Super god oplevelse. Jeg har handlet på siden 3-4 gange efterhånden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primært købt proteinpulver og vitaminer. Særligt prote... Leggi di più
Rigtig godt produkt, fin leveringstid og deres masse-køb løsninger for protein pulver er rigtig gode! Plus, køber det fordi ernæringen er lige dét bedre, i min holdning 😉
Super produkt (Body Science Whey 100% 1 kg Double Chocolate Hazelnut) og meget hurtig levering. Havde lidt kontakt omkring holdbarehed på noget gammel Whey jeg havde stående og de svarede meget hurtig... Leggi di più
MM Sports er en af Nordens største leverandører af kosttilskud, træningstøj og træningstilbehør. Følg os for inspiration, nyheder og enestående tilbud!
Dårligste flydende kalk jeg har prøvet. Men hurtig levering. Så er du presset på tiden og vil have dårlig kalk, lets go

Risposta di MM Sports Danmark
Smagen fejler ikke noget, men den er ikke lige let at rørre/piske ud som bodylabs protein pulvere, når man skal sie det hele fra er der meget protein pulver der ikke er rørt ud, og det tager en krig at få rørt det ud selv med en mini pisker

Risposta di MM Sports Danmark
Virkelig lækre produkter 😊 proteinpulveret smager fantastisk, klumper ikke, og blev leveret hurtigt

Risposta di MM Sports Danmark
Hurtig levering og en god pris. Proteinpulveret smager også fantastisk 😊

Risposta di MM Sports Danmark
Købte to T-shirt til en værdi af 218kr og de viste sig at de var alt for store, så ønskede jeg at returnere dem til en mindre størrelse. Det finder jeg ud af at MMstore tager 2 x 29kr i gebyr, selvom de er pakket sammen og det er 2 fuldstændig ens t-shirts.
Jeg vælger at returnere dem og handle et andet sted i fremtiden.

hurtigt nemt.
Opdatering: Bliver bliver nød til at rette denne anmeldelse fra 5 til 3 stjerner.
Jeg HADER når virksomheder tilmelder min mail OG mobilnummer til deres nyheder uden min samtykke.

Risposta di MM Sports Danmark
De begyndte at sende mig sms'er med tilbud og har ingen anelse om hvornår jeg har sagt ja til det. svinagtig markedsføring

Risposta di MM Sports Danmark
Det var hurtigt til at komme med varen kan vamt anbefalers