Lokalglarmester Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud på 7-8.000 men regning på kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede på betaling før han... Leggi di più

Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom å utførte jobben på kort varsel. Vi er meget fornøyde med resultatet og vi kom... Leggi di più

Fik sat glasvæg og glasdør samt stort spejl op i badeværelse og isat nyt glas i stuevindue. Mikkel kom forbi og gav særdeles gode råd omkring det forestående arbejde. Arbejdet blev udført meget pro... Leggi di più

Mikkel og hans hold var virkelig behjælpelige og enormt dygtige. Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i løbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at f... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super firma der lover hvad de holder😊

Super firma der lover hvad de holder😊
Der var en fejlleverence,der gjorde at jeg måtte have nye beslag sat på en brusevæg af glas
Mikkel var rigtig sød og erstattede de gamle gratis👍🏻🤗nu har jeg en superflot brusevæg og kan kun anbefale firmaet på det varmeste

24 giugno 2020

Vi fik skiftet en termorude til en med hul i til kattelem. Super service og næsten halv pris af det tilbud, vi først havde fået af en anden glarmester.

19 giugno 2020

Vi har fået skiftet et vanskeligt tilgængeligt vindue og er meget tilfredse med både udførelse og pris. Vi kan kun anbefale vores lokale glarmester, som tidligere har udført andre opgaver for os. Inge

12 giugno 2020

Rigtig godt stykke arbejde

Rigtig godt stykke arbejde. 1½ time efter anmodning om nye termoruder troppede Mikkel op og tog mål til ruderne. Pris og kvalitet hænger sammen.
Kan bestemt anbefale disse folk

29 maggio 2020

Meget tilfreds kunde

MG glas & facader ved Mikkel Geschwendtner har udskiftet 4 store ruder i vort sommerhus. Vi er meget tilfreds med resultatet, og vil absolut anbefale firmaet til andre.

5 maggio 2020

Flot arbejde- god service

Det var en super god oplevelse at have besøg af Mikkel og Jan onsdag før påske. De opsatte kæmpe spejl, brusevæg og en hylde i mit nye badeværelse. Super fint arbejde, og de havde virkelig gjort en anstrengelse for at nå det inden påsken, virkelig god service.

15 aprile 2020

Udskiftning g af vinduer og dør.

Jeg har i dag haft besøg af Mikkel - og sikken en god oplevelse. Han reparerede endog et småråddent vindue udover jeg fik skiftet 4 termoruder og en terassedør.
Super godt arbejde - og en flink fyr.
Ps - det gjorde en stor forskel for mig, at jeg blev kontaktet lørdag morgen på baggrund af en mail til firmaet, og Mikkel kom også samme lørdag og målte op til vinduer og dør. Tak for det.

14 aprile 2020

Bedste service

Ringede og fik et tilbud på montrering af ventilator i enkeltglas vindue, 48 timer senere var det lavet.
- Bedste tilbud blandt 10 i KBH.
- God service
- Hurtig service
Kan kun anbefales.

15 febbraio 2020

Vi fik monteret kattelem i ny termorude. Hurtig opmåling og levering, og god service.

14 febbraio 2020