TAK...
1000 Tak til Rikke Fast for en grundig og omhyggelig undersøgelse/ behandling af Daisy.
Også skriftlige svar/ journal efterfølgende....
Også skriftlige svar/ journal efterfølgende....
En dag vi sent glemmer – og en dyrlæge vi aldrig slipper! ❤️🐾
Torsdag d. 6/11-2025 blev en dag, vi aldrig glemmer.
Vores elskede Coco begyndte pludseligt at gå mærkeligt og mistede kontrollen over sin krop. Vi skyndte os afsted til Viborg Dyrehospital til en MR-scanning, og frygten sad helt udenpå tøjet.
I den første scanning så det ud til, at Coco havde fået to blodpropper i hjernen, og vores verden styrtede lidt sammen. Men midt i alt det svære stod én person helt særligt frem: dyrlæge Rikke Fast.
Hun var rolig, dygtig, nærværende og så utrolig kærlig ved Coco – og ved os. Man mærker med det samme, at hun ved præcis, hvad hun taler om, og at hun vil dyrene det allerbedste. Den form for tryghed er uvurderlig, når man står i en krise.
Efter yderligere undersøgelser og opfølgning viste det sig heldigvis, at der ikke var tale om blodpropper, men en betændelsestilstand i hjernen. Coco kom på penicillin, og stille og roligt begyndte han at få det bedre.
Allerede søndag kunne vi se små, men tydelige fremskridt. Han startede sin genoptræning, og han gav den fuld gas til hundesvømning – alle fem løse dele var i brug, og han svømmede næsten 60 meter! 🐶💦
Han nyder også igen små gåture i haven, selvom han lige nu tisser som en tøs – men det tager vi med et smil. Vi ved, at han nok skal blive en rigtig hanhund igen 😄🐾
Vi skylder Viborg Dyrehospital – og især Rikke Fast – en kæmpe tak.
For den professionelle behandling, den enorme omsorg og den menneskelige varme, der gjorde en af vores værste dage lidt lettere at bære.
Af hele hjertet: Tak for at passe så godt på Coco. ❤️
Jeg ville egentlig have givet fem stjerner, hvis dette også havde været i orden. Ventetiden er lang, og man kommer ikke ind til den aftalte tid. Dyrlægen er desuden meget svær at få fat på telefonisk. De lover at ringe tilbage, men det sker bare ikke. Det er nok noget, man burde kigge på.
Supergod og kompetent service fra dyrlægen Anne, der - trods travlhed - spredte supergodt humør omkring sig. Det er altid en fornøjelse at komme hos jer, da både informationsniveauet og servicen er i top.
Verdens bedste dyrelæge!
Vores Ella har ALTID fået virkelig god behandling, da hun fik ordnet begge hendes knæ. Specielt af fys Mette.
Men i julen blev hun syg med maveinfektion, og de har hjulpet hende og fulgt op på hende, selvom det var udenfor åbningstid og på helligdage. Vi føler os meget heldige med vores dyrelæge. Specielt stor tak til Rikke, Helene og Nana, som er de mest søde og hjælpsomme 🙏🏻❤️
Den bedste, dygtigste og mest omsorgsfulde dyrlæge man kan finde. Uanset hvilken dyrlæge eller veterinær sygeplejerske man kommer ind til, så er der altid styr på tingene. Ens dyr får altid fuld opmærksomhed og den bedste behandling.
Pengemaskine og manglende evne til at lytte til patientens ejere… Ævler løs om opdigtede skader i forsøg på at sælge behandlinger på hendes “Hospital” Efter vi fik nok af hendes historier og fandt en ny dyrlæge…. Som iøvrigt bekræftede os i vores tese. Modtog vi en mail fra hende med yderligere ævl hvor hun afslutter mailen med at hunden muligvis skal aflives. Vores opfattelse af denne mail var et hun var blevet tøsefornærmet og forsøgte at skræmme os. Hunden har det fint nu og intet af det hun sagde havde hold i virkeligheden. Jeg er selv tidligere behandler og kunne nemt gennemskue hendes forsøg på over salg af behandlinger. Yderligere kan jeg undre mig over at jeg ikke kan finde hendes Klinik på Trustpilot under klinikkens rigtige navn som er Viborg Dyrehospital??? Men når jeg ser anmeldelserne på denne side forstår jeg det nu godt.
