Har gennem mere end 10 år købt og anvendt bukser, t-shirts, skjorter, underwear, sko og shorts med stor fornøjelse og tilfredshed - design og kvalitet er perfekt. Har købt flere gange online på j... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heb een aantal keren besteld bij Matinique en ben zeer tevreden. Het zijn Zeer mooie producten, goede kwaliteit, er gaan wel een paar dagen overheen tot het geleverd wordt.
L'azienda ha risposto
Det tok lang tid før pakken kom, bestilte for to nesten to veke sida, og det sto at den skulle komme ganske så raskt da eg bestilte. Hadde også vert lettere å handle om størrelsane va oppgitt på varen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er meget imponeret over Matinique MApete jeans. Jeg har nu haft otte par gennem mere end tre år og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det er bemærkelsesværdigt, at de – selv efter regelmæs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Matinique provides the modern man with the wardrobe to lead a confident and enjoyable life in the city. We create fashionable collections blending formal and casual looks with high quality and affordability. This provides him with a modern style that enables him to express his individuality.With over 40 years of experience, Matinique is the urban mans preferred brand. Our designs are masculine, sharp, modern and functional with great attention to fabrics, a perfect fit and craftsmanship. Visit matinique.com now.
Kanonbådsvej 10, 1437, København, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Forvent længere leveringstid.
Da den endelig ankom, var alarm ikke taget af varen.
Kontakt til kundeservice, medførte mail svar efter et par dage: “Prøv om der er forretning i byen, der kan tage den af”
Ja selvfølgelig, gå da ned og spørg en forretning hvor du IKKE har købt varen, så du bliver udstillet, om de vil hjælpe. Come on.
Handler der aldrig mere !
99,- for å bruke returlappen. Da er det slutt på å handle direkte fra Matinique. Det er ikke verdt å betale hundringsen for å prøve en jakke.
"Gratis leveranse" bør dekke retur!
Absolut den ringeste kundeservice jeg nogensinde har oplevet! Den første ekspedient jeg taler med, skælder mig ud fordi hun ikke kan finde sine papir om størrelser. Hun blive så frusteret, hun sender mig videre til en medarbejder der venter jeg så 30 minutter på en medarbejder, indtil jeg gav op. Aldrig i mit live har jeg oplevet så elendig en kundeservice!
Dejlige produkter. Sløj, sløj logistik. Pakken har nu ligget på lageret siden tirsdag, vi skriver i dag fredag.
Det bliver ikke i deres egen store, at jeg fristes af deres produkter.
Zeer onbeleefde klantenservice, laatste maal een bestelling geplaatst.
Købte div til julegaver i november, og havde ved fejl mistet ordre i min mail. Fik super hjælp ved kundeservice, som fandt min ordre frem og hjalp med retur og ny bestilling samt opdatering af pris på ombytning af en vare, da buksen havde en fejl i vævningen. Super god kundeservice. Handler her trygt igen.
Jeg har altid været glad for produktet, men ikke service niveauet.
Jeg har bestilt varer for over en uge siden og rykket for svar om modtagelse, har hverken fået bekræftelse på modtagelse af mail eller svar.
Foretrækker at købe i butik fremafrettet
Super kvalitet og levering.
Bestilte sent en torsdag aften og pakken lå allerede klar lørdag formiddag.
Jeg returnerede problemfrit nogle af varerne og pengene blev hurtigt tilbagebetalt.
Sendte en vare i retur 25. mai, pakken ble hentet av dere 8. juni. Retur ikke registrert hos dere 1 uke etter dere har motatt pakken. Nå begynner Klarna å mase på meg når det er dere som er trege. Skjerpings
Ordre #79654880
Bestilt 29.04 - penge trukket 02.05
Ordre er endnu ikke afsendt og ingen svar fra kundeservice, er ellers normalt tilfreds med mærke/varer men handler aldrig på webshoppen igen
Kan åbenbart heller ikke annullere ordre på "min side" så det håber Jeg I gør når I ser denne anmeldelse og returnerer mine penge hurtigst muligt
Köpte en fin höst/förvinter-rock tidigt i höstas. Rocken blev oanvänd fram till för en månad sedan då hösten var varm. Första gången den användes trillade en knapp bort. Tråkigt men ja ja - det fanns ju en reserv. Andra gången jag använde det trillade nästa knapp och den tredje hängde i en lång tråd. Undermåligt arbete på en fin rock. Matinique kontaktades och hjälpen blev att vi skickar nya knappar om tre veckor. Jag har många plagg från M men detta blev det sista.
Bestilte to jakkesæt som kom efter 4 dage. Fin kvalitet og pasform som man kender fra mærket.
Af en eller anden grund var jakkerne “proppet” i en lille pose så de er krøllede, og der var ellers god plads i kassen. Skrev til kundeservice som beklager men ikke mere end det. Kunne jo vælge at returnere men så står uden dét tøj jeg gerne vil have. Der medfølger heller ikke bøjle som ellers er standard - også når der købes Matinique på andre webshops.
Tvivlsom kunderservice, måske på niveau med noget alibaba eller wish halløj, men klart under standard for en danskejet virksomhed som sælger tøj i det prisleje..
Jeres produkter er ellers fine - så må man jo støtte jeres forhandlere i stedet.
Lækkert tøj til rimelige priser og en helt fantastisk kundeservice. En af bukserne jeg havde købt manglede en knap, hvilket jo kan ske. Matinique svarede hurtigt og betalte skrædderiregningen.
Jeg har købt et par Matinique cowboybukser, som jeg tidligere har købt 5-6 par af. Herudover har jeg altid gået i cowboybukser.
Efter 2 måneder går stroppen i stykker da jeg trækker op i bukserne, som jeg gør med alle bukser.
Jeg henvender mig hvor jeg har købt bukserne (DK-Company online), som udfra et billede vurderer at der ikke er tale om en reklamation de vil tage sig af.
Men at et par Cowboybukser skal gå i stykker efter 2 måneder kan ikke være rigtigt
De får ikke sved på panden i den virksomhed.
Jeg vil anbefale, at man foretager sine køb et andet sted.
Undre mig over, at en rimelig veletableret virksomhed som Matinique fejler gang på gang, med deres afsendelse af bestilte vare…
Der skrives at dine vare er afsendt, men dette er ikke korrekt. Ventetiden/ levering er ekstrem langsommelig.
Og dette er ikke GLS som sover…
Lad være med at sende track and trace nr. og skrive at varerne er afsendt, når det ikke er faktum
Sørgeligt…men slut med at købe direkte hos Matinique !…
Jeg går aldrig galt i byen, når jeg køber tøj fra Matinique til min kæreste. Hurtig levering, god kvalitet og fede styles.

Risposta di Matinique
Fint jakkesæt- hurtig levering.... Man får ikke en dragtpose med til et jakkesæt, hvilket virker utroligt nærigt!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.