Banner for Midden-Oosten Reizen

Midden-Oosten Reizen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We zijn net terug van 16 daagse rondreis in Marokko. Wat een schitterende organisatie. Nog voor vertrek een telefonisch onderhoud met Bo om verloop van reis te overlopen. In Marokko zelf, verschill... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel klantvriendelijk en heel goed bereikbaar. Altijd snelle reactie na een vraag of opmerking. Zeer gebruiksvriendelijke en zeer volledige app. Punt van aandacht: zelf inchecken bij vlucht (en) w... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Plezierige persoonlijke benadering. Denken met je mee. Tijdens de reis klopte bijna alles. Helaas bleek dat bezoek aan de Aswan dam niet meer in het pakket zat volgens de plaatselijke gids zodat USD... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Midden-Ooste Reizen heeft onze reis naar Marokko niet alleen in de puntjes voorbereid maar ons ook heel persoonlijk via de app tijdens de reis begeleid. Wij zijn afhankelijk van de scootmobiel en alle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Dé reisspecialist voor reizen naar het Midden-Oosten.

Promotion box for Midden-Oosten Reizen

Dé specialist voor het Midden-Oosten

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

557 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

98 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Drie keer geboekt en drie topreizen gemaakt

Voor de derde keer op reis geweest met Midden-Oosten reizen en weer was alles prima geregeld. Bij het plannen van de reis is er een prettig overleg en worden alle wensen goed omgezet in een voorstel en boeking. De hotels stonden weer precies op de juiste locaties, fijne excursies gehad; super allemaal

1 novembre 2025

Beste AE v W,

Bedankt voor deze mooie review! Geweldig dat u inmiddels al drie keer met ons op reis bent geweest en dat elke ervaring weer zo goed bevallen is. We waarderen het vertrouwen enorm en vinden het fantastisch dat u onze service, hotels en excursies zo positief hebt ervaren.

Team uitje Jordanië Kemat/Kemito

Leuke activiteiten, bezichtingen om nooit meer te vergeten. Maudi bedankt

10 novembre 2025

Beste reiziger,

Dank u wel voor uw mooie review! Het is erg fijn om te horen dat jullie genoten hebben van de reis door Jordanië.

Thank you, Maudi !!

Ms. Maudi의 완벽한 가이드와 현지 사무소와 조직적으로 협력하여 어려움 없이 매우 즐거운 여행이였어요. 다음에도 그녀의 도움을 받고 싶어요. Thank you so much, Maudi.

8 novembre 2025

Dear PBM,

Thank you so much for your lovely message!
I’m so happy to hear that you had such a wonderful trip and that everything went smoothly. It was a real pleasure to guide you, and I would be delighted to assist you again on a future journey!

Kind regards,
Maudi from Midden-Oosten Reizen

Perfect reisbureau!

10 novembre 2025

Beste Leszek,

Bedankt voor deze mooie review en het lieve compliment!

Rondreis Marokko

Voor iemand die al veel gereisd heeft en veel geboekt heeft met verschillende reisbureaus was deze ervaring toch van een ander niveau. De uitgewerkte reis door Dennis en persoonlijke hulp waren ongelofelijk.

Een uniek en variërend aanbod van activiteiten, een goede samenwerking met lokale mensen en een duidelijke reisapp maakten deze reis een zeer aangename beleving!

Hier bovenop was de communicatie indien er een probleem was tijdens de vakantie opmerkelijk. Dag en nacht staan de mensen van Midden-Oosten reizen klaar om te helpen indien er een probleem was, opmerkelijke service!

Helaas werd Zaventem de dag van onze terugvlucht getroffen door een cyberaanval waardoor we niet in België konden landen. Snel werd de vlucht omgeboekt naar de kortst bijzijnde luchthaven. Dit deed het reisbureau automatisch zonder dat wij hier achter moesten vragen.

De terugrit van Parijs naar ons thuis werd volledig door Midden-Oosten reizen terugbetaald omdat de verzekering hier niet in tussenkwam.

Dennis, we zijn je enorm dankbaar voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

Voor alle mensen die denken om met Midden-Oosten reizen een vakantie te boeken, zeg ik 1 ding: DOEN!!!

Voor iemand die zeer kieskeurig en veeleisend is, durf ik gerust zeggen dat dit agentschap van een ander niveau is!!!

Groetjes,
Ann, Justine & Simon

7 settembre 2025

Beste Ann, Justine & Simon,

Bedankt voor jullie review! Het doet me goed om te lezen dat u de reis als zo bijzonder heeft ervaren. Het was een plezier om samen alles tot in detail uit te werken en te zorgen dat het perfect aansloot bij uw wensen.