Vi føler os altid i trygge hænder hos Viborg Dyrehospital, virkelig omsorgsfulde og kompetent personale.
Vi fik desværre fejlbehandlet vores hvalp, der have fået en gul stafylokok i ørerne.
Da de ikke ville give penicilin med det samme og ørerne var ekstrem betændte, har det desværre fået meget store konsekvenser for vores hund.
Da den endelig fik penicilin var det ikke den rigtige, og måtte i en ekstra behandling.
/Louise
Jeg har lige været 'indlagt' 3 dage sammen med min hund . Det kan man ikke andre steder og det betyder rigtig meget for mig at man må være der for sin hund . De er grundige med deres undersøgelser men gør ikke noget uden man bliver taget med på råd .
Det er godt nok lidt dyrt så det er en god ting med en sygeforsikring på sin hund/kat og man kan også få en betalingsordning.
Jeg vil helt klart anbefale Viborg Dyrehospital og jeg vil også komme der fremover og få vaccineret og tjekket mine 2 hunde.
Kan ikke anbefale Viborg dyrehospital grundet fejlbehandling og død af vores lille hund på 3 år
Vores hun havde spist nogle morelsten og fik en forgiftning da de indeholder blåsyre så hun fik nogle anfald
Så vi kontaktede Viborg dyrehospital/dyreklinik som mente hun havde fået epilepsi de foretog nogle blodprøver og sagde de så fine ud der var ikke noget at finde på dem men så de ville foreslå hun fik epilepsi medicin og scanning af hoved og en rygmarvs prøve til 18.000- 20.000 kr. vi var desværre i god tro og gav hende den medicin som så tog livet af hende, det eneste de skulle have givet hende var de kulpiller der kan neutralisere gift stofferne i hende men næ nej det var for billigt vi skal lige tjene noget mere ellers kan vi ikke få vores gode løn,
Vi gik på nettet og fandt ud af at de anfald hun havde haft skyldtes forgiftning og ikke epilepsi men så kloge var dyrlægerne ikke på Viborg dyrehospital
Så hold jer langt væk fra dem
Hold jer langt væk for Viborg Dyrehospital det kan godt være de virker flinke, men hvad skal du bruge det til når det viser så de er total inkompetent og ikke kan finde ud af deres arbejdet, og har mere travlt med fejl behandle og eksperimentere på folks dyr så de kan tjene flere penge på noget som ikke virker, var ude for at min hund på 3 år havde fået madforgiftning og bare skulle have haft nogle aktivkul piller for at blive renset for giftstoffer, men hurtig så de en mulighed for lige og skulle tjene ekstra på at tage blod prøver til 5000 kr som viste sig at være helt normal bagefter mente den dumme dyrlæge at hun lige pludselig havde epilepsi og skulle scannes hurtigst muligt inde det var sent. men det ville koste sted mellem.18.000-20.000 kr, og hun mente det var meget alvorligt så min lille hund på 3 år som ellers var frisk, OG ALDRIG HAR FJELET NOGET som kun var lidt dårlig skulle starte på epilepsi medicin med det samme, fra første dag hvor hun starte på sin medicin bliver hun mere dårlig ind hun var til at starte med, og på 3 dagen med det forkert medicin som dyrlæge havde anbefalet og sagt der ville virke ender min datters lille hund på 3 år at død af hjertestop FORDI MEDICIN ER ALT FOR STÆRK...!!! og pisse forkert da vi så ringer ind til Viborg Dyrehospital og snakke med den total inkompetent dyrlæge, fortælle hun det er meget nomalt den har nok fået organsvigt og det var da ikke noget og gøre ved, det var ærgerligt men det var ikke deres problem for hun lave aldrig fejl og havde heller aldrig nogensinde i sit liv lavet nogle fejl så det var vores egen skyld, og vi skulle da også lige huske og betale de sidste penge vi skyldt dem for