Aldrig køb fra møbler de vil ikke engang tage deres sofa retur. Fejl på nakkepuderne hvor stålen gå direkte i ryggen når man sidder i sofaen. Efter klagen har jeg så hørt at sofaen ikke bliver produce... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super service hos Gades møbler i Aalborg fra medarbejder Jørgen. Han gav sig god tid og ydede en rigtig god vejledning. Valgte en blå Symfoni sofa i læder//semi fra Hjort Knudsen. Ved levering var so... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte er vitrineskab på Møblers hjemmeside en fredag aften. En halv time senere blev jeg ringe op, mht. hvornår leveringen kunne finde sted. (København S afdeling) 15 min. efter mit opkal... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har kun gode ord om Møblér i Skalborg og den ekstrem gode service, som vi har modtaget. Vi er blevet mødt med forståelse, tålmodighed, ekspertise samt gode råd. Selv efter mange spørgsmål/længere... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Møblér er en landsdækkende kæde af lokale møbelhandlere. Som fagmænd prioriterer vi stor viden om møbler, materialer og boligindretning.
Informazioni di contatto
Toftegårdsvej 16, 8370, Hadsten, Danimarca
- info@mobler.dk
- www.mobler.dk
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Købte skovby sofabord i pigmenteret eg
Købte skovby sofabord i pigmenteret eg, på bolig og design messe i Bellacenteret samt en gratis skovby olie til bordet. Fin behandling der. Vi måtte selv rykke for levering af bord da leveringstiden var overskredet. Olien var ikke med. Gjorde opmærksom på dette. Fik en olie som ikke var den lovet olie. Gjorde opmærksom på det og fik en ny olie som ikke var til et Hvid pigmenteret bord. Gjorde opmærksom på det og fik lovning på ny. Ingenting modtaget og ingen tilbagemelding på opfølgning på mail. Korrespondance er sket med møbler kbh s. 28.4. Nu er olie modtaget.
Super service som altid i Aalborg
Købte idag ny seng i sengeafdelingen i Gades møbler, Aalborg og har endnu engang fået en service til topkarakter. Tusind tak til Michael og Tommy fra møbelafdelingen for super betjening👍👍👍👍👍

Risposta di Mobler
Denne anmeldelse omhandler Møblér i…
Denne anmeldelse omhandler Møblér i Silkeborg.
Vi har købt en sofa for flere år siden, og er således uden for garanti / reklamationsret. Desværre er den gået en smule i stykker og hælder lidt til den ene side. Fabrikanten har afvist vores reklamation, selvom det kunne være noget, man burde kigge på. Alligevel har Møblér haft deres montør forbi i dag, og har lavet sofaen uden beregning. Det er rigtig fin service, som vi bestemt sætter pris på. Tak for den gode behandling.

Kørte forgæves
Uheldig service. Vi venter ude foran i 20 minutter i butikken i Ishøj, uden at der bliver åbnet. Trods deres live support melder tilbage der burde være åbent.

Møblér Odder - tilidsvækkende god service
Vi har netop købt bord og seng hos Møblér Odder. Begge dele blev leveret fragtfrit ufhængigt af hinanden. Vejledning i butikken var rigtig god og vi kom omkring mange aspekter omkring købene. Særligt sengen blev gennemgået detaljeret. En forglemmelse om lovet rabat rettede butikken egenhændigt og uden opfordring, og det giver ekstra tillid til butik og personale og lyst til at handle der igen.
Gode priser og god service
Gode priser og god service. Eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er at der gik lidt tid med at bekræfte leveringstidspunktet. Kan godt anbefales.
Køber en skænk plus en hængevitrine hos…
Køber en skænk plus en hængevitrine hos møbler i Horsens. Da jeg bestiller i starten af januar står der 3-5 dages levering. Jeg bliver så ringet op at de først kan levere om 3 uger. Varerne kommer i slutningen af januar. Begynder at samle skænken og da jeg er færdig finder jeg en lille fejl i toppladen. For mig ligner det en fejl i produktionen. Ringer til sælgeren Morten. Han siger at træ er et naturligt produkt så jeg skal bare lige slibe den lidt. Holder fast i at det er en produktionsfejl. De sender efter 2 uger en mand ud for at slibe toppen. Han siger med samme at det er en fejl i produktionen. Sælgeren siger at de vil sende mig en ny topplade. Siger til ham at jeg ikke kan skille det ad uden at det går i stykker da pladen er limet på. Han vil så sende en mand ud og gøre det for mig. Jeg går så igang med hængevitrinen. Finder med det samme 3 fejl på denne også. Ringer igen til sælger. Han siger at de vil skaffe nye dele til mig. Nu er vi så henne i den anden uge i februar. Jeg siger til ham de må få styr på deres leverandør. Han tilbyder mig nu at komme med er sæt der er samlet. Jeg finder så ud af at han vil give mig en demomodel fra butikken. Jeg siger nej tak til dette da han ikle vil give mig rabat på en demomodel. Han tilbyder mig så et nyt sæt som jeg skal vente på 3 uger mere. Han vil dog ikle give noget kompensation for at jeg har ventet 3 mdr på møbler. Jeg siger til ham at de bare kan hente det hele igen så. Skal ALDRIG handle i den butik igen.

