Hold jer langt væk. Har opgivet at få de penge retur jeg returneret en kjole den 10.6,26. De svarer ikke på noget. De er utrolig hurtige til at trække pengene, men at tilbage betale sker ikke🥲 øv... Leggi di più

Bestiller et hårbånd med sløjfe til 99,- Da pakken kommer, og jeg åbner den, står der prismærke i hårbåndet, hvor prisen er 79,- Sender mail til dem med billeder, og spørger ind til, hvorfor jeg... Leggi di più

Jeg købte den smukkeste kjole til vores sølvbryllupsfest. Sød og smilende kundebetjening af miss Diva, der hurtigt fangede, hvad det var jeg ønskede mig. Siden er min garderobe blevet udvidet mere... Leggi di più

Vi har oplevet en åbenbaring idag, intet mindre.😊 Tog en chance og lokkede vores barnebarn med ind i butikken for at kigge på konfirmations kjole, uden de store forhåbninger. Det var så inden vi... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento vintage
  2. Negozio di abbigliamento elegante
  3. Negozio di abbigliamento uomo
  4. Negozio di abbigliamento giovanile

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er en lille virksomhed, som sælger feminint tøj til kvinder i alle størrelser. Vi har også herre tøj til mænd fra bla. Dickies og Rumble59. End stor del af vores tøj er vintage / 50'er inspireret, men vi har også hverdags tøj samt fest kjoler, smykker og diverse accessories. Vi forhandler bla. følgende mærker: Dickies Rumble59 Hell Bunny

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

3,3

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lili Marleen leverer utrolig høj…

Lili Marleen leverer utrolig høj kundeservice og er super gode til at vejlede i tøj og kjole størrelser. Jeg køber kun mine kjoler hos Lili Marleen
efter jeg har handel hos det rigtig søde
kundevenlige personale.

3 novembre 2020

Risposta di Lili Marleen

Hejsa - tak for en dejlig anmeldelse - det er vi sørme glad for. TAK, TAK af hjertet fordi, du gav dig tid til at skrive om os.

Har i dag været hos Lili Marleen for at…

Har i dag været hos Lili Marleen for at hente en kjole der har været bestilt over flere gange, og man kan ihvertfald ikke klage over service, for der er INGEN service. Kjolen bliver prøvet og tænker nu kommer der nok en af dem og spørger til, hvordan kjolen passer... men nej - der er ingen kontakt før der skal betales, og denne er meget kort. Jeg kommer aldrig i denne butik mere, det er simpelthen langt under lavmål med denne service eller mangel på samme... Kommer ind i butikken ca 11.15 MED mundbind, som vi jo alle skal bære, men møder to ekspedienter UDEN mundbind🙈🙈 der kigges på os og så finder de deres mundbind og får dem på...... MEN det vare ikke længe før den ene ekspedient tager det af igen🙈
Go aften til jer der læser dette😊

30 ottobre 2020

Kære Lis.

Tak for din anmeldelse - vi vil altid gerne høre, når vi kan gøre noget bedre.

Jeg kan dog undres lidt - da jeg har haft en kjole liggende til dig siden August 2020 og lagt 2 til side og bestilt særligt hjem til dig. - på grund af graviditet. Vi har talt i telefon, hvor det hele blev gjort klar til dig tilbud kom - 2 str. - da den rigtige str. skulle findes. Det synes jeg jo er en service.

I dag, da du besøger os - var vi alene i butikken og her har vi ikke mundbind på, lige så snart en kunde kommer ind af døren, kommer mundbindet frem - lige som vi altid har håndsprit og gør rent flere gange om dagen.

Vi går ikke med ind i prøverummet - og det blev også fortalt. Det er ikke mangel på service, men fordi det er vigtigt, at vi passer på hinanden.

Ville du gerne have vores mening om størrelsen, skulle du da bare sige til.

Jeg er dog stadig ked af, at høre om din oplevelse og vil bestemt tage den til efterretning.

Jeg håber dog, du bliver glad for din kjole

God aften også til dig

Rigtig dårligt kvalitet iforhold til…

Rigtig dårligt kvalitet iforhold til prisen. Det ligner wish kvalitet. Bestilte en kjole og hårbøjle og pyntet faldt af bøjlen bare ved at prøve den.

24 settembre 2020

Risposta di Lili Marleen

Hejsa og tak for din anmeldelse. Det er jo rigtig ærgerligt, at du ikke tager fat i os, hvis du oplever, noget - som går i stykker - så kan vi jo ikke rette op på det. Vi handler med varer over hele verden, for at give vores kunder det bedste og største udvalg - også de lidt sjove unicorn kjoler til i øvrigt en rimelig pris på 399 kr. Hvad Wish har og ikke har, kan jeg ikke udtale mig om. Men jeg kan udtale om om, at du har fået levering inden for 2 hverdage efter din bestilling - du har fået en personlig service, du har handlet med et dansk firma, som betaler moms, skat som giver ordentlige løn og arbejdsvilkår. - God dag til dig og dine

Rigtig god handel!

Rigtig god handel.
Fik et opkald da den vare jeg bestilte var udgået, blev anbefalet et andet produkt men i samme kvalitet og den er jeg blevet så glad for.

Rigtig behagelig at snakke med!

19 luglio 2020

Super god kvalitet!

Jeg har købt en børnefestkjole til hver mine piger. Jeg købte kjolerne ud fra deres størrelses guide, brystkassemål, så kjolerne passer perfekt! Jeg valgte kjoler de havde på lager, da jeg skulle bruge dem inden for 6 (inkl weekend) dage. Jeg fik kjolerne dagen inden vores fest! Jeg er super tilfreds med kvaliteten af kjolerne og servicen hele vejen igennem! 5 kæmpe store stjerner herfra!

