Magnetox Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

De 1 armband top,de 2 is volledig verandert aa de binnenkant kleur en zilver is weg ervan,geen mooie reklame

Valutata 5 stelle su 5

Beginmaart armband besteld voor een verjaardags cadeau. Begin april ontvangen, helaas te laat voor de verjaardag. Ben overigens zeer tevreden over mijn aankoop, armband is naar wens. Hierover Magnetox... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Een uitgebreide keuze uit gespecialiseerde sieraden, maar helaas opnieuw slechte ervaring met levertijd. De gemelde 1 tot 3 dagen moet je met heel veel korreltjes zout nemen. 14 dec. besteld en dacht... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat ging er goed Vanaf 8 april al bezig Eerste armband geleverd na maanden ,door slecht slot[gelijk al lam) deze armband verloren . Tweede armband na lange tijd geleverd ,er was al aan gevijl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielliere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

812 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

"Hearts" armband besteld

"Hearts" armband besteld, prachtig sieraad ontvangen helaas in de verkeerde kleur. Klantenservice reageerde snel en kwam met een mooie oplossing zodat ik nu de armband in de juiste kleur opgestuurd krijg. De armband zit fijn om de pols en het verwijderen van schakels vergt wat geduld maar is goed te doen!

2 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de prachtige armband snel mogen…

Ik heb de prachtige armband snel mogen ontvangen. Helaas raakte ik tijdens het verstellen van de armband een pennetje kwijt.
Ik heb hierover een mail gestuurd en krijg een pennetje kosteloos opgestuurd. Ik kan niet wachten om hem straks te kunnen dragen.

10 febbraio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ik had de verkeerde armband ontvangen

Ik had de verkeerde armband ontvangen, maar na enkele mails heb ik de juiste armband ontvangen en mocht ik de foute armband behouden. Dit heeft wel een tijdje geduurd maar eind goed al goed. Dus toch heel tevreden over de aankoop en de afhandeling ervan .

22 ottobre 2024

Mooiecarmband gekocht,snel geleverd…

Mooie armband gekocht,snel geleverd maar door eigen schuld inkortsetje stuk gemaakt,even gemaild met magnetox en geen probleem,wij sturen kosteloos nieuw setje op met uitgebreide uitleg hoe het wel goed te gebruiken,dus dikke tien

4 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mooie armbanden en geweldige service!

Voor mijn partner en mijzelf dezelfde mooie armbanden besteld. We kregen er beide ook nog een mooie armband cadeau bij. Ik draag de armband nu een week en merk al wel iets minder pijn in beide handen. Ik heb artrose en gewrichtsreuma. Mijn partner vooral nek, schouders en hoofdpijn klachten. Hij kan nog niet zeggen of het werkt want het inkort apparaatje ging kapot. Mail gestuurd en snel reactie dat we een nieuwe opgestuurd krijgen. Als dat geen service is! Super bedankt!
Groetjes Wendy

24 gennaio 2025

Positieve ervaring met Magnetox

Mijn ervaring met Magnetox is uiterst positief. Het product doet wat het belooft en biedt een innovatieve oplossing voor fysieke en mentale klachten. Het verbetert de algehele kwaliteit van leven op een manier die je niet snel bij andere producten zult vinden. Als je op zoek bent naar een effectieve en duurzame manier om je gezondheid en welzijn te ondersteunen, dan kan ik Magnetox van harte aanbevelen.

21 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Echt heel blij met de armbanden

Echt heel blij met de armbanden! Mijn nachtrust is er echt flink door verbeterd!
De service is ook top, wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn, krijg je meteen een reactie van een medewerker van Magnetox

30 dicembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Mooie armband goede snelle service

Snel antwoord op vragen.
Netjes verstuurd, mooie armband.
Het verkleinen van de armband is wel een werkje wat je echt op je gemak moet doen net voldoende licht.
Het setje om te verkleinen, daar waren 2 pinnetjes van gebroken.
Ik heb gemaild en krijg een nieuwe.

Misschien wel een idee om op de verpakking niet meer jullie naam te zetten.
Het lijkt me meer diefstal gevoelig.

18 gennaio 2025

2de armband

Mijn vervangende armband kwam maar niet binnen. Na wat berichten heen en weer hebben ze een nieuwe verzonden. Super opgelost. Bedankt Magnetox

18 gennaio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Heb voor kerst een mooie armband…

Heb voor kerst een mooie armband besteld met de gratis hematiet armband erbij. Helaas was de levering verlaat en kwam het pakket pas na kerst aan met ook nog de verkeerde hematiet armband. Gelijk gemaild en een mooie oplossing van ze gekregen. De verkeerde armband mocht ik houden en zodra de andere gekozen armband binnen was kreeg ik deze ook opgestuurd. Vandaag de goede armband mogen ontvangen dus ze hebben zich aan hun word gehouden. Bedankt !!

17 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Na het ontvangen van een doos zonder armband, heb ik gemaild met Magnetox.
Ik heb netjes een nieuwe gekregen. Ik heb het ingekort en draag mijn armband met veel plezier!

9 gennaio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più