We zijn net terug van 16 daagse rondreis in Marokko. Wat een schitterende organisatie. Nog voor vertrek een telefonisch onderhoud met Bo om verloop van reis te overlopen. In Marokko zelf, verschill... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Heel klantvriendelijk en heel goed bereikbaar. Altijd snelle reactie na een vraag of opmerking. Zeer gebruiksvriendelijke en zeer volledige app. Punt van aandacht: zelf inchecken bij vlucht (en) w... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Plezierige persoonlijke benadering. Denken met je mee. Tijdens de reis klopte bijna alles. Helaas bleek dat bezoek aan de Aswan dam niet meer in het pakket zat volgens de plaatselijke gids zodat USD... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Midden-Ooste Reizen heeft onze reis naar Marokko niet alleen in de puntjes voorbereid maar ons ook heel persoonlijk via de app tijdens de reis begeleid. Wij zijn afhankelijk van de scootmobiel en alle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dé reisspecialist voor reizen naar het Midden-Oosten.
Onderwijsboulevard 52, 5223 DH, 's-Hertogenbosch, Paesi Bassi

Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Alles was goed voorbereid en goed geregeld.
Leuke suggesties om te bezoeken. Prima hotels en lodges. Ook de huurauto was prima inclusief de service eromheen.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Prachtige reis (fly drive) door Oman gemaakt met aansluitend een paar dagen Dubai en Abu Dhabi. Uitstekende mix van cultuur, natuur en avontuur in twee verschillende landen die wezenlijk van elkaar verschillen. Het comfort werd bepaald door de uitstekende hotels/locaties, de gehuurde Toyota Landcruiser en de voorbereiding en ondersteuning vanuit MO reizen icm de lokale agent. Bijzonder accuraat en service gericht. Het is geen goedkope vakantie maar wel een dikke voldoende voor de reis en de betrokken reisorganisatie. Dit is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Goed georganiseerd en fijne snelle communicatie. Tijdens onze reis door Oman merkte we dat het eten bij een aantal resorts wat minder was en dat was eigenlijk het enige punt. Dik tevreden

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Wanneer je kiest voor een georganiseerde reis, verwacht je een zorgeloze vakantie, waarbij alles goed geregeld is en je volop kan genieten van de reis. Helaas was dat bij ons geenszins het geval.
- Inchecken lukte niet, bleek dat ze onze namen en voornamen hadden omgewisseld op de tickets
- Transfervlucht naar van Luxor naar Caïro: vluchttijden op onze tickets kwamen niet overeen met de werkelijke vluchttijden, we waren met 6 personen en 1 persoon moest 2uur vroeger vertrekken. Na een telefoontje naar het bureau van Midden oosten/ Travellegends kregen we na 1uur Sharon aan de lijn en ze zei dat we voor de transfervlucht op een wachtlijst stonden….. (ongelooflijk, we boekten onze reis bijna 1 jaar op voorhand) Veel stress, uiteindelijk hebben we vroeger naar de luchthaven vertrokken en toch met 3 uur vertraging onze vlucht kunnen nemen.
- Op één van onze taxi’s hebben we anderhalf uur moeten wachten, bij onze aankomst in de luchthaven van Caïro was er geen transfer naar ons hotel voorzien ( was volgens Sharon in de luchthaven zelf maar dat was niet zo )en hebben we zelf een taxi moeten regelen.
- De laatste dag was in het Hilton hotel een dagpas voorzien ( dit stond ook duidelijk zo in ons programma vermeld). De dag ervoor kregen we bericht dat we geen dagpas konden krijgen en het maar zelf eens moesten gaan vragen in het hotel.
Ter compensatie zouden ze daar onze lunch betalen.
Dit alles heeft een grote impact gehad op onze reiservaring en heeft niet voldaan aan de verwachtingen die we van een georganiseerde reis mogen hebben.
Uiteindelijk gaf de organisatie toe dat ze fouten gemaakt hebben ( wat wij apprecieerden)en werden we vergoed voor wat fout liep. Wij hebben enigszins begrip dat er zaken kunnen verkeerd lopen in Egypte maar misschien moest de persoon die verantwoordelijk was voor ons dossier toch wat aandachtiger geweest zijn. Jammer...

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Midden-Oosten Reizen en een hele fijne organisatie die ons hebben geholpen met alle stappen van de reis naar een fantastisch land (Egypte).

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Heel goede voorbereiding en ook ondersteuning tijdens de reis. App met reis info handig en uitgebreid. Zaten nog wel een paar verbeter punten in.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Goed georganiseerd, vooraf en met info tijdens de reis.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Door Midden-Oosten Reizen was een mooie 9-daagse rondreis door Oman voor ons samengesteld met daarin de meeste hoogtepunten van het land.
De 4 wheel-drive was een zeer nette auto en was zeker op de route van de laatste dag nodig.
Alle luxe hotels waren top en van alle gemakken voorzien

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Sharon heeft voor ons een 8 daagse reis naar Luxor en Cairo samengesteld. Vanaf het eerste contact tot de start van de vakantie staat ze voor je klaar en geen enkele vraag is raar. Zo gingen we voorbereid en gerust op vakantie, want dat doen ze, ontzorgen. Op het vliegveld staat er een agent klaar die je overal bij helpt ter plekke en op de luchthaven/hotel. De gidsen die we hadden waren 10/10! Heel informatief, altijd op tijd en goed bereikbaar (whattsapp). Meestal reizen we op eigen gelegenheid op vakantie naar het buitenland, maar naar Egypte ben ik 100% overtuigd dat Sharon ons de beste ervaring heeft gegeven en we een prachtige, veilige en relaxed vakantie hebben gekregen!

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Alles prima geregeld. Betrouwbare mensen ter plaatse. Zeer heldere communicatie. Uitstekende ervaring !

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Goede organisatie, mooie accommodaties, perfect geregeld, alles klopte.
Zeer afwisselend, mooie natuur en sfeervolle stadjes, de offroad toer was met recht een unieke ervaring.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Wij kunnen heel kort zijn. Onze door Middenoostenreizen georganiseerde privé rondreis was een aaneenschakeling van fouten. Toch nog even een toelichting met een paar fouten van de vele gemaakt door Middenoostenreizen. Het begon al op Schiphol met een door Middenoostenreizen foutief doorgegeven naam op onze tickets en een wel door hun in rekening gebrachte stoel met extra beenruimte voor ons beiden maar maar voor 1 van ons gereserveerd. Excursies waren niet zoals beschreven. Links met navigatiepunten klopten heel vaak niet. Wij hadden de veronderstelling naar de Ourika vallei te gaan en daar was alle informatie in de app ook op gericht maar ons hotel lag in de Imlil vallei op een uur rijden van Ourika. Wandeling met lunch is zonder lunch. Op verkeerde dagen opties voor uitstapjes die helemaal niet bij die dag konden/hoorden. Wij gingen op reis met Middenoostenreizen omdat wij een heel drukke periode achter de rug hadden en ons wilden laten ontzorgen. (De vele andere (verre) reizen organiseerde wij zelf). Van die ontzorging is niets terecht gekomen. Het liep zelf zo ver uit de hand dat wij de laatste dagen de app niet meer hebben geraadpleegd om nog verdere frustratie te voorkomen. We hebben zelf uitstapjes gepland en toen even relaxed kunnen genieten. Wij twijfelen heel erg over de echtheid van de recensies die we lezen. Wij kunnen toch niet de enige zijn bij wie het zo grandioos mis ging ? Tijdens een telefoongesprek achteraf krijgen we allerlei oorzaken voor de fouten te horen maar wat moeten wij daarmee. Onze vakantie is verpest. Nooit meer Middenoostenreizen.
P.s. Achteraf heeft Middenoostenreizen toegeven grandioos mis te hebben gezeten met het organiseren van onze reis. Dit stelde wij erg op prijs. Ter compensatie (het ging ons niet om geld) hebben wij een belevenis aangeboden gekregen voor een geweldig etentje in Den Bosch, inclusief taxi vanaf Leerdan (Tesla). Dank hiervoor. Door dit excuus hebben we onze waardering van 1 naar 2 sterren verhoogd alhoewel het natuurijk eigenlijk alleen gaat om de reisbeleving.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Wij hebben een geweldige reis naar Oman gehad. Uitermate tevreden over middenoostenreizen. Van het begin tot het einde werden we heel goed begeleid, zelfs tijdens onze reis kregen we regelmatig berichtjes om te vragen of alles goed verliep. We hoefden ons nergens zorgen over te maken, alles was dag na dag goed gepland en georganiseerd, geen stress. De service was top, prima accomodaties . Alles werd naar onze wensen geregeld. Wij hebben een fantastische ervaring gehad en wij zullen zeker nog beroep doen op middenoostenreizen. Een aanrader!

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Super reis gehad. Alles was in de puntjes perfect geregeld. Het fijne was ook dat wij een privé chauffeur en gids hadden die ons veilig overal heen bracht.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Midden-Oosten reizen heeft een custom reisroute georganiseerd met prachtige hotels en vol met unieke ervaringen (bergwandelingen, ballonvaart, woestijnovernachting, Romeinse en middeleeuwse steden, etc). Alle details waren te alle tijde te raadplegen in speciale App.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
We hebben last minute de hele planning van de vakantie veranderd en Patricia en haar collega's hebben dat uitstekend geregeld.
De gids en het hotel in Cairo waren zo-zo. Maar in Luxor waren zowel het hotel (incl eten) als de lokale gids fantastisch. Hij wist er zoveel vanaf en kon geweldig vertellen.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Voor de tweede keer met Midden-Oosten reizen naar Oman op vakantie geweest.Net als de eerste keer was alles weer tot in de puntjes geregeld. We hadden een aangepast programma obv een bestaand aangeboden pakket. Zo zijn we met de auto van Muscat naar Salalah gereden en hebben onderweg een bezoek gebracht aan het Oryx reservaat. Zoals verwacht stond onze gids op het afgesproken tijdstip bij de ingang en heeft hij een avontuurlijk bezoek geregeld aan het reservaat, met als bonus een bezoek aan zijn vriend in de middle of nowhere waar we dromedarissen konden zien en mee konden lunchen. Gedurende ons verblijf in Salalah nog 3 dagen met een gids de empty quarters in met Spartaans verblijf in de woestijn. Verblijf in Salalah was in het gigantisch toeristische Hawana complex waar overwegend Oost Europeanen aan de all inclusieve vakantie zitten. Op zich was dat allemaal prima geregeld en lekker luxe, maar had weinig te maken met een Omanese beleving. Gelukkig hadden we al die tijd een huurauto en konden we de prachtige omgeving verkennen. Al met al een hele fijne vakantie gehad met veel dank aan de uitstekend geregelde randvoorwaarden!

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Alles was heel goed georganiseerd. De accommodaties waren erg mooi en comfortabel. De travel plans app waarin je ook offline het reisprogramma kunt inzien is heel erg handig. We gingen zo goed voorbereid op reis en hadden ook ter plekke altijd de benodigde info bij de hand.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Dit was de tweede x dat we met de familie van 6 personen met MO op vakantie zijn gegaan. Een goede mix tussen op voorhand hotels en transport regelen en zelf een dagindeling maken. Je kunt ook tours via MO boeken echter ik heb de voorkeur om op locatie en afhankelijk van de wensen van die dag dat soort zaken te regelen. De hotels waren van een hoge kwaliteit en alle twee centraal gelegen. De vluchten met Turkisch airlines waren efficiënt en goed verzorgd. En de transfers op tijd.

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Mijn vrouw en ik boekten een veertiendaagse reis naar Egypte met 'Midden-Oosten Reizen'. Een complexe bedoening met enkele dagen Caïro, El Fayoum, binnenvlucht naar Aswan, cruise van Aswan naar Luxor, ballonlvlucht, binnenvlucht vanuit Luxor en tenslotte nog enkele dagen Caïro. Zes hotels op veertien dagen. Conclusie: de organisatie was onwaarschijnlijk perfect. We hadden prima gidsen en een ervaren chauffeur in het hectische verkeer van Caïro. Bij elke afspraak stond een contactpersoon klaar. Nooit moeten wachten en altijd vriendelijk bijgestaan in een land waar individueel reizen niet voor de hand ligt. Een reis op maat met een organisatie die we sterk aanbevelen

Risposta di Midden-Oosten Reizen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.