Valutata 1 stelle su 5

Ons bed ging heel snel kapot. In eerste instantie werd dat met een van de beschadigingen goed opgelost omdat vervangende onderdelen werden geleverd. Maar vlak daarna was het bedrijf ineens helemaal ni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hoogslaper besteld op zondag. In advertentie stond 5 werkdagen levertijd. Na aanklikken verscheen de tekst extra lange levertijd 10 werkdagen. Maandag ging de telefoon. Mw we komen morgen uw bed... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een SINSHEIM 4-DEURS KAST ANTRACIET/SPIEGEL van MISTERBED gekocht van misterbed! Echt rampzalig! De kast valt zo uit elkaar. Ik heb hen gebeld! De medewerker was erg onbeleefd en heeft mij bel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Net onze bestelling ontvangen...levering zoals afgesproken na overleg.super vriendelijke en behulpzame chauffeur!!! Alles klaar en duidelijk uitgelegd welke pakket bij wat hoort! Ook een reuze goeie s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

2,9

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Prima service, levering volgens afspraak.

Wij zijn eerst gaan kijken in de showroom, het bed waar we oorspronkelijk voor kwamen kijken voldeed niet helemaal aan onze eisen, dus hebben we uiteindelijk de NEMO halfhoogslaper gekozen. Deze moest besteld worden, maar is precies volgens de indicatie (na 2 weken) op zaterdag bij ons afgeleverd.
Het is een goed stevig bed en onze kleine man is er helemaal blij mee!

Beste service ooit

Ik heb niets dan positieve ervaringen met MisterBed.
Op tijd geleverd, werd ook nog door de chauffeur gebeld dat zij eraan kwamen.

Nogmaals prima!

Prima service!

Prima service en afhandeling. Wel zelf in Doorn de showroom bezocht. Levering en finan.afhandeling volgens afspraak. Toen er bij levering een gebruiksaanwijzing ontbrak, werd deze na 1 telefoontje meteen per e-mail ontvangen.

Fijne beddenwinkel!

Wij hebben dit jaar een stapelbed voor onze dochter bij MisterBed gekocht. Na orienteren op de website (redelijk overzichtelijk) liepen wij nog even bij de vestiging langs om het bed in het echt te bekijken. Het was druk die dag, maar wij hadden ook niet veel advies nodig. Bestellen was eenvoudig en snel. Voor de levering op afroep (een maand later, het bed was altijd op voorraad) was maar een belletje nodig, en er kon zelfs op het laatste moment een matras bij. De bezorger was uitermate vriendelijk en behulpzaam. En goede ervaring alles bij elkaar, dus ik zal MisterBed zeker aanbevelen.

Valutata 4 stelle su 5

Prima service en prima kwaliteit

Helaas is 1 scherm beschadigd geleverd, maar met 1 mail was dit geregeld en wordt er een nalevering gedaan van het betreffende scherm.

Kast en service bevalt ons prima bij Misterbed.

Super

Was makkelijk te bestellen en super snel binnen heel te vrede

Valutata 2 stelle su 5

Beschrijving van producten niet duidelijk.

Ik heb hoogglans nachtkasten besteld. Omdat de beschrijving over het materiaal niet duidelijk was, heb ik per mail geinformeerd of het inderdaad hooglans was. Na de bevestiging per mail heb ik de kastjes besteld en helaas zijn ze niet helemaal hoogglans, alleen de deurtjes, bovenkant niet. Ik zit nu met 2 nachtkasten die ik niet mooi vind en met terug sturen ben ik te laat.

Keurige afhandeling

Bij de eerste levering was er een onderdeel zwaar beschadigd.
Even gebeld en deze is mij keurig in een nazending bezorgd.
Top!

Valutata 5 stelle su 5

Mooi bed, goede afhandeling.

We zijn eerst naar de showroom gereden (anderhalf uur) omdat we het niet aandurfden het combi white bed te bestellen zonder gezien te hebben (toch geen klein bedrag 450 euro). Achteraf bekeken hadden we dat rustig kunnen doen. Het bed was zoals wij het ons voorgesteld hadden. Binnen een week hadden we het bed thuis. Prima afhandeling.

Valutata 5 stelle su 5

Snel, accuraat en goed produkt

Het formule 1 bed voor mijn zoon is een fantastisch mooi ding dat snel geleverd werd en relatief goed betaalbaar is. Het is allemaal gelakt MDF en de randen zijn goed afgewerkt. Ook de matras is van prima qualiteit.

Achteraf bleek het bed verstelbaar te zijn en was een kortere maat matras ook mogelijk geweest. Vanwege het gebrek aan ruimte in de lengte op mijn zoons kamer had ik dit bed bijna niet gekocht. Micro minpuntje dat deze info niet op de site stond.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più