Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er gi... Leggi di più

Det er 4. gang jeg har bestilt et produkt hos Memozz.dk og de leverer ALTID et flot resultat og en god oplevelse på vejen til bestilling. Er hurtige til at reagere både på forespørgsler og på ænd... Leggi di più

Stor ros for at være overvågen omkring ordren, tjekke op på om den nu var rigtig, og vildt hurtigt levering. Jeg svarede deres spørgsmål tirsdag morgen og onsdag 10.51 lå pakken klar til afhentning... Leggi di più

Endnu en gang en super service fra Memozz, som jeg klart kan anbefale, og gør hvis jeg kan komme til det. Jeg har efterhånden købt en del, både til barnedåb, fødselsdage, julegaver og bryllupper, fø... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo

Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

5,0

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Memozz.dk - køb du ikke fortryder

Er hurtige til at reagere både på forespørgsler og på ændringer af design.

Godt gået Memozz.dk - der bliver også en 5. gang på et senere tidspunkt

12 giugno 2026

Fantastisk service

Har handlet her flere gange og altid super service og hurtig levering.
Hvis der måtte snige sig en fejl ind, står
Jens Peter altid parat med en løsning.
Hvis 10 ✨✨ var muligt ville jeg uden at blinke give dem

21 maggio 2026

Ros og virkelig hurtig levering

Jeg svarede deres spørgsmål tirsdag morgen og onsdag 10.51 lå pakken klar til afhentning i min nærmeste pakkepost.
Vildt imponerende 👏🏻,

31 marzo 2026

Meget tilfreds

Meget tilfreds
Bestilte om onsdagen og havde det allerede om fredagen. Det hele ser så fint ud, så jeg kan varmt anbefale andre, at bestille hos Jer.

26 marzo 2026

Flotte varer

Altid hurtig ekspedition og levering. Super flotte varer. Har handlet ved Memozz mange gange, og der har aldrig været problemer. Kan varmt anbefales.

9 febbraio 2026

Memozz har lavet den smukkeste og mest…

Memozz har lavet den smukkeste og mest unikke bordflag med personlig fødsels data, som vi skal bruge som dåbsgave. Et utrolig flot og meget personligt produkt. Leveringen var super hurtig, og hele processen var tryg og professionel. Kommunikation er helt i top,/ altid et hurtigt svar eller personligt opkald.
For at sikre, at jeg var 100 % tilfreds, fik jeg tilsendt en ny fod uden tøven – det er service i særklasse. Jeg er yderst tilfreds og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Tusind tak til Memozz

13 gennaio 2026

Super god service

Var i kontakt med dem både pr. telefon og mail. Super god service hele vejen igennem. Og jeg er vild med personale-billederne på hjemmesiden!

27 gennaio 2026