De 1 armband top,de 2 is volledig verandert aa de binnenkant kleur en zilver is weg ervan,geen mooie reklame
Beginmaart armband besteld voor een verjaardags cadeau. Begin april ontvangen, helaas te laat voor de verjaardag. Ben overigens zeer tevreden over mijn aankoop, armband is naar wens. Hierover Magnetox... Leggi di più
Een uitgebreide keuze uit gespecialiseerde sieraden, maar helaas opnieuw slechte ervaring met levertijd. De gemelde 1 tot 3 dagen moet je met heel veel korreltjes zout nemen. 14 dec. besteld en dacht... Leggi di più
Wat ging er goed Vanaf 8 april al bezig Eerste armband geleverd na maanden ,door slecht slot[gelijk al lam) deze armband verloren . Tweede armband na lange tijd geleverd ,er was al aan gevijl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.
Paesi Bassi
- info@magnetox.nl
- www.magnetox.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Wel betaald, niet gekregen
Wel betaald, niets gekregen…. Lekker dan! Eens en nooit weer!

Risposta di Magnetox
Ik had een armband kado gekregen.
Ik had een armband kado gekregen.
Armband zag er mooi uit echter iets tegroot, jammer genoeg ging bij het inkorten het apparaat stuk.
Gemaild met de klanten service en direct werd er een oplossing bedacht.

Risposta di Magnetox
Het was is een gedoe maar ook omdat het rond de feestdagen was
Ik had een foutje gemaakt via de bestelling
Ma na een mail werd de hematiet armband toch nog bij gevoegd

Top service...
Heb een week voor kerst een enkelband besteld, hierbij kreeg ik ook nog eens een gratis armbandje. 8 Januari kwam mijn bestelling binnen....Prachtige sieraden.
Er zat ook een inkortsetje bij om eventueel wat schakels tussen mijn enkelband te halen. Helaas was deze niet compleet. Heb de zelfde dag een mailtje gestuurd over het inkortsetje en dezelfde dag had ik hier al een positieve reactie op. Ze sturen mij een in nieuw inkortsetje op....Wat een fantastische service... Over de werking kan ik nog niets zeggen....maar het zijn zo ie zo prachtige sieraden.

Top service
Top service. Hematiet armband gratis als nog bijgevoegd :)

Risposta di Magnetox
De armbanden werken heel goed
De armbanden werken heel goed, vandaar dat ik ze ook graag draag. Ze blijven mooi met dragen en er komen niet zo snel krassen op.
Levertijd duurt wel erg lang (1 maand ongeveer), houdt daar rekening mee

Risposta di Magnetox
besteld en betaald op 17/12 en nog steeds niets …
Op 17 december 24 bestelde ik een heren armband. Ook betaald op 17/12. Ik heb van hen een mail gekregen waarin staat ‘status verzonden ‘. Tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen en van hen geen enkele reactie meer gehad Schandelijk! Waar is de bestelde en betaalde armband… 😡

Armband
Ik bestelde een armband die op een bepaalde dag die ze niet op voorraad hadden en niet voor een verjaardag bezorgd kon worden. Het was ook zeer kort dag. Ze boden mij toen een gelijkwaardige armband aan met gelijkwaardige prijs die wel op tijd bezorgd kon worden. Geweldig!

Risposta di Magnetox
Deze helende sport armband was wat ik wilde
De helende armband die ik bestelde heeft langer op zich laten wachten dan dat ik had voorzien. Maar wanneer de armband binnen was en aan heb gedan was ik toch wel blij hij zag er mooi uit en paste precies. Maar wanneer ik ergens achter bleef hangen schoot deze los maar niet an de sluiting. Waarschijnlijk een fabrikage fout. Daar heb ik melding van gemaakt en krijg nu een nieuwe toegestuurd zonder verdere verplichtingen. Dat is wat een verwacht een mooi product toch.

Armband blijft mooi
Ik heb de armband al jaren en hij is nog steeds even mooi als toen ik hem kocht.
Ik ben zeker tevreden over de antwoord tijd op mijn mail en de voorgestelde oplossing.
Ik zou hier zeker nog kopen.

Risposta di Magnetox
Mijn bestelling is nog steeds niet…
Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Niet betrouwbare leverancier. Ook gemaild maar geen reactie. Aangeraden wordt om niks meer bij Magnetox te bestellen.

Risposta di Magnetox
Ik had mij een ring besteld maar ik kon…
Ik had mij een ring besteld maar ik kon gratis een armband erbij krijgen maar ik was vergeten op de december deal te duwen dus gene armband maar ik dacht ik stuur een mail en ik heb antwoord gekregen op de mail en ik krijg er de armband erbij dus dat is toch zeer vriendelijk van hun dus ik zal er heel blij mee eijn als het aankomt
Armband besteld op 18 december
Armband besteld op 18 december, zogenaamde levertijd van 1-3 dagen, niks geleverd
Email gestuurd via zowel het email adress, als hun eigen website, geen antwoord
Bestelling niet eens verzonden volgens eigen website...
Word een beetje moe van het feit dat er niemand reageert,
Wel betaald, geen armband, geen reactie, niemand die verantwoording neemt
Eerste en laatste keer dat ik iets bij hun heb besteld

Fijne oplossing.
Heel fijn om na mijn vraag, of ik de xxl schakels alsnog geleverd kon krijgen, te horen dat dit inderdaad opgelost kon worden.
Ik hoop ze snel te ontvangen. Bedankt daarvoor.
Magnetox
De sieraden van dit bedrijf zijn mooi en helpen me bij mijn slaap probleem. Bij problemen krijg je netjes en duidelijk antwoord.Medewerkers zijn erg vriendelijk.
Eveneens teleurgesteld door magnetox
Eveneens teleurgesteld door magnetox. 7 december armband besteld tot heden nog niks geleverd. Email naar ze gestuurd eveneens geen reactie zoals velen hebben ervaren. Dus als je wat besteld betaal dan achteraf met Klarna, dan ben je in ieder geval niet je geld kwijt met vooruitbetaling met ideal, als het niet geleverd wordt.

Goede communicatie
Goede communicatie, snelle levering hier een tevreden klant
Prima service
Onlangs een armband bij Magnetox besteld als cadeau voor een goede vriendin. Helaas kwam de armband te laat aan. Deze was wel op tijd verzonden, bij navraag bleek dat er tijdens het transport iets niet goed is gegaan. Magnetox toonde alle begrip, biedt excuses aan en stelt voor de armband kosteloos te retourneren.
Dat noem ik nog eens service.
Op 1 december besteld en nooit geleverd
Op 1 december besteld en betaald. Op 6 december gemaild wanneer er wordt geleverd, op 9 december een soort van geautomatiseerde e-mail ontvangen zonder concreet antwoord. Op 12, 13 en 16 december weer gemaild, wederom geen reactie. Bij de KVK geen telefoonnummer te vinden. Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb
Wacht al meer dan 11 dagen op mijn…
Wacht al meer dan 11 dagen op mijn bestelling. Hoor helemaal niets en als je mailt ook geen reactie. Bij bestelling en in de bevestigingsmail stond binnen 3 dagen levering. Besteld 23 november en we wachten nog steeds.....