Aldrig køb fra møbler de vil ikke engang tage deres sofa retur. Fejl på nakkepuderne hvor stålen gå direkte i ryggen når man sidder i sofaen. Efter klagen har jeg så hørt at sofaen ikke bliver produce... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte er vitrineskab på Møblers hjemmeside en fredag aften. En halv time senere blev jeg ringe op, mht. hvornår leveringen kunne finde sted. (København S afdeling) 15 min. efter mit opkal... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har kun gode ord om Møblér i Skalborg og den ekstrem gode service, som vi har modtaget. Vi er blevet mødt med forståelse, tålmodighed, ekspertise samt gode råd. Selv efter mange spørgsmål/længere... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Møblér er en landsdækkende kæde af lokale møbelhandlere. Som fagmænd prioriterer vi stor viden om møbler, materialer og boligindretning.
Informazioni di contatto
Toftegårdsvej 16, 8370, Hadsten, Danimarca
- info@mobler.dk
- www.mobler.dk
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Service helt i top hos Møbler
Service helt i top hos Møbler, Skanderborg - stor tak til Nina og Lars for at yde den helt perfekte service til møblering af vores nye hjem, helt igennem en så dejlig oplevelse, at komme ind i butikken og møde Jeres dejlige smil - tak for det.
Mange hilsner fra Elisabeth og Viggo

Risposta di Mobler
Super service hos Gades møbler i…
Super service hos Gades møbler i Aalborg fra medarbejder Jørgen. Han gav sig god tid og ydede en rigtig god vejledning. Valgte en blå Symfoni sofa i læder//semi fra Hjort Knudsen. Ved levering var sofaen indfarvet i to forskellige blå farver. Reklamerede til Jørgen, der sørgede for en hasteordre af en ny sofa og samtidig opgraderede mit valg af sofa til ren læder uden beregning. Har nu fået den flotteste blå læder sofa som jeg sidder fantastisk i og som jeg nyder synet af hver dag.
Tusind tak for hjælpen.

Gades møbelcenter aalborg
her blev der bare givet en ordentlig ekspedition
tak for hjælpen til at indrette min nye stue
levering til tiden samlet og opstillet

Risposta di Mobler
Elendig kundeservice når man har betalt og for dyrt i forhold til kvaliteten
Hvis man henvender sig i butikken bliver man mødt af en mand der bliver langt fra disken på sin stol og er ret ligeglad med det man klager over hvis han ikke er enig.
Vi købte en sofa til en listepris på ca. 40.000 kr
i det vi i Viborg kalder Karup Møbler.
Da vi modtog den (som skulle samles i vores helt nybyggede hjem af personale der insisterede på at gå med arbejds-sko inde på vores nye gulv) var der fejl i en hynde og den dyreste del havde en meget skæv syning.
ved opringning var der ikke meget forståelse. Det er naturligt at der er fold i læder og det plejede altså at være en go sofa.
Så prøvede jeg igen at forklare. Det krævede dog at jeg forklarede min viden om produkter før de lovede at se på det. Herefter hentede de noget af sofaen de havde leveret.
Syningen ville de ikke gøre noget ved (det er første sted jeg bare må sige jeg er skuffet) Hynden fik skiftet betræk. Det hele kom retur incl. arbejds-sko på gulvet igen (ikke noget med man lige har blå futter med til at trække over eller et par til indendørs brug) Men heldigvis fik de så også lige skrammet vores dørkarm nogle steder (Det kan fikses men bliver jo aldrig som har fabrikken)
Så gik der lidt tid og den dyre del ved ved at brase sammen. De antyder nu at vi har hoppet i sofaen. Stop nu lige jer selv. Der er faktisk den del af sofaen vi bruger mindst.
De henter igen i arbejds-sko og forstærker bunden. Sætter ekstra ben på selvom vi har sagt at vi ikke ønsker dette.
Den dovne mand i stolen har heldigvis sagt vi må fjerne benet igen. Men så ved de ikke om det holder. Men det er jo Karup Møblers problem når den braser sammen 2. og 3. gang.
Nu er nogle af delene i sofaen begyndt at hænge i forhold til andre.
Det er 4 dage siden vi blev lovet at en bestemt person ville ringe tilbage dagen efter.
Vi kan se der ikke har været ubesværet opkald og der er ikke kommet sms eller mail.
Flere dage senere kom svaret at man må forvente forskellige højder på modulprodukter.
Vi snakker her ca. 2,5 måske 3 cm.
Da det har helbredsmæssige konsekvenser for mig at benytte områder af sofaen grundet skævhed i sofaen er jeg nu tvunget til at viderebringe min reklamation til højere instans.
Hjort Knudsen er virkelig dårlig kvalitet til prisen
Dårlig service
Alt for dyrt i forhold til kvalitet

Risposta di Mobler
Rigtig god oplevelse af servicen hos…
Rigtig god oplevelse af servicen hos Møbler i Odder!

