Vi var inde hos jer i København og spise d.11 april og blev trukket 2 gange beløbet på kortet. Jeg ringer til jer 2 dage efter og får fat i en ekspedient som ikke kan hjælpe, men derimod siger jeg ska... Leggi di più

Vi fik pasta - en Alfredo og en Beef pasta. Det smagte ganske udmærket, hurtig og venlig betjening. Carlsberg Classic kunne absolut godt være koldere, men gled dog ned alligevel.

Meget dårlig service hos Mama Rosa. Vi ventede næsten en time på maden. Min kæreste fik sin mad først, og den var kold. Jeg måtte vente yderligere 15 minutter på min mad. Personalet virkede uopmærksom... Leggi di più

Virkelig dårlig service, de spøger en om man bestiller en øl, bare fordi man skal være fuld. Maden er under alt kritik, kartoflerne er rå og kolde, og bøffen vejer 100 gram. Medarbejderne er nogle... Leggi di più

1. Ristorante eclettico
  2. Ristorante italiano
  3. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mama Rosa is the oldest restaurant on Strøget, and with our newly renovated premises we offer exclusive, Italian atmosphere in the heart of Copenhagen at a price bar where everyone can join. At Mama Rosa we serve authentic food made from good ingredients. With our dedicated chefs and waiters team, we strive to pamper you with an amazing overall experience where you can relax while enjoying a tasty meal, delicious drinks and good company. In the menu you will find, among other things, dishes from the original Italian cuisine, and with a stone oven imported from Italy we have made sure that you get a taste that will send you directly to the Boot country when you visit us. Choose whether you want to settle down in the restaurant's exclusive interior or enjoy your food on the street overlooking the Nikolaj Church. Our restaurant offers a total of 3 floors, which can be booked individually or together for your next big party or corporate event. We provide meals, a great atmosphere and free welcome drinks, so all you have to do is enjoy yourself with your guests. We look forward to welcoming you. Ciao!

1,8

Scarso

TrustScore 2 su 5

Mangen til sløv betjening har jeg ikke…

Mangen til sløv betjening har jeg ikke oplevet. Vi ventede næsten 55 minutter på maden, så drikkevarerne var drukket. Vinen var varm ligesom maden. Personalet virkede urutineret og ikke særlig serviceminded. Det at få betalt tog i sig selv lang tid. Desværre ikke et sted vi kan anbefale. Pastaen var OK, men bøffen, var ikke pengene værd.

8 luglio 2024

Kold smagsløs mad

Trist oplevelse. En pizza der virkede ubagt og var halvkold, den dårligste pizza jeg længe har fået.
En steaksandwich der også var halvkold og fuldstændig smagsløs med dødsygt, koldt og tørt brød.
Colaen var flad og det samme var øllen
Der er plads til (rigtig meget) forbedring

26 luglio 2024

Super ekstraordinært helt unikt ringe

Vi satte os og fik en varm velkomst, hvorefter det gik ned af bakke. Først blev vi vildledt i forhold til priser og tilbud på menukortet. Vi bestilte herefter en vin og fik os deres “classic cheeseburger”. Vinen var varm og der er mere smag i en McDonald’s cheeseburger end i deres såkaldte burger, som er langt fra “classic”. Dog kom vinen først da vi var færdige med maden, hvilket satte prikken over i’et på en forfærdelig oplevelse. Desuden tabte de salten i min vens pizza. #surogskuffet

24 luglio 2024

Vi ventede i 1 time på kold mad

Vi ventede i 1 time på maden, for at få den kold også vente i 30 minutter mere for at få maden.

Det var meget svært at komme i kontakt med personalet, for de var ikke tilstede hverken inde i eller udenfor.

Der var også folk der gik forbi og snakkede om at man ikke skulle tage der ind og spise.

23 luglio 2024

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, tjeneren virkede som en som ikke gad at være der. Fadølsanlæg i stykker. Kedelig og ligegyldig mad. Vi var 5 her, og 3 af os var færdig med maden og de sidste 2 fik ikke deres mad, virkelig dårlig stil. De kunne godt trænge til at få styr på køkkenet og timingen. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, nok en af de dårligste jeg har prøvet i Danmark.
Klassisk turistfælde. Hold Jer væk.

23 luglio 2024

Min datter endte med at kaste op og få dårlig mave bare nogle timer efter hun havde spist muslingerne

Vi ventede på et bord i ca 15 minutter. Min mand fik ribeye og jeg, spagetti carbonarda som var lækkert. Mens min datter fik muslinger, og det var en stor fejl at vælge denne. Min datter endte med at kaste op, få dårlig mave og var svimmel med hovedpine bare nogle timer efter hun havde spist muslingerne.
Der kommer vi ikke igen.

