Besteld en niks ontvangen
29 juni besteld, nooit iets ontvangen.
Product zou op voorraad zijn en binnen 1-3 dagen worden geleverd, na een week nog niks ontvangen. Ook op mails worden niet gereageerd. Zou het niet aanraden.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
29 juni besteld, nooit iets ontvangen.
Super comfortable and I love how quick and easy is it to inflate and deflate.
I definitely recommend this mattress, super comfortable sleeping solution. Thanks again!!
Super luchtbed!
Ik had hiervoor altijd van die goedkope blauwe luchtbedden met zo'n 'fluwelen' bovenkantje. Wilde nooit meer uitgeven omdat ze toch altijd lek raken en omdat luchtbedden nooit echt lekker slapen, hoeveel verschil kan er immers zijn tussen een goedkope en een dure zak lucht?
Veel dus! Op aanraden van een buurman maar eens wat meer uitgegeven aan een luchtbed (na wéér een lek luchtbed) en een Floatonair besteld. Sindsdien een paar keer gebruikt (van 1 nachtje tot een weekje weg) en ik sta versteld van het verschil! Ik lig niet meer de hele nacht te draaien en heb 's ochtends minder last van mijn nek en schouders. Hij heeft ook al wat mishandeling meegemaakt (vriendenweekendje) en ik heb hem nog niet tussendoor hoeven bijpompen.
Hopelijk gaat dit luchtbed nog flink wat jaartjes mee, en mocht hij toch sneuvelen, dan komt er een nieuwe, nooit meer van die euroknaller-luchtbedden voor mij!
Great product. In love with it. Perfect for guest visits or for camping
Ons oude luchtbed ging net voor ons weekend Scheveningen kapot… gelukkig was dit luchtbed de volgende dag al in huis! Hij is echt top en bevalt uitstekend!
Goede communicatie omtrent levering, goede instructies bijgeleverd. Blaast snel op, ook handig dat hij ook weer elektrisch leeggemaakt kan worden, Al een aantal keer gebruikt als er mensen blijven slapen, iedereen tevreden!
Goede ervaring, ik had het verkeerde adres ingevuld bij bestellen. Snel achteraan gemaild en dezelfde dag nog reactie dat ze het zouden aanpassen. Dag later kwam het luchtbed binnen. Top service.
I took a fat chick back home, but the air mattress hold it's ground the whole session! Really Impressive!
Would recommend to everbody!
Goede service, goede producten. Simpelweg erg tevreden mee!
I was skeptical about air mattresses, but the VersaVento completely changed my mind! The comfort level is incredible, better than some actual beds I've slept on. The slightly raised head section provides perfect support, and I wake up feeling refreshed. It inflates quickly and holds air all night without sagging. Highly recommend for guests or even daily use!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.