Risposta di Mobler
Meget venlig og imødekommende personale og gode priser på møblerne
Meget venlig og imødekommende personale

Gades i Aalborg SV
Gades i Aalborg SV:
Jeg har aldrig fået dårligere service!
Jeg køber i juli 2019 en læder hjørnesofa og et sofabord til levering i august 2019. Jeg bliver af butikkens personale lovet, at de vil samle mine møbler ved leveringen. Da varerne skal leveres er det kun sofaen, som jeg får leveret. Stoffet i sofaens hjørne er ødelagt. Og møblerne er ikke samlet. Jeg vælger at samle mine møbler selv uden at gøre mere ud af det, da fejl jo kan ske.
Jeg kontakter Gades for at spørge ind til sofaen og bordet.
Jeg får at vide, at sofaens hjørne vil blive syet. De vil lave reparationen i forbindelse med levering af mit bord. Det sker ikke. De ringer til mig og fortæller, at de i stedet vil skifte delen ud. Det har jeg selvfølgelig ingen indvendinger imod.
Jeg spørger også, hvorfor jeg ikke har fået mit bord og får at vide, at de ikke kan finde det. Det må være leveret til en anden kunde. De oplyser desuden, at de ikke har flere, hvorfor jeg kan få et lånebord. De ved intet om, hvornår jeg kan forvente at få mit eget bord leveret.
Da mit bord endelig kommer er det fyldt med fejl. Bordet skulle være sæbebehandlet, men er ru og ikke færdigbehandlet. Desuden er der sprækker i bordpladen. Jeg kontakter igen Gades og oplyser om fejlene på bordet. De oplyser, at de vil skaffe et nyt hjem.
Jeg har nu i tirsdags efter laaang ventetid fået et nyt bord. Dette bord er også fyldt med fejl.
Jeg kontakter derfor igen Gades. Denne gang oplyser de mig om, at jeg selv skal sæbebehandle bordet, fordi det jo har stået på et lager!! Jeg oplyser, at jeg har betalt for at få et sæbebehandlet bord og derfor ikke selv skal behandle det. De fortæller mig derefter, at der ikke er mere, de kan gøre for mig. Hun vil ikke blive ved med at bytte bordet ud, så hvis jeg ikke er tilfreds kan jeg komme ud og få pengene igen. De vil ikke bruge mere tid på mig.
Jeg er rystet over deres behandling! Og imponeret over, hvor dårlig en service, de har leveret.
Jeg vil ikke anbefale Gades til nogen og har ingen ønsker om at handle der igen.

Risposta di Mobler
Et sted du vil handle igen !
God service og personlig rådgivning i høj klasse. Gode tilbud og et udvalg af høj kvalitet og gode mærker. Et sted hvor man kan gøre en god handel og få et godt tilbud på deres varer.

Risposta di Mobler
Fremragende service man får hos Møbler…
Fremragende service man får hos Møbler i Odder.
Jeg vil rigtig gerne anbefale alle mine venner at gå på indkøb hos Møbler i Odder.

Gades Møbler Alborg sv
Har lige købt hjørnesofa og skænk hos Gades Møbler i Aalborg sv .Har fået en super super service.

Karup Møbler, Viborg
Vi har dette forår skiftet stort set alle vore møbler ud.
Det gør man ikke ved et enkelt besøg i møbel butikken.
Jeg vil tro vi har besøgt Karup Møbler, Viborg, 10-15 gange. Stillet mange spørgsmål, udfordret kvaliteter, farver, samt opbygning af præcis den reol vi gerne ville have.
Hertil købt møbler som viste sig ikke at passe ind, da de kom hjem i vores stue. Karup hentede dem igen med et smil, og en hyggelig rysten på hovedet.
Lånte møbler hjem i udvalg, og Karup både bragte og hentede.
Sluttelig gik HELE kabalen op, og vi er super tilfredse med slutresultatet, og sender den største ros til alle medarbejdere i afdelingen der har ydet det bedste for at sikre vi fik en god oplevelse.
Hertil gør det jo heller ikke noget, at Karup Møbler har et anderledes udvalg end de mere ensartede og større kædebutikker.
Tak herfra. Vi vender helt sikkert tilbage.
Vh Steen

Sofa køb
Jeg købet for et år siden en sofa hos Møbler - Karup Møbler i Randers. Jeg gik efter en sofa der vil kunne holde til et familieliv med børn og små hunde der kommer i sofaen. Vigtig for mig at sofa stoffet ikke samlet hundehår til sig.
Oveni havde jeg altid havde ønsker mig en sandfarvet sofa, hvilket jeg ikke tænke var muligt da jeg havde krav om sofaen skulle kunne holde til børn og små hunde i sofaen som selvfølgelig kan svine.
Jeg blev anbefaldet en sandfarvede sofa og at imprægnere sofaen, hvilket jeg gjorde.
Her et år efter står sofaen stadig som ny! Ingen pletter og hundehår glider lige af når jeg støvsuger den.
Sidde komfort er ligeledes stadig som da jeg købte den. Stor anbefaling her fra.
Jeg skal snart have ny seng og den bliver efter den gode service og møbel kvalitets oplevelsen ligeledes købt hos Møbler - Karup Møbler i Randers.

