Hold jer langt væk. Har opgivet at få de penge retur jeg returneret en kjole den 10.6,26. De svarer ikke på noget. De er utrolig hurtige til at trække pengene, men at tilbage betale sker ikke🥲 øv... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bestiller et hårbånd med sløjfe til 99,- Da pakken kommer, og jeg åbner den, står der prismærke i hårbåndet, hvor prisen er 79,- Sender mail til dem med billeder, og spørger ind til, hvorfor jeg... Leggi di più
Jeg købte den smukkeste kjole til vores sølvbryllupsfest. Sød og smilende kundebetjening af miss Diva, der hurtigt fangede, hvad det var jeg ønskede mig. Siden er min garderobe blevet udvidet mere... Leggi di più
Vi har oplevet en åbenbaring idag, intet mindre.😊 Tog en chance og lokkede vores barnebarn med ind i butikken for at kigge på konfirmations kjole, uden de store forhåbninger. Det var så inden vi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di abbigliamento vintage
- Negozio di abbigliamento elegante
- Negozio di abbigliamento uomo
- Negozio di abbigliamento giovanile
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi er en lille virksomhed, som sælger feminint tøj til kvinder i alle størrelser. Vi har også herre tøj til mænd fra bla. Dickies og Rumble59. End stor del af vores tøj er vintage / 50'er inspireret, men vi har også hverdags tøj samt fest kjoler, smykker og diverse accessories. Vi forhandler bla. følgende mærker: Dickies Rumble59 Hell Bunny
Informazioni di contatto
Industrivej 1, 4241, Vemmelev, Danimarca
- +45 27 89 32 33
- Lili.marleen.dress@gmail.com
- www.lili-marleen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Ingen reaktion-Virkelig svær at komme i kantakt med.
Ingen reaktion
Jeg har lavet en bestilling på nettet den 27/8, et bryllupssæt til min søn, samt en brudetaske. Selve bestillingen, på hjemmesiden det gik fint, det er den ene stjerne, men derefter gå det overhovedet ikke!
Efter bestillingen, har jeg intet modtaget, ikke engang en ordrebekræftelse, tog et skærmdump, så jeg har et ordre nummer.
Har sendt dem en mail, intet svar. har forsøgt at ringe, men deres telefon virker ikke, og der henvises til mail. Har sendt endnu en mail, på en anden mail, stadigvæk intet svar.
Hvis man ikke kan håndtere en weebshop, skal man nok ikke have en!!!

Fantastisk service
Fantastisk service, med super meget overskud, til hjælp af brude kjole køb.
Jeg glemte alt om hvide stømpe bukser, plastik brudebuket osv. Men jeg fik min kjole og slør.
Jeg kan kun anbefale Lili Marleen, jeg kommer gerne igen.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering, af flere hårkamme.
Kiggede på kjoler på hjemmesiden, hvilket blev for bøvlet ift, at finde ud af hvilke der var hjemme i min størrelse, så droppede kjolen.
Jeg har fået den bedste service hos de…
Jeg har fået den bedste service hos de skønne mennesker i Lili Marleen i Roskilde.
I er så utrolig behjælpelige og dygtige til at vejlede, og så viser i et dejligt overskud på trods af at i har travlt.
Min pige fik den smukkeste hvide kjole samt bolero, og mine to drenge de lækreste jakkesæt, og så var de klar til bryllup.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Super service hele vejen.
Super service hele vejen.
Var i tvivl om størrelsen og skrev til dem en fredag aften og fik svar allerede lørdag og tilsendt et måleskema. Jeg bestilte kjolen, som blev leveret hurtigt og den passede perfekt.
Tak for super service 💐
Fantastisk service
Fantastisk service.
Der blev sørget for at vare jeg havde bestilt kunne afhentes tættere på min egen adresse. Kæmpe hjælp og kæmpe anbefaling her fra!
Fantastisk service til en højgravid presset kvinde.
Fantastisk service og alt den hjælp, man har brug for.
Jeg var desperat for få en brudekjole, da vi skulle på rådhuset. Men i kampens hede og høj gravid var det blivet et umuligt job, eftersom maven ikke var til at regne med.
Kom ned i butikken 5 uger før for at prøve kjolen og 2 uger inden stod det klart, at jeg ikke ville nogle jordisk chance for at kunne være i den.
Pigerne fandt hurtigt på, at bestille flere str. hjem og holde dem til mig indtil vi viste hvordan og hvorledes.
Jeg fik en fantastisk service og pigerne hjalp alt hvad de kunne for, at gøre så smuk som overhoved muligt.
Kæmpe tusind tak.
Dårlig service
Svar til jeres svar denne anmeldelse er skrevet i august uden svar før nu har i dag været inde og redigere den PGA jeg glemte et ord
I tager ikke jeres telefon i svare ikke på mail eller sms som jeres telefonsvare siger har prøvet siden i torsdag. har heller ikke fået en ordrebekræftelse har købt et jakkesæt OLIVER MAX, SORT i skriver Størrelserne er til den store side; så 2-3 (svarer til 3 år) men min søn er 10 år og 152 cm også købte jeg i std 12 år for at være sikker skjorten og vest og jakke er ikke til at knappe pga de er for smalle og han skal bruge det i morgen så skal ud og købe noget andet havde jeg de andres dårlig anmeldelser havde jeg ikke handlet med jer for de passer jo