10 giugno 2020

Fantastisk

Lækkert tøj, gode priser, god kvalitet og altid fantastisk service. Jeg elsker at shoppe hos dem. De er så gode og de imponerer hver gang med deres øjemål i forhold til str, selv over tlf rammer de plet 😊👍🏻

18 aprile 2020

Kan varmt anbefales

Jeg har købt mange kjoler og sko hos lili-marleen og hvergang har jeg været yderst tilfreds, har jeg skulle bytte kjolen til en større str har betjeningen været yders sød og med god service. Jeg vil give den varmeste anbefaling, søde og venlige er de hos lili-Marleen både på tlf og i butik og ikke at glemme på deres hjemmeside.

13 aprile 2020

Fantastisk oplevelse:)

Købte en swingkjole og en par hæle fra dem, leveringstiden tog lidt tid, men det var ikke så galt. Alt var fint pakket ind, med personlig seddel, og et par øreringe! Rigtig fin oplevelse. Bestemt ikke sidste gang!

15 marzo 2020

Dårlig kvalitet

Ikke imponeret. Købte børnebælte. Eftern10 ganges brug var det på randen til ar knække. Efter kontakt m Lili-marleen var konklusionen fra deres side, at vi måtte have behandlet bæltet alt for hårdhændet. Rystet over deres uforskammethed. Hold fest en dårlig service. Tænk at sælge et bælte der ikke kan tåle af blive brugt. Og derefter fraskrive sig ansvar.

2 marzo 2020

Jeg hade bestilt en jule tunika mandag…

Jeg hade bestilt en jule tunika mandag d. 2/12-19 fik en mail at den ville komme Forventet leveringstid for din leveringsadresse: 06.12.2019 mellem 08:30 - 11:30 da jeg har aften vagt var det ikke problem. mandag fik jeg denne fra Lili-Marleen ApS Vi har leveret din pakke i dag klokken 09:20 på følgende adresse : jeg har stadige ikke set min pakke gid vide om jeg får den

9 dicembre 2019

Kære Gitte

Hvorfor tager du ikke fat i os: lili.marleen.dress@gmail.com - det er jo ikke os, som leverer din pakke - det er GLS, og hvis du ikke har fået din pakke, skal vi da undersøge, hvad der er sket.

Du har jo fået mail om, at pakken er afsendt, så er det ude af vores hænder, og hvis vi ikke hører noget, tror vi jo at alt er godt.

Vi gør alt for at informere om leveringstid/ventetid - og GLS plejer at være meget stabile med levering af pakkerne.

Jeg synes, du skal tage fat i os på telefonen eller på mail, så vi sammen kan finde ud af, hvor din pakke er.

Mange hilsner

Christina
Lili-Marleen

Det er første gang jeg har handlet her

Det er første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke sidste :) SUPER lækker jakke jeg har modtaget. Det tog desværre en hel uge før den nåede frem, men den var ventetiden værd :) Top kvalitet <3 Kan kun anbefale at handle her :)

29 ottobre 2019

Fuldstændig fantastisk 50'er stils butik

Fuldstændig fantastisk butik, hvor en meget ung mand holdt døren for os så vi kunne træde direkte ind i 50'erne, som er temaet i denne tøj- og accessories forretning. Den utroligt søde, charmerende og selvfølgelig 50'er klædte og stylede ejer/ekspedient, var virkelig hjælpsom og der var ingen "smalle steder" med hendes service. Det var som at træde ind i en anden verden- dengang mænd var mænd og kvinder gerne måtte være KVINDER. Og så er der ikke engang dyrt trods specialet i 50'er stil. Vi anbefaler varmt butikken og kommer hellere end gerne igen.🙂

12 ottobre 2019

Fantastisk service

Fantastisk service!
Nederdelen jeg bestilte var i restordre i den bestilte størrelse og havde meddelt at skulle bruge den 14 dage efter bestilling :) blev kontaktet og tilbudt en anden farve :) chefen gik dog all in på at hjælpe og fandt en i et nr større (som viste sig at være rette størrelse) :) modtog pakken i tide og de havde endda sendt et blomsterspænde med gratis ❤️

11 settembre 2019

2 flotte kjoler erhvervet!

Min svigerinde faldt over denne side i jagten på brudepigekjoler til mine piger.
Efter lidt frem og tilbage finder vi frem til dem det skulle være og trykker "bestil".
Der var lidt udfordringer med forsendelse, da formularen fra kureren lavede ballade. Men efter feedback blev sendt og svaret på, så gik det hele som smurt.
Det viste sig desværre at den vi skulle bruge til storepigen ikke var på lager, men det fandt de heldigvis super hurtigt en løsning på, ikke nogen dikkedarer.

Dog skal det nævnes at man skal bestille i god tid, da det er et sidegeschæft og man så må forvente at det ikke er dag til dag levering, og lige en halv størrelse større end normalt.

Alt i alt, så kommer vi nok igen, for kvaliteten er fantastisk, servicen er til UG og vi fik præcis hvad vi bestilte!

20 agosto 2019

2 børnehakkesæt

Vi var inde i butikken i Roskilde og se på jakkesæt.
Vi fik super god service og vi bestilte 2 sæt da vi kom hjem så der blev gratis fragt.
Vi fik info om pakning og afsendelse af pakke så det var helt fint.

4 agosto 2019