Lido Biograferne Recensioni 90

TrustScore 2 su 5

2,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Lido Vejle er stadig en grå, trist, farveløs oplevelse, som passer perfekt til februar. 2 Herre toiletter er stadig under renovering, så forbered dig på en tæt samtale med de andre, imens du jogger... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

vi var igår aftes i Lido biograf i Vejle kl. 21, da vi skulle købe popcorn og snacks til filmen havde vi en rigtig dårlig oplevelse med en meget flabet ung pige med blond langt hår. Vi ville gerne kø... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Lido biografen i Vejle: Overordnet fint sted og gode valg muligheder i kiosken (dog er det dyrt, men det er sådan det er). Men det unge personale som er ansat må meget gerne blive bedre til at udvise... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kommer ind i biografen og viser ledsager kortet som de ikke modtager da de er Danmarks billigste biograf siger hende der sælger billetten…. Kommer op til salen. Ingen personale til at tage imod bill... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Jeg flyttede fra kbh til Vejle for 14…

Jeg flyttede fra kbh til Vejle for 14 år siden og har 3 børn.
Jeg har derfor bl.a også været i Lido i Vejle til både børnefilm og alm film.
Jeg har her de sidste par gange oplevet Kung Fu Panda 4 i en iskold biograf sal, hvor jeg var ude og informere om dette. Hele filmen igennem måtte jeg sidde m min den yngste (7) år og varme ham.
Efter filmen henvendte jeg mig til skranken og klagede faktisk for jeg havde siddet og frosset hele filmen igennem og ligeledes de andre medlemmer i familien.
Her fik jeg af vide, at når jeg har set filmen, så kan de ikke gøre noget.
Det er så gået en del måneder før jeg så blev overtalt af mine børn at gå i denne biograf og se Inderste Inde 2.
Denne sal er salen behagelig men under selve reklamerne stoppes filmen og noget personale kigger ind. Reklamer begynder igen og filmen starter. Jeg synes lyder er meget lav og tænker at det nok er fordi det er reklame delen.
Her stoppes filmen eller teknisk problemer - det ved jeg jo ikke- men igen kommer det noget personale ind i salen og roder v
noget I væggen.
Der er en dame i salen der pointere at lyden er lav og kun kommer fra lærredet.
Der sker flere gange lidt roderi m noget - og filmene går igang.
Jeg har ikke huske om den blev stoppet endnu engang. Lyden er meget lav.
Jeg sidder i sal 3 på 7. Række og har i flere perioder lidt svært v at høre, hvad der bliver sagt.
Folk spiser jo slik samtidig og de poselyde overdøver lyden, og når der er stille i salen kommer lyden kun forfra.
Jeg har haft en kedelig oplevelser i biffen - jeg kunne bedre ha hørt hjemme på mit eget tv.
Jeg har været til flere børnefilm bl.a den første Inderste Inde film - hvor det var en god bif tur.

Jeg vælger at henvende mig v skranken efter filmen og fortæller, at der har været noget galt m lyden under afspilningen af denne film.
Det har ikke været en gid biografture.
Her vides det ikke hvad proceduren m sådan en klage fra mig.
Den unge pige forsøget at ringe til noget af det personale der har været v sal 3. Men kan ikke rigtig få fat i den rigtige.
Jeg opfordres til at maile til en hovedmail. Dette har jeg gjort og fået af vide at alt er kørt som det skal efter de lige fik fikset noget I begyndelsen og at børnefilm har sådan lyd. Derfor er det ingen kompensation for så skal jeg gå fra filmen pga ex. Lyden

Jeg synes det har været to triste biografture og vil sige, at hvis under filmen har en klage grundet lyd eller temp, så skal man gå ud under filmen.
Jeg synes på ingen måde at det er taget seriøst, at jeg er kommet med en kritik.
De unge v skranken ved ikke hvad stedets politik er ift klager m lyd.
Så jeg har meldt ud til mine børn og familie m, at det er i andre biografer vi ser de næste mange film.
Jeg vil gerne se film på en bed re måde end det jeg kan hjemme.

Vh
Mette

14 giugno 2024
Valutata 3 stelle su 5

Kort og godt...