Risposta di Lili Marleen
Søndag d.1 august bestiller jeg en…
Søndag d.1 august bestiller jeg en bilen, og mandag får jeg en mail, at de har den på lager i deres Vimmelev afd. i dag mandag den 9, får jeg så en mail, at de ikke har den, og at den er i restordre.
Det er sgu ikke ok, at vente så længe, med at give besked.
Det er både første og sidste gang jeg har bestilt noget der, og fraråder alle jeg kender at handle der.

Risposta di Lili Marleen
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og hurtig levering.
⭐⭐⭐⭐⭐ Herfra.
Super hjælpsom og høflig kundeservice
Mega fin butik! Jeg elsker udvalget af kjoler og fandt ENDELIG en fin kjole min datter kunne have på til bryllup da jeg kiggede i Lili-Marleens online shop. Vi fik kjolen hjem i god tid, rigtig flot og dampet, men der var desværre et mindre problem med kjolen, som jeg først opdagede få dage inden brylluppet. Jeg skyndte mig at ringe til butikken, som var meget hjælpsom og hurtigt sørgede for at få sendt min nye ordre afsted og sendt returlabel på den anden vare. Status er: Vi når det hele! TAK Lili-Marleen for god service og en høflig og venlig tone :) Jeres eneste mangel er at I ikke har en butik i Nordjylland ;)
HOLD JER LANGT VÆK
Jeg bestilte en badedragt, der viste sig at være udsolgt i min størrelse - Jeg ringer så og de tilbyder at sende en i nummeret større, da de er små I størrelsen!! Da den ankommer er den så stor at den faktisk falder ned om benene på mig, så jeg kontakter dem og bestiller nummeret mindre end den jeg startede med at bestille og skal sende den kæmpe tilbage!! Så kommer den i nummeret mindre, men den er for lille!!!
Fredag ringer jeg gentagene gange uden at komme i kontakt med dem, så jeg ender med at skrive en mail om det er ok at jeg sender begge badedragte tilbage i samme pose? Det får jeg ikke svar på, så mandag ringer jeg hele dagen og ingen tager telefonen, så skriver en mail igen - idag tirsdag hører jeg stadig intet - hverken på telefonen eller på min mail!!!
Vil ikke anbefale nogen at handle her,- udover problemerne med størrelserne, havde jeg er utrolig sur kone i telefonen da jeg sagde at deres størrelser ikke passede og hun ville sende en større... jeg har aldrig været oppe i den størrelse hun sendte, men sagde ja fordi hun sagde de var så små I størrelserne...man tror at man er ok sikker pga e-mærket, det er man så i virkeligheden ikke. Det er bare ene ekstra kamp for at få sine penge retur!!!
Opdate 30/7 Efter at have kæmpet for at få et svar på om det var ok at sende begge badedragte i een pose, retur - Fik jeg så svar fra Ida at det var ok. Så det gjorde jeg og idag har jeg så fået en mail fra dem om de har modtager een badedragt og refunderet den!!!!???!?!?
Så jeg kæmper videre!!!
Er min anmeldelse useriøs?? Tværtimod!! Jeg er dog død træt af jer! Er ved at være 1 måned!!!!! siden mit mareridt med jer begyndte... Jeg har endelig fået refunderet 2 x badedragte, men I mangler stadig at refundere 2 x forsendelser til mig!
Så tal lige om min anmeldelse er useriøs, og I behandler mig efter lovens forskrifter!!

Jeg fandt min Kjole!!!❤️
Jeg var idag, i jeres butik i Roskilde😊 jeg havde dog læst nogle anmeldelser her på trustpilot som ikke har været af bedste karakter, men valgte at tage derned og danne mit eget indtryk..
Jeg må heldigvis sige at det var godt jeg gjorde det😍 personalet havde god tid til kunderne, var meget behjælpelige, imødekommende, gode til at komme med forslag, løsninger og virkelig rummelige overfor en “kritisk” kunde som jeg😅 jeg fandt en kjole, som straks blev syet til og omsyet som jeg ville have den❤️ 100% vil jeg anbefale denne butik til andre!!! Butikken kunne dog være større, så den også kunne indholde nogle af de “korte” galla/festkjoler😅 det var så også det eneste minus… Jeg kommer klart igen en anden gang🤩🤩🤩🤩🤩 mvh kirstine
Grov kundeservice og ingen penge retur
Aldrig oplevet noget lignende. Deres grove svar hører ikke hjemme når man driver en butik. De svarer nedladende og grov når man spørger dem om tilbagebetaling. Jeg har returneret to kjoler for 848 kr samt betalt 60 kr. for returingen. Jeg fik aldrig mine penge tilbage - selvom jeg skrev flere gange. Ida fra butikken ignorerer nu mine mails. Det er simpelthen tyveri på grov måde. De tilbageholder mine penge!

Risposta di Lili Marleen
Kundeservice med plads til forbedringer (2/7 ‘21)
Opdatering 2/7:
Der blev fundet en løsning i samarbejde med butikken. Jeg ændrer derfor min vurdering fra 1 til 3 stjerner.
—————
Jeg har netop modtaget en kjole fra webshoppen.
Kjolen svarer ikke overens med varens beskrivelse og billederne på webshop.
En hægte er defekt, og kjolen har fejl i syningen, således at den ville passe til en person, hvis bryster sad på kravebenene. Der er desuden andre mangler.
Jeg har bedt butikken om at betale for returfragt og den fragt, jeg allerede har betalt, da kjolen er defekt og derudover ikke lever op til varebeskrivelsen på webshop. Det vil butikken ikke.
Svaret fra butikken var, at det er det, man kan forvente af en kjole til 599 kr, og at jeg bare kan returnere den på sædvanlig vis, hvilket betyder for egen regning.

Risposta di Lili Marleen
Tak til Anette som gad at bruge en time…
Tak til Anette som gad at bruge en time på facetime for at hjælpe mig med den rette kjole, det er fantastisk service! Og da jeg modtog kjolen sad den som hvis den var skræddersyet til mig! Det er ihvertfald ikke sidste gang at jeg handler der
Jeg købte en badedragt for et par uger…
Jeg købte en badedragt for et par uger siden.. jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur. Jeg kan se den er send retur af superbrugsen, men ingen penge er kommet retur endnu... jeg købte den sidst i marts måned. Jeg vil IKKE anbefale dette sted. man får ikke sine penge retur desværre.
350 kr ud af vinduet for ingenting.
Vi køber 2 kjoler i butikken
Vi køber 2 kjoler i butikken, men så har min bedre halvdel også købt et andet sted. Jeg vender tilbage til butikken for at returnere kjolerne, men får at vide jeg kun kan få et tilgodebevis. Det er jeg uforstående overfor da min kone intet har fået at vide om dette. Hvis de var købt på nettet derimod kunne vi få vores penge tilbage. Det mener jeg er dårlig stil og vil derfor aldrig sætte mine ben i denne butik igen. Jeg kan ikke forstå hvad forskellen er om det er købt på den ene eller anden måde. Tlf blir heller ikke taget når man ringer dertil. Hilsen en meget utilfreds kunde.

Risposta di Lili Marleen
Perfekt kjole - kunne ikke være mere tilfreds!
Modtog som lovet kjolen inden 3-4 dage. Virkelig flot kjole, som sidder perfekt.
Obs. at kjolen er meget lille i størrelsen, så jeg måtte 2 størrelser op end normalt, men ikke noget problem, når man benytter sig af deres måle-guide.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.