Ook fijn om te horen dat u de service onderweg zo hebt gewaardeerd, zeker in een situatie als met de terugvlucht.

Dennis van Midden-Oosten Reizen

Valutata 5 stelle su 5

Contactpersoon denkt goed mee over wensen, opties, budget etc. Kunnen spreken uit eigen ervaring. Behulpzaam met oplossen problemen. Handige app voor tijdens de reis.

19 ottobre 2025

Beste mevrouw van Doremaele,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het contact en de begeleiding en dat de reisapp goed van pas kwam onderweg.

Valutata 5 stelle su 5

Egypte rondreis wat een mooie ervaring

Alles goed geregeld.

2 ottobre 2025

Beste Karen,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van jullie rondreis door Egypte en dat alles goed is bevallen.

Pascalle van Midden-Oosten Reizen

Valutata 4 stelle su 5

Prachtig goed gevulde reis

Beste Bo,

We hebben je leuke welkomstkaartje goed ontvangen. En natuurlijk geven we graag feedback over onze prachtige reis. Ook vrienden die onze foto’s zagen en onze verhalen hoorden, vroegen spontaan bij welke organisatie we hadden geboekt. Ik vertel het chronologisch. In het kort komt het erop neer dat we bijzonder tevreden zijn over de organisatie en de begeleiding. We hebben enkele kleine puntjes van kritiek, maar die wegen niet op tegen ons overwegend positieve gevoel.

Het was een goed gevulde reis met indrukwekkende bezienswaardigheden, en het programma zat uitstekend in elkaar.

Bij aankomst op de luchthaven van Caïro werden we meteen opgevangen door iemand van de reisorganisatie, die ons snel en deskundig door alle controleposten loodste. Dat was echt indrukwekkend: terwijl andere reizigers nog in lange rijen stonden, passeerden wij de controles in sneltreinvaart.
Het 1920s Boutique Hotel was prima, al waren de kamers wat verouderd. Een minpunt was dat onze kamer op de eerste verdieping lag, recht boven drie buitenterrassen waar tot laat in de nacht veel mensen zaten.
Onze gids in Caïro was uitstekend en professioneel. Ze bracht ons naar de grote piramides en we hebben veel van haar geleerd.
Ook de vlucht naar Aswan verliep vlekkeloos. We waren even verbaasd dat onze wagen ons niet tot bij het Nub Inn Hotel kon brengen en we moesten overstappen op een tuktuk. Toen we de staat van de weggetjes zagen, begrepen we meteen waarom. Abu Simbel was absoluut de moeite van de vroege ochtendrit waard. Bovendien waren er weinig toeristen toen we aankwamen.
De Nijlcruise was heerlijk: de boot was luxueus en verzorgd, de catering uitstekend. Ook nu was de gids deskundig, al weken sommige onderdelen af van het programma:
We hadden begrepen dat we een privégids zouden hebben, maar er reisde nog een Nederlands echtpaar met ons mee tijdens de excursies. Gelukkig klikte het goed.
De hoge dam van Aswan en het Nassermeer hebben we niet bezocht. Dat vinden we jammer. Volgens de gids was er “weinig te zien”, maar we hadden dat graag zelf beoordeeld.
Daar stond tegenover dat hij ons elke dag naar een verkooplocatie bracht: de ene dag een producent van aromatische oliën, de volgende dag een albastverwerker, en daarna een papyruswinkel. Dit stond niet op het programma en kostte telkens behoorlijk wat tijd — tijd die we liever aan echte bezienswaardigheden hadden besteed. Vermoedelijk ging het om commissies, wat jammer is, want de gids week daarmee duidelijk af van het voorziene programma.
De Vallei der Koningen behoort samen met Kom Ombo en de tempelcomplexen van Karnak en Luxor tot onze absolute hoogtepunten.
Tot slot was het heerlijk om de reis in alle rust af te sluiten in het Pavillon Winter Luxor Hotel.
Hartelijk dank voor de zorg die je aan deze reis hebt besteed. Dit was een ervaring die we niet snel zullen vergeten.

11 ottobre 2025

Beste Dirk,

Bedankt voor de uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de reis zo goed bevallen is en dat u heeft kunnen genieten van de indrukwekkende bezienswaardigheden, de comfortabele cruise en de deskundige begeleiding onderweg.

Dank ook voor het delen van de verbeterpunten. We nemen uw opmerkingen over de gids, de excursies en de verkoopbezoeken zeer serieus en zullen dit met onze lokale partner bespreken, zodat toekomstige reizigers nog beter kunnen genieten van het programma zoals bedoeld.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw begeleiden bij een volgende legendarische reis!

