Lido Biograferne Recensioni 90

TrustScore 2 su 5

2,1

Lido Vejle er stadig en grå, trist, farveløs oplevelse, som passer perfekt til februar. 2 Herre toiletter er stadig under renovering, så forbered dig på en tæt samtale med de andre, imens du jogger... Leggi di più

vi var igår aftes i Lido biograf i Vejle kl. 21, da vi skulle købe popcorn og snacks til filmen havde vi en rigtig dårlig oplevelse med en meget flabet ung pige med blond langt hår. Vi ville gerne kø... Leggi di più

Lido biografen i Vejle: Overordnet fint sted og gode valg muligheder i kiosken (dog er det dyrt, men det er sådan det er). Men det unge personale som er ansat må meget gerne blive bedre til at udvise... Leggi di più

Kommer ind i biografen og viser ledsager kortet som de ikke modtager da de er Danmarks billigste biograf siger hende der sælger billetten…. Kommer op til salen. Ingen personale til at tage imod bill... Leggi di più

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Latterlige priser

Forfærdelige priser i biograf boden, det er nok den sygeste rape pris jeg har set i mit liv, 50kr for en 'mellem' popcorn menu, har aldrig set en mindre popcorn i mit liv, den er jo mindre end de fleste børne popcorn hos et hvilket som helst andet biografcenter. Håber sgu det er bedre andre steder end i Vejle. Latterlig pris

11 aprile 2017
Logo di Lido Biograferne

Risposta di Lido Biograferne

Hej Frederik.
Vores priser er i den billige ende af kioskpriser i biograferne, hvis du kan finde en mellem menu (0,5 L sodavand og 2,5 L popcorn) under vores pris på 50 kr. hører jeg gerne om det. go dag MVh Lido Biograferne
Ps. vores børnemenuer er på 0,4 L sodavand og 1,4 L popcorn.

Bad service and overall bad experience.

Their candy tastes old, there is no ice for your soda, and even though they have an ice cube machine behind the counter, they refused to give me ice in my drink? Wth?? Really terrible service, and it's extremely hot in the theater.
Never coming back!!

4 aprile 2017
Logo di Lido Biograferne

Risposta di Lido Biograferne

1. Our candy stays within the "expiry"
2. We do not serve ice when we do not have an ice maker, yes Lido café has one but it is not ours.
3. Heat the hall can occur when there are many in this room, we are so different in terms of heat and cold and can not keep everyone happy

Meget dårlig oplevelse, med direkte ubehøvlet personale/ledelse

Undrer man sig og stiller spørgsmål til bestemte regler de har, eller den måde de prissætter på (med masser af ekstra gebyre, som man ikke får refunderet hvis filmen er aflyst!!), så bliver man mødt meget ubehøvlet og ubehageligt af først personale samt ledelse!

Kan absolut ikke anbefale Lido og deres måde at føre forretning på!

17 settembre 2016

Dejligt sted at komme

Min kone og jeg har kommet i biografen lige siden de lå på den anden side af gaden, med deres gamle biograf.
Vi har altid været glade for at komme der. Udvalget følger tiden og omgivelserne/faciliteterne fejler intet!
På rigtigt travle dage kunne man godt tænke sig en kasse eller 2 mere i slik-biksen..:)

18 novembre 2012

Trivielt ringe prissætning

- når man tror en billet koster f.eks. 80,- hvorefter man så bliver afkrævet 5,- i billetkøbsgebyr(!) og derefter 1,72- i kreditkortgebyr.

Billetkøbsgebyr, - hvad fanden er det for noget? Og kreditkortgebyr, - skal man betale for at betale? Og hvad mon egentlig prisen så er for noget? En rent teoretisk størrelse?

Og det er da helt utroligt som det påfører biografen ekstraomkostninger at man selv bestiller og printer sin billet og derefter selv sørger for at pengene overføres til den. Hold da op hvor ville det være meget billigere hvis man stillede sig i køen til den personlige ekspedition sammen med de andre og derefter enten langsommeligt fandt småpengene frem fra lommernes gemmer eller også smed en tusse på bordet som der så skulle gives tilbage på.

Biografen går i små sko, hvis man tror det efterlader tilfredshed når man bliver snydt på en fejlinformeret pris.

1 aprile 2012

Fejlbehæftet hjemmeside og kun nydelse af varer som er købt i Lido

Min 1. oplevelse med denne bio er egentlig ikke på toppen:
1. Hjemmesidens booking system er fejlbehæftet
2. Vi skulle se en film kl. 12, men kunne kun ringe og bestille fra kl. 12
3. Man SKAL købe 3D brillerne og har ikke mulighed for blot at låne?
4. Man må KUN nyde drikkevarer, slik og mad som er købt i deres egen kiosk.
Jeg vil varmt anbefale køreturen til Kolding Bio, der er de ikke så rigide og hjemmesiden er kino.dk.
Det er synd at monopoli i provinsen gør at man kan drive en biograf på denne måde...

4 marzo 2012

Nem bestilling

En af de bedste biograf hjemmesider jeg har set. Det er nemt at se hvad der går, og evt. forudbestille billetter og se pladserne i biografen.

8 febbraio 2012