Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig køb fra møbler de vil ikke engang tage deres sofa retur. Fejl på nakkepuderne hvor stålen gå direkte i ryggen når man sidder i sofaen. Efter klagen har jeg så hørt at sofaen ikke bliver produce... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super service hos Gades møbler i Aalborg fra medarbejder Jørgen. Han gav sig god tid og ydede en rigtig god vejledning. Valgte en blå Symfoni sofa i læder//semi fra Hjort Knudsen. Ved levering var so... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte er vitrineskab på Møblers hjemmeside en fredag aften. En halv time senere blev jeg ringe op, mht. hvornår leveringen kunne finde sted. (København S afdeling) 15 min. efter mit opkal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun gode ord om Møblér i Skalborg og den ekstrem gode service, som vi har modtaget. Vi er blevet mødt med forståelse, tålmodighed, ekspertise samt gode råd. Selv efter mange spørgsmål/længere... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Møblér er en landsdækkende kæde af lokale møbelhandlere. Som fagmænd prioriterer vi stor viden om møbler, materialer og boligindretning.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Super fin kundeservice og information…

Super fin kundeservice og information hos Møblér i Randers.

11 marzo 2019

Risposta di Mobler

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi anstrenger os altid for at give en god service og god faglig vejledning. Så det er dejligt når det bemærkes :-)

Ualmindelig fin service.

Ualmindelig fin service. God tid til at få hjælp og blive vejledt.
Kan klart anbefales.

1 marzo 2019

Risposta di Mobler

Kære Bille Rytter Nielsen.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os når vores kunder bemærker vores personlige service og vores faglige rådgivning. Endnu en gang tak for din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Super service ved køb og levering

Super service ved køb og levering!
Kan klart anbefale Møbler, Vejle
Mvh/Reinert

23 febbraio 2019

Kære Reinert.

Tusind tak for dine fem stjerner. Det har stor værdi for os, når vores kunder vil ulejlige sig med at give os gode anbefalinger.

Valutata 3 stelle su 5

Meget blandet oplevelse

D. 20. nov. 2018 bestilte jeg 4 Fusion skalstole i grafitgrå på tilbud til 349 kr. pr stk. inde på hjemmesiden mobler.dk. Jeg skulle vælge en butik til afhentning af stolene, og valgte den nærmeste Møbler butik i Aars. Jeg modtog lige efter bestillingen på nettet en ordrebekræftelse, men hverken på hjemmesiden eller i mailen med ordrebekræftelsen stod der noget om leveringstid på stolene. Da jeg vidste, at jeg pr. 1. marts skal flytte til Ans, mente jeg jo selvfølgeligt, at der var rigelig tid til at stolene kunne afhentes i Aars.
Jeg hørte herefter ikke noget fra hverken Møblers hjemmeside eller Aars Bolighus. Jeg skrev til chat funktionen på Møblers hjemmeside efter 6 ugers ventetid uden nogen mail, og de henviste bare til butikken, da de ikke har adgang til at følge ordrene, hvilket kan undre - hvad skal de så med en chat funktion? Først efter 3. mail til Aars Bolighus kom der svar d. 7. jan. 2019 (altså 7 uger efter bestillingen) og de skrev til mig:

"Den lange ventetid skyldes at stolen er i restordre ude ved fabrikken, dette medføre at producenten ikke kan oplyse os om et evt. leverings tidspunkt, og at vi således ligeledes ikke kan give dig et leverings tidspunkt. Ydermere jule og nytårs ferie, hvor fabrikken har lukket, forsinket processen yderligere. Vi kontakter regelmæssigt producenten for at hører om din bestilling og kontakter dig selvfølgelig med det samme, når der er nyt".