Kort og godt...
Jeg mistænker dem for at ændre opskriften på deres popcorn! Skulle jeg gætte, var de før med kokosolie, nu med almindelig kedelig solsikkeolie.
Kald mig smålig, men det er en af glæderne ved at gå i biografen!

16 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg elsker at komme i lido biograferne

Hej Lido! Jeg er i jeres biograf og se film Ca. 1 gang i måneden og har gjort det i mange år. Jeg har altid haft en god oplevelse, behandling og service hos jer, men jeg er heller ikke så kritisk som mange åbentbart er, vi mennesker kan aldrig få nok.

Jeg kan helt klart anbefale biografen. Jeg stiller større krav til nordisk film biografer da filmene koster 50 kr mere og det i kiosken er dyrere. Prøv biografen og dan jeres eget indtryk.

25 marzo 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Er desværre kommet til og booke billetter til en forkert dag, men overhovedet ikke nogen forståelse fra lidos side. Ingen mulighed for rabat billetter næste dag eller noget?? De skal jo ikke bøde for min fejl siger de!!! Helt fair jeg har selv lavet fejlen, men man må godt vise lidt forståelse.
Bliver beskyldt for, at de kan jo ikke tjekke om jeg har set filmen, dagen før da mine billetter galt 😞 Tyv tror hver mand stjæler. Kommer sku da ikke 2 dage i træk, for og se den samme film!!! Bliver ærligt talt lidt frustreret da hun beskylder mig for det!!!
Kan læse her på siden, mange har dårlige oplevelser med personalet, kan jeg kun tilslutte mig, måske de skulle tænker over det. Pyt vi har da heldigvis nordisk film biografer.

Kære Thomas Moos.
Først og fremmest, er vi simpelthen så ærgerlige over, at dig og Louise Moos ikke synes, at vi lever op til jeres forventning om god service. Men når du vælger at råbe skældsord af vores ansatte, såsom “fuck dig”, så tager vi afstand. Vi er altid meget behjælpelige overfor vores gæster, men ligeså vel som vi skal yde en god service, så forventer vi også, at vores gæster, som minimum kan tale pænt til vores ansatte! I har desuden snakket med ejeren, som måtte ringe jer op og give en yderligere forklaring. Vi kan leve med at hele familien Moos nu giver os én stjerne, når det drejer sig om, at vi skal passe på vores personale, samt overholde reglerne omkring filmleje og dét at drive biograf. Samtidig er vi ekstremt ærgerlige over, at vi ikke kunne finde en god løsning med jer i en ordentlig tone, som vi ellers gør med andre gæster, der har foretaget et fejlkøb. Alle kan lave fejl, og det vil vi selvfølgelig altid gerne hjælpe med at rette op på, men man skal tale pænt.
I ønskes alle en god aften.

Aldrig mere lido

Risposta di Lido Biograferne

Kære Winnie. Det er vi ærgerlige over - må vi høre dig ad, hvad der lægger til grund for det, og hvordan vi kan rette op på det igen?
Du ønskes en god aften.

Slidt biograf

Slidt biograf, ikke særligt venligt personale. Var der med min mormor, og ingen smilede og der var beskidt i salen

12 febbraio 2024

Risposta di Lido Biograferne

Kære Axel Moos. Det er vi ærgerlige over at høre - må vi høre dig ad, hvad der lægger til grund for det, og hvordan vi kan rette op på det igen? Vi bestræber os altid efter at yde en god service for vores gæster.
Du ønskes en god aften.

Forfærdelig service

Forfærdelig service! Vælg Nordisk Films biografer i stedet for

Kære Louise Moos.
Først og fremmest, er vi simpelthen så ærgerlige over, at dig og din mand ikke synes, at vi lever op til jeres forventning om god service.
Men når Thomas Moos vælger at råbe skældsord af vores ansatte, såsom “fuck dig”, så tager vi afstand. Vi er altid meget behjælpelige overfor vores gæster, men ligeså vel som vi skal yde en god service, så forventer vi også, at vores gæster, som minimum kan tale pænt til vores ansatte!
I har desuden snakket med ejeren, som måtte ringe jer op og give en yderligere forklaring. Vi kan leve med at hele familien Moos nu giver os én stjerne, når det drejer sig om, at vi skal passe på vores personale, samt overholde reglerne omkring filmleje og dét at drive biograf. Samtidig er vi ekstremt ærgerlige over, at vi ikke kunne finde en god løsning med jer i en ordentlig tone.
I ønskes alle en god aften.