Risposta di Mobler
😁 Rigtig god service i Møbler Odder.
😁 Rigtig god service i Møbler Odder.
Vi blev hjulpet til et købe af ny sofa.
Super håndtering af reklamation
Vi købte en en sofa hos Møblér i Horsens i sommers efter en virkelig god (og meget tålmodig) rådgivning af en herre ved navn Michael.
Da sofaen blev leveret opdagede vi allerede dagen efter at tråde var begyndt at løsne sig i stoffet flere steder.
Vi kontaktede Michael som herefter tog kontakt til fabrikanten. Efterfølgende mødte Michael op sammen med en repræsentant fra fabrikanten hos os og inspicerede sofaen personligt.
De konkluderede at det helt klart var gået galt i vævningen af stoffet hos stofleverandøren.
De tilfød herefter at vi kunne få sofaen byttet dog med et andet stof da stofleverandøren først ville finde årsagen til at fejlen kunne ske inden de turde levere flere med samme stof.
Vi fik derfor mulighed for at vælge et nyt (og bedre) stof og den nye sofa blev efterfølgende leveret fejlfri. Vi er særdeles glade for den.
Det er desværre efterhånden så sjældent at man møder virkelig god service i dagens Danmark at jeg simpelthen var nødt til at skrive dette.
Vi har været super tilfredse med processen som viser hvordan man bør håndtere en reklamation.
Vi har købt seng i Møblér i Sunds…
Vi har købt seng i Møblér i Sunds - Service i topklasse og tilmed til fornuftig pris - Vi handler absolut der igen næste gang vi skal udskifte bord, stol, seng etc.
Mvh
Karin og Niels Peder
BONDEFANGERI
BONDEFANGERI
OBS Pas på denne møbelkæde og vær opmærksom på.: Hvis du skal have et Ege tæppe tilskåret efter mål stiger kvadratmeterprisen fra 322 kr. til 390 kr. skiltes der med.
Men det lykkedes forretningen at få kvadratmeterprisen op på 601 kr.
Mit tæppe til en trappe var på 8,87 kvadratmeter. "Tilskåret efter mål" stiger prinsen med antal kvadratmeter gange 68 kr., i alt 603 kr
Hvad du ikke får at vide, før fakturaen ankommer er,"Omkostning for udskæring" betales med1.875 kr.. Du betaler således 603 kr.
+1.875 kr. ca. 2.478 kr. Det ligner den samme ydelse 2 gange. At skilte med det mindre beløb og skjule det største kalder jeg bondefangeri. Det havde været langt billigere at købe det i fuld bredde og skære det ud. Udskæring og udregning ville være meget nemt og spildet ville være minimalt.
Kvadratmeterprisen er steget fra 322 kr til 601Kr. Keine hexeri nur Behändigkeit.
Og så er der en kunde mindre i den møbelkæde.
Hvis nogen læser denne anmeldelse er det værd at lægge mærke til at direktøren trods alt ikke forsvarer forretningen.
Møbler Vejle, kedelig oplevelse
Vi har købt varer for 30.000 i Møbler Vejle. Plus betaler 500,- for levering.
Det er mega frustrerende at de kun kan levere på onsdag, mellem 11 og 14. Selv om jeg insisterer på, at det er et rigtigt dårligt tidspunkt for os, for vi ikke kan være hjemme i det tidsrum, så har de ikke andre løsninger. De kan ikke levere en anden dag samme uge, og hvis det alligevel ikke skulle levere på onsdag, så er det først om to uger, de kan levere igen. Ukendt om det så kan lade sig gøre på en fredag/lørdag eller efter kl. 15, hvor vi med sikkerhed kan regne med at kunne være hjem.
Desuden er to af møblerne ustillingsmodeller, og den medarbejder, jeg talte med, kunne heller ikke bekræfte, at der ikke er fejl på dem. Vi så møblerne for knap 3 uger siden, og ville bare beroliges, at de stadig er i fin stand.
Den behandling synes jeg, hører til en aftale, hvor man får møblerne leveret gratis, og ikke når vi betaler for levering af møbler til 30.000.
Det er slet ikke overens med beskrivelsen af levering på hjemmesiden.
De får to stjerner, fordi vi stadig håber at få en aftale på plads. Måske ved at nogen svarer på vores besked her. Og vi kan kun håbe, at møblerne kommer frem i fin stand.
Kedeligt.
Vi har købt spisebord og stole ved…
Vi har købt spisebord og stole ved møblér.dk i sunds. Verdens bedste service👍

Risposta di Mobler
Handler aldrig i Møblér igen !!!
Har købt et sofa sæt i ægte læder i Møblér, som jeg ved modtagelse af finde utallige af skader på. Kontakter så møbler for at finde en løsning hvilket de også mener der skal findes. De fortæller at det hele er op til fabrikken/ leverandøren hvad der skal ske og vender i første omgang tilbage med at vi kan få en “lak” eller “rep” stift til at plette skaderne !!! Hvad fande*** det for en løsning uanset str på skaden ?
Vi for så aftalt at det ikke er iorden så nu skal sofaerne sendes til Polen eller hvor de nu blir samlet for at de kan se på dem og evt udskifte det de kan.
Jeg har prøvet at få handlen ophævet eller returneret møblerne, hvilket Møblér afviser blank!! Så ingen returret.
Der er desværre meget mere til denne historie men, Ja lang historie kort - handler aldrig der igen!!
Svar til jeres retur svar:
Den “hjælp” Du hentyder til der yders er ikke noget i heller kan være stolte af!
Vil stadig mene måden sagen er håndteret på og ikke mindst tiden er utrolig dårlig service.
Anbefaler stadig IKKE Møblér til andre der påtænker at handle møbler eller lign.

Risposta di Mobler
Har købt klædeskab til levering
Har købt klædeskab til levering i fredags. Leveringen glippede pga misforståelser, men Møbler i Odder har løst misforståelserne upåklageligt. Ser nu frem til at få skabet leveret i morgen

Super fin service hos Møbler.dk i Sunds
Har købt seng hos Møbler.dk i Sunds ved Herning.
Alt fra bestilling i butikken til levering og montering er forløbet helt som lovet.
De allerbedste anbefalinger herfra til Kenth og Co.
Mvh
Luise

Risposta di Mobler
Meget tilfreds og altid go oplevelse
Altid meget imødekommende, og behagelig betjening. Samt meget professionel rådgivning!
Kommer ikke til at købe møbler andre steder end hos sunds møbler!
Tak for handlen

Risposta di Mobler
købte er stort rundt spejl i mobler for…
købte er stort rundt spejl i mobler for under et år siden . da vi hang det op faldt det ned et par dage efter , da det vægbeslag som er limet på selv spejlet ikke kunne holde det . Havde det været beslaget på væggen som ikke kunne holde eller var sat forkert op , kunne man sætter ansvaret over på sig selv. Men nej det var spejlet som faldt af beslaget . heldigvis gik det ikke i stykker. Vi tog ned i Mobler i odder, men de ville dikke hjælpe da vi havde forlagt vores kvittering , på trods af, at man kan se at det er en fejl på spejlet . vi søgte ikke penge retur eller anden vare bare et par nye beslag eller et nyt spejl hvor beslag ikke var i stykker . De ville ikke hjælpe os da vi ikke have kvittering og de oplyse os at de ikke havde fået andre klager over det spejl så derfor kunne der heller ikke været noget i vejen med vores spejl . Med små børn og husdyr i hjemmet kan man da kun være lykkelig for at spejlet ikke gik i 1000 stykker, så selv produktet kan da hold til lidt af hvert, det må de få . Men en service det kan de ikke magte at give folk så mit råd hold jer fra Mobler i Odder . .

Elendig service i Gades møbler Aalborg
Elendig service i Gades møbler Aalborg. Har ventet i 30 minutter for at snakke med den eneste der var på arbejde i senge afdelingen. Hun bruger tid på at stå og hyggesnakke med en bestemt kunde om alt muligt privat. Uden at tage kontakt til flere af os andre der ventede. Magen til elendig service skal man lede længe efter.
Det er slut med at handle ved Gades.

Risposta di Mobler
Jeg ved det ikke hvordan sådan en firma…
Jeg ved det ikke hvordan sådan en firma som Møbler kan eksistere i Danmark. Med sine polsk produceret møbler gemt under dansk designer navn. Helt ærligt...

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.