Efter yderligere 1 måneds ventetid uden nogen besked om, hvornår mine bestilte stole dukker op, så skrev jeg igen en mail til Aars Bolighus, da tiden for min flytning nærmer sig. Jeg er så blevet ringet op af en fra Aars bolighus, som nu pludseligt fortæller mig, at stolene slet ikke er bestilt endnu, fordi de skal fylde en hel container op, før de bestiller varer hjem, fordi de ikke vil betale transport af kun 4 stole til mig! Han sagde flere gange, at han da ikke vil bestille 50-100 stole hjem i den farve, bare fordi jeg vil købe 4! Jeg har altså ventet på mine stole i næsten 3 måneder, og det viser sig så, at det hverken er pga. restordre eller ferielukket, som de i januar påstod i mailen til mig, men at de ikke vil bestille stolene hjem til mig, før de kan samle varer nok sammen til en hel container!!!! Vedkommende virkede meget træt af, at kædens hjemmeside lader kunderne bestille møbler, som de ikke i forvejen har på lager i butikken, men det kan da på ingen måde være kundens problem. Han sagde, at de mest sælger skalstolene i hvid, men hvis de ikke gider bestille stolen hjem i grafitgrå, som vi valgte på Møblers hjemmeside, så skal kæden da ikke give kunderne den valgmulighed på deres hjemmeside!!

Den ansatte prøvede så at løse problemet ved at finde nogle skalstole til mig i en anden farve i en Møbler butik i Ans, hvor jeg skal flytte til om 2 uger, men de skalstole, som Møbler butikken i Ans har på lager, er ikke en farve vi kan lide, og vi vil ikke spises af med at skulle acceptere en anden vare, end vi har bestilt, for at butikken slipper for at skaffe de bestilte stole hjem i den farve, som vi velovervejet har bestilt.

Jeg fik at vide, at vi så kunne slette min bestilling, men nu har jeg ventet i 3 måneder på de stole, og jeg er mildest talt rødglødende rasende over den behandling, så jeg forventer at Møbler kæden ser og få skaffet de stole hjem til mig, som jeg har ventet på i 3 måneder, og at det sker meget snart! Det er da på ingen måde rimeligt, at man efter 3 måneders ventetid får at vide, at så kan bestillingen bare annulleres, eller jeg fortsat kan vente på ubestemt tid, til det passer butikken at bestille stolene hjem til mig efter at jeg så er flyttet 60 km væk.

Dette er den ringeste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet mht. køb af møbler.

Har i dag d. 18. feb. ringet kædechefen i Møbler op, og hun beklager meget forløbet, så nu ser jeg frem til, at hun sørger for, at stolene bliver skaffet hjem til os, men det burde jo ikke være nødvendigt, at skulle gå helt til kædechefen, for at få en ordentlig behandling.

D. 20. feb. I dag har kædechefen ringet og oplyst, at hun har fundet de 4 bestilte stole i en Møbler butik på Sjælland, som havde dem hjemme, og de kommer her over på næste fredag - dagen hvor vi flytter til Ans, så de leveres på den nye adresse. Dette er vi meget glade for. Super behandling af hovedkontoret, men denne behandling skulle vi jo have haft i butikken, hvor stolene var bestilt til.

15 febbraio 2019

Kære Bodil.
Tak for at du har tilrettet din anmeldelse. Det er vi glade for at du har taget dig tid til, set i betragtning af det rod vi lavede med din ordre i starten :-(
Jeg håber I er kommet godt på plads i jeres nye hus og at stolene passer godt ind.

Møble'r Ullerslev

Møble'r Ullerslev

Vi har lige købt seng og fået en super behandling. Vejledningen var super og vi er meget tilfredse.

11 febbraio 2019

Kære Brian Ellebæk.

Tak for din positive anmeldelse af Møblér med Ullerslev Snedkerforretning. Vi sætter en stor ære i at give en god og faglig rådgivning - så dejligt at I har bemærket det :-)

Møbler Vejle

Til møbler Vejle
Alting god betjening og atmosfære i butikken. Og tak for hjælp med udpakning og montering af vores nye sofa, da min mand var uarbejdsdyktig pga. Nyopereret fod. Rigtig god service, af et par meget flinke unge mænd. Vi vender altid tilbage til jer, hvorfor mon?
😊

25 gennaio 2019

Kære Suzanne.
Tusind tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os når vores kunder bemærker vores personlige service og vores levering med erfarne og høflige chauffører. Jeg håber din mand er på højkant igen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en god service hel vejen…

Møbler Vejle
Vi har haft en god service hele vejen rundt både i butikken og derhjemme til levering. Vi er meget tilfredse.

17 gennaio 2019

Risposta di Mobler

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os når vores kunder bemærker vores personlige service som rækker helt frem til levering. Endnu en gang tak for din anbefaling.