Arrogant svar vedr

Arrogant svar vedr. konstruktiv henvendelse vedrørende utilfredstillende oplevelse !

Vælger at dele min oprindelige henvendelse her :

Att ledelsen ! Min snart 13 årige datter var I jeres bio igår med 3 jævnaldrende, men havde virkelig en dårlig og mega forstyrrende oplevelse under hele filmen 6 jævnaldrende unge kravlede på hele møblementet og overalt i biografen Lavede armbøjninger, huh’ede og var generelt ekstremt ustyrlige Jeg undres ! Er der ingen kontrol eller nogle, der løbende tjekker at alt forløber under en film visning !???
Det er jo ikke billigt at sende 4 unge i Jeres biograf ! Hører gerne fra Jer Vh”

Kan iøvrigt se, at jeg absolut IKKE er den eneste, der føler at man som kunde bliver modtaget af en arrogant “kundeservice” !
(Måske ledelsen skulle kigge med her og få bedømmelserne op over 3 !!!)

Vi bor 15min fra Vejle, men kører blot til Kolding fremover !

13 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde kommet ind i biografen mange…

Jeg havde kommet ind i biografen mange gange for at se en gyser hvor man skulle være 15 år, hvor vi godt måtte komme ind. Men nu sagde de at jeg ikke måtte komme ind og se en 18+ film. Vi måtte ikke engang ringe til vores forældre for at få lov af dem. Fra min side af er det ikke i orden.

20 dicembre 2023

Risposta di Lido Biograferne

Hej Ida, det er desværre ærgerligt, men det er sådan loven er… det er ikke noget, vi bestemmer.
“Børn, der kommer alene i biografen.
Hvis børn er i biografen uden en voksen, må de først se en 11-års film fra den dag, de er fyldt 11 år, og først se 15-års film fra den dag, de er fyldt 15 år.”
Du kan læse mere her: https://www.medieraadet.dk/medieradet/film/boern-i-biografen
Vi håber på, at se dig igen til en god filmoplevelse i vores biograf.
Rigtig god aften 😊

Kold oplevelse

Var i biografen i går med biografklubben og se en skøn film - man sidder dejligt og dog ødelægges hele oplevelsen af - at der er så koldt derinde at man må sidde med sin vinterjakke op og det trækker ned i nakken.
Vi har sagt det flere gange - til de søde unge mennesker som arbejder der og lige meget hjælper det.

11 dicembre 2023

Sæderne i sal 2 bagerst er slidte

Sæderne i sal 2 bagerst var slidte og ødelagte. Det kan ikke være rigtig man skal betale for en oplevelse og så i ikke har styr på at skifte sæder ud, når de er så slidte. Der var gaffatape på et sæde ved siden af mig, mit var der huller i og der var hårdt at sidde der, da alt fyldet var faldet sammen af slid. Sæderne var rene, intet der, men de er slidte og trænger til at blive skiftet.
Har været der før, hvor alt var fint, dog nok i en anden sal, siden jeg ikke vidste sæderne var sådan. Kommer først tilbage når sæderne er ordenlige.

17 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ville lige se om vi skulle i bio i dag

Ville lige se om vi skulle i bio i dag, men det skal vi så ikke. Hvorfor skrive priser når de ikke passer ? Og efter at have læst jeres anmeldelser, så er de ikke ligefrem gode, og når der svares på opslagene virker i faktisk nedladende dårlig stil. Sidst vi var hos jeg havde vi selv slik med, og var glad for det da jeres priser på slik er langt ude. Vi købte dog jeres sodavand uden brus og seje kolde popcorn til røver pris. Tænker i skulle ændre stil !

13 luglio 2023

Risposta di Lido Biograferne

Hej Jesper. Hvilke priser stemmer ikke overens?
Du må meget gerne kontakte os på vores mail lidobiograferne@gmail.com, så vi kan finde en løsning.

Valutata 1 stelle su 5

Hensynsløs behandling og dårlig service

Kære Lido Biograferne.
Jeg kommer ikke til at benytte mig af hverken jeres biograf, kiosk eller cafe igen.
Til gengæld vil jeg dele en helt urimeligt dårlig oplevelse, som min datter og jeg har haft hos jer i dag.
Jeg tog i dag tidligt fri fra job for at kunne tage min handicappede datter med til en eftermiddagsforestilling.
Hun medbringer et gyldigt gavekort, hvor det fremgår, at hun kan anvende kortet i Lido bio i Vejle.
Ved skranken afvises gavekort med besked om, at det ikke kan scannes og at vi selv må kontakte Nordisk Film.
Jeg beder pigen ved skranken gøre det, da det tilsyneladende er biografens scannere, som ikke fungerer.
Nordisk Film informerer i telefonen om, at kortet er gyldigt og fint kan scannes hos dem. De meddeler Lido, at det er op til biografen, om de vil acceptere eller afvise gavekortet. De afviser.
Vi ender med at betale for billetterne.
På nuværende tidspunkt har vi ventet på en afgørelse i 25 min. Min datter har støttet sig skranken imens. Hun bliver ikke på noget tidspunkt tilbudt at sidde, skønt det er synligt for alle at hun bærer halskrave og korset pga. skade på ryggen. Vi bliver heller ikke tilbudt nogen form for kompensation for afvisningen (en flaske vand eller andet havde været helt på sin plads..)

…Der billetteres og vi sætter os i sæderne ved siden af en mor med 3 børn. Vi tager en slikpose frem. Den unge billetør kommer nu hen og beder om at se kvittering for slikket, - jeg informerer om, at den har jeg ikke. Moderen ved siden af tilføjer, at hun heller ikke har kvittering. Det overhører han helt og fortæller, at “nogen” har bedt ham om, at “tjekke os”.
På det tidspunkt er min tålmodighed brugt op. Vi forlader biografen efter at have orienteret personalet om, at målet for dårlig service, ydmygelse, alm. medmenneskelig hensyn og forskelsbehandling er overskredet BIG TIME!!!

Kære Lido bio. Håber i skammer jer!!!

Hold da op, hvor i kan fordreje tingene i jeres svar!

12 giugno 2023

Risposta di Lido Biograferne

Kære Anne Mette. Hvor er vi simpelthen så ærgerlige over din måde at takle denne situation på. Din biopakke er desværre ikke aktiveret ordentligt, hvilket er Nordisk Film, der står for dette, som du også fik forklaret. Det er udelukkende deres fejl, og har intet med os eller dig at gøre. Vi forstår din situation, at den både er træls og frusterende, da man jo selvfølgelig regner med at billetten er gyldig. Dog er vi selvfølgelig interesseret i at hjælpe dig, samt løse problemet ved at ringe NF op. De er imødekommende overfor dig, og vil gerne hjælpe dig med at løse problemet, hvis du ringer dem op. Du er stadig utilfreds med vores service. Vi forstår frustrationen, hvilket vi også tilkendegav overfor dig, men hvor vi samtidig må konstatere at det er ude af vores hænder, da det ikke er vores billetter. Vi ønsker kun at vores gæster får en god og behagelig oplevelse hos os, og vi er på intet tidspunkt interesseret i at være modarbejdende eller give en dårlig service overfor vores gæster. Vi læser sågar en mail op, sendt af NF, hvor der står “kan billetterne ikke scannes ind i systemet, skal I ikke tage i mod dem”. Vi kan ikke kompensere for en fejl, som Nordisk Film bærer. De skal kompensere for det. Billetten kunne heller ikke scannes ved dem, men de vil til enhver tid tage imod den alligevel indenfor gyldighedsdatoen, da det er deres egne billetter - de taber ingen penge på det. Det gør vi derimod. Vi giver dig oplysningen om, at Nordisk Film gerne vil hjælpe dig med din biopakke. Vi giver dig deres kontaktoplysninger, samt en information på, at de forlænger dem med yderligere tre måneder.

I har selv medbragt slik. Dette er ikke tilladt og er i modstrid med vores ordensregler. Du vælger at lyve overfor den ansatte, og fortæller at slikket er købt hos os, hvortil han må sætte dig på plads og fortælle, at det ikke er sandt. Derfor har du selvfølgelig ingen kvittering på køb af slik i vores kiosk.

Du bliver vred på de ansatte, snakker utroligt grimt til dem, og forsikrer dem om, at vi vil få verdens dårligste anmeldelse på Trust Pilot, samt at de skal skamme sig over deres arbejde. Din datter blev så flov og nok også ked af det, at hun må skærme dit vrede ansigt overfor de ansatte, og bede dig om at stoppe.

Jeg er simpelhen så ærgerlig og ked af, at man i dagens Danmark skal snakke så grimt til de unge mennesker, der er ansat i servicebranchen. Medarbejderne har netop passet deres arbejde, samt ydet en ekstra service ved at hjælpe med dine billetter på trods.

Dårlig service havde været, hvis de ansatte havde afvist dine biobilletter UDEN at give dig en forklaring på hvorfor, og UDEN at være samarbejdsvillige. Dette er absolut ikke tilfældet.

Her tilbage sidder der nu nogle dygtige medarbejdere, der er fuldstændig målløse og rystet over din opførsel og tilmed alle dine offentlige tilsvininger af dem og af os i diverse grupper. Heldigvis har de ikke og kommer forhåbentlig ikke til at opleve det igen med andre gæster.

Vi ønsker dig en god aften, og vi håber, at du vil tænke over din fremtidige (kunde)adfærd i bl.a. servicebranchen. Vi tager afstand fra din opførsel, og ville ønske, at tonen havde været bedre.

Trist oplevelse

Vi var i biografen og se filmen Smile Mandag d. 10/10 kl. 21:15.

Vi har desværre haft en dårlig oplevelse med en af jeres medarbejder og jeres besøgende. Vi plejer normalt at være glade for at være besøgende hos jer, men vores besøg var desværre en træls oplevelse denne gang. Vi blev beskyldt for at larme under filmen, men vi grinte næsten lydløst, da nogle af scenerne var sjove. Jeg vil også indrømme, at vi hviskede til hinanden en af gangene, men det var meget lydløst og vi larmede ikke mere end dem ved siden af os.

En af de besøgende holdte ikke den pæne tone, da hun synes vi larmede for meget og hun havde en meget træls tone imod os. Vi respektere hende alligevel og tier stille. Vi kommer så til at grine meget lydløst over en scene, som vi synes var sjov. Dem ved siden af os skælder os ud og kalder os derefter “to små kaellinger”, vi vælger at ignorere den uacceptable opførsel. Selvom hendes hosten var meget mere forstyrrende end vores grin. Hun vælger så derefter at hente en vagt, som holder øje med os i et par minutter. Efterfølgende fniser vi LYDLØST, og hun går endnu engang ud og klager til vagten. Da vagten kommer ind i salen vælger han at tænde for lyset, og bede os om at holde vores kæft og beskylder os i ovenikøbet, for at vi har forstyrret med vores telefoner, selvom vi ikke har haft dem fremme en eneste gang under filmen. Han siger at vi enten selv skal gå ud af salen, eller så vil han selv smide os ud. Efter lyser han mod os med hans lommelygte og siger til min veninde “det altid jer indvandrere som ikke kan opføre jer ordentlig”, Også selvom hun er født og opvokset i Danmark. Vi synes det var en meget øv oplevelse, når min veninde bliver beskyldt for ikke at kunne opføre sig ordentlig, fordi hun er “indvandre” hvilket for det første er meget racistisk og derudover meget generaliserende.

10 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Lido personale beskylder deres gæster…

Lido personale beskylder deres gæster for at lyve og kan ikke tåle at få kritik...De omgåes selv sandheden...Og tager ikke ansvar..
Magen til børnehave....Kan se på anmeldelserne herinde jeg ikke er alene i min opfattelse..

16 ottobre 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più