Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det var især den venlige hjælp til at finde de helt rigtige rammer. Det betød også noget at de kunne leveres så hurtigt, da jeg var lidt sent ude i forhold til en udstilling. Jeg glæder mig over, at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enestående kundeservice. Jeg bestilte en galleriskinne og blev hurtigt kontaktet af kundeservice fordi jeg ikke havde bestilt nok beslag. Her fik jeg både vejledning og link til de beslag der skul... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fin oplevelse. Kontaktede først via e-mail, da jeg havde et afklarende spørgsmål, hvor jeg fik hurtigt svar. Derefter nem bestilling og hurtig levering. Flot billede og fin indramning. Kan kun... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin service. Et lille men, fordi det ville være godt at kende leveringstidspunktet lidt nærmere. Da jeg tilfældigvis ville tracke, var forsendelsen faktisk rundt om hjørnet ifølge kortet. Jeg var held... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali per l'arte
  2. Galleria d'arte
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di hobbistica
  5. Arredatore d'interni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Skinnerup Rammer har eget værksted og egen import af rammelister fra nogle af Italiens førende listefabrikker, hvilket gør det muligt, at præsentere nogle yderst attraktive priser og en meget høj kvalitet. Vi samarbejder med flere forskellige kunstnere, hvilket gør det muligt, også at levere specielle original malerier i både størrelse og farver efter kundens ønsker. Som kunde hos Skinnerup Rammer har du krav på den bedste service og en god oplevelse. Vi vil altid bestræbe os på, at yde vores bedste og leve op til dine forventninger. Har du specielle ønsker som du ikke finder i vores shop, er du altid velkommen til at sende os en e-mail med dine ønsker, og vi vil gøre alt for at efterkomme dem. Velkommen som kunde hos Skinnerup Rammer.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Smukke rammer til mine akvareller

Jeg glæder mig over, at mine akvareller bliver så flot præsenteret.
Anne

9 aprile 2026

Enestående kundeservice.

Enestående kundeservice.

Jeg bestilte en galleriskinne og blev hurtigt kontaktet af kundeservice fordi jeg ikke havde bestilt nok beslag. Her fik jeg både vejledning og link til de beslag der skulle bestilles og kunne få dem med i samme forsendelse.
Galleriskinnen er kommet og er fuldstændig som den skal være og ovenikøbet nem at montere

15 febbraio 2026

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse. Var pakket godt og forsvarligt ind, så det kom frem i god behold.
Hurtigt svar på mail.
God hjælp ved levering og super at man kan følge transporten, så man er klar til at tage imod pakken.
Køber bestemt rammer der fremover.

15 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fragtmand leverede ikke rammen i carporten

Fragtmanden leverede rammen ude i snevejret i stedet for i carporten som ønsket

12 febbraio 2026
Logo di Skinnerup Rammer

Risposta di Skinnerup Rammer

Hej Poul Erik,
Tak for det, det er ikke i orden, når vi skriver på fragtbrevet, at pakken må stilles i carporten.
Mvh. & god weekend
Kurt

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più