Møblér aalborg

Igen en god og hurtig handel ved Møblér Aalborg
2 dage efter købet stod mine 2 dejlige Læderstole i min stue
Alt igen fungerede bare perfekt

11 gennaio 2019

Kære Henrik Jensen.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os når vores kunder sætter pris på os. Endnu en gang tak for din anbefaling.

Møbler Horsens

Kanon service i butikken og ikke mindst ved leveringen. Jeres chauffør yder en særdeles god service og er høflig. Ikke sidste gang vi handler hos jer.

29 dicembre 2018

Kære Rigo.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os når vores kunder bemærker vores personlige service og vores levering med erfarne og høflige chauffører. Endnu en gang tak for din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Sydens man for en god service :)

28 dicembre 2018

Hej Kasper.

Tak for din positive anmeldelse. Vi vægter service meget højt og derfor bliver vi ekstra glade når det er den du nævner i din anmeldelse.

Møblér Vejle

Møblér Vejle. Fik en fremragende betjening og kom frem til en rigtig god løsning. Morten gav en rigtig god præsentation og vejledning.
Vi tager der op igen en anden gang. Levering og montering til tiden.
God jul.
vh Irene & Tonni

18 dicembre 2018

Kære Irene og Tonni.

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det betyder meget for os når vores kunder bemærker vores vejledning og præsentation af møblerne

Godt nytår til jer :-)

Valutata 4 stelle su 5

Møbler Vejle.

Møbler Vejle. En god oplevelse, alt er som vi har aftalt.

15 dicembre 2018

Kære Vera.

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at holde vores aftaler, så det glæder os at du har bemærket det.

Valutata 5 stelle su 5

Møbler Vejle fik vi en fremragende…

Møbler Vejle fik vi en fremragende service af Henrik. Møblerne blev leveret og samlet som lovet - vi kan kun anbefale dem til andre.

11 dicembre 2018

Hej Kirsten.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du vil anbefale os til andre.

Mega dårlig service

Mega dårlig service. Selv fra ejeren.
Skulle overhovedet ingen stjerne have, men ellers har man ingen mulighed for at skrive sin mening. Vil ALDRIG anbefale Gades Møbler til nogle. Troede godt nok de var mere profesionelle - men nej, vi blev sgu klogere.

20 novembre 2018

Kære Peter.
Vi er meget kede af din oplevelse af vores butik i Aalborg og jeres misforståede dialog. Hos Gades møbler er de af den opfattelse, at I var blevet enige om at I ønskede at indhente vurdering fra en uvildig skønsmand. Når I har fået den vurdering er I naturligvis velkomne til at give vurderingen videre til butikken, således de kan agere i forhold til den.

Fantastisk service

Fantastisk service, intet mindre. Møblér i Odder skulle lige prøves, det kunne jo være at servicen var lige så god som for 7 år siden. Kompetent sælger med masser af tid. Skaffede lige en læderstol på 15 minutter og ringer i morgen om leveringstid på et bord. Der er stort udvalg og nemt at komme til butikken istedet for at køre til Århus.

19 novembre 2018

Kære John.

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi sætter vejledning og service højt, derfor glæder det os at du har vurderet os positivt netop på de områder.

Valutata 1 stelle su 5

Inhouse Bornholm, ligeglade med kunderne i butikken

Vi står og skal overtage et hus, og valgte at køre til Møblér (Inhouse Bornholm). Man forventer jo når man går i en møbelbutik at der er en service fra stedets personale.
Og derfor er det også ganske nemt at anmelde denne butik. For det er slet INGEN service.
Vi gik rundt i butikken i ca. 30 min. og blev på intet tidpunkt kontaktet af en medarbejder.
Man er tydeligvis ligeglade med sine mulige kunder, og derfor valgte vi at forlade butikken.

12 novembre 2018

Kære Dorte.
Vi er rigtig kede af din anmeldelse. Inhouse Bornholm går højt op i service og faglig rådgivning og ønsker naturligvis ikke en sådan plet på deres referenceliste. De er meget kede af, at de ikke har set jer i butikken. De to etager butikken har kan af og til være en udfordring. Vi håber du vil give os chancen en anden god gang.

