WeddingDeluxe om igen..
WeddingDeluxe om igen... Samme stifter. Tænker man skal holde sig væk.
WeddingDeluxe om igen... Samme stifter. Tænker man skal holde sig væk.
Jeg er bleve
Hvis det var muligt at give 0 stjerner ville det have været mere passende.
Kvaliteten matcher ikke med det på billederne og størrelse kan man heller ikke regne med.
Da jeg så beder om at ville returnerer varerne vil den billigste pris for returnering være mellem 450 - 600 kr., hvilket ikke fremgår af deres hjemmeside.
Så ingen anbefaling herfra.
Jeg kan derudover oplyse, at jeg har anmeldt Kjolebutikken til forbrugerombudsmanden
Elendig oplevelse. Lang leveringstid og tøj i dårlig kvalitet. Jeg bestilte to kjoler, og da jeg langt om længe modtog kjolerne, var kvaliteten så dårlig, at jeg ønskede at returnere dem begge. Jeg skriver derfor en mail om, at jeg ønsker at returnere varerne, men får derefter at vide, at det vil koste mig 400-600 kr. at returnere varerne, fordi de skulle sendes til Kina. Dette fremgår IKKE af deres hjemmeside. I samme mail tilbyder de mig at returnere 20 % af den samlede købspris, hvilket jeg tager imod, fordi jeg ikke vil bruge 400-600 kr. på at få sendt min pakke retur, når mine varer i alt kostede 630 kr..
HOLD JER LANGT VÆK!
Havde bestilt en bluse i størrelse medium og modtog en bluse i ministørrelse. Ønskede at returnere denne og få pengene retur.
Dette kunne jeg godt men skulle sende varen retur til Kina, som ville koste mig over 200 kr i fragt. Prisen for blusen var 250 kr., så det gav ingen mening.
Handler aldrig med dette firma mere.
Fup og svindel firma
Man får ikke det man bestiller, de fortæller at man ikke får mere end 20% tilbage el selv skal betale for tilbagelevering til Asien
Hvis man kunne give nul stjerner, skulle se have dette.
Voldsom lang leveringstid.
Hvis man skal returnere det købte, bliver det oplyst, at dette koster 450-600 kr., fordi varen skal til Asien. Dette står ikke på deres hjemmeside.
Det tog dem omkring en uge at kunne give mig dette svar.
Mailen, der skrives fra, er også et andet butiksnavn.
Det er det rene svindelfirma.
Simpelthen et fup firma med langvarig levering. Retur er omsonst da de ikke oplyser at det vil koste omkring 400kr! Uoplyst på deres hjemmeside. De tilbyder 20% retur. Ren bondefangeri!!!
Når de svarer fra kundeservice er det to forskellige firmaer.
Kvaliteten af den kjole jeg endelig fik efter en måned er elendig. Ikke en krone værd.
Benyt ikke denne såkaldte københavnske butik!
Lang leveringstid og når man returnere tilbage får man kun 20 %af beløbet retur.
Ingen anbefaling herfra
Så dårlig en oplevelse.
De skriver på deres hjemmeside at man skal sende en mail for at få returneringsadressen problemet med den mail er at den kommer retur med svar at systemet nægter at modtage e-mailen.
Enig i at det er så dårlig kvalitet og slet ikke lever op til billeder og forventninger.
Købte desværre 3 kjoler da jeg også blev snydt af at der står det er et dansk firma
Bondefangeri
Hold jer langt væk
Hurtig levering med Postnord, uhm
Det eneste som er hurtig er træk af pengene.
Bestilte 4. Maj og kan kun se varene er pakket og klar til afsendelse med YunExpress.
Så meget for at man ville handle med et dansk firma.
Alle returneringen er til deres hovedlager i Asien for kundens regning
Bestilte en, ud fra billedet, rigtig fin kjole. Nedsat fra 700 kr til 300 kr grundet udsalg af lager. Jeg ventede ca. 3 uger på forsendelsen.
Det viste sig at kjolen ikke var 20 kr. værd, da stof og snit var af dårligste kvalitet og helt åbentlyst produceret i Kina og det trods navnet Kjolebutikken.dk
Gå laaangt udenom disse varer, de er lige til skraldespanden.