Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte en jakke og har aldrig oplevet så hurtigt og god levering før. Jeg skulle så have en anden størrelse da jeg var et dræn og bestilte forkert. Fik fat i en fra butikken der hjalp mig, fik bare... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde købt forkert str Timberland støvler (fra et andet sted end Le Fix), så den 21. december sent om aftenen bestilte jeg den rigtige størrelse hos Le Fix. Næste dag, som så var en søndag, blev jeg o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I ordered a Shirt-Jacket from the online shop, but unfortunately, it didn't fit. I returned the item at my own expense from Germany to Copenhagen. Although I used the exact address provided, the... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Herre nice bukser ;-) Hurtig og korrekt levering af et par Trackpants Flex Maroon bukser som fødselsdagsgave til min nevø på 29 år - han blev meget glad og smuttede i dem med det samme - hele selska... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di abbigliamento streetwear

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Le Fix was founded in Copenhagen 1999. The fundamental idea was to form a solid group of people who most of their lives have been exploring many different underground art forms, and who have decided its time to let the world know that there is more to Copenhagen than the little mermaid. Currently Le Fix consist of a clothing brand, two shops, tattoo studio, a wood work shop, art studio and gallery.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

16 dicembre 2018

Hej Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse på trustpilot,
Vi er super glade for at du er tilfreds med vores levering.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

God Jul :)

Valutata 5 stelle su 5

Meget nemt at finde varen på…

Meget nemt at finde varen på hjemmesiden og pakken hurtigt fremme. Rigtig god oplevelse

16 dicembre 2018

Hej Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at du har haft en god Købs oplevelse hos Le Fix og er tilfreds med vores hjemmeside.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang :)

Valutata 4 stelle su 5

Barnebarn havde et ønske om en bestemt bluse…

Barnebarn havde et ønske om en bestemt bluse. Nem bestilling, gratis fragt og hurtig levering.

15 dicembre 2018

Hej Palle,

Tak for din ordre og din anmeldelse her på Trustpilot :)

Vi er rigtig glade at du havde en tilfredsstillende oplevelse i forbindelse med dit køb hos os. Vi håber at dit barnebarn får stor glæde af gaven og håber at kunne hjælpe dig en anden gang - Måske kan vi give en endnu bedre service næste gang :)

Du ønskes en glædelig jul fra Le Fix.

Helt perfekt

Helt perfekt. Fri fragt, hurtig levering

14 dicembre 2018

Hej Heidi,

Tusind tak for din Anmeldelse,
Vi er rigtig glade for at du har haft en god købsoplevelse hos Le Fix.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang! :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering
Nem hjemme side

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er super glade for at du er tilfreds med vores hjemmeside og levering.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næsten gang!

God Jul :)

Valutata 4 stelle su 5

Fik rettet op på en fejl på flotteste vis!

Først havde de dårligt styr på praktikken, men de kompenserede fint for det ved at yde ekstra service da de opdagede fejlen. Jeg fik endda en ekstra lille ting med som undskyldning. Alt i alt blev det vendt til en super god oplevelse at handle hos dem.

Hej Tine,

Tak for din ordre og din anmeldelse!

Vi er rigtig kede af fejlene i forbindelse med din ordre - Den oplevelse du har fået har været langt under vores normale standard og det kan vi kun beklage.

Vi er glade for at vi fandt en løsning og at du fik de rigtige størrelser og varer tids nok og håber at får chancen for at give en langt bedre oplevelse næste gang du handler hos os.

Du ønskes en glædelig jul fra Le Fix :)

Valutata 5 stelle su 5

Varerne blev hurtig sendt og fint…

Varerne blev hurtig sendt og fint pakket!
Alt var som det skulle være og ville gerne bestille på Le Fix igen.

Hej Laura.

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores levering og alt var som det skulle være :)
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang :)

Hurtigt og effektivt

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er super glade for at du har haft en god Købsoplevelse.
vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang :)

Fede vare til god pris

Fede vare til god pris.
Hurtig levering.

