Mikkel kom ikke som aftalt, men 1,5 uge efter uden varsel. Havde afgivet tilbud på 7-8.000 men regning på kr 12.000. Angiveligt delvist fordi tilbud var uden moms. Insisterede på betaling før han... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fikk skiftet alle vinduer i stueetasjen til rekkehuset vi bor i. Hurtig svar og meget hyggelige og dyktige folk som kom å utførte jobben på kort varsel. Vi er meget fornøyde med resultatet og vi kom... Leggi di più
Fik sat glasvæg og glasdør samt stort spejl op i badeværelse og isat nyt glas i stuevindue. Mikkel kom forbi og gav særdeles gode råd omkring det forestående arbejde. Arbejdet blev udført meget pro... Leggi di più
Mikkel og hans hold var virkelig behjælpelige og enormt dygtige. Vi fik skiftet alle ruderne i hele huset i løbet af få dage, og Mikkel hjalp os derudover også med andre ting som vi manglede at f... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super flot og professionelt arbejde med…
Super flot og professionelt arbejde med installation af elektronisk kattelem i kælderdør med sprossede vinduer. Kan slet ikke se at døren har været skilt ad. Kan varmt anbefales!
Hurtig, effektiv og venlig med stor flexibilitet i service,
Hurtig, effektiv og venlig service, der svarer hele døgnet uden ekstra gebyr. Fast pris fra starten af til aftalt arbejde, og arbejdstider der kan flexes. Næste gang jeg har brug for en glarmester ta'r jeg MG glas.
Fik skiftet to ruder og lister på…
Fik skiftet to ruder og lister på ekstra vinduer og det arbejde kan varmt anbefales
MG Glarmester
MG Glarmester - hvis du skal have bekræftet dine negative fordomme om håndværkere!!!
Dybt uprofessionelt og useriøst firma, der på ingen måde kan anbefales!
Mandag:
Ringer til Mikkel og får i udgangspunktet en god betjening, da han allerede samme dag vil komme og måle vinduet op og aflukke hullet med en træplade. Han informere tillige om at der vil gå 2-3 dage før at de har vinduet hjemme, hvilket er forståeligt. Han kommer ikke mandag aften, så jeg meddeler ham at jeg finder en anden og han ringer så og siger at det vil ske tirsdag, "ok" fejl kan ske og vi laver en aftale.
Tirsdag:
Da jeg intet har hørt tirsdag kl. 12.00, sender jeg Mikkel en venlig reminder pr. sms. Han svarer ikke, så jeg ringer efter et par timer til ham og han vil så selv komme. kl. 19.08 om aftenen får jeg så en sms, at Jan har været og måle op, men glemt at lukke af - jeg har været hjemme hele dagen og arbejdet, fra pladsen kan jeg se vinduet og har ikke set nogen "Jan", men kan jo teoretisk have været på wc.. Han meddeler mig at han har ruden torsdag, hvorfor at der ikke skal ske noget onsdag.
Torsdag:
Jeg skriver til Mikkel allerede om morgenen for at sikre mig at aftalen overholdes og min rude skiftes, han svarer som vanligt ikke. Ringer til ham efter et par timer, han skal lige være færdig og så kommer han. Skete selvfølgelig ikke og hørte selvfølgelig heller ikke noget, men må ringe til ham og han vil komme fredag.
Fredag:
Jeg skriver en reminder til Mikkel allerede om morgenen, han svarer ikke. Ringer senere til ham, de vil selvfølgelig komme "du skal jo have din rude i".. JA TAK! Tillader mig at sende ham en besked 17:45 med forespørgsel om ankomsttidspunkt, svar kommer ikke og jeg ringer så 18:30 - der er Mikkel faktisk på vej, men siger så, ”ej kl. er jo allerede 18:30, lad os vente til i morgen”..
Lørdag:
Mikkel overrasker og skriver allerede kl. 08:37 at han skal spise og så vil han komme, samt "jeg håber ruden passer" - HVORDAN kan du håbe det, når "jan" var her i tirsdags og måle op?!!.. hvilket jeg så henviser til og Mikkel respondere med at "jeg sender lige Kim forbi og lukker hullet og tjekker ruden"..... - altså det der jf. Mikkel er sket tirsdag.....
Jeg har svært ved at forestille mig at Jan nogensinde har været her, eller at Mikkel kan lide sit arbejde, da det så er en meget mærkelig måde at behandle sine kunder-og drive virksomhed på!
Ser man på historikken her på Trustpilot er der for Mikkel, heldigvis sandsynlighed for at der i forlængelse af denne negative anmeldelse, kommer et par 5 stjernede om udskiftning af Kattelemme.....
effektiv hurtig kvalitetsbevidst glarmester.
Hele vores hus har nu fået energiruder, da vores energikonsulent anbefalede dette. Vi fandt en glarmester på google og var helt utrolige heldige. Han kom dagen efter bestillingen og ugen efter havde hele huset ny ruder. Udskiftningen tog godt en dag. Arbejdet er kvalitetsmæssigt helt i top . Firmaet er hurtig og effektivt. Der er god humor, og firmaet har tillige bud på det estetiske og kom med bud på forskønnelse til opsætningen af glassene. Kan varmt anbefales. Vagn og Winnie
Dårlig kommunikation og ikke afholdt…
Dårlig kommunikation og ikke afholdt aftaler. Troppede ikke op som lovet, og da jeg gentagne gange ringer i løbet af dagen, får jeg at vide, at de vil komme senere, men hører til slut ikke fra dem.
Godt arbejde nu kan jeg se ud i haven…
Godt arbejde nu kan jeg se ud i haven igen. Tre nye vinduer.
Vi har fået ny rude i indgangsdør.
Vi har fået ny rude i indgangsdør.
Fin service og materiale.
Det er altid fedt at møde en…
Det er altid fedt at møde en håndværksmester/team som forstår værdien af at holde sine aftaler. Mikkel kom til tiden. Kikkede på huset/vores vinduer og gav en pris på stedet. De fleste vinduer i huset (2 plan) blev skiftet på den aftalte dag (5 timers arbejde) og til den aftalte pris. Jeg er absolut tilfreds og giver gerne Mikkel og teamet min uforbeholdne anbefaling.
smukt og veludført arbejde
smukt og veludført arbejde
Har fået udskiftet 6 vinduer og det var hurtigt overstået
Effektiv og flink glarmester - enkeltlagsglas
Var på Bagsværd Hovedgade 160, idet jeg skulle bruge fire små enkeltlags glasruder - og på en fredelig lørdag fik jeg dem skåret, mens jeg ventede. Kan klart anbefale glarmesteren.
Venlige folk og gode priser.
Jeg havde besøg af lokalglarmesteren
Jeg havde besøg af lokalglarmesteren, flinke folk. deres arbejde gav en masse lys og en varmebesparelse!
Høj kvalitet
To kattelemme installeret hos både min mor og jeg. God service, venlig og hurtig ekspedition. Kvaliteten er i top.
God effektiv service og klart billigste…
God effektiv service og klart billigste tilbud
Ny rude og kattelem
Fik ny rude og kattelem. Rigtigt fint arbejde og man kan slet ikke se at der er kommet ny rude. Det er helt perfekt
God service, god kvalitet og professionelt arbejde. Jeg kunne ikke være mere tilfreds for produktet jeg fik, og det det hele til fair priser. Kan sagtens anbefales !
Hurtigt og professionel hjælp
Hurtigt og professionel hjælp. Vores store termorude på 2. sal gik i stykker. MG glas var hurtigt ude og vurdere skaden og sikre glasset, og de fik bestilt ny rude og kranbil til at hejse den op på 2. Sal. Det tog under en time at få den på plads, da runden skulle i. Og de var søde og nemme at lave aftaler, og fik opsætningen passet ind, så den passerede med vores sommerferieplaner.
God service.
Kom og satte en termorude med kattelem i vores dør. Vi kunne ikke så godt finde tid i hverdagen så Mikkel kom bare på en søndag i stedet for👍🏻
De overholder ikke aftaler
De overholder ikke aftaler,
og når de endelig kommer er udførelsen ikke i orden og de rydder ikke op efter sig. De kræver betaling straks uden at levere faktura og sender først faktura dagen efter. Jeg betalte næsten 5000kr for udskiftning af to mindre termoruder.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.