Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering! Også selvom de har adresse et godt stykke oppe i Sverige, og det skal sendes til Danmark. Bestilte den 7/7 og det var i pakkeshop den 9/7 så det var virkelige lækkert!! Og deres p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse. Jeg har handlet på siden 3-4 gange efterhånden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primært købt proteinpulver og vitaminer. Særligt prote... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Levering og køb gik fint, bare et dårligt produkt… Købte deres liquid chalk, fordi den var lidt billigere end den jeg plejer at købe hos fitness nord som hedder ak47. Men det må man sige man og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alt forløb helt perfekt, lige fra bestilling til levering. God kommunikation under hele forløbet. I er 5 stjerner værd. Handler gerne hos jer igen 😀

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Scritti dall'azienda

MM Sports er en af Nordens største leverandører af kosttilskud, træningstøj og træningstilbehør. Følg os for inspiration, nyheder og enestående tilbud!

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,6

Tutte le recensioni

350 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Pakken kommer som lovet

Pakken kommer som lovet
Det i skriver om produktet men bestiller passer

30 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme.
Så roligt att läsa att leveransen fungerade som den skulle och att produkten motsvarade beskrivningen vid beställning. Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme!

Med vänliga hälsningar / Jonna, MM Sports

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering trods det blev bestilt…

Hurtig levering trods det blev bestilt ugen mellem jul og nytår.
Har endnu ikke fået prøvet proteinpulveret.

27 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt trots beställning mellan jul och nyår. Hoppas att proteinpulvret lever upp till dina förväntningar när du får möjlighet att testa det.

Generelt god oplevelse

Super god oplevelse.
Jeg har handlet på siden 3-4 gange efterhånden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primært købt proteinpulver og vitaminer. Særligt proteinpulveret smager godt og prisen er god. Det glæder mig at man nu kan få en smagsneutral variant.

16 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss vid flera tillfällen. Vi är glada att leveranserna gått snabbt och att du är nöjd med både proteinpulver och vitaminer. Extra kul att den smakneutrala varianten uppskattas.

Alt super

Alt i bedste orden. Nemt at bestille - hurtig levering

29 novembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du upplevde både beställningen som smidig och leveransen som snabb. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Super produkt

Super produkt (Body Science Whey 100% 1 kg Double Chocolate Hazelnut) og meget hurtig levering. Havde lidt kontakt omkring holdbarehed på noget gammel Whey jeg havde stående og de svarede meget hurtigt på mail.

18 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkten och den snabba leveransen. Kul också att vår kundtjänst kunde hjälpa dig snabbt med din fråga om hållbarhet. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Hurtig levering

Hurtig levering, og gode produkter.

13 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkterna.

Valutata 3 stelle su 5

Hurtig levering

Hurtig levering, fint produkt, desværre leverede Budbee pakken foran døren, i stedet for i skuret, som jeg havde angivet.

19 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med både leveranstiden och produkten. Samtidigt förstår vi att det är frustrerande när leveransinstruktioner inte följs, och vi beklagar detta.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

13 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att du upplevde snabb och smidig service.

Valutata 1 stelle su 5

Jag har beställt en liquid chalk i…

Jag har beställt en liquid chalk i fredags den 19e december och fortfarande inte fått min vara ännu, därför ger jag en stjärna.

19 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är ledsna att höra att du ännu inte har fått din beställning och förstår att detta är frustrerande. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge. Hör gärna av dig till vår kundtjänst via mejl med ditt ordernummer, så kan vi undersöka vad som har hänt och hjälpa dig vidare.

Hurtig lev

Hurtig lev. God oplevelse

18 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du upplevde snabb leverans och en god helhetsupplevelse. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Hurtig modtagelse.

Hurtig modtagelse.

10 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att du fick din beställning snabbt.

Valutata 5 stelle su 5

Pakken kom hurtigt og nemt frem

Pakken kom hurtigt og nemt frem – super tilfreds!”

16 dicembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att paketet kom fram snabbt och smidigt, och att du är nöjd med leveransen.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
God varer.
Fornuftig pris.

29 novembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt, att du är nöjd med varorna och att priset kändes rimligt.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og produkter lever op…

Hurtig levering og produkter lever op til forventningen.

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att både leveransen och produkterna motsvarade dina förväntningar. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. Hurtigt og sikkert levering og priser er gode

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att du uppskattade vår hemsida, att leveransen var snabb och säker samt att priserna kändes bra.

Fremragende

Fremragende

20 settembre 2025

Hej, Tack för ditt omdöme.
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss.

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet af bestilte varer og…

God kvalitet af bestilte varer og hurtig levering.

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du upplevde både god kvalitet på varorna och snabb leverans. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Glat handel

Gode priser, hurtig levering, glat handel!

6 dicembre 2025

MM Sports

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più