12 dicembre 2018

Hej Asmus,

Tusind tak for din anmeldelse på trustpilot!
Vi er super glade for at du er tilfreds med vores varer, priserne og leveringen.
Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang :)

hurtig levering

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse på trustpilot,

Vi er super glade for at du er tilfreds med vores levering.
Vi håber på at vi kan tilbyde dg en 5-stjernet service næste gang :)

Valutata 5 stelle su 5

Har kun positivt at sige om Le-fix

Har kun positivt at sige om Le-fix. Nem hjemmeside at kikke på, og hurtig levering. Har man som jeg, bestilt 2 gange forkert, kom pengene hurtigt ind på min konto igen

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse og ordre!

Vi er super glade for at du har haft en positiv oplevelse med vores hjemmeside og vores levering.
og håber på at vi kan gøre det endnu bedre til næste gang :)

Lynhurtig

Lynhurtig. Levering dagen efter bestilling!

Hej Maj-Britt

Tusinde tak for din anmeldelse af din købsoplevelse hos Le Fix.
Vi er super glade for at du har været tilfreds med den hurtige levering. Vi glæder os til at hjælpe dig i fremtiden.

Kan anbefales

Fin og hurtig levering. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer

Hej Bettina,

Tusinde tak for din anmeldelse af din købsoplevelse hos Le Fix.
Vi er super glade for at du har været tilfreds med den hurtige levering. Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang :)

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig leverig

9 dicembre 2018

Hej Inge,

Tusind tak for din anmeldelse og ordre!
Vi er super glade for at det har været nemt at bestille hos os og du har været tilfreds med den hurtige levering. Vi ser frem til at hjælpe dig næste gang :)

Valutata 5 stelle su 5

God service, hurtig levering og 5 stjerner for personlig lille hilsen:)

5 dicembre 2018

Hej Camilla,

Tusinde tak for din ordre og de 5 stjerner :)

Vi er super glade for at hele din oplevelse var til fem stjerner og håber at vi kan gøre det endnu bedre næste gang!

Valutata 5 stelle su 5

Altid hurtig levering og bedste…

Altid hurtig levering og bedste service. Super hjemmeside.

5 dicembre 2018

Hej Lasse,

Tusinde tak for din ordre samt din super anmeldelse!

Vi er super glade for at vores service, levering og hjemmeside levede op til dine forventninger og håber at vi kan gøre det endnu bedre næste gang :)

Valutata 5 stelle su 5

Altid super service både i Webshop og i…

Altid super service både i Webshop og i butikken

Hej Nina,

Tusinde tak for din ordre og den 5-stjernede anmeldelse!

Vi er glade for at du var tilfreds med din oplevelse - også når du besøger butikken.

Vi ses :)

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende og hurtig levering og…

Fremragende og hurtig levering og produkt er som lovet 👌🏻

Hej Monica,

Tusinde tak for den fremragende anmeldelse og din ordre!

Vi er glade for at både service og produktet levede op til dine forventninger :)

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte og modtog mine varer allerede…

Bestilte og modtog mine varer allerede dagen efter

Hej Dorte,

Tusinde tak for din ordre og de 5 stjerner :)

Vi er rigtig glade for at du var tilfreds med servicen og at vi kunne overholde dag-til-dag leveringen!

Valutata 4 stelle su 5

Der manglede en vare i pakken

Der manglede en vare i pakken, da jeg modtog den.
Der blev dog reageret hurtigt fra Le Fix, og den manglende blev sendt med posten asap

29 novembre 2018

Hej Kristian,

Tusinde tak for din ordre og din anmeldelse af din købsoplevelse!

Vi beklager mange gange at vi overså at du havde bestilt 2 stk af den samme model og at vi derfor kun sendte én. Vi er glade for at problemet blev løst så hurtigt og håber at du er glad for trøjerne.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più