Banner for Midden-Oosten Reizen

Midden-Oosten Reizen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We zijn net terug van 16 daagse rondreis in Marokko. Wat een schitterende organisatie. Nog voor vertrek een telefonisch onderhoud met Bo om verloop van reis te overlopen. In Marokko zelf, verschill... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel klantvriendelijk en heel goed bereikbaar. Altijd snelle reactie na een vraag of opmerking. Zeer gebruiksvriendelijke en zeer volledige app. Punt van aandacht: zelf inchecken bij vlucht (en) w... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Plezierige persoonlijke benadering. Denken met je mee. Tijdens de reis klopte bijna alles. Helaas bleek dat bezoek aan de Aswan dam niet meer in het pakket zat volgens de plaatselijke gids zodat USD... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Midden-Ooste Reizen heeft onze reis naar Marokko niet alleen in de puntjes voorbereid maar ons ook heel persoonlijk via de app tijdens de reis begeleid. Wij zijn afhankelijk van de scootmobiel en alle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Dé reisspecialist voor reizen naar het Midden-Oosten.

Promotion box for Midden-Oosten Reizen

Dé specialist voor het Midden-Oosten

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

557 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

98 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne service en goed advies

Fijne service en goed advies. Bo en haar collega’s zijn super betrokken en hebben onze reis echt op maat gemaakt. Alles liep gesmeerd en tussendoor hielden ze zelfs contact om te kijken of we het goed hadden. We hebben genoten.

7 giugno 2025

Beste Ingrid,

Bedankt voor deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en de betrokkenheid. We vinden het belangrijk om ook tijdens de reis even mee te denken, dus fijn dat dat zo is ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Very professional and fast support…

Very professional and fast support before and during the trip. Extremely kind and efficient staff, in the NL and locally. The best travel agency I had the pleasure to use.

12 giugno 2025

Dear Gabriella,

Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you experienced such professional and efficient support throughout your trip.

We look forward to helping you create more unforgettable travel experiences in the future!

Kind regards,
Lara from Midden-Oosten Reizen

Reis Turkije voor ons 40 jarige huwelijk

Samen met grote hulp van Maudi van midden oosten reizen een reis uitgestippeld door Turkije voor ons 40 jarige huwelijk
Het was een schitterende reis met huurauto waarbij we erg veel van de oudheid hebben gezien. Ik had vanaf de voorbereiding heel goed contact en ook na afloop nog, heel leuk.
Bedankt Maudi voor de leuke samenwerking!!

23 maggio 2025

Beste Nelleke,

Bedankt voor uw mooie review! Wat bijzonder dat we samen met u deze reis mochten samenstellen ter ere van uw 40-jarig huwelijk. Fijn om te horen dat u heeft genoten van de route, de huurauto en alle historische plekken die u heeft bezocht.

Maudi van Midden-Oosten Reizen

Rondreis Turkije

Wij hebben een geweldig mooie reis door Turkije gemaakt. De adviezen, opties en tips van midden-oosten reizen waren fantastisch. We zijn geheel ontzorgd op reis geweest en hebben mooie herinneringen gemaakt. Alle lof voor Bo die alles voor ons heeft geregeld 🤗

19 maggio 2025

Beste Klaartje,

Bedankt voor deze review! Geweldig om te horen dat u zo'n fijne reis door Turkije heeft gehad en echt heeft kunnen genieten zonder zorgen.

De Marokkoreis was fantastisch

De Marokkoreis was fantastisch. De reisapp gaf alle informatie die nodig en nuttig was en veel tips over bezienswaardigheden en restaurants. Het was perfect georganiseerd. Slenteren door de medina in Marrakesh, overnachten in de woestijn en veel andere hoogtepunten. Eten is lekker en bij veel hotels en restaurants (niet alle) kun je ook bier of wijn drinken. Een reis om nooit meer te vergeten.

3 giugno 2025

Beste Dick,

Bedankt voor deze review! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de reis door Marokko! Ook goed om te horen dat de reisapp handig was en u goed op weg hielp met tips en informatie. We hopen dat u nog lang mag nagenieten van deze bijzondere reis.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn enorm goed geholpen tijdens de reis

We zijn enorm goed geholpen in de voorbereiding maar belangrijker nog, ook tijdens de reis, natuurlijk gaat niet alles goed en dan is het fijn dat MOR de problemen snel oppakt, snel en adequaat oplost. Volgende reis weer met MOR!
Hugo Loudon

20 aprile 2025

Beste Hugo,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u zich niet alleen vooraf goed begeleid voelde, maar vooral ook tijdens de reis op ons kon rekenen. Daar doen we het voor!

Maudi van Midden-Oosten Reizen

Perfecte organisatie

Het ontvangen reispakket bevatte een uitgebreide informatie van de verschillende locaties en accommodaties. De samenwerking met het locale reisorganisatie verliep vlekkeloos. Het ter beschikking stellen van contactnummers gaf een geruststelling.

