Met Landelijk Label  Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn bij Landelijk Label super geslaagd voor de totale make-over van onze boerderij. Het gemak waarmee alles ging en vooral de adviezen zijn goud waard. Van advies aan huis tot het even meeneme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een prachtige winkel🥰 zeer stijlvol. Leuk, lief personeel. Heel sociaal. Lekker cappuccino gehad. Zeker een aanrader!!🤩🥰

Valutata 5 stelle su 5

Een aantal weken geleden hier geweest. Wat een lieve, behulpzame mensen werken hier.❤️ Ze hebben zulke prachtige spullen. Ik raakte niet uitgekeken. Ons werd ook nog een heerlijk kopje koffie aange... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Is een super sfeervolle mooie winkel . Je kunt er uren lopen en telkens zie je weer nieuwe dingen en doe je veel inspiratie op. Vriendelijk personeel en ze hebben heerlijke koffie die je tussendoor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag voor het eerst hier in de…

Vandaag voor het eerst hier in de winkel en wij zijn erg vriendelijk ontvangen. Een mooie winkel met meerdere sfeer kamers, leuk om zelf ideeën op te doen maar ze helpen je ook graag om je huis in te richten.
Van tafeltje, tot bank en van olijfboompje tot bureautje, voor iedereen is hier wel iets te vinden.
Wij komen zeker terug.

26 febbraio 2026

Landelijke bank

Afgelopen week is onze bank bezorgd. Hij staat prachtig en zit heel goed.
Vandaag nog wat mooie accessoires gekocht om het af te stylen. Goed advies gekregen in de winkel van alleraardigst personeel (zelfs advies om van m’n verkoudheid af te komen😊).

21 febbraio 2026

Prachtige winkel

Prachtige winkel, dikke aanrader! Heel goed geadviseerd met kleuren, gordijnen en meubels. Rit vanuit Friesland meer dan waard!

20 febbraio 2026

Prachtige fauteuils

Wij hebben 2 prachtige fauteuils gekocht bij Met Landelijk Label. Deze fauteuils met goede zit, een fijne afwerking en een mooie stof zijn een warme aanvulling voor ons lees- en muziekhoekje in huis. En wat een fijne service leveren ze bij Met Landelijk Label! De stoelen werden ook snel geleverd en netjes volgens afspraak bezorgd.

7 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een bezoek meer dan waard!

Van de landelijke woonwinkels springt Met Landelijk Label er echt wel uit! Sfeervolle winkel, deskundige medewerkers en mooie meubels en accessoires. De mooie stoere bank staat prachtig in ons huis. En al is het een stukje rijden vanuit de Randstad, een bezoek aan deze winkel is zeker de moeite waard!

21 luglio 2025

Prettige ervaring

We hebben hier een eettafel met stoelen en een bankje uitgezocht, samen met wat accessoires. We zijn door verschillende verkoopsters geholpen, allebei met grote kennis van de stoffen en producten. We werden goed geïnformeerd over de voor en nadelen van bepaalde stoffen. Levertijd viel behoorlijk mee en ook het bezorgen was prima. Pluimpje voor de bezorger dat hij zo op het eind van de dag nog steeds de tijd nam om alles goed uit te leggen m.b.t. het beschermen en hoe te handelen mocht er onverhoopt een vlek inkomen.

19 maggio 2025

Risposta di Met Landelijk Label

Wat fijn om te lezen dat jullie dit zo ervaren hebben! Dank jullie wel! En veel plezier van de meubels.

Valutata 1 stelle su 5

Meubels kopen

Eind april 2024 meubels gekocht. Er ging van alles mis met de tafels dus die zijn terug gegaan. Bank geleverd eind oktober 2024 hoekbank. Kussens van het rechte deel prima maar het lounge deel was gewoon lelijk gemaakt en zat heel veel ruimte in de stof. In januari nieuw kussen gekregen maar was ook weer lelijk dus weer opgehaald . Verleden week weer een nieuw kussen en ook dit was lelijk maar nu werd er gezegd dat dit bij de bank hoort en dat ze er niets meer aan gingen doen. Dus nu een bank met een mooi en een lelijk deel gewoon schandalig . Dit hoort natuurlijk niet.
Ze zijn heel vriendelijk maar doen zaken met slechte leveranciers waarvan de klant de dupe is .
Voor mij wordt dit vervolgt want ik neem dit echt niet, maar koop alleen iets wat je daar gezien hebt want anders is het een drama .
N.a.v. de reactie van het bedrijf kun je zien dat dit gewoon een slecht bedrijf is. Of de bank zit helemaal los in de stof maar niet een deel ervan. De leverancier zou deze banken niet mogen verkopen omdat zij een lounge gedeelde gewoon niet goed kunnen maken. Maar ik zit met een vreselijke bank opgezadeld door pruts werk van een bedrijf . Nogmaals schandalig .
Mijn vader was stoffeerder voor het koninklijk huis die zou zeggen deze mensen zouden geen banken mogen verkopen. Een terechte opmerking .

