Bestilte en jakke og har aldrig oplevet så hurtigt og god levering før. Jeg skulle så have en anden størrelse da jeg var et dræn og bestilte forkert. Fik fat i en fra butikken der hjalp mig, fik bare... Leggi di più
Havde købt forkert str Timberland støvler (fra et andet sted end Le Fix), så den 21. december sent om aftenen bestilte jeg den rigtige størrelse hos Le Fix. Næste dag, som så var en søndag, blev jeg o... Leggi di più
I ordered a Shirt-Jacket from the online shop, but unfortunately, it didn't fit. I returned the item at my own expense from Germany to Copenhagen. Although I used the exact address provided, the... Leggi di più
Herre nice bukser ;-) Hurtig og korrekt levering af et par Trackpants Flex Maroon bukser som fødselsdagsgave til min nevø på 29 år - han blev meget glad og smuttede i dem med det samme - hele selska... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Le Fix was founded in Copenhagen 1999. The fundamental idea was to form a solid group of people who most of their lives have been exploring many different underground art forms, and who have decided its time to let the world know that there is more to Copenhagen than the little mermaid. Currently Le Fix consist of a clothing brand, two shops, tattoo studio, a wood work shop, art studio and gallery.
Kronprinsensgade 9B, 1114, København K, Danimarca
- support@le-fix.com
- www.le-fix.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
En blandet fornøjelse!
En blandet fornøjelse!
Hurtig levering, overskuelig hjemmeside og med en personlig hilsen i pakken.
Det bestilte tøj levede dog ikke helt op til mine forventninger.
Og så er det altså dårlig stil, at der ikke er fri returnering - det har alle andre hjemmesider da til standardservice...

Det hele fungerede perfekt
Det hele fungerede perfekt. Leveringstiden var helt i orden, men har oplevet hurtige leveringstider tidligere.

Hurtigt og tjekket
Bestilte varer online og havde det hele to dage senere. Super tjekket. Og præcis som præsenteret i webshoppen.

Risposta di Le Fix
Har udelukkende haft gode oplevelser…
Har udelukkende haft gode oplevelser med dem alle de gange jeg har købt fra dem. Varen leveres hurtigt og der er god service. Bare en overall god oplevelse at handle der

Super sted at handle
Super sted at handle - Alt fungere - Går super hurtigt

Min oplevelse med Le-fix <3
Jeg har lige købt nogle Le-fix wool bukser og for først gang havde jeg købt over nettede istedet for at købe det inde i københavn. Er rigtig glad for bukserne de sidder godt, og stoffet er meget fremragende. Dog var der nogle problemer med GLS som sendte det hjem til mig istedet for at aflever det hvor jeg havde sagt de skulle, men sådan nogle ting kan ske.
Vil købe online igen eller i butikken, sindsyg godt mærke vil rigtig gerne anbefale det.

Risposta di Le Fix
Dårlig service, hvad angår returnering.
Seriøst en dårlig service, hvad angår returnering af varer. Alle andre forretninger sender en label med i pakken, som er til at sende pakken tilbage med. Langt de fleste steder er returnering inkluderet i fragten, men ikke hos le fix. Nogle forretninger kan måske finde på at tage 50 kroner fra din tilbagebetaling, men MAX 50 kroner! Jeg skulle betale 100 kroner for at få en pakke sendt tilbage fordi det jeg havde bestilt var lille i størrelse og derved ikke passede mig. F*ndme dårlig service i forhold til returnering.
Udover dette, så var pakken utrolig længe om at komme. Dette skyldes dels at de var sløve med at få pakken sendt af sted og dels at posten nok var langsom.

Super god service
Super god service, da jeg havde sat mit krus forkert i afhentningssted. Le Fix rettede det, og jeg modtog pakken dagen efter.

Risposta di Le Fix
Er helt overvældet over den service jeg…
Er helt overvældet over den service jeg fik. Lå på hospitalet en dag for at få en blodtransfusion. Manglede min Søns julegave. Gik på nettet og havde fundet en fin hoodie. Vidste ikke hvordan jeg skulle få den hentet. Har samtidig også svært ved at gå. Ringede til “Le Fix” og en sød Fyr Casper hjalp mig og tog gaven med hjem om aften og afleverede gaven i butikken i Guldbergsgade, som ligger tæt på mig. Så jeg kunne hente den næste dag. Han tilbød også at komme forbi mig med den. Hvis jeg stadig var dårlig. Det er da service ud over det sædvanlige. Charlotte

Risposta di Le Fix
Hurtig og nem ekspedition og levering.
Hurtig og nem ekspedition og levering.
Flot og personlig betjening ifbm. udsolgt størrelse som alligevel blev skaffet hjem.
De allerbedste anbefalinger.

Le fix
Købte varen online, og hentet i butikken dagen efter, hurtigt, smærtefrit og god service!

Risposta di Le Fix
Jeg foretrækker normalt at handle i Le…
Jeg foretrækker normalt at handle i Le Fix butik i Kbh. K, da der altid er ekstremt god service. Udover det sædvanlige vil jeg sige.
Men i år har det været lettere at købe nogle gaver på nettet - og her har der - uden overraskelse - også været rigtig god service.
Jeg har bestilt fire pakker derfra, alle er blevet sendt samme dag, og kommet godt frem med fin julehilsen! Der var noget vrøvl med, at den ene vare jeg havde købt, ikke var på lageret, men meget hurtigt var der hjælp til at finde en anden vare.
Jeg vil fortsat købe mine gaver hos Le Fix!

Fuldstændig enestående service
Fuldstændig enestående service! Intet mindre.
Der var lidt bøvl med en vare, jeg havde modtaget. Jeg bliver ringet op, tilbudt en ny vare, og den når at komme inden jul. Ingen omkostninger for mig. Det er bare hammergod stil!
Jeg kan varmt anbefale at handle på LeFix. De er super venlige.
Vh Astrid

Meget hurtigt ekspedition
Meget hurtigt ekspedition - forventet levering på udsalgsvare op til 5 hverdage - modtog pakken dagen efter den blev bestilt

Man krydser af
Man krydser af - "jeg ønsker IKKE newsletter" ... Og får et dagen efter man har bestilt newsletter og endnu mere os en "reminder" om at man skal angive jer på trustpilot ... Varen og levering - intet problem ... Men - respekter for guds skyld kundens ønske om IKKE at modtage "skrammel" på emails fra jer...