God service👍
Jeg købte en vase, som desværre var utæt, så der kom et stort mærke på mit træbord, jeg ringede og fortalte hvad der var sket. De kom og hentede mit bord, sleb det og gav det olie, og kom med det igen efter et par dage. Det kalder jeg service på et stort plan😊

Risposta di Mobler
Dygtig og kompetent medarbejder ( Brian…
Dygtig og kompetent medarbejder ( Brian i Horsens )
Min kone og jeg var ude for at se på møbler sidste weekend.
Efter en mildt sagt skuffende rundtur ved forskellige møbelforhandler, ramte vi som den sidste på vores vej...Møblér i Horsens...
At opleve at stå og blive betjent af en yderst kompetent - og behagelig ansat ( han hedder Brian..spørg efter ham hvis du skal handle møbler i Horsens ) var en super oplevelse...
Han vidste alt om møbler og sammen med ham, fandt vi en sofa - et sofabord - et spisebord og 1 stol..... fantastisk oplevelse... Næste gang vi skal have nyt til hjemmet er det endnu engang Møblér og Brian - vi handler ved..... TAK !

Møbler’ Horsens - De bedste
Igen igen - Altid en fantastisk oplevelse at handle hos Møbler’ Horsens. De står på spring for at hjælpe så snart man træder ind i butikken. Michael tegner - fortæller og gir’ gode råd når der skal købes sofa og andet. Britta den sødeste er klar til at hjælpe med tilbehør og gir’ sig tid til at finde lige det rigtige frem, så man kan da kun blive glad i låget af at handle i Møbler’ Horsens - Møbler kommer til tiden og bliver fragtet lige til døren af de altid flinke og friske chauffører, som altid har smil på trods travlhed
Har købt mange møbler/ting i butikken i Horsens, helt tilbage i firserne hvor vand sengen var moderne. Så vi vil og kan varmt anbefale Møbler’ Horsens, for her får man en fantastisk betjening - ud over det sædvanlige. Tak for det 👏👏
Hilsen familien Jakobsen

Risposta di Mobler
Fuldstændig enestående service i…
Fuldstændig enestående service i forbindelse med køb af ny sofa

Risposta di Mobler
Min kone og jeg var bare oppe for at…
Min kone og jeg var bare oppe for at kigge, vi kommer til at snakke med sælgeren rasmus fra ikast afd. og vi går og kigger på sofaer. Vi finder lidt forskelligt og han kommer med gode input mht materialer og farver. Min kone er mest til det “normale”, men rasmus for os overtalt til at vælge noget med farver. Vi fik igår leveret sofa, stol og 2stk. Puffer i verdens flotteste blomme farve. Vi er simpelhen ovenud tilfreds med helt gennemført professionel service, og en helt kanon sælger.
Vi kan kun sige 1000 tak.
Hilsen Mikkel Ottzen

Risposta di Mobler
Et meget dårligt sted at handle
Jeg bestilte en skænk, et sofabord og en puf. Sofabord og puf var der en længere leveringstid på end skænken. Jeg betaler det samlede beløb med det samme og afventer svar.
Efter tre uger har jeg ikke hørt noget, så jeg ringer. En kvindelig ansat oplyser at skænk og sofabord er på lager og kan ikke svare på hvorfor de ikke har taget kontakt til mig. Skænken og sofabordet bliver leveret tre dage efter.
Skænken skal samles selv. Da lågerne monteres er de skæve og kan ikke justeres. Jeg kontakter Møblér i Aalborg. De beder mig sende billeder. Det viser sig at to af hængslerne er monteret forkert. De monteres korrekt og problemet er der stadig. Jeg ringer igen og snakker med den kvindelige ansatte fra tidligere, som oplyser at det ikke kan passe. Jeg klager og beder om at de tager ansvar. De sender to mænd ud, fire dage efter, som skal lave det, men de kan heller ikke. Dagen efter henter de skænken og mener med garanti, at de kan lave den. Skænken kommer retur samme dag og lågerne er stadig skæve. Jeg ringer til chefen og de tager den retur. Samtidig har sofabordet kanter, der er rykker hul i mine strømpebukser. Jeg klager igen og det ender med at de henter sofabordet og pengene returneres. Puffen modtager jeg ikke, for de gider ikke regne ud hvad puffens pris er, udfra det samlede beløb.
Jeg handler aldrig ved Møblér i Aalborg pga af den dårlige service samtidig med at kvalitet og pris ikke stemmer overens.
Det eneste positive der er ved Møblér i Aalborg, er en sælger der hedder Tommy. Han solgte mig en sofa i december 2018. Så handler man i Møblér i Aalborg, så spørg efter Tommy.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.