18 luglio 2024

Mad i baby portioner?

Vi plejer at komme der en eller to gange om året, når vi besøger København. Vi blir altid betjent at en rar ældre tynd tjener som virkelig gir et smil på læben, desværre er han der ikke denne gang .. Denne gang vil vi prøve noget andet mad end det vi plejer. Så vi bestiller en pasta ret og nogle pommesfritter ved siden af. Efter 10 minutter kommer der en tallerken med Ca 25 skallede fritter på, samt ketchup og mayo på størrelse med en femkrone... 50kr. 30 minutter efter kommer der 2 store dybe tallerkener med pasta carbonada.. Vi er måløse.. Bunden af tallerken er ikke en gang dækket af pasta og jeg lyver ikke hvis der er 10 små stykker bacon.. 2x169kr.. Som nordjyde begynder blodet og koge, og jeg henvender mig til tjeneren og siger jeg betaler ikke 169kr for den klat pasta.. Hun tar det med ud og kommer ind med nye.. Igen. Samme mængde. Jeg opgiver. Vi spiser og går sultne derfra.. Skuffende.. Skyhøje priser og ingen kvalitet.

15 luglio 2024

Kedelig mad

Kedelig mad. Vi var to som henholdsvis bestilte en Classic Cheeseburger med pommes frites og en Calzone.
Aldrig har jeg spist så kedelig en burger. Brødet var koldt, og bøffen meget tør. Var på ingen måde 169kr værd. Min venindes Calzone var ikke meget bedre. En lille bitte klat sovs og revet ost ovenpå????
Salaten dertil bestod af 2 håndfulde kedelig og ikke frisk ruccola, ikke andet.
Betjeningen ikke særlig høflig, nærmest fraværende.
Det er ikke et sted jeg vil anbefale, eller komme tilbage til.Kunne jeg give 0 stjerner var det mere passende.

1 luglio 2024

Anbefales ikke at spise her

Pasta carbonara anbefales ikke, lille portion, kunstig smag og smagte af skinke og kke bacon. Til en pris af 159 var det alt for dyrt samt en 0,5 cola til 59 kr. Anbefaler ikke denne restaurant

22 giugno 2024

Chokerende dårligt

Alle øller flade og ikke kolde. Slatten mugsmagende salat. Pizza smagte ikke af meget. Ekstremt lille portion pasta som ikke mættede selv en lille pige. Ingen anerkendelse af reklamation. Ingen kompensation. Det eneste der var 100%, det var prisen, fuld pris. Jeg er målløs. 0 stjerner herfra.

23 giugno 2024

Still no improvement

I have been to Mama Rosa restaurant today and read all the reviews from many years ago and I can assure you that the food is still tasteless and cold , the drinks and tab water are also expensive .
The fish dishes are expensive as well and are tasteless so this is our last time here.
Stay away yall

16 giugno 2024

Målløs

Den dårligste restaurant i København. Maden var kedelig og kold, rødvinen køleskabs kold og betjeningen uhøflig.

6 giugno 2024

Værste resturant oplevelse nogensinde

Vi bestilte to Margarita pizzaer med champignon oven på og en lille fiskefilet.
Efter 30 minutter kommer de med 3 pizzaer. Jeg siger så at det er to pizzaer og 1 fiskefilet vi havde bestilt.
De siger okay og tager den ene pizza med tilbage og siger at der går lige 5 minutter.
Vores lille datter på 4 var meget sulten og endte med at spise af vores pizza mens hun venter på sin fiskefilet. Efter ca 45 min kommer de med fiskefileten og jeg fortæller dem at der er ikke noget vi kan bruge det til nu og hun har allerede spist med os fordi der er gået så langt tid. De siger nej den er allerede lavet. Vores datter røre ikke ved den fiskefilet og vi beder om regningen. Hertil kommer der en regning på 600 kr. Jeg spørger så hvorfor det er blevet så dyrt for to pizzaer og en fiskefilet. De siger at vi skal betale for både 3 pizzaer og en fiskefilet. Det skal desuden siges at de havde tager ca 50 kr. Ekstra pr. Pizza pga. Champignonen vi havde bedt om.
Vi siger så at det ikke er vores skyld og vi hverken vil betale for den ekstra pizza og den fiskefilet som der ikke er rørt ved. De bliver ved med at insisterer og vi ender med at betale for det hele da vi ikke gider deres lor*. Vi smutter med en utrolig dårlig oplevelse derfra. Aldrig mere. 0 stjerne.
Worst experience ever in resturant history!!

10 giugno 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito