Valutata 1 stelle su 5

Het is dat je een ster moet aantoetsen maar dat is voor mij eigenlijk nog een overwaardering, kaart 1/2 dag ‘ over datum’ en wordt gelijk voor de helft ingenomen, bizar. Weinig keuzes allemaal Fletche... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Momento Giftbox houdt zich m.i. niet aan de wettelijke voorschriften of probeert daar heel Sneaky om heen te draaien. De datum geldigheid is moeilijk te traceren zeker als je m cadeau krijgt want ment... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

GEEF GEEN MOMENTO GIFTBOX CADEAU Momento Giftbox t.w.v. 100 euro cadeau gekregen voor kerst. Helaas zijn er weinig leuke horeca gelegenheden die de Momento Giftcart accepteren. Uiteindelijk een l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos. Culinair bon moest eerst worden omgezet in een andere bon, deze wordt per post verstuurd (3+ werkdagen). Nu wachten op de nieuwe bon, dan kunnen we pas reserveren. Op de website staat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Verras iemand door het geven van een complete beleving met de Momento Giftbox! Kies bijvoorbeeld een smakelijke verrassing met een van de culinaire arrangementen, een fijne overnachting of een ontspannen saunabezoek.

1,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,1

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Vreselijke oplichting en fout…

Vreselijke oplichting en fout verdienmodel
Restbedrag is niet te besteden.
Kaart verloopt binnen 2 jaar, keuze uit arrangementen is sterk gereduceer.
Onduidelijk, je staat gewoon voor *&( al kom je met deze kaart aanzetten bij een gelegenheid.
Flutcadeau, alles is gebaseerd om tegoeden zelf te kunnen houden.

1 dicembre 2025

kaart voor verjaardag gekregen

kaart voor verjaardag gekregen. Vaak verdwijnt zo'n kaart in een la. Groot nadeel van de kaart is dat een vervaldatum van 2 jaar heeft en recent vervallen is.
dit is een heel slecht kado ; geef je geld aub liever uit aan iets anders of doneer iets aan een goed doel. maar laat deze giftcard volgende keer liggen

23 novembre 2025

Misleidende Wellness giftcard van Momento

Wat tegenvalt aan de Wellnesscadeaukaart van Momentogiftbox is dat de keuze van de Wellness-locaties ineens sterk verminderd is sinds dit jaar ( de kaart is 2 jaar geldig) ; Limburg doet plotseling niet meer mee en Noord-Brabant heeft slechts nog 3 plekken. Balen voor mensen zoals ik die in het zuiden van het land wonen :-(
Ook is dit Wellness-arrangement voor 2 personen geen arrangement te noemen: het zijn slechts 2 entreebewijzen. Het suggereert meer dan dat en de kaart is dus misleidend voor zowel de cadeau-gever als de ontvanger ervan.
Dit alles blijkt nl. als ik uiteindelijk na telefonisch contact èn via de mail kan gaan boeken. Gelukkig kan dit wel, want ik kreeg sterk de indruk dat men bij Blue Wellness niet op de hoogte was van het gebruik van deze kaart.

Kortom: deze giftcard is behoorlijk onhandig in het gebruik en misleidend qua inhoud. Geen aanrader!

10 novembre 2025

Wat een drama

Wat een drama! Krijg je een cadeau ter waarde van 60 euro. Ik maak de keuze voor een diner à 49 euro. Krijg ik een aantal dagen later per post een nieuwe cadeaukaart toegestuurd. Heb ik nog 11 euro over, tja als je wilt borrelen met hapje, moet er 11 euro bijbetaald worden, want dat moet 22 euro kosten. Moet weer omgeruild en een paar dagen later komt de borrelkaart. Gereserveerd bij het Fallon Hotel in Alkmaar. Wat een toestand, enorme discussies! Ik had gewoon voor 60 euro kunnen eten en wat er boven kwam, had ik dan bij kunnen betalen.
Helemaal niks heb je aan een Momento giftbox, niet doen!! geeft een hoop ergernis!!

19 ottobre 2025

Waardeloos

Waardeloos. Nooit Cadeau geven!!!
Keuze moet gemaakt worden van algemene bon naar een andere bon. Die komt dan een week later met de post. Kan blijkbaar niet online. Wij hadden een dinerbon gekozen. We kregen 2 bonnen van 39,50 voor een bon van 80,00. Je kunt bij ons in t zuiden alleen fletcher kiezen maar slechts enkele restaurants van hun. Daar kost een 3 gangen menu 35,50 maar het resterende bedrag wordt niet verrekend maar gaat in de kas van momento. Het fletcher restaurant was waardeloos en laat je voor vanalles en nog wat bij betalen.
Deze Cadeaubon jaagt de ontvanger flink op kosten dus NIET DOEN!!!!

1 novembre 2025

Nooit bestellen

Gezellig met mijn zus wezen borrelen. We moesten de kaart eerst al inwisselen en kregen 3(?!) nieuwe kaarten opgestuurd met op alle 22 euro. Vervolgens waren ze niet geactiveerd en moesten we het hele bedrag zelf betalen. Gebeld om te horen dat je je bedrag niet terug kan krijgen en dat je het nog maar een keer moet proberen, belachelijk! Nooit iets bestellen hier!

31 ottobre 2025

Verschrikkelijke kaart

Verschrikkelijke kaart, super veel gedoe om hem in te wisselen (via de post?!). Als je hem eenmaal hebt kan je er alleen maar goedkope hotels en slechte restaurants mee boeken.

1 ottobre 2025

Hoofdpijn cadeaubon

Mensen denken een leuk cadeau te kopen, maar je moet kunst en vliegwerk uithalen om iets te bestellen. Van het rest bedrag op bon kun je pathe thuis tegoed bestellen staat op de website
Klantenservice: "Helaas is het niet meer mogelijk om Pathe egifts te bestellen met de MomentoGiftbox."

24 ottobre 2025

KOOP GEEN CADEAUCARD VOOR EEN HOTELOVERNACHTING

Tijd geleden mij zus een cadeaucard van Momentogiftbox voor een hotelovernachting cadeau gedaan. Inmiddels heeft ze ruim 10x geprobeerd een hotel te boeken met deze card. Telkens krijgt ze te horen dat het hotel niet beschikbaar is. Het lijkt alsof alleen de lager geklasseerde hotels geboekt kunnen worden om deze toch maar vol te krijgen. Kortom het advies is: KOOP GEEN CADEAUKAART VAN MOMENTO-GIFTBOX !!! voor een hotelovernachting.

8 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wat misdadig slecht is dit zeg

Wat misdadig slecht is dit zeg. Ik ontvang een kaart van iemand ter waarde van 25 euro. Daarmee moet ik echter een kaart aanschaffen in een bepaalde categorie. Die kosten meer, waardoor je gedwongen wordt om meer geld uit te geven of net een paar euro minder waardoor een saldo resteert waar je niets mee kan. Niets met klantvriendelijkheid te maken!

6 settembre 2025

Buitengewoon slecht!

Niet te boeken! Onvriendelijke kaart en mogelijkheden, absolute miskoop. Hotel rechtstreeks beschikbaar, boeken moet via Fletcher, geen plaats! Kaart omruilen tegen dinerkaart, niet mogelijk. NOOIT KOPEN.

3 settembre 2025

Gefeliciteerd kaart: weggegooid geld

Een gefeliciteerd kaart gekregen ter waarde van € 50,-. Daarvoor wilde ik een hotelovernachting reserveren. Dan kan niet, want ik moet eerst de kaart inwisselen voor een hotel-kaart en die moet dan fysiek opgestuurd worden. Ik heb wel even gekeken wat een overnachting met gebruik van de kaart ging kosten. Dat was voor 2 personen € 170,-. Als ik in hetzelfde hotel rechtstreeks zonder kaart boek, moet ik € 128,55 betalen. En dat is dan ook nog inclusief ontbijt. Kortom: die € 50,- cadeaukaart is feitelijk niets waard! Jammer voor mij en voor de gever. En heel slecht van Fletcher om mensen zo te misleiden! De kaart laat ik verlopen; dat geld is toch weggegooid, linksom of rechtsom. En nooit boek ik nog een kamer of diner bij Fletcher.

28 agosto 2025

Probleem verzilveren

Ik wilde met mijn momento giftcard een overnachting boeken bij een Fletcher hotel. Hiervoor heb ik online het "overnachtings arrangement" gekozen en betaald met mijn momento bon. Pas na het afronden van de boeking kom ik erachter dat ze de cadeaukaart per post opsturen (en niet per email zoals logisch zou zijn) en ik daarna pas een hotel kan reserveren. Dat stond niet duidelijk vermeld op de website en zou voor mijn overnachting te laat zijn. Vervolgens bel ik meteen naar de klantenservice. Die schepen je af met "zo werken wij nu eenmaal" en dat is het. Echt waardeloos.

28 agosto 2025

1 ster is nog te veel .

1 ster is nog te veel .. zoetigheid cadeaukaart blijkt niet meer in te leveren terwijl de zaak wel op de website staat als deelnemend
Als je probeert telefonisch contact te krijgen wordt je na 10 minuten wachten gewoon weggedrukt

20 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

GRATIS Geld bestaat NIET!!

Beste Robert,

Bedankt voor jouw bericht!

Helaas is uw cadeaukaart verlopen. Wij vinden het jammer dat u geen gebruik heeft kunnen maken van uw pas.

De kaarten worden afgesproken voor twee jaar, met hierbij geldende contracten en afspraken met de deelnemende locaties. Onze cadeaukaart kan alleen de bepaalde geldigheid garanderen conform de overeenkomsten met de aangesloten locaties.

In uw geval zien we dat de kaart inmiddels is komen te vervallen op 10-05-2024

Helaas is er geen mogelijkheid om de vervaldatum te verlengen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden van deze cadeaukaart te vinden op de bijbehorende website.

Hopende je voldoende te hebben geïnformeerd.

DUS DACHTEN ER ZO MAKELIJK ER VANAF TE KOMEN.
WAT EEN ONZET TRIEST BEDRIJF
DAT JE ZO JE GELD WILT VERDIENEN..Tros Radar omroep Max doe een wat aan deze zwendelbedrijven er is geen 1 giftcard bedrijf die normaal zaken doet

6 agosto 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più