Super god oplevelse. Bestille i helligdagene, men mine dvd'er kom alligevel ret hurtigt frem. De var pakket fint ind og var kommet i min postkasse og jeg havde stor fornøjelse af at se dem. Ikke si... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Op flyver ordet, tanken stille står. Ord uden tanke aldrig himlen når. (Kongen i Hamlet III, 3). Jeg har anmeldt en bestilling fra Laserdisken meget dårligt. Jeg modtog et DVD som ikke kunne a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg var på jagt efter en blu-ray afspiller som også kunne afspille mine nuværende region 1 DVD'er, og faldt over en hos Laserdisken. Først var jeg lidt tilbageholdende med at bestille p.g.a.... Leggi di più
Man kan meget ofte, på Laserdisken, finde dvd'er, man ikke finder andre steder. Desuden god service. Jeg havde bestilt 2 dvd'er, og betalt med kort. Men mandag var der pludselig ikke dækning på kortet... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Laserdisken er Danmarks største online DVD film og Blu-ray film forhandler med forretninger i København og Aalborg.
Informazioni di contatto
Prinsensgade 38, 9000, Aalborg, Danimarca
- hk@laserdisken.dk
- www.laserdisken.dk
En fremragende god og effektiv…
En fremragende god og effektiv forretning, hvor man vitterlig efterlever begrebet service. Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed!
Med de bedste hilsener, Frank Eriksen,
Ledende partner & Operativ koordinator
HR-Konglomeratet Rydgaard, Plesner, Holmgaard Odsgaard Kristensen & Eriksen
Fremragende online shop
Hurtig levering, har det største udvalg af alle, personligt 'touch', nem kommunikation, og står ved sine principper om frit salg af medier. De anmelder endda selv meget af det de sælger og viser stor passion for film-kunsten. Jeg kan kun anbefale at alle støtter Laserdisken.
Kan kun anbefales.
Har efterhånden handlet hos Laserdisken mere end 10 gange. Har endnu ikke haft en dårlig oplevelse. Postnord glemte en enkelt gang at fortælle mig, at de havde en pakke til mig, men en henvendelse til Laserdisken og en ny blev straks afsendt.
Efter min mening det bedste sted i Danmark at købe sine film - i hvert fald for os, som gerne vil have dem på et fysisk medie.
Fejl på produktet
Fejl på produktet. Har købt en kodefri Blu Ray afspiller med fejl. Bestilt i januar 2018 og leveret efter 2 måneder. Den stopper/ fryser fast/er ustabil i en afspilning. Ved mail henvendelse får jeg intet svar. Jeg er ikke imponeret.
Har tidligere handlet hos Laserdisken uden problemer - hvad sker der lige?

God service!
Har benyttet mig af laserdisken.dk flere gang igennem tiden og har altid fået god service. Dejligt at man kan afhentet, altid rare at snakke med.
Kæmpe udvalg og hvis de ikke har det kan du få det hjem.
Perfekt
Bestilte tre film en torsdag, to af filmene var ikke på lager, men fik dem efter 2 uger. Perfekt. De har desuden også specielle film som man ikke altid kan finde i butikkerne eller de populære online-shops. Havde ingen problemer.
D.5/10-17
Jeg bestilte Arrow Sæson 5 fra laserdisken de sendte den samme dag og den er godt pakket ind så den ikke kan gå i stykker under leveringen!
Perfekt sted at handle film!
Jeg bestilte også the flash sæson 3 som de skulle bestille hjem fra England og den er også allerede på vej!
Den bedste kundeservice!
Jeg bestilte 2 DVD'er hos Laserdisken.dk. Efter et par dage modtog jeg pakken/brevet i min postkasse. Den var dog revet i stykker af PostNord, så den ene DVD manglede. Jeg skrev til Laserdisken og beklagede min nød, vist mest i håb om en fræk aftale: at jeg købte en ny (samme) DVD til indkøbspris eller uden porto, da jeg udemærket godt vidste, at det ikke var Laserdiskens fejl, men PosrNords. Jeg fik derefter en fin email tilbage fra Laserdisken med følgende besked: "Jeg sender en ny af sted til dig, håber den når frem!" - Det gjorde mig glad. Dét havde jeg ikke forventet. Jeg har nu modtaget DVD'en i fin stand og U/B. Flot, flot af Laserdisken, og absolut den bedste kundeservice, jeg har oplevet. Hurtig og positiv igennem hele forløbet. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos Laserdisken.dk.
Kæmpe god service Keep up the good work :)
Jeg har aldrig haft problemer med deres hjemmeside, (har dog aldrig fået noget tilsendt der fra) har altid valgt at hente det i deres forretning.
Man skal blot vide at hvis du vælger at købe en kode fri Blu-Ray afspiller, have lidt tålmodighed. Udfra hvad de har korresponderet med mig, kan det være lidt af en proces at få lavet den om til en kodefri afspiller.
Det tog dem vist lidt over 2 måneder før den kom.
Men ellers har de et fantastik bredt udvalg af Anime og andre Blu-Ray/dvd serier og film, man skal bare lige huske og kig om der står at de har dem på lager. Hvis ikke de har det kan det tag lidt ekstra tid før ens bestilling kan afhentes, (altså hvis du ikke magter at drøne frem og tilbage til aalborg over flere gang).
Alt i alt god kundeservice og personalet er også meget venlige
Svindel firma
OK så kom mine DVD'er omsider, så jeg vil gerne trække min overskrift om svindel firma tilbage.
Men det ændrer ikke på at leveringstiderne er horrible.
Må jeg have have lov at foreslå at i dropper Postdanmark og skifter til DAO. De leverer fra dag til dag, hvis de f.eks. får pakken/brevet mandag leverer de tirsdag mellem kl. 03.00 - 04.00, dvs. om natten. Kunden får en besked fra DAO hvor der står: Tak fordi vi har haft fornøjelsen at levere din pakke. Se det er kundeservice.
Dermed kunne undgå mange utilfredse anmeldelser, og en masse rykker telefon opkald.
svindel firma.
Havde bestilt fem DVD. De fire havde de hjemme iflg. hjemmesiden. Den sidste var i restordre.
Bad efter følgende, om at få sendt de DVD'er de havde hjemme. Pengene blev trukket. De påstår varene er sendt. Har efterfølgende ringet og rykket for. De bliver ved med at sige at de kommer sikkert i næste uge. Vent. Vent.
Ingen besked om at noget, har aldrig været ude for et e-handelsfirma der opererer på denne facon.
Jeg venter nu på ca. 18. dag på de varer de påstår de har sendt.

2 uger blev til over 3 måneder
Jeg kan godt lide, at de har mange materialer, som ellers er svære at anskaffe. Jeg må dog primært basere denne anmeldelse på den konkrete oplevelse, som jeg har haft med Laserdisken.
Min bror oprettede en bruger på hjemmesiden for at købe nogle DVDer til mig i julegave. Disse blev bestilt d. 14/12. De ankom ikke til juleaften, men siden de skrev en forventet leveringstid på omkring 2 uger, så var vi ikke yderligere overrasket. Efter jul tilføjede vi én gang nogle flere DVDer, så alle DVDerne fra ønskesedlen var med i bestillingen. To uger derefter kunne vi se på bestillingens status, at de fleste enten var nået frem eller ikke kunne anskaffes. 2 af DVDerne var man stadig ikke sikker på, om man kunne skaffe eller ej. Det eneste mærkelige på det tidspunkt var, at en af de DVDer, var bestilt d. 14/12 (omkring en måned før).
Der gik en hel måned til (2 måneder siden første bestilling), og vi havde aldrig hørt noget fra Laserdisken. Ordrestatus på hjemmesiden var stadig uændret, så efter to måneder uden kontakt, opdatering eller ændring, så skrev vi til dem. Nogle dage efter fik vi svar om, at den ene DVD ikke kunne skaffes og den anden DVD var på vej og ville ankomme en af de ”nærmeste dage”. Over to uger gik uden noget nyt, og så blev pengene pludselig hævet. Som sagt hørte vi intet fra dem. En uge efter pegene var blevet hævet kontaktede min bror dem (det var om fredagen), og han fik besked på at kontakte dem igen om mandagen, da det kunne tage over en uge for pakken at nå frem. Om tirsdagen havde vi endnu ikke hørt noget og vi skulle til at kontakte dem, da de så ringede og sagde, at de faktisk ikke havde sendt pakken endnu. Dagen efter modtog vi den så endelig.
Det er en ret stor forskel på forventet ventetid og faktisk ventetid, men for mig er det så meget værre, at man ikke er blevet holdt opdateret mere end bare en ordrestatus på ens bruger. Og så selvfølgelig det, at de lader som om, at de har afsendt pakken, når de faktisk ikke har. Hvis de to ting var blevet gjort bedre, så ville denne anmeldelse være 4 eller måske endda 5, afhængig af, hvorfor leveringstiden blev så sen.
Jeg synes desuden, at det er noget mærkeligt noget, at man overhovedet skal oprette en bruger for at købe på hjemmesiden. Det er en af de eneste gange, at jeg er stødt på det, og der har forståelig nok altid været tale om små forretninger, som få har hørt om. Jeg ser ikke, hvordan det på nogen måde kan hjælpe en virksomhed med at forstørre kundeskaren, når man kræver oprettelse af en bruger.

Har de support?
Jeg købte 3 collection dvd og fik dem uden nogen problemer men når man så skal se dem så finder man ud af at det hele er helt vildt skarpt at se på som om man sider lige ved siden af tv'et så jeg kontakter deres support og intet svar.
Jeg har ellers købt en dvd afspiller engang og der var ikke noget men nu er det som om der ikke er nogen hjemme så hvis du gerne vil have varen men ikke vil kunne returner den når det ikke virker ja så er du kommet det rette sted hen men jeg ville nok finde et andet.

Mangel på kommunikation.
Jeg har som så mange andre også bestilt en kodefri bluray afspiller. Og er tilsyneladende også ramt ind i manglende levering fra producenten. Jeg var bekendt med denne problemstilling inden jeg bestilte, efter at have læst flere anmeldelser som beskrev dette her inde. Jeg havde ikke travlt, så jeg bestilte alligevel og håbede på at jeg en dag ville modtage en afspiller.
Det var midt Juni jeg bestilte.
Nu i December har jeg opgivet.
Det jeg dog lagde mærke til, var at Laserdisken.dks hjemmeside opdaterede forventlig leverings status med 2 uger, for hver 2. uge.
Nu er denne heller ikke opdateret siden "Forventes på lager igen sidst i oktober.".
Alt dette kunne jeg som udgangspunkt godt leve med, hvis Laserdisken ville vælge at kontakte deres kunder og forklare omstændighederne og i samme omgang spørge om man stadig ønsker sin ordre med en leveringstid på flere måneder, hvis nogen sinde.
Grunden til de ikke får 1 stjerne er at jeg tidligere har handlet ved dem, og dengang var der ingen problemer.

Risposta di Laserdisken
Op flyver ordet, tanken stille står
Jeg har anmeldt en bestilling fra Laserdisken meget dårligt. Jeg modtog et DVD som ikke kunne afspilles i min region.
Nu har jeg sat mig ind i problematikken. Nærlæst Laserdiskens Web - og kan kun konkluderer at de gør et godt arbejde og min hurtige og sure reaktion ingen steder hører hjemme.
Altså: Op flyver ordet tanken stille står

Risposta di Laserdisken
Bedste sted at købe fim.
Laserdisken er et super godt sted at købe film. Jeg har købt mange af mine film på denne hjemmeside. I har et stort filmudvalg, hurtig levering og super god service.
Super tilfreds
Jeg har i mere end 10 år købt flere hundrede film fra laserdisken. Kun få har de ikke kunnet skaffet men har så henvist mig til andre steder hvor jeg muligvis kunne få dem. At ventetiden sommetider kan være flere uger har ikke generet mig da det har været film som jeg gerne ville have til en samling og jeg har derfor accepteret at sjældne film kan det tage tid at få fat på. Således har jeg kun godt at sige om laserdiskens service.
Varene til tiden og super service ved returnering efterfølgende.
Bestillingsnummer: 225527-20160807 d. 7/8-16.
Jeg kan varmt anbefale Laserdisken. God ordre ekspedition med god automatisk info af status over mail løbende. Varen kom til tiden. Hertil excellent efterfølgende service ved returnering.
Historien:
Vi havde et temmelig gammelt Pioneer Surround anlæg, hvor fjernbetjeningen døde under en spildt kop kaffe. Det var irriterende, da de ene højtaler så ikke kunne justeres og var meget lav. Det var nærmest umuligt, at finde en ny nogen steder, faktisk heller ikke i udlandet. Men Laserdisken, havde heldigvis en liggende. Ganske vidst ikke billig men overkommelig i pris. Den blev bestilt og kom prompte.
Den virkede fint men nu viste det sig, at det at selve højtaleren (den der ikke sagde ret meget) også var defekt. Vi opgav og købte i stedet et helt nyt anlæg.
Nu stod vi så med den her lidt dyre fjernbetjening. Pakkede den tilbage i original pakken, sendte den retur og forklarede i en mail Laserdisken problemet. Der kom et venligt svar samme dag, at det var OK, at sende den retur, de skulle blot bruge et konto nummer, at returnere på. Jeg har fået mine penge igen.
Set det er god kunde service og bestemt et sted, jeg handler igen. Varen var jo ikke defekt eller fejlbehæftet.
Excellent
no reservations, I would recommend this company to anyone.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.