeliciteerd’, ‘Culinair’ of ‘Bedankt’). Bent u in bezit van een Momento arrangement giftbox, volg dan de stappen bij ‘Momento arrangement’. Bent u in het bezit van een Momento keuze giftbox, volg dan de stappen bij ‘Momento keuze giftbox’.
Erg onduidelijk! Heb toch een hbo opleiding/ Vervolgens: Kies één of meerdere arrangementen en reken af met uw Momento keuze giftbox. Waarom niet alles een giftbox noemen. Dan moet ik kiezen uit een arrangement. Ik weet nu nog niet of ik wil lunchen of dineren. Maar weet je dit wel zit je vast aan een 3 gangen diner dus kun je geen eten van het menu bestellen. Dan maar de lunch maar is maar 1 restaurant. Zoek wel een keer een andere plaats maar krijg het vermoeden dat ik deze kaart nooit zal inwisselen. Misschien doen meer mensen dan dan is het een makkelijk verdienmodel, geldklopperij.

13 maggio 2025

Teleurgesteld en verdrietig

Eén * is nog te veel! Je krijgt een cadeaukaart maar je moet heel veel geduld hebben om hem te kunnen inwisselen voor een menu bij FLETSCHER!
Dit hebben we al in april 2024 gedaan. Ze geven je niet de juiste informatie, je hangt heel lang aan de telefoon (bijna een uur) en echt niet overdreven! Bij het inwisselen, tevens reserveren (telefonisch) word je weer van het kastje naar de muur gestuurd… . (Wie betaald deze telefoonkosten?) En dan moet je alsnog weer bijbetalen omdat je niet de juiste informatie krijgt! Daarnaast is ook de bediening slecht!

1 maggio 2025

Een score van 1 is nog te hoog

Een score van 1 is nog te hoog. Het zit tegen oplichting aan. Heb je een leuk cadeau gekregen, is het vervolgens een hels karwei om ook te gaan genieten van je cadeau.

De kaart die je krijgt van iemand kan je niets mee doen op welke locatie dan ook.

Je moet eerst weer een andere kaart kopen via een heel ingewikkeld systeem wat zelfs nog per post gaat. Dus eenvoudig gebruik maken van je cadeau is uitgesloten.

4 aprile 2025

Momento Giftbox verbergt geldigheidsduur

Momento Giftbox houdt zich m.i. niet aan de wettelijke voorschriften of probeert daar heel Sneaky om heen te draaien. De datum geldigheid is moeilijk te traceren zeker als je m cadeau krijgt want ment zegt staat op aankoopnota of ze verwijzen op verpakking naar website om te controleren. Mooi verdienmodel voor uitgever Momento met al die vervallen cards. Ik zal ook de tv rubrieken Kassa en Radar vragen eens aandacht aan dit soort praktijken van giftcards te kijken.

2 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte beperkte keuze en geldklopperij

Slechte beperkte keuze, er wordt teveel geld gevraagd voor wat je daadwerkelijk in het restaurant of hotel zelf zou betalen. Een drie gangen menu voor 62 euro terwijl het in het restaurant minder is. Geldklopperij. Daarnaast kun je de box niet meteen inwisselen maar moet je deze eerst aanvragen en wordt deze per post opgestuurd. Anno 2025 niet meer van deze tijd!

29 marzo 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più