Banner for Midden-Oosten Reizen

Midden-Oosten Reizen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We zijn net terug van 16 daagse rondreis in Marokko. Wat een schitterende organisatie. Nog voor vertrek een telefonisch onderhoud met Bo om verloop van reis te overlopen. In Marokko zelf, verschill... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel klantvriendelijk en heel goed bereikbaar. Altijd snelle reactie na een vraag of opmerking. Zeer gebruiksvriendelijke en zeer volledige app. Punt van aandacht: zelf inchecken bij vlucht (en) w... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Plezierige persoonlijke benadering. Denken met je mee. Tijdens de reis klopte bijna alles. Helaas bleek dat bezoek aan de Aswan dam niet meer in het pakket zat volgens de plaatselijke gids zodat USD... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Midden-Ooste Reizen heeft onze reis naar Marokko niet alleen in de puntjes voorbereid maar ons ook heel persoonlijk via de app tijdens de reis begeleid. Wij zijn afhankelijk van de scootmobiel en alle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Dé reisspecialist voor reizen naar het Midden-Oosten.

Promotion box for Midden-Oosten Reizen

Dé specialist voor het Midden-Oosten

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

557 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

98 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Een aanrader!Zeker voor herhaling vatbaar!

Reis Marrakech naar Ouarzazate en Agafay woestijn met gezin.Alles was prima geregeld.Privéchauffeur en gids heel bekwaam en correct.
Vlotte communicatie met organisatie zowel voor als tijdens de reis.Leuke, kleinschalige hotels met persoonlijke service!Een aanrader!!

12 aprile 2025

Beste Kuijpers,

Bedankt voor deze review! Geweldig om te lezen dat u met het hele gezin zo heeft genoten van de reis door Marokko. Fijn dat alles tot in de puntjes geregeld was en dat onze chauffeur en gids u zo goed hebben begeleid. Ook de persoonlijke service in de kleinschalige hotels en het soepele contact vooraf en tijdens de reis horen we natuurlijk graag terug.

Een aanrader.

Midden-Oosten Reizen heeft onze rondreis door Oman georganiseerd en het was echt top! Alles was goed geregeld, van de mooie hotels tot de prima huurauto. We kregen er zelfs een lokale telefoon bij voor de navigatie, wat erg handig was omdat je niet overal bereik hebt. De reis was afwisselend en we hebben genoten van het prachtige land en de aardige mensen. Echt een aanrader! Wij hebben de reis wat laten aanpassen met een aantal heerlijke stranddagen aan het einde van de reis. Dat hotel was een tophotel met zeer goede service.
Houd er rekening mee dat als je rond reist tijdens de Ramadan alle restaurants etc overdag dicht zijn

31 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

De reis naar Dubai & Abu Dhabi was top!

De reis naar Dubai & Abu Dhabi was goed georganiseerd. We hadden alles uit handen gegeven en men had ook de gidsen voor ons geregeld. Allemaal prima. Ons 2e hotel was verkeerd geboekt (hotel met bijna dezelfde naam) en het juiste hotel was binnen een uur weer geregeld. Een mooie reis en super verzorgd door Midden-oosten Reizen.

22 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super verzorgde reis op maat

Wij hebben een prachtige reis gemaakt door Oman met Midden Oosten travel.
Werkelijk alles was goed georganiseerd, gedocumenteerd en tot in de puntjes verzorgd. Er wordt goed geluisterd naar je persoonlijke wensen en er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
Dit gaf ons veel rust en zo hebben we optimaal kunnen genieten wat dit geweldige land. Absolute aanrader!

15 marzo 2025

Een achtdaagse Nijlcruise

Mijn man en ik hebben een vakantie van 15 dagen Egypte geboekt, met daarin een cruise van 8 dagen (7 nachten) aan boord van de MS Mayflower. Wij hebben, met deze “verlengde” cruise (standaard is 4 dagen) in totaal 420 kilometer gevaren, van Luxor naar Aswan VV. De accommodatie aan boord was geweldig, onze suite met balkon was een plaatje en de maaltijden aan boord waren van topkwaliteit. Onderdeel van de cruise was een vijftal excursies naar tempels/paleizen en een bezoek aan de Aswandam. Deze excursies werden uiterst professioneel begeleid door een uitstekend Engels sprekende gids, een egyptoloog, met -vanzelfsprekend- veel kennis van zaken. Wij kunnen de door ons gemaakte cruise, alsook het volledig andere deel van ons verblijf in Egypte (in hotels in Caïro, Luxor en El Gouna) van harte aanbevelen; de door Sharon, ons aanspreekpunt bij de reisorganisatie, voorgestelde hotels voldeden volledig aan onze verwachting en de lokale begeleiders en privé chauffeurs hebben ons “naadloos” (be)geleid van en naar de luchthavens en tijdens de transfers tussen de verschillende accomodaties. Wij hebben een fantastische ervaring aan onze “reisavonturen” kunnen toevoegen en willen de reis aan eenieder aanbevelen. Deze manier van reizen is zeker niet de goedkoopste, maar een vakantie waarin je volledig wordt “ontzorgd” is (zeker in een “ver buitenland”) deze extra investering absoluut de prijs waard.

28 marzo 2025

Beste Annie,

Bedankt voor deze mooie review! Super leuk om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gehad door Egypte. Wat fijn dat zowel de verlengde cruise aan boord van de MS Mayflower als het verblijf in Caïro, Luxor en El Gouna zo goed zijn bevallen.

Valutata 4 stelle su 5

De perfect geplande reis!

De reis was tot in de kleine details perfect gepland!
Ook het toevoegen van 2 personen op 't laatste moment bleek voor jullie geen probleem. Dat laatste is trouwens helemaal goed verlopen. Waarvoor dank!
Hotels (Luxor en boot) zijn zeer goed gekozen behalve in Caïro waar het iets meer had mogen zijn (hotel niet meer mee met de moderne reiziger). Het zicht vanop het terras daarentegen was fenomenaal!
Midden-Oosten Reizen is een betrouwbaar reisagentschap en prijs/kwaliteit is top.

24 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super goed georganiseerde en…

Super goed georganiseerde en afwisselende reis! Leuke activiteiten.

22 marzo 2025

Beste Jetje,

Bedankt voor uw review! Wat goed om te horen dat u de reis als goed georganiseerd en afwisselend heeft ervaren, en dat de activiteiten in de smaak vielen.

Ilse van Midden-Oosten Reizen

Valutata 5 stelle su 5

Alles was tot in de puntjes geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld. Persoonlijk ben ik erg “fan” van de app!! De reis staat hier dag voor dag beschreven. Ontzettend overzichtelijk en makkelijk in de omgang.

31 marzo 2025

Beste Wendy,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u een goede reis door Turkije heeft gehad en dat u de app positief heeft ervaren.

Rob van Midden-Oosten Reizen

Dubai/Abu Dhabi-maart 2025

Voorbereiding met de app erg goed. prima lokale gids en chauffeur

19 marzo 2025

Beste Hans,

Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat u een goede reis heeft gehad en dat de voorbereiding via onze app goed is bevallen en dat u tevreden was over de gids en chauffeur ter plaatse.

Een aanrader! Hoogtepunten van Egypte met Nijlcruise

Een aanrader, bij de voorbereiding van de reis hield Maudi rekening met onze wensen en stuurde het programma bij. De begeleiding tijdens de reis was professioneel, duidelijke communicatie, bevraging naar eventuele aanpassingen…kortom een mooie reiservaring door een professionele omkadering!

16 marzo 2025

Heerlijke rondreis in Oman

Eelke van Midden-Oosten Reizen heeft samen met mijn dochter een geweldige en complete trip samengesteld voor een rondreis door Oman (10 dagen) en 3 dagen Dubai/Abu Dhabi. Alles was zeer goed georganiseerd. Transfers op tijd, hotels verwachten ons. Kwaliteit van hotels en auto (4-WD) waren naar wens. Leuk was ook de afwisseling in accommodatie, in de stad een groot hotel, soms een authentiek huis en bij Jebel Shams zaten we op de rand van de canyon. Ook was de lengte van de voorgestelde dagtrips met de bezienswaardigheden goed te doen.

16 febbraio 2025

Beste Marcel,

Bedankt voor de mooie review! Super leuk om te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad door Oman en de Emiraten. Fijn dat jullie ook tevreden waren over alle details van de reis.

Valutata 4 stelle su 5

De medewerkers van Middenoostenreizen…

De medewerkers van Middenoostenreizen zijn betrokken en dat alleen al is een geweldig pluspunt.

18 settembre 2024

Beste Jan,

Bedankt voor de review! Super om te horen dat u tevreden bent over de betrokkenheid. Hopelijk heeft u een goede reis gehad door Egypte!

Zeer goede begeleiding

Zeer goede begeleiding, je kan altijd terecht met vragen. Je wordt tijdig verwittigd indien nodig voor volgende stop, begeleiding, wie wat hoe...

4 marzo 2025

Beste Heidi,

Bedankt voor de review! Super om te horen dat u tevreden bent met de communicatie en hopelijk hebben jullie een onvergetelijke reis door Jordanië gehad.

professionele organisatie

We zijn zeer tevreden over de professionele aanpak. Van in het begin bij de planning tot op het einde van de reis was alles perfect geregeld.
Er werd uitvoerig gecommuniceerd en ook ter plekke was alles tiptop in orde, met steeds contactpersonen die zeer snel reageerden als we een vraag hadden.

14 febbraio 2025

Beste Olivier,

Bedankt voor de mooie review! Super om te horen dat jullie een fijne reis hebben gehad door Egypte.

Maudi van Midden-Oosten Reizen

Super fijne vakantie in Oman

Perfecte rondreis gemaakt met dank aan de goede organisatie van Midden-Oosten Reizen. Met een prima begeleiding vanaf het eerste contact.
Dankzij de reisapp en de lokale mobiele telefoon die bij de huurwagen wordt geleverd, geraak je vlekkeloos op elke bestemming. Let wel op de meervoudige schrijfwijzen voor eenzelfde locatie. Zo is het bergdorp Bilad Sayt ook gekend als Bald Sait en Bilad Seed. Geef je Bilad Sayt in Google Maps in, dan kom je sine mora terecht in een woestijndorp in de omgeving van Al Hamra en niet in het beoogde bergdorp in het Hajar-gebergte.
Voor de 11-daagse roadtrip die we boekten, heb je absoluut een 4WD nodig. Niet alleen om in de woestijn te rijden, maar zeker om in Jabal Shams te geraken en de rit te maken naar en door Wadi Bani Awf. Die is bijzonder spectaculair en zonder twijfel het hoogtepunt van de reis.
In Oman is de natuur overweldigend, zijn er heel wat bijzondere historische plekken, kan je overheerlijk eten en is de bevolking uitermate vriendelijk. Kortom een absolute aanrader. Wij willen nog terug!

15 febbraio 2025

Beste Guy,

Bedankt voor deze uitgebreide en lovende review! Fijn om te horen dat uw rondreis door Oman perfect is verlopen.

Georganiseerd avontuur

Goede informatievoorziening en goed aanbod van voorzieningen in het prachtige land Oman.

4 febbraio 2025

Beste Marco,

Bedankt voor deze review! Super om te horen dat u heeft genoten van uw reis door Oman.

In 8 dagen rond Marokko

Mijn 8-daagse reis door Marokko met Midden-Oosten Reizen was werkelijk een onvergetelijke ervaring. Het was een perfecte mix van avontuur, cultuur en natuur. We hebben zoveel verschillende kanten van Marokko gezien, van de indrukwekkende toppen van het Atlasgebergte tot de uitgestrekte, gouden zandduinen van de Sahara. Ook de kustlijn, met haar charmante steden en serene uitzichten, was een hoogtepunt.

Wat de reis extra speciaal maakte, waren de gidsen die ons door de verschillende regio’s leidde. Ze waren niet alleen deskundig, maar ook ontzettend gepassioneerd over hun land en cultuur, wat elke locatie extra betekenis gaf. Daarnaast hadden we het geluk een geweldige chauffeur te hebben: Redouan. Hij was altijd vriendelijk, zorgzaam en zorgde ervoor dat we ons volledig op ons gemak voelden tijdens de lange ritten. Zijn enthousiasme en glimlach maakten elke dag nog aangenamer.

De variëteit van de reis was echt indrukwekkend – we gingen van de levendige markten van Marrakech naar de stilte van de woestijn, van de groene valleien in de bergen naar de kust met zijn schilderachtige dorpjes. Marokko heeft zoveel te bieden, en dankzij Midden-Oosten Reizen konden we dit in slechts acht dagen op een comfortabele en goed georganiseerde manier ervaren.

Kortom, een reis die ik iedereen zou aanraden die Marokko in zijn volle diversiteit wil ontdekken. Topservice, topbegeleiding en bovenal, een reis die ik nooit zal vergeten

1 febbraio 2025

Beste Silke,

Bedankt voor uw prachtige review! Geweldig om te horen dat u zo genoten heeft van de diversiteit van Marokko. We waarderen uw enthousiasme en aanbeveling enorm.

Valutata 4 stelle su 5

Prachtige 9 daagse route met selfdrive…

Prachtige 9 daagse route met selfdrive 4x4 en auto vol kampeermateriaal om te kamperen waar je maar wil. De reis-app is goed gemaakt, en een handige ondersteuning. Vul dit aan met een goede reisgids (Bradt Oman) en je hebt de volledige ervaring. Wij sliepen 6 nachten in een tent (ook op hoogte >2000 meter begin februari - frisjes maar doenbaar voor avontuurlijke reizigers), enkel in NIZWA en MUSKAT in een hotel. Bevoorradingen zijn makkelijk te organiseren. De tent ervaring vonden we een absolute meerwaarde want het brengt je dichter bij de natuur. Er was 1 betaalde wandeling met gids verkeerd gepland, maar die krijgen we terugbetaald, dus dit is vergeven :-).

1 febbraio 2025

Beste Gilles,

Bedankt voor uw review! Fijn dat u de vrijheid van een selfdrive en het kamperen als een meerwaarde heeft ervaren. Fijn dat de reis-app goed hielp en de wandeling netjes is opgelost.

Het was een top reis

Het was een top reis. Hele goede voorbereiding gehad en alles klopte toen we in Oman waren.
We kijken met heel veel plezier terug.

6 febbraio 2025

Beste Claudia,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat u met plezier terugkijkt op uw reis door Oman.

Eelke van Midden-Oosten Reizen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più