Dårlig service dårlig slatten mad pizza 🍕 varm rosé vin og de hastede med at komme med vin køler. Alt i alt en dårlig oplevelse
Bestilte i går 2 gange græsk bøf ,det jeg modtager er hakkebøf uden krydderrier eller noget til at hælde henover. Ringer til biksen og klager min nød ,det retursvar jeg får er at ham der havde den hem... Leggi di più
Forfærdelig oplevelse. Vi havde reserveret bord til kl 18. Et bord til 6 personer men vi fik et vi dårligt nok kunne sidde rundt om. Jeg ved ikke om det var fordi tjenerne glemte os, men vi endte ih... Leggi di più
Dårlig service dårlig slatten mad pizza…
Føj jeg bøvser og prutter og de lugter…
Føj jeg bøvser og prutter, og de lugter IKKE af roser.! Hvis kan man li´ at få sin varme mad, serveret kold, vente længe på den og små portioner - SÅ er I kommet, det rigtige sted hen.!
Som overskriften nok indikerer så var maden heller ikke HEL frisk. Jeg kunne fx ikke smage eller se, om det var kylling eller oksekød.! Det bliver en spændende aften og nat, jeg går i møde... Sov godt derude.
Pris passer ikke ift. menukortet!!!
Ikke den rigtige pris fra menukortet som man betaler for. Dårlig stil….
Kan ikke anbefales
Ingen struktur, ingen service og usmagelig mad. Til trods for at have reserveret bord, skulle vi vente i 10 minutter udenfor uden at blive serviceret. Vi fik et bord efter, at vi gik ind og konfronterede de ansatte, som så helt chokerede ud over, at vi havde reserveret et bord. Her fik vi at vide, at vi bare kunne sætte os et sted, hvor der var plads - så vi måtte ind og lede. Der er absolut ingen service og restauranten tager imod flere kunder, end de kan håndtere, hvilket resulterer i dårlig betjening og lang ventetid på maden. Restaurantens hjemmeside giver et komplet misvisende billede af den oplevelse, som man får. Derudover var maden kedelig og uden smag.
Helt reelt en dårlig oplevelse, som ikke kan anbefales.
Maden var spiselig
Maden var spiselig, men ingen stor oplevelse. Efter vi havde spist, var jeg en tur på toilettet og havde jeg set det, havde jeg aldrig bestilt mad hos denne restaurant. Det var så ulækkert med mugkanter i håndvasken, et halvt toiletbrættet, intet papir og så ulækker en standard. Jeg tør ikke tænke på hvordan køkkenet ser ud……
For for h….
Føj, for en oplevelse, jeg lige har haft! Bestilte en portion seafood pastaret. Muslingerne var dels slet ikke åbnet ved varme behandlet, og nogle af muslingerne smagte gammelt. Det resulterede i dårlig mave efterfølgende. Aldrig nogensinde mere kommer jeg og hold jer væk fra denne restaurant !!!
Dårlig oplevelse hos Mama Rosa
Dårlig oplevelse. Min veninde og mig havde lige sat os, og havde knap nok tjekket menukortet, førend en tjener kom og spurgte, hvad vi ville bestille. Fortalte vi havde brug for lidt mere tid. Vupti, så var han væk og der gik så en rum tid før en anden tjener kom. Bestillingen gik vildt hurtigt. Tjeneren blev irriteret over min veninde spurgte til om man kunne få en halv flaske vin. Vi var enige ét glas og alligevel begyndte tjeneren at sige, at det bedre kunne betale med en hel flaske. Da jeg sagde, at det kunne vi ikke drikke, gik han fornærmet igen. Maden var meget skuffende. På min pasta med rejer lå en hel krebs henover. Mig bekendt bør den være helt rød, den her var blegfesen lyserød. Maden lignede noget, der var opvarmet i en mikroovn. Min veninde fik også en pastaret. Vi fik ingen ske, som man normalt får, når man spiser pasta på en italiensk restaurant. Regningen måtte vi bede om nogen gange. Den kom - og ja, så måtte min veninde rejse sig op og kalde tjeneren til sig for at betale. Toilettet er hellere ikke noget at skrive hjem om. Sjusket og det lå åbenbart lige op til et lagerrum, hvor døren stod åben.
Kan på ingen måde anbefales at spise hos.
