Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

MEGET imponeret over leveringstiden 🤩 Jeg bestilte min vare tirsdag eftermiddag i påskeferien, og korresponderede med dem samtidig over mail, hvor de svarede inde for 5min hver gang. Jeg tænkt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig langsom behandling af en simpel reklamation på en enhed på under 100 kr. Jeg har oven i købet lavet den korrekte el-tekniske undersøgelse for jer. I svarer efter 6 dage, at I lige skal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bredt udvalg med en masse gode priser, og en hurtig levering. Jeg har bestilt varer flere gange uden problemer, og kvaliteten på varerne er gode 👍

Valutata 5 stelle su 5

Stikkonktakter, tangenter og lign. har gennem årene udviklet sig meget. Skal man bruge både nyt og gammelt, mainstream og mere eksotiske dele, så kan det være svært at finde alt samme sted. Lavpris... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di apparecchiature elettriche
  2. Fornitore di impianti di riscaldamento

Scritti dall'azienda

Hos LavprisEL finder du el-produkter til lave priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. lamper, lyskilder samt kabler og stikkontakter. Vores el-eksperter sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på email. ✔️Hurtig levering ✔️+6.500 produkter ✔️Nem retur

Informazioni di contatto

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Jeg startede med at skrive med et…

Jeg startede med at skrive med et spørgsmål omkring et mål, fik aldrig svar, tog chancen og købte alligevel, heldigvis passe målene.
Det gik hurtigt fra bestilling til levering.

27 febbraio 2026

Hej Malene

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi beklager, at du ikke fik svar på dit spørgsmål, men er glade for at høre, at målene passede, og at leveringen gik hurtigt.

Øv øv øv I har sendt mine vare 2 km

Øv øv øv I har sendt mine vare 2 km. Væk fra hvor jeg bor
I stedet for 800m fra hvor jeg bor øv øv

4 marzo 2026

Hej Gerhardt

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det er ærgerligt, når pakken ikke ender i den pakkeshop, man havde håbet på. Valget af pakkeshop kan dog i nogle tilfælde blive ændret af fragtfirmaet, hvis der ikke er plads i den valgte.

alt var i orden

Super hurtig levering (dag til dag) og varerne var præcis som ventet

Hej Jan

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varerne var som forventet.

Hurtig behandling af ordren

Hurtig behandling af ordren

Hurtig levering modtaget inden 24 timer

1 marzo 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at både ordrebehandling og levering gik hurtigt.

Alt er OK

Online-varerne var lette at finde på Lavpris-hjemmesiden, de kom hurtigt og ser fine ud. Alt er bare OK.

2 marzo 2026

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at varerne var nemme at finde, og at leveringen var hurtig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg synes ikke det er retvisende…

Jeg synes ikke det er retvisende billede, som viser én pris, når man handler, men en anden når det faktureres.
Mit tilfælde var det fragten det var i forskel.
(prisen korrekt ifht det jeg har købt)

23 febbraio 2026

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Fragten beregnes ud fra varens størrelse og leveringsmetode, og den endelige pris fremgår altid i checkout, før ordren gennemføres.

Valutata 4 stelle su 5

Lyn hurtig

Lyn hurtig, og gode priser !
Dette er min anden oplevelse med LavprisEl
første oplevelse var ikke så god, de blev ved med af udsætte leveringen, da jeg fik 3 udsættelse aflyse jeg ordre.
jeg gav dem en chance mere og bestilte kun ting som var på lager... så var der smæk for skillingen ! :-)
Konklusioner er kun at bestille lagervare, derfor ikke 5 stjerner

Hej Poul

Tak for din anmeldelse og for at give os en chance mere. Dejligt at høre, at din seneste oplevelse med lagervarer gik hurtigt og godt.

Fin pris og produkt.

Bestilte 2 stk lamper til under køkkenskabe. De virker fint og var nemme at sætte op. Dog uden skruer. De er energimærke F og ville selvfølgelig foretrække bedre energimærke. Jeg skar selv ledningen til så den passer i vægudtaget.

17 febbraio 2026

Hej Sigurd

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at lamperne var nemme at montere og fungerer fint.

Energimærket kan godt virke lidt forvirrende, da E og F på den nye energiskala omtrent svarer til A+ og A++ på den tidligere skala. Du kan læse mere om den nye mærkning på label2020.dk.

Super hurtig levering

Super hurtig levering - dag/til/dag
Sw

24 febbraio 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at leveringen var så hurtig.

Nem at finde varen

Nem at finde varen, nem at bestille og lynhurtig levering
Alt perfekt

27 febbraio 2026

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at det var nemt at finde og bestille varen, og at leveringen var hurtig.

Valutata 5 stelle su 5

Gode priser og lynhurtig levering

Gode priser og lynhurtig levering. Det spiller bare!

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering.

Valutata 1 stelle su 5

Fremsendt i kæmpe papkasse til…

Fremsendt i kæmpe papkasse til pakkeshop istedet for et pakke brev til min adresse.

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse. Det lyder som en fejl i registreringen af produktets størrelse. Da vores varer pakkes via et robotlager, bliver sådanne fejl desværre ikke altid opdaget, før pakken er sendt afsted.

Vi undersøger det nærmere, så vi kan undgå, at det sker igen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering og meget tilfreds…

Meget hurtig levering og meget tilfreds med mit køb til en yderst rimelig pris.

24 febbraio 2026

Hej Inge

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du er tilfreds med både levering og pris.

Købte 3,0x15mm skruer

Købte 3,0x15mm skruer - hurtig levering og god kvalitet

Hej Morten
Du får mange tak for denne fine anmeldelse :-)
Det glæder os at vi har kunnet bidrage til en god købsoplevelse :-)

God købsoplevelse - god lampe - god pris

Hurtig levering, super lampe, god pris, what’s not to like 😊

20 febbraio 2026

Hej Thomas,
nej det kan du selvfølgelig have ret i :-)
Dejligt at der ikke har været noget at klage over, og vi siger tusind tak for de 5 stjerner vi har fået til gengæld :-)

Super god service og kvalitet

Super god service og kvalitet

1 marzo 2026

Hej Vidar,
tusind tak for denne flotte anmeldelse , og for anerkendelsen af vores service og kvaliteten i produkterne :-) Det værdsætter vi meget :-)

Det hele fungerede

Både køb og levering kørte uden problemer

Hej Helge
Rigtig skønt at læse din gode anmeldelse, og at alt har fungeret problemfrit :-) Tak for de 5 stjerner :-)

4 febbraio 2026

Hej Claus
Tak for at du har givet os en flot 5-stjernet anmeldelse :-) Dejligt at du har været tilfreds med leveringstiden på din ordre :-)

Hurtigt levering 🚚 og god hjemmeside

Hurtigt levering 🚚 og god hjemmeside

Hej Benny,
tak for de pæne ord om vores leveringstid, samt vores hjemmeside :-) Dejligt at begge dele var i orden, og at det har bidraget til en 5-stjernet anmeldelse :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più