blodprøven og medicin. mener vi har et kæmpe problem her i danmark omkring dyrlæge som tit og ofte bare lægger ansvaret væk, og tro det er ok at eksperimentere på folks dyr, oven i købet kræver de urimelig mange penge for noget som burde være gratis da kæledyr hos mennesker også har noget og gøre med godt velfærd og sundhed og mental støtte...!!! syns det er for dårligt 2023 at der ikke er mere fokus på private dyreklinikker og Dyrehospitaler, som snyder kunder med fejlbehandling og tager overpriser for noget som skulle være gratis. mener det her emne skal tages op på politisk plan så Dyreklinikker og Dyrehospitaler kan blive statsejet virksomheder, så den kæmpe skat vi alligevel skal betale indgår der også gratis dyrlæge besøg og behandling, så kunne det måske være at dyrlæge passet deres arbejdet lidt bedre når de viste at de kun fik en fast løn hver måned uden ekstra bonusser og sorte penge, er træt af at leve i et korrupt samfund hvor man kun tænker på sig selv og at tjene en masse penge for forkert behandling af vores kæledyr og her til sidst. Viborg Dyrehospital når man nu vælger og kalde sig Dyrehospital forventer man også i har alt det rigtige udstyr som et HOSPITAL SKAL HAVE..!!! Har set dyrehandler som maxi zoo som har mere og bedre udstyr end i har..!!! det eneste hospital udstyr i har er en hunde vægt i jeres venterum, så det er helt forkert at kalde sig Viborg Dyrehospital, kunne måske kalde jer selv for Viborg dyreapotek har masser af medicin men igen faglige kompetencer overhovedet til behandling eller brug af medicin, skulle måske bare kalde jer selv ( Viborg mest inkompetent dyrlæge i jylland ) kom og få en forkert behandling så vi kan tjene penge på dig fordi vi ved alt og har altid ret..!!! Og i kan godt regne med at jeg fortælle til alt og alle jeg så længe i eksistere som forretning, at man skal holde sig fra jer fordi i er da totalt inkompetent, jeg skal leve med resten af mit liv og min datter på 11 år, at i har slået hendes hund ihjel fordi i skulle tjene ekstra penge kommer jeg aldrig til at tilgive jeg for...!!!
Pengemaskine - er egen oplevelse, at forhold imellem pris og kvalitet desværre langt fra lever op til det forventede.
Betaler gerne en høj pris, ifald kvalitet svarer dertil.
Super service mega sød pasonale
Som tager godt imod imod dit dyr
Mega god forklaring kunne man give flere en 5 hadet jeg gjort det
Utroligt venlig og dygtig akupunktør, vil anbefaler 120%. Poul er meget professional, hjælpsom, og i dejlige rolige omgivelser bliver man behandlet.
Rigtig dejlig service af personalet og dyrelægerne.
Var dog udsat for at vi skulle have vores kat til det årlig check, hvilket gik fint og det hele.
Katten skulle så ydeligere have set på hendes tænder som vi fik et prisopslag på 1800-ish. Da vi så havde været der og skulle betale var det pludselig 3100-ish. Og vi havde jo selvfølgelig ikke gemt pris opslaget.
Virkelig dygtig dyrlæge Rikke!🙌🏻
Hele personalet er så søde og dygtige.
De er ærlige og nasser ikke unødvendige penge ud af folk.
Ingen tvivl om, at de brænder for at hjælpe dyrene.
Jeg bor et stykke væk fra klinikken, men køre med glæde til Viborg Dyreklinik, istedet for at bruge den lokale dyrlæge🙏
Jeg kan varmt anbefale Viborg Dyreklinik😁
Jeg har brugt viborg dyreklink siden de startede og har altid været rigtig godt tilfreds med dem dygtige dyrlæger og altid flink og hjælpsom personale. Jeg skulle flytte meget langt væk inden jeg ville skifte dyrlæge. Jeg Kan varmt anbefale Viborg dyreklinik.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.