Lokalglarmester Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud på 7-8.000 men regning på kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede på betaling før han... Leggi di più

Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom å utførte jobben på kort varsel. Vi er meget fornøyde med resultatet og vi kom... Leggi di più

Fik sat glasvæg og glasdør samt stort spejl op i badeværelse og isat nyt glas i stuevindue. Mikkel kom forbi og gav særdeles gode råd omkring det forestående arbejde. Arbejdet blev udført meget pro... Leggi di più

Mikkel og hans hold var virkelig behjælpelige og enormt dygtige. Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i løbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at f... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super hurtig og professionel.

Tak til MG Glas og Facader for en super positiv oplevelse ved udskiftning af vinduer i hele huset!
Minutiøs opmåling til nye vinduer. Gennemgående professionel og indsigtsfuld rådgivning ned i mindste detalje.
Kun én uge fra bestilling til vinduerne var skiftet. Montering på lidt over en dag.
Virkelig professionelt håndværk og et fantastisk flot resultat.
Vi havde en mindre produktionsfejl i et af vinduerne fra leverandørens side og Mikkel var lynhurtig til skaffe og montere et nyt.
En sand fornøjelse med hurtige, dedikerede, ansvarsbevidste og professionelle håndværkere der holder hvad de lover, kommer som aftalt og virkelig leverer varen. Tak for det!

7 febbraio 2020

God oplevelse😁

God oplevelse. Skulle have sat en kattelem i en termorude. Mikkel leverede rude samt kattelem (med wifi modul). Han kom endda på en søndag for at installere den. God service.

5 gennaio 2020

Havde god oplevelse af den vejledning jeg fik, da jeg ringede omkring montering af en kattelem i vores glasdør ud til haven. Monteringen var hurtig trods dårligt vejr.

3 gennaio 2020

Hurtigt fremme, efter opkald!

Ringede til dette firma meget tidligt på morgenen, fordi der var blevet smadret en butiksdør (af glas) De kom indenfor 45 min, afdækkede, fjernede glas, og klarede det hele meget hurtigt, til trods for mange kunder i butikken! (døgn station)
Meget hurtig og professionel service til en ganske god pris!

10 dicembre 2019

Har aldrig oplevet noget lignende - truende adfærd!

Har aldrig nogensinde oplevet en mere ubehøvlet og decideret truende kommunikation, da jeg tillod mig at ringe og spørge hvornår jeg modtog min vare, fik oplyst, at jeg ikke skulle ringe (kl. 20.00 efter aftale) da han lå og sov på sofaen...?
Men jeg stod med en bryggersdør, som manglede en rude, så det var ret akut, men det mente de absolut ikke det var, hvilket jeg fik besked om i MEGET klare vendinger!
Da jeg omtalte den manglende kundeservice, blev vedkommende decideret truende....
ALDRIG mere kunde her!

10 dicembre 2019

Super resultat

Mikkel og co. etablerede en brusevæg samt et Ole opfinder projekt til afdækning af vinduesparti. Glimrende ideer og et super resultat. Meget tilfreds👍👍

2 novembre 2019

Super Service..

Fik monteret ny kattelem i det nye hus. Der var super god service, hurtig betjening og meget fair priser. Jeg har været meget glad for oplevelsen..

4 ottobre 2019

Hold jer LANG væk fra dette firma.

Hold jer LANG væk fra dette firma.
De laver kun deres arbejde halvt, og vil have betaling med det samme.
Når man så henvender sig for at få gjort det færdig,så får man 1000 undskyldninger og lovning på at de kommer.
Men de kommer aldrig som aftalt.
Ringer og ringer til Mikkel ,som bare smækker røret på,og som snakker rigtig grim til en.
Hold jer væk....

20 agosto 2019

Top service

Lokalglarmester har reddet vores ferie!
Akut behov for en kattelem i en termorude i en havedør.
Kontaktede dem, de kom samme dag og tog mål. Vi nåede det, takket være Mikkel, som stod fredag sidst på eftermiddagen og skiftede ruden.
Kan varmt anbefale Lokalglarmester!
Professionelt, super service og flinke!
TAK!

19 luglio 2019