Kædechef i Møblér

🆘 Advarset 🆘 Møble'r i Skanderborg

🆘 Advarset 🆘 Møble'r i Skanderborg, hvor vi købte 2 stk. Jensen madrasser til vores eksklusive Jensen senge.
Da vi efter kort tid, ikke syntes de rigtig passede til sengene, kontaktede vi Hans, som sendte en ny madras. Det blev ikke anderledes, hvorfor der kom en repræsentant fra JENSEN, som hed Fyllgraf og en mand fra Møbler i Virhlund.
Resultat fandt de hurtigt ud af: JENSEN madresser passede ikke til JENSEN sengene, der skulle en konstruktionsændring til, så de anbefalede os, at kontakte en snedker og det var ikke deres problem.
Det kunne Hans godt se,var lidt "skævt" hvorfor at lovede at vende tilbage med et rigtigt godt tilbud, hørte aldrig fra ham, der er nu gået et år......
Så lad være med at handle der.

6 novembre 2018

Hej Leif.

Vi er kede af din anmeldelse og din oplevelse af vores service. Vi anstrenger os normalt for at hjælpe vores kunder, også når noget ikke går som det skal. Jeg har talt med Hans fra Møblér i Skanderborg, hvilket jeg ved at du også har, og vi beklager misforståelsen omkring, hvem der skulle vende tilbage til hvem og at du dermed har måttet vente et helt år uden at høre fra os.

Valutata 5 stelle su 5

Superp information og behandling - exellent kundepleje.

Ualmindelig god service i "møblér" i dag. Vi havde meget dårlige erfaringer med Læderland i Roskilde, og var derfor spændte på, hvilken kundepleje, der ville møde os i "møblër", men vi fik så gode informationer og så god behandling.

Hvis jeg på et tidspunkt havde en opfattelse af, at Læderland vidste hvad de havde med at gøre - det vidste de så desværre heller ikke :-(( - så må jeg sige, at den behandling vi har fået i dag i møblér - der er ikke noget at klage over. Læderland når dem ikke til sokkeholderne

Meget kompetent og imødekommende personale. Vi glæder os til at få vores møbler fra møblér - og vi anbefaler møblér på der varmeste.

18 settembre 2018

Hej Marianne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os når vores kunder bemærker vores høje faglighed og personlige service. Endnu en gang tak for din anbefaling.

Købt sofa ved Moebler i Skive

Købt sofa ved Moebler i Skive. God vejledning og imødekommende personale.
Da sofa modulerne bliver leveret er der en fejl på på hjørnemodulet således at det vipper.
Et hurtigt opkald og en time senere er fejlen fundet af en meget kompetent serviceminded ansat(Rune)
Fejlen kunne desværre ikke udbedres på stedet men der bliver bestilt et nyt modul..
Alt i alt en god oplevelse og vil helt sikkert købe der igen.

14 settembre 2018

Hej Rasmus.

Tak for din positive anmeldelse af din oplevelse i Møblér i Skive. Vi sætter altid faglighed og servicen højt i vores butikker, så det er dejligt at din oplevelse af Runes håndtering af din reklamation også var god. Det sætter vi pris på.

Valutata 1 stelle su 5

Desværre en utrolig dårlige oplevelse…

Desværre en utrolig dårlige oplevelse her til sidst.
Vi havde d 28 juli været inde og bestille bord og spisebordsstole, bordet kunne vi få med det samme da det var udstilling. Vi var så I dag d 10 august inde for at hente vores stole da jeg i sidste uge fik af vide de var her mandag. Der var ingen stole til os, og det ville der heller ikke være før om 3 uger.
Ikke acceptabelt, man kan jo ikke vente en måned på stole, slet ikke når man får af vide at der ville gå en uge.
I burde få styr på jeres levering før i sælger til kunderne.

10 agosto 2018

Hej Katrine.

Tak for at du har taget dig tid til at anmelde os, selvom vi er kede af din oplevelse med manglende overholdelse af leveringstidspunktet. De fleste af vores møbler produceres efter ordre, hvorfor vi er afhængige af at få oplyst korrekt leveringstidspunkt fra leverandøren. Det har desværre ikke været i orden med dine stole. Det beklager vi.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più