Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse. Bestille i helligdagene, men mine dvd'er kom alligevel ret hurtigt frem. De var pakket fint ind og var kommet i min postkasse og jeg havde stor fornøjelse af at se dem. Ikke si... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op flyver ordet, tanken stille står. Ord uden tanke aldrig himlen når. (Kongen i Hamlet III, 3). Jeg har anmeldt en bestilling fra Laserdisken meget dårligt. Jeg modtog et DVD som ikke kunne a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var på jagt efter en blu-ray afspiller som også kunne afspille mine nuværende region 1 DVD'er, og faldt over en hos Laserdisken. Først var jeg lidt tilbageholdende med at bestille p.g.a.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Man kan meget ofte, på Laserdisken, finde dvd'er, man ikke finder andre steder. Desