Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Er I sød at besvare min henvendelse om returnering? Returneringen skete for over 3 uger siden, men jeg har intet hørt fra jer, selvom jeg har prøvet at kontakte jer flere gange. I er velkommen til at... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Synes det er lidt mærkeligt at de først sender min pakke ud, da jeg skrev en mail til dem. Havde efter 3 hverdage stadig ikke havde modtaget nogen mail omkring levering. Når man nu betaer 80,- i por... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har købt et produkt hos LavprisEL, som desværre ikke fungerer. To elektrikere har forsøgt at få det til at virke uden held. Det undrer mig, at LavprisEL ikke udviser mere imødekommenhed i for... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt anbefale at handle hos lavpris.dk Ingen problemer. Varen er forsvarligt indpakket. Lidt surt med den dyre Porto. En del dyre forsendelser end andre online firmaer. Handler der helt s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Super oplevelse...

En skøn netbutik. Jeg blev positiv overrasket første gang jeg handlede, og jeg er vendt tilbage igen og igen. Har en gang fået en kop ødelagt i en forsendelse, men en behagelig og let kommunikation med Lavpris, og ugen efter havde jeg en ny kop. Og det var ikke en dyr vare tværtimod! Og Lavpris skal faktisk have stor ros for deres indpakning af vare. En meget tilfreds kunde. :-)

3 maggio 2012
Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levring, fine vare og god service.

Jeg var lidt tilbageholdende, med at bestille vare derfra. Da hjemmesiden godt kunne ligne en fup side. men efter at undersøgt flere steder og ikke fandt noget, bestilte jeg nogle karen blixen påskeuro mm..
- Og dem har jeg modtaget dags dato, jeg bestilte dem igår så hurtig levering ;0)
Fin service med e-mail når vare var sendt og e-mail fra post danmark om pakken kom idag :0)
Jeg vil ikke være bange mere for at handle der igen. De har mange ting bl. a. nogle Georg jensen, rosendahl mm.
Så hurtig levring, fine vare og god sevice.
MHV
Charlotte

6 marzo 2012
Valutata 5 stelle su 5

Super Hurtig Levering & God Bytteserivce!

19. december bestilte jeg en Mega Mussel Kande til julegave hos Lavpris.dk. Kanden blev sendt hjem til mine forældre i jylland (hvor jeg skulle holde jul) og var der allerede d. 22. december omkring middag.

Desværre var det ikke en Mega Mussel Kande personen havde ønsket sig men Mega Mussel Tallerkner og jeg tænkte allerede "Arghhh fuck da også, det bliver besværligt at bytte"

Men det gjorde det så langt fra!

Jeg skrev en mail til Lavpris.dk og fik svar samme aften om at jeg bare kunne sende kanden tilbage, med forsikring via Post Danmark og så ville de straks efter modtagelsen af min kande sende mig to tallerkner i stedet for.

Jeg sendte kanden mandag og tirsdag fik jeg en mail om at nu havde Lavpris.dk modtaget min kande. For at kunne lave refunderingen skulle jeg gå ind på Lavpris.dk og bestille to tallerkner og betale med mit kreditkort, nøjagtig ligesom hvis jeg ville købe dem uden refundering.

Lavpris.dk ændret så prisen da de modtog min ordre, så jeg kun endte med at betale 80 kr for fragten da kandens pris gik ind og dækket resten og torsdag (i dag) har modtageren i Jylland fået 2 Mega Mussel Tallerkner tilsendt!

Oven i det, så er de her 2. sorteringstallerkner betragtelig billigere end andre steder, feks. koster samme 22 cm. tallerkner i Magasin 369 kr (i 2. sorteringsudgaven) mens de kun koster 299,95 hos Lavpris.dk

Jeg kan kun og ganske varmt anbefale Lavpris.dk, både for deres udvalg, kundeservice, bytte service og levering!

5 gennaio 2012

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più