16 aprile 2025

Risposta di Met Landelijk Label

Dag Astrid, we hebben natuurlijk al heel wat telefoontjes en mailverkeer gehad. Wel jammer dat wij hier dan een slechte recensie krijgen. Voor ons gevoel hebben wij er alles aan gedaan om het probleem met je bank zo goed mogelijk op te lossen! We zijn meerdere malen bij je thuis geweest om het kussen om te ruilen voor een nieuwe variant en hebben meegedacht in alle mogelijke oplossingen!

Ons showmodel dat in de winkel staat heeft hetzelfde als de bank die je nu hebt. Het loungegedeelte heeft wat meer losse stof. Hier ontkom je niet aan. Het hoort bij de nonchalantere uitstraling van de bank en heb je hier in de winkel ook gezien en vond je juist mooi!

Jouw bank is nu precies zoals ons showmodel ook is. De fabriek kan het loungegedeelte niet nog meer aanpassen. Zoals ik al eerder aangaf willen wij (binnen ons kunnen) met je meedenken. Dus ben benieuwd wat je dan nog van ons verwacht?

Mooie eetkamerstoelen, fijne service

Mooie eetkamerstoelen gekocht bij met Landelijk Label. Goed geholpen en geadviseerd in de winkel. De levering van de stoelen liet even wat langer op zich wachten, door vertraging in levertijd van de stoffen. Hierop een fijn cadeaupakketje ontvangen. Erg attent.
Mooie stoelen en fijne service.

18 marzo 2025

Prachtige winkel!!

Ze hebben zulke prachtige spullen. Ik raakte niet uitgekeken. Ons werd ook nog een heerlijk kopje koffie aangeboden met een stuk appeltaart. We hebben daar dus gezellig nog even aan tafel gezeten. Ik ben met hele leuke accessoires naar huis gegaan 🥳🥳

8 febbraio 2025

Risposta di Met Landelijk Label

Goedemorgen! Wat leuk om te horen. Lief hoor. Dank je wel! Fijn dat je zo blij bent met de mooie accessoires 👏 we zien je graag weer terug!

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring

Blij met de bank. Smoesjes en om dingen heen draaien zijn ze erg goed in daar.
Voor ons nooit weer landelijk label.

12 ottobre 2024

Risposta di Met Landelijk Label

Dag Susanne, wij hebben je meerdere malen geprobeerd te bellen om deze recensie te bespreken. Ook op onze mail reageren jullie niet. Wij vinden persoonlijk contact altijd prettiger.
Na bestelling bleek jullie bank door omstandigheden een langere levertijd te hebben. Dit hebben wij direct teruggekoppeld naar jullie. Toen de bank eindelijk uitgeleverd kon worden, kwamen wij met een leveringsvoorstel. Helaas kwam dit jullie niet uit. Begrijpelijk dat jullie hiervan baalden. Uiteindelijk hebben wij echt alles op alles gezet om alsnog op dat moment bij jullie te komen leveren.
Jammer dat wij hierdoor een slechte recensie van jullie krijgen.

Betrouwbare winkel...

Betrouwbare winkel...
Van te voren aangeven,dat het een half jaar kon duren,voordat we op onze nieuwe fauteuil en bank konden gaan zitten.
Maar alles binnen 4 maand,netjes en correct volgens afspraak op de afgesproken tijd bezorgd.
Erg blij mee.
MVG Andrea Lansink.
Laren gld.

2 gennaio 2025

Risposta di Met Landelijk Label

Wat fijn om te horen! Dank je wel. Veel plezier van de mooie items en we zien je graag weer in onze woonwinkel 😄

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più