Reisefølge på 4
Reisefølge på 4: 3 av 4 fekk drikke. Den siste drikken kom etter 25min. Vi bestilte blant annet cava, og fikk det servert i plastglass. Når maten kom, etter 45 min, var den kald og smakløs. Vi fikk ikke bestikk, og når vi etterlyste det, fikk vi beskjed om å ta fra nabobordet. Brus var fra dispenser og ikke flaske. Bordet var skittent. Anbefaler ikke denne «restauranten».
HOLD JER DERFRA🤢🤮
Mig og min familie havde lige været på strøget da vi bliver lidt sultne (vi er 4 pers)
Vi ser så denne resturant hér. Tjeneren kan ikke dansk og næsten ikke engelsk.
-retterne kommer med makant tidsforskel
Hvor én af retterne var forkert (vi var 3 der havde bestilt det samme) hvor vi så tænker hvad koster denne her ret så lige? Det skal lige siges at der ca gik én time fra vi får drikkervarer til vi får maden da vi gerne vil betale siger vi det hvor vi først bliver ignoreret men efter et par gange kommer hun så. Hun starter med at tage af bordet hvor hun bare sætter opvasken op på baren. Da vi så skal betale så står ovre ved computeren og taster det ind hvor efter hun kommer med terminalen hvor hun ikke siger beløbet men bare står helt stum og peger på hullet hvor man stikker dankortet ind og bliver ved beløbet bliver så 500kr og lidt mere så spørger vi efter kvitteringen hvor hun så tager den helt krullede kvit frem hvor der så står at beløbet er 300kr derefter skynder hun sig at hive en kuglepind op af lommen og skriver så ovenpå den +150kr hvor hun efter bare peger på vores drikkevarer. IKKE EN ANBEFALLING HERFRA) det virker også lidt som om der kun er en på arbejder der både laver mad, severe og alt og hun er virkeligt ikke særlig venlig.
Hold jer der fra🤮🤮🤮🤮
Alt for lang ventetid
Alt for lang ventetid, mere end en time.
Bøffen i burgeren var stegt fuldstændig tør.
Total dårlig oplevelse.vi var 7 pr
Total dårlig oplevelse.vi var 7 pr. Sad meget længe inden vi kunne bestille. Tjeneren forstod dårligt dansk, så måtte slå over i engelsk, og stadig blev den ene bestilling forkert. Vi 6 fik mad men den sidste fik først maden da vi andre næsten var færdig. Maden var kold/lunken. Øv øv. Kyllingen smagte underligt, men vi kunne da vente mens de lavede en ny. Det havde vi så ikke lige 1 time til. Vi sad meget længe og ventede på og få fat i tjeneren, så vi kunne betale. Da vi havde sagt vi ville betale begyndte hun og rydde af bordet. Og først da hun var færdig med det, kunne vi betale.
Da vi var på vej derfra sagde jeg til et selskab at maden var dårlig så de rejste sig og gik. Hvorefter tjeneren rendte efter mig og råbte “ mind your owm business “ og gav mig fingeren.
Vi ventede 1 1/2 time på maden, det vil sige så fik den 1. person mad. Da han næsten var færdig kom min mad og min datter havde bestilt en pizza uden gorgonzola hvilket hun så fik på! Burgeren
Vi ventede 1 1/2 time på maden, det vil sige efter 1time fik den første mad og efter endnu 1/2 time fik jeg mad. Min datter havde bestilt pizza uden gorgonzola hvilket hun så fil på!! Efter næsten yderligere 1/2 time kom den så. Maden var nogenlunde, men alt i alt en kedelig oplevelse som vi nu ved vi ikke gentager.
Her kommer vi ikke igen..
Vi ventede 50 min på vores mad hvor den var kold og ikke god mad klart spild af penge og toiletterne var ødelagte og lappet med tape samt afføring på brætterne kommer der ikke igen.
Meget dårligt….
Vi var fire mennesker….
- Mad serveret fire forskellige tidspunkter.
- Tjeneren var sløv.
- Tjeneren kastede tallerkenerne da hun servede.
- Havde bestilt burger. 30 min efter sagde hun at de ikke havde oksekød.
- Toiletterne… Ulækre.
- Fejl på regningen.
0️⃣ STJERNER
0️⃣
Desværre kan man ikke give 0 stjerner.
Vi kommer forbi en søndag aften, efter en kold gåtur på Strøget. Vi bliver anvist et bord i hjørnet bag værtens disk og får et par menukort. Men så sker der ikke mere. Til sidst må vi konstatere at de har glemt os. Min mand må gå op og sige at vi gerne vil bestille mad. Der går 25 minutter og vi får så vores mad. Min mand har bestilt et burrito og jeg har bestilt risotto.
