MM Sports Danmark Recensioni 2.687

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse. Jeg har handlet på siden 3-4 gange efterhånden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primært købt proteinpulver og vitaminer. Særligt prote... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig godt produkt, fin leveringstid og deres masse-køb løsninger for protein pulver er rigtig gode! Plus, køber det fordi ernæringen er lige dét bedre, i min holdning 😉

Valutata 5 stelle su 5

Super produkt (Body Science Whey 100% 1 kg Double Chocolate Hazelnut) og meget hurtig levering. Havde lidt kontakt omkring holdbarehed på noget gammel Whey jeg havde stående og de svarede meget hurtig... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Scritti dall'azienda

MM Sports er en af Nordens største leverandører af kosttilskud, træningstøj og træningstilbehør. Følg os for inspiration, nyheder og enestående tilbud!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Dårligste flydende kalk jeg har prøvet

Dårligste flydende kalk jeg har prøvet. Men hurtig levering. Så er du presset på tiden og vil have dårlig kalk, lets go

24 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att den flytande kalken inte levde upp till dina förväntningar, men uppskattar samtidigt att du lyfter den snabba leveransen. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Altid en fornøjelse

Endnu engang er det en fornøjelse at handle hos jer👍🏻😊

24 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Det gläder oss att höra att du ännu en gång haft en bra upplevelse hos oss. Tack för ditt fortsatta förtroende och för att du handlar hos MM Sports!

Smagen fejler ikke noget

Smagen fejler ikke noget, men den er ikke lige let at rørre/piske ud som bodylabs protein pulvere, når man skal sie det hele fra er der meget protein pulver der ikke er rørt ud, og det tager en krig at få rørt det ud selv med en mini pisker

30 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du tycker om smaken på proteinpulvret, men beklagar att du upplever problem med blandbarheten. Vi uppskattar verkligen din feedback och tar den vidare internt då den är värdefull för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering 📦 og okay priser ✔️

21 marzo 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter, den snabba leveransen och våra priser. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig lækre produkter 😊…

Virkelig lækre produkter 😊 proteinpulveret smager fantastisk, klumper ikke, og blev leveret hurtigt

27 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter och att proteinpulvret levde upp till dina förväntningar. Extra kul att höra att smaken uppskattades, att det blandar sig bra och att leveransen gick snabbt!

God pris

God pris, god kvalitet, hurtig levering

28 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både pris, kvalitet och leverans. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få hjälpa dig igen snart.

Go service

Go service. Hurtig levering. Passer i størrelse. Det er store størrelser.

27 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen, leveransen och passformen – det uppskattar vi verkligen!

Valutata 5 stelle su 5

God pris og hurtig levering!

10 febbraio 2026
Non scritta su invito

Hej, tack för ditt omdöme.
Vi är glada att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Tack för att du delar din upplevelse.

Hurtig levering gode produkter

Hurtig levering gode produkter

13 aprile 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra produkter. Tack för att du delar med dig!

Jonna, MM Sports

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og en god pris

Hurtig levering og en god pris. Proteinpulveret smager også fantastisk 😊

12 aprile 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen, priset och smaken på proteinpulvret. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Jonna, MM Sports

11 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter och den snabba leveransen. Tack för att du delar med dig!

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt, og solide produkter!

18 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du upplever både leveransen som snabb och produkterna som hållbara. Tack för att du delar med dig!

Valutata 2 stelle su 5

Købte to T-shirt til en værdi af 218kr…

Købte to T-shirt til en værdi af 218kr og de viste sig at de var alt for store, så ønskede jeg at returnere dem til en mindre størrelse. Det finder jeg ud af at MMstore tager 2 x 29kr i gebyr, selvom de er pakket sammen og det er 2 fuldstændig ens t-shirts.

Jeg vælger at returnere dem og handle et andet sted i fremtiden.

18 aprile 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej! Tack för ditt omdöme!

Vi är ledsna att höra att t-shirtarna inte passade som du tänkt dig, och vi förstår att returavgiften kan kännas frustrerande i detta fall. Avgiften tas ut per artikel enligt vår returpolicy, men vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss – det hjälper oss att bli bättre.

Hurtigt nemt. Men....

hurtigt nemt.

Opdatering: Bliver bliver nød til at rette denne anmeldelse fra 5 til 3 stjerner.
Jeg HADER når virksomheder tilmelder min mail OG mobilnummer til deres nyheder uden min samtykke.

17 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du upplevde köpet som snabbt och enkelt. Tack för att du delar med dig!

Valutata 1 stelle su 5

De begyndte at sende mig sms'er med…

De begyndte at sende mig sms'er med tilbud og har ingen anelse om hvornår jeg har sagt ja til det. svinagtig markedsføring

31 marzo 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du upplever vår marknadsföring på detta sätt. Det är självklart inte vår avsikt att skicka meddelanden utan samtycke. Vi rekommenderar att du kontaktar vår support så kan vi hjälpa dig att se över dina inställningar och säkerställa att du inte får fler utskick om du inte önskar det.

Valutata 5 stelle su 5

Det var hurtigt til at komme med varen…

Det var hurtigt til at komme med varen kan vamt anbefalers

16 aprile 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att leveransen var snabb och att du kan rekommendera oss. Tack för att du delar med dig!

16 aprile 2026

Hurtigt levering og gode t-shirt

Hurtigt levering og gode t-shirt

15 aprile 2026

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och dina t-shirts. Vi strävar alltid efter att leverera snabbt och erbjuda produkter av hög kvalitet.

Tak for leveringen

Tak for leveringen, jeg glæder mig til at bruge produktet.

20 luglio 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen kommit fram och att du ser fram emot att använda produkten. Vi hoppas att den motsvarar dina förväntningar!

Vänliga hälsningar / Jonna, MM Sports

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più