Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering! Også selvom de har adresse et godt stykke oppe i Sverige, og det skal sendes til Danmark. Bestilte den 7/7 og det var i pakkeshop den 9/7 så det var virkelige lækkert!! Og deres p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse. Jeg har handlet på siden 3-4 gange efterhånden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primært købt proteinpulver og vitaminer. Særligt prote... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Levering og køb gik fint, bare et dårligt produkt… Købte deres liquid chalk, fordi den var lidt billigere end den jeg plejer at købe hos fitness nord som hedder ak47. Men det må man sige man og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alt forløb helt perfekt, lige fra bestilling til levering. God kommunikation under hele forløbet. I er 5 stjerner værd. Handler gerne hos jer igen 😀

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Scritti dall'azienda

MM Sports er en af Nordens største leverandører af kosttilskud, træningstøj og træningstilbehør. Følg os for inspiration, nyheder og enestående tilbud!

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

God og hurtig service

God og hurtig service

13 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du upplevde bra priser, snabb leverans och en smidig handel. Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vänliga Hälsningar,
Jonna
MM Sports

Hurtig levering

Hurtig levering, ingen problemer

11 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme.
Vad skönt att höra att allt gick smidigt och att leveransen var snabb. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vänliga Hälsningar,
Jonna
MM Sports

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme. Kul att höra att produkten var tänkt som en julklapp. Vi hoppas verkligen att den blev uppskattad och passade bra som present. Tack för att du valde MM Sports.

Hurtig og nemt og overskueligt

Hurtig og nemt og overskueligt

10 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad bra att du upplevde köpprocessen som smidig, enkel och överskådlig. Det är precis den upplevelse vi vill ge. Tack för att du valde MM Sports.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig forsendelse og gode produkter

Hurtig forsendelse og gode produkter.

10 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Risposta di MM Sports Danmark

Hej. Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vänliga hälsningar. MM Sports, Jonna.

Valutata 4 stelle su 5

Tingene kom til tiden.

Tingene kom til tiden.

1 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad bra att höra att leveransen kom fram i tid. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.
Vänliga hälsningar, Jonna

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Ingen problemer. Hurtig levering

7 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att beställningen var enkel, att allt fungerade utan problem och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Hurtig levering ☺️

30 novembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Jonna , MM Sports

Valutata 2 stelle su 5

Levering og køb gik fint

Levering og køb gik fint, bare et dårligt produkt…

Men det må man sige man ogs kan mærke på kvaliteten, ens hænder bliver mere fedtede end tørre og effekten holder heller ik halvt så længe.

Håber de stopper med at sælge det skrald

14 dicembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra att du inte är nöjd med liquid chalk-produkten, även om leverans och köp i övrigt fungerade bra. Vi tar synpunkter på kvalitet på stort allvar och uppskattar att du delar din upplevelse. Vänliga Hälsningar, Jonna, MM Sports

Rigtig gode varer og Hurtig levering

Rigtig gode varer og Hurtig levering

30 novembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar. Jonna, MM Sports

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering

6 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att leveransen var både snabb och precis. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Jonna, MM Sports

Pris

Pris, leveringstid og kvaliteten

29 novembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med priset, leveranstiden och kvaliteten. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Jonna. MM Sports

Det var en hurtig og god levering

Det var en hurtig og god levering

6 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att leveransen var både snabb och fungerade bra. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Jonna MM Sports

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering

29 novembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Vänliga hälsningar, Jonna MM Sports

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vårt pris. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få se dig igen hos oss. Vänliga hälsningar, Jonna, MM Sports

good products

27 novembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hello, thank you for your review. We’re glad to hear that you’re satisfied with our products and appreciate you taking the time to share your feedback. Kind regards, Jonna, MM Sports

God oplevelse

Hurtig ekspedition god vare

27 novembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba hanteringen och att varorna levde upp till förväntningarna. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vänliga hälsningar, Jonna, MM Sports

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god kvalitet

26 novembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och den goda kvaliteten. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vänliga hälsningar, Jonna, MM Sports

En god oplevelse.

2 dicembre 2025

Risposta di MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du haft en god upplevelse hos oss. Det uppskattar vi verkligen och vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen framöver.
Vänliga hälsningar/ Jonna MM Sports

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più