Risene til min mands burrito er kolde, og min risotto har tydeligvis stået længe og ventet på et bord. Den er lunken og har nærmest en hinde i overfladen, men varm i midten, hvilket giver mig en ide om at den er tilberedt i eb micro ovn.. Svampene i risottoen knaser, som om de ikke er skyllet.
Min mand var på toilettet inden vi nærmest løb derfra. Der lå byggestøv på fladerne og der var klamt om beskidt over det hele.. 🤢🤢
Det bedste råd herfra: Gå forbi denne restaurant! Vil hellere spise en frossen færdigret fra Aldi, end at spise på Mama Rosa igen. Elendigt og ulækkert sted!
Intet mad i forehold til prisen
Intet mad i forehold til prisen, +5 til Vivaldi i Josés bog og -10 til jer. Vi gik sku på maccen efter, og fik en mcflorry der var en +10 i Josés bog. Altså No joke jose spiste maden på Mhh 3 min☹️🙃
Stay away, bliv væk, stai lontano!!
Helt spontant gik jeg og min 10 årige datter på mamma Rosa for at mærke stemningen og drømme os til Italien,hvor vores rødder er fra. Jeg husker, at den i sin tid havde ry for, at være noget af en turistfælde men tænkte, at det måske havde ændret sig og ser nu ganske hyggeligt ud.
Min datter skal på toilettet som ligger i kælderen . Hun forsøger selv at gå derned men kommer op og beder mig gå med, da det er klamt . Der er tis på gulvet og på brættet, gulvet fedtet , grafitti rundt omkring og bare uhumsk .
Jeg bestiller en Cola som åbenbart smitter af i bunden, for den hvide papirdug er brun uanset hvor jeg placerer glasset indtil jeg tørrer glasset af og servietten er brun .
Allerede der fortryder jeg min bestilling af “spaghetti frutti di mare” .. med god grund.
Muslingerne er semi kolde , rejerne ikke færdigstegte, pastaen overkogt, uden smag og overdoseret med pepper. Jeg siger til tjeneren, at skaldyrene ikke er tilberedt ordentligt men at jeg ikke ønsker noget andet fra køkkenet og heller ikke en større diskussion foran min datter. Jeg krydser blot fingre for, at hun ikke går hjem og bliver syg af den pasta kødsauce hun nærmest er færdig med.
Tjeneren spørger, om vi vil have mere brød. Min datter nikker og jeg siger ja, da jeg stadig er sulten og håber på, at smørret der følger med, ikke flyder ud af pakken fordi det også er smeltet denne gang.
Brødet kommer ikke og da vi sidder i et hjørne er det svært at få øjenkontakt med nogen. Da min datter er helt mæt og vi skal til at rejse os kommer brødet . Da vi skal betale beder jeg om, at strege eller give et nedslag i prisen på min ret som var uspiselig. Det vil hun ikke, da jeg ikke ville have andet fra køkkenet . Men jeg havde mistet tillid og appetitten, så det sidste jeg ville, var noget fra det køkken . Det kunne hun ikke gøre noget ved men vi kunne få noget at drikke med på husets regning . NEJ TAK! jeg kunne også tale med manageren siger hun . Jeg ønsker ikke, at dramatisere situationen, da min datter står ved siden af. Jeg går derfra efter at have betalt fuld (over) pris for den værste mad og restaurant oplevelse i mit liv! Og jeg er 41!!
Please stay away from there
Meget dårlig service
Meget dårlig service. Vi kunne få et bord 1 time efter den tid vi havde booket, og der var ingen beklagelse fra tjeneren.
Alt var dårligt
Dårlig Service, dårlig og kold mad.
Vi ventet over en time på maden og da den kom var den helt kold. Da vi sagde det til tjeneren. Gik hun ud med det og kom tilbage med mad der havde været i mikroovnen:/
Virkelig dårlig oplevelse, kommer aldrig igen der
Dårlig service. Kommer ikke igen!
Dårlig service! Meget lang serviceringstid. Sad længe uden at få nogen betjening overhovedet. Måtte spørge tjeneren om drikkevarer da de havde glemt det. Fik først vores dyppelse da vi var færdige med maden, og vi skulle stadig betale for den! Ikke et sted der har styr på at køre en restaurant.