Alles was perfect voorbereid

Alles was perfect voorbereid, communicatie verliep zeer soepel en een waanzinnige reis gehad.

1 ottobre 2025

Beste Okke,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en u heeft genoten van uw reis door Oman.

fantastische reis

De reis werd tot in de puntjes voorbereid en als we toch nog een vraag hadden, werden we direct geholpen. Een prima ervaring.

1 ottobre 2025

Beste reiziger,

Bedankt voor de review! Fijn dat u zo tevreden bent over de voorbereiding en onze bereikbaarheid tijdens de reis. We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt, van begin tot eind.

Dank voor het vertrouwen en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen bij een legendarische reis.

Valutata 5 stelle su 5

een trip om nog van na te genieten

Deze privéreis werd een topper.
We mochten genieten van de professionaliteit en de persoonlijke benadering van Midden Oosten Reizen.

8 ottobre 2025

Beste Nancy,

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat uw privéreis zo’n succes was en dat u onze persoonlijke aanpak en professionaliteit hebt gewaardeerd. Dat is precies waar wij bij Midden-Oosten Reizen voor staan.

Tristan van Midden-Oosten Reizen

Valutata 5 stelle su 5

Vlekkeloos verlopen en zeer bijzondere reis in Oman!

De persoonlijke ervaring van de medewerkers en de app geeft je goed informatie er wat je kan verwachten in het land. Fantastische hotels en gidsen ter plaatse. Ook zeer goede hulp bij inpassen van de vakantiereis met werkreis. Vlekkeloos verlopen en echt zeer bijzondere reis in Oman gehad!

11 settembre 2025

Beste Dick,

Bedankt voor uw review! Fantastisch om te horen dat de reis naar Oman zo bijzonder is geweest en dat zowel de hotels, gidsen als de begeleiding ter plaatse zo goed zijn bevallen.

Een aanrader!

Midden-Oosten reizen heeft ons een mooie reiservaring in Marokko gegeven: een reisschema exact volgens onze wensen aangepast en perfect lokaal georganiseerd. We hadden over het algemeen erg goede hotels en kasbahs op mooie locaties, goede transfers, en een goede auto met een ervaren en creatieve chauffeur die goed Engels sprak en ons veel over het leven in Marokko heeft verteld tijdens de reis. Een aanrader! Veel dank aan de reisorganisatie en met name aan Bo!

4 ottobre 2025

Beste Basecamp Leiden,

Bedankt voor uw review! Geweldig om te horen dat de reis door Marokko zo goed is bevallen en dat alles helemaal naar wens was.

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg tevreden dat we bij MOR hebben…

Heel erg tevreden dat we bij MOR hebben geboekt voor onze reis naar Jordanië! Hebben daar heel sterke partners zitten die ons in elke fase geholpen hebben, van aankomst in de luchthaven, tot regelen van de huurwagen, tot bereikbaarheid bij vragen onderweg, ... Alles werd tot in de puntjes in handen genomen! Was echt een prachtige en zorgeloze reis, zou er meteen opnieuw bij boeken. We genieten nog na. :)

20 settembre 2025

Beste Derya,

Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo heeft genoten voor de reis door Jordanië en dat alles van begin tot eind vlekkeloos is verlopen. Ons lokale team doet er alles aan om elke reis zorgeloos te laten verlopen, dus dit is prachtig om terug te horen!

hele mooie reis naar Georgië & Armenië

Samen met mijn zoon een onvergetelijke reis gemaakt door Georgië en Armenië. Aansluitend nog een paar dagen in Istanbul geweest .Alles was goed geregeld en de reisapp is super duidelijk, staan tips in voor restaurants en er wordt uitgebreid beschreven wat er overal te zien is.
Enig minpunt was dat we op maandag in Etchmiadzin waren en toen het museum dicht was.

27 luglio 2025

Beste reiziger,

Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u samen met uw zoon zo’n onvergetelijke reis heeft gemaakt door Georgië, Armenië en Istanbul. Ook super om te lezen dat u blij was met de service en de reisapp. Wel jammer dat het museum in Etchmiadzin net op maandag gesloten was, dat nemen we zeker mee voor de toekomstige reizen.

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk genieten en geen zorgen

Heerlijk, alles goed geregeld. In iedere stad een contact via whatsapp. Transfer en gids altijd goed en prima hotels.

10 agosto 2025

Beste Monasi,

Bedankt voor de review! Wat goed om te horen dat alles zo soepel verliep, met duidelijke contacten via WhatsApp, prettige transfers, deskundige gidsen en comfortabele hotels.