Beste Johan,

Bedankt voor uw mooie review! Erg fijn om te horen dat u tevreden was met de samenwerking en communicatie. Hopelijk mogen we in de toekomst weer een mooie reis voor jullie verzorgen.

Graag tot ziens!

Valutata 5 stelle su 5

Een heerlijke op maat vakantie

Een heerlijke op maat vakantie waarbij Midden-oosten reizen ons compleet heeft ontzorgt. Top adviezen en voorstellen die een herinnering voor altijd bij ons heeft achtergelaten.
Top, gaan wij nog vaker aankloppen.
Fijne vertegenwoordiging ter plaatse die ook al behulpzaam zijn bij het maken van een top ervaring.
Wij met een gezelschap van 10 zijn zeer enthousiast over de boeking, app, servicegerichtheid en deskundigheid van de medewerkers bij Midden-Oosten reizen.

12 maggio 2025

Beste Pieter,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat u tevreden bent over de service en genoten hebt van Dubai. We kijken er al naar uit om de volgende reis voor u in elkaar te zetten.

Graag tot ziens!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. En fijne contactpersonen, hotels (vaak met gratis kamer upgrade) en gidsen in Jordanië.

Beste reiziger,

Bedankt voor deze mooie review! Erg fijn om te horen dat u een fijne ervaring in Jordanië heeft gehad en alles goed geregeld was.

Graag tot ziens bij de volgende reis!

Aanrader!

Snelle en duidelijke communicatie vooraf. App is handig voor informatie. Hotels waren super, en tours erg leuk, afwisselend en met goede gidsen en chauffeurs. We hebben een stadstour gedaan en alle bezienswaardigheden van Abu Dhabi gezien en een woestijn safari. Zeker een aanrader en waar voor je geld!

Beste Svdb,

Bedankt voor deze mooie review. Wat geweldig om te horen dat de reis zo leuk was geweest, en jullie zo veel hebben gezien en gedaan in Abu Dhabi. Ook fijn dat u zo tevreden bent over onze reisapp.

Graag tot ziens bij de volgende reis!

Valutata 5 stelle su 5

Super goed, vriendelijk en gedetailleerd reisadvies!

Wat een geweldig, fijn reisbureau! Zo goed, enthousiast en gedetailleerd reisadvies. Onze rondreis door Oman voldeed werkelijk aan alle verwachtingen! We werden goed voorbereid en alles werd ons verteld en uitgelegd tot in de details.
Super aardige mensen!!!!

3 maggio 2025

Beste Julia,

Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wat fijn om te horen dat alles voldeed aan jullie verwachtingen. Super om te lezen dat jullie tevreden zijn over de communicatie!

Kas van Midden-Oosten Reizen

Geweldige reiservaring in Oman

Onze reis naar Oman met Midden Oosten Reizen was een geweldige ervaring, echt een aanrader.
Van te voren diverse keren gesproken met Patricia van MOR, die al onze wensen goed heeft geregeld. De reis app van MOR was super handig, ook alle routes en bijzondere plekken stonden erin. Met de aangeleverde noodtelefoon konden we ook goed navigeren in de woestijn en de bergen. Onze 4 wheel drive besturen was daarmee zeer eenvoudig en we voelden ons heel veilig en het werkte goed. We hadden zeer verschillende accommodaties in Oman, dit maakte de reis erg afwisselend. De gids in Muscat was een enorme aardige Omani, genaamd Kahlied; hij was een topper. Hij heeft ons zo veel laten zien! Kortom super reis

20 aprile 2025

Beste Joke,

Bedankt voor deze mooie review! Super leuk om te horen dat uw reis naar Oman een bijzondere ervaring was. Fijn dat u zo tevreden bent over onze reisapp en de praktische hulpmiddelen onderweg. Mooi dat u zich veilig voelde en volop heeft kunnen genieten van de afwisselende accommodaties en de begeleiding van Khalied.

Top vakantie …

Alles was goed geregeld de begeleiding was super ze denken graag mee en je hebt heel veel vrije tijd

27 aprile 2025

Beste Henk,

Bedankt voor deze review! Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat u de begeleiding als zo prettig heeft ervaren.

Sharon van Midden-Oosten Reizen

Fijne ervaring

Er werd op een persoonlijke manier met je meegedacht wat je wensen zijn. Wij hebben een paar keer gebeld met Eelke en ook tijdens de reis was Whatsapp contact met Midden Oostenreizen mogelijk. Het contact met Eelke was heel fijn omdat ze heel warm, begripvol en vrolijk overkwam. Dit maakte dat wij nog meer zin kregen in onze reis. Wij hebben een hele positieve ervaring gehad met Midden Oostenreizen.

1 maggio 2025

Beste Sheila,

Bedankt voor deze mooie review en de complimenten! Fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad door Oman en dat het wildkamperen goed is bevallen. Super leuk om te lezen dat jullie tevreden zijn over de communicatie, dat doet mij erg goed!

heel leuke gezinsreis in Marokko

Wij zijn met heel de familie (2 volwassenen en 3 jongvolwassenen) 1 week in Marokko geweest op vakantie en de reis was heel geslaagd, voor iedereen. Het contact met Middenoostenreizen al voor de reis verliep zeer vlot, de organisatie verliep probleemloos en de reis was heel boeiend en gevarieerd (citytrip Marrakesh, de zee in Essaouira en dan stappen in het Altasgebergte). Wij zijn enthousiast :-)
Het is de derde keer dat we met Middenoostenreizen reizen (tevoren waren we al in Egypte en Israel/Jordanie) en het was telkens goed georganiseerd en een super-aangename reis. De hotels waren ook allemaal aanraders. Kortom, we zijn heel tevreden :-)

21 aprile 2025

Beste Severine,

Bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat uw reis door Marokko zo geslaagd was voor het hele gezin en dat u zo enthousiast bent over de afwisseling van stad, zee en bergen. Uw vertrouwen in ons, nu al voor de derde keer, betekent enorm veel. Fijn dat ook deze reis weer vlekkeloos verliep en dat de hotels in de smaak vielen.

Goede organisatie

Wij zijn met Midden-Oostenreizen tijdens de afgelopen paasvakantie naar Egypte gereisd. Aangezien we deze rondreis maakten met onze kinderen van 10 en 13, was het voor ons belangrijk om alles zorgeloos en zonder stress te laten verlopen. En wat dat betreft zijn we erg tevreden. De organisatie verliep vlekkeloos: de transfers, de privé-gidsen: het was allemaal prima geregeld. Af en toe informeerden de organisatie zelfs via whatsapp of alles naar wens was.
Wel is het zo dat sommige 5*-sterrenhotels in Egypte naar onze normen geen 5* waard zijn.

7 aprile 2025

Beste Ann,

Bedankt voor uw review! Mooi om te horen dat u als gezin een zorgeloze reis heeft beleefd in Egypte. We zijn blij dat alles soepel verliep en dat u de persoonlijke begeleiding en ons contact onderweg als positief heeft ervaren. Uw opmerking over de hotels nemen we zeker ter harte!

Alweer een geweldige reis

Bij Midden-Oosten Reizen word je van begin tot eind persoonlijk begeleid: zo wordt je reis samengesteld naargelang individuele voorkeuren en worden alle mogelijke vragen zeer vlug beantwoord via mail of telefoon.
Midden-Oosten Reizen werkt ook ter plekke samen met bijzonder betrouwbare partners, en vindt telkens verrassende/mooie verblijven.
De app die reisschema's, bestemmingen en reisroutes bundelt maakt dat je helemaal zorgeloos op reis gaat. Bij een volgende reis naar het Midden-Oosten komen we zeker bij dit reisbureau terug

21 aprile 2025

Beste Jonas,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onze persoonlijke aanpak en snelle communicatie zo waardeert. Ook de complimenten over onze lokale partners en zorgvuldig geselecteerde accommodaties doen ons goed. Ook goed om te lezen dat de app u een zorgeloze reis heeft bezorgd.

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte organisatie alles klopte en…

Perfecte organisatie alles klopte en ook zoals in de beschrijving. De app. Is ook heel compleet met alle info.

15 aprile 2025

Beste Martin,

Bedankt voor uw review! Wat geweldig om te horen dat alles volledig voldeed aan de verwachtingen. Ook fijn dat u zo tevreden bent over onze reisapp.

Top organisatie

97 % prima geregeld en volgens de voorziene planning.
Alle info was accuraat en we zijn perfect voorbereid aan het avontuur begonnen.

5 aprile 2025

Beste Gerd,

Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat de planning en informatie helemaal naar wens waren.

Egyptereis met Nijlcruise

Omdat ik alleen op reis wilde gaan, geen typische singlereis en zeker geen groepsreis, maar wel goed verzorgd, heb ik na behoorlijk wat online research gekozen voor Midden-Oosten Reizen. En dat is me uitstekend bevallen. De reis zelf is geweldig: Egypte is een prachtig land met een historie en een cultuur waar je stil van wordt. De musea en Cairo, de tempels en de tombes, zo overweldigend mooi... Ook de Nijlcruise met bezoeken aan de tempels onderweg was heerlijk, letterlijk en figuurlijk.
De voorbereiding richting maatwerk, het overleg vtv met Patricia liep helemaal goed. De prijs was er ook wel naar, qua single, maar dat was te verwachten: de kamers zijn sws altijd duurder en ik had behalve tijdens de cruise steeds een gids en een chauffeur voor mezelf.
Ook het contact tijdens de reis was prima, eigenlijk niet nodig door de fantastische reisapp die ze ontwikkeld hebben met van dag tot dag info over de plek waar je bent en over de transfers. Kortom: geweldig!!

20 marzo 2025

Beste Wim,

Bedankt voor deze prachtige review! Super leuk om te lezen dat uw reis naar Egypte zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat we hetgene hebben gevonden dat precies bij uw wensen aansloot. Egypte blijft indrukwekkend en het is mooi dat u zo heeft genoten van zowel de cultuur als de Nijlcruise.

Patricia van Midden-Oosten Reizen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più