Aiko er så taknemmelig over jeres…
Aiko er så taknemmelig over jeres fantastiske arbejde på klinikken 🥰
Og jeg er taknemmelig hundeejere som kan anbefale jer som gode dyrlæger ❤️
Møldrup dyreklinik har igennem den seneste årrække udviklet sig fra at være hovedsageligt en landpraksis med hovedvægt på kvæg, til i dag at være en blandet praksis, hvor vi behandler alle slags dyr, både medicinsk og kirurgisk.
Søndergade 45, 9632, Møldrup, Stati Uniti
Aiko er så taknemmelig over jeres fantastiske arbejde på klinikken 🥰
Og jeg er taknemmelig hundeejere som kan anbefale jer som gode dyrlæger ❤️
Vi har brugt Møldrup dyreklinik i mange år.
Vores højtelskede hund, Ronja døde pludseligt for tre år siden. Vi var mildest talt i chok da vi trådte ind i klinikken med en død hund. Herfra blev taget imod med omsorg og dyb respekt.
Nu har vi lille, Lotus som har været der nogle gange og her oplever vi kun empati og tryghed. Vi vil altid bruge, Møldrup dyreklinik og anbefaler dem på det varmeste 🥰🐾
10/10 stjerner!
Vi har kun gode ting at sige om Møldrup Dyreklinik. Vores elskede hund blev indlagt i weekenden og Mette har været meget forstående og givet og tryghed hele vejen. Vi har fået vores hund hjem igen og hun er i bedring ☺️
Vi modtog video af hende mens hun var indlagt og Mette har ringet i dag for at høre hvordan det er går med hende 🥹
Vi er kommet meget og kommer stadigvæk ved møldrup dyreklinik, og hver gang bliver vi mødt med smil! - vores Carlo har døjet meget med gigt, og andre små skavanker, og det er blevet taget seriøst hver gang. Er der noget ved evt. Gigten de er i tvivl om, så spare de med nogle, for ikke at gøre noget forkert. Vi er glade for at komme der, og vil blive ved med det.
Jeg kom med lucky, der var blevet bidt af en hugorm.
Der kom en hurtig ud og tog imod os og hjalp hende ud af bilen og ind. Skal siges, hun var meget dårlig.
Kom ind og hurtig kom dyrlægen og gav hende 2 sprøjter. Troede ærligt jeg mistede hende. Hun var kritisk, og blev indlagt. Jeg fik en god forklaring og efterfølgende 3 opdateringer.
Blev ringet op hun var så meget i bedring og kunne hente hende med en meget grundig forklaring på hvad og hvorfor når vi kom hjem.
Nå men lang historie kort. 5+ *. Bedste sted, tid til en, god ærlig forklaring. 1000 tak for jer.
SÅ GOD en oplevelse! (første gang)
- En dyrlægepraksis "på landet" med almindelige jordnære tillidsvækkende medarbejdere på alle niveauer.
Ringede sent eftermiddag, men hvis jeg kørte hjemmefra med det samme måtte jeg gerne komme, (selvom det ikke var livsvigtigt for hunden).
Venlig modtagelse, - god dialog med dyrlægen om min schæfer mens den blev undersøgt vedr. øre-smerter. Nem forståelig forklaring og instruks i efterbehandling / drypning af hundens ører.
Det blev over lukketid, men ingen fornemmelse af stress. Stadig tid til venlighed (og lidt snak om forskelligheder vedr. sund moral og etik i forretningsførelse)
-- Og regningen..... langt mindre end hvad jeg kunne frygte, hvis jeg havde brugt egen lokale dyrlægeklinik (iflg. tidligere erfaring/besøg, hvor jeg i øvrigt følte mig mere "i vejen" end velkommen).
- -
Tak til Møldrup, for at der stadig findes en dyrlægeklinik med fornuften i behold og benene på jorden.
Det skaber tillid, og god omtale ;-)

Risposta di Moldrup Dyreklinik
Vi kom en med en hund med knuder i brysterne. I løbet af en måned var hunden færdig med forløbet og den gladeste hund nogensinde. Hun var under to gange, da dyrlægen vurderede hun lå for uroligt til at fortsætte første gang. Dette kostede en ekstra tur under kniven, men hellere det end ingen hund. Super dejligt med dyrlæger der reagerer monster hurtigt og med især dyrlæger med interesse for dyr, samt dyrlæger der gider at give sig tid til en dyrlæge forskrækket hund. Alt i alt en dejlig oplevelse! Vi vender ihvertfald tilbage, uden tvivl.
Jeg er kommet i Møldrup de Ca. 3 år jeg nu har haft hund og vi har aldrig været gladere for nogen dyrlæger, selv min hund synes det er fedt at være der.Vi kører gerne 30min i stedet for at køre 5min og tage til dyrelægen i Aars 😊
Regn ikke med, at dyrlægen fra Møldrup Dyreklinik kører ud til en dødssyg, diegivende tæve med 12 hvalpe på en søndag. For tænk hvis der var en ko, der brækkede et ben i Møldrup, imens dyrlægen tilså en hund 33 km væk! Det var den besked, jeg fik. Jeg spurgte dyrlægen, om han mente, jeg så bare skulle lade min hund dø fra sine 12 hvalpe. Han svarede, at jeg jo kunne komme ind på klinikken med den. Men hvem kan bakse en 33 kilo tung hund, der er så syg, at den ikke kan stå på sine ben, op i en bil alene? Jeg var rystet og meget fortvivlet. Møldrup Dyreklinik havde faktisk vagten den søndag.
Vi har brugt klinikken i snart 5 år og vi er SÅ glade for at komme der og endnu bedre- så elsker vores hund at komme der.
Personalet er topprofessionelt og empatisk, så man er helt tryg ved at aflevere sit kæreste eje i deres varetægt.
Vi kører hellere end gerne den halve time dertil selvom vi har masser af klinikker tættere på.
Topkarakterer herfra:-)

Risposta di Moldrup Dyreklinik
Man mærker altid den oprigtige interesse for ens dyr .

Risposta di Moldrup Dyreklinik
Jeg har nu brugt dyrlægerne i Møldrup i et par år, og der har aldrig været noget at sætte en finger på. Du bliver altid mødt med et smil, og deres rådgivning er helt i top, og ikke mindst deres behandling af dyr er dybt professionel😊

Risposta di Moldrup Dyreklinik
Har flere gange benyttet dyrlægerne i Møldrup samt henvist alle jeg kender dertil. De er så glade for alle dyr, er meget professionelle men samtidigt enormt empatiske. Samtidigt er priserne ganske fordelagtige. Kender flere der gladeligt kører 50-100 km for at bruge disse dyrlæger. Har kun ros om stedet og personalet.

Risposta di Moldrup Dyreklinik
Vi har nu brugt dyrlægerne i Møldrup i gennem et par år, og der har aldrig været noget at sætte en finger på. Du bliver altid mødt med et smil, og deres rådgivning er også helt i top, og ikke mindst deres behandling af dyr er dybt professionel.

Risposta di Moldrup Dyreklinik
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.