Lara van Midden-Oosten Reizen

Valutata 5 stelle su 5

Zie mijn eerdere review op trustpilot

Zie mijn eerdere review op trustpilot. De reis was perfect geregeld.

8 agosto 2025

Beste Joris,

Nogmaals bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat jullie een goede reis hebben gehad door Turkije.

Fantastische Jordanië reis met 6 vriendinnen

Wij hebben met 6 vriendinnen een reis naar Jordanië geboekt via Midden Oosten reizen. Wij zijn daar heel tevreden over. We kregen een uitgebreid digitaal reisvoorstel. Het kon naar onze wensen aangepast worden. Het contact verliep heel prettig. Helaas moesten wij onze reis een jaar uitstellen en ook daar dacht Midden Oosten reizen fijn in mee. Afgelopen mei hebben we onze reis gemaakt en het was in één woord fantastisch. Wat een bijzonder en mooi land. Wat zijn de mensen ontzettend aardig en behulpzaam. Helemaal niet opdringerig, ook niet op toeristische plaatsen. We voelden ons heel veilig. En het zelf rijden beviel heel goed. Het gaf ons een gevoel van vrijheid en avontuur. De hotels die Midden Oosten reizen voor ons geselecteerd had voldeden aan onze verwachtingen. Ook de restauranttips waren goed. En wat kan je lekker eten in Jordanië. Het is heel divers en smaakvol en voor ieder wat wils. Echt een heerlijke keuken.
Conclusie: een onvergetelijke reis die we iedereen van harte aanbevelen mede dankzij de organisatie van de Midden Oosten reizen.

26 giugno 2025

Beste Marieke,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de reis en onze begeleiding in aanloop daarnaartoe. Mooi dat we samen tot een reis zijn gekomen die volledig aansloot bij uw wensen.

Lara van MIdden-Oosten Reizen

Fantastische reis

Fantastische reis, alles goed georganiseerd. alle transfers stonden keurig op tijd klaar, waren vriendelijk en netjes.

30 maggio 2025

Beste Ellen,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en u zo'n goede ervaring heeft gehad met de organisatie en transfers. Daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Rondreis langs de kusten van Turkije

Dit bedrijf luisterde naar onze inbreng om er samen een mooie reis van te maken, zoals wij dat zagen. Ze hadden wel bedenkingen m.b.t. de grote afstanden, onze ouderdom, enz. maar wij konden hen overtuigen van onze ervaring met langere afstanden en meerdere weken op reis te zijn. Hun eigen ervaringen in Turkije trok ons over de streep om deze reis te ondzernemen... en we hebben er nog minuut spijt van gehad!

Voor het organiseren van onze rondreis deden we een beroep op de Nederlandse organisatie Midden-Oosten Reizen waarvan de West- en de Oosttoer van Turkije elkaar raakten in Cappadocië en waarbij ook nog onze eigen accenten in werden verwerkt. Na het bezoek aan Istanboel reden we met een huurwagen langs de kusten van de Egeïsche en Middellandse Zee naar Cappadocië en van daaruit trokken we verder naar het Oosten om langs de kust van de Zwarte Zee terug te keren naar ons vertrekpunt zodat we de meeste archeologische sites hebben bezocht. Omdat de natuur in Turkije zo groots, gevarieerd en mooi is waren de afstanden tijdens onze rondreis van 28 dagen en 5.600 Km op veelal nieuwe autowegen geen spelbreker. Integendeel, in deze reis waren voldoende rustpunten ingebouwd en konden we rekenen op het Nederlandse bureau en hun Turkse collega voor bijstand bij problemen die we tegenkwamen (o.a. een ongeval, een platte band en een platte batterij op dezelfde dag). Een pluspunt was zeker de reis-app die we meekregen. Naast geschiedkundige uitleg over de steden en de te bezoeken sites gaf die app ook de route aan die we op onze smartphone als GPS konden gebruiken, zelfs off-road. Dit was een reis uit de duizend, echt buiten verwachting en aan iedereen die wat tijd heeft aan te raden – zelfs aan wat oudere koppels!

6 maggio 2025

Beste An & Bert,

Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u zich zo gehoord voelde in de voorbereidingen en dat we samen tot een reis zijn gekomen die helemaal bij uw wensen en reiservaring paste.

Mooi om te lezen dat u de indrukwekkende afstanden als een verrijking heeft ervaren en dat zowel de natuur als de archeologische sites diepe indruk hebben gemaakt.

Maudi van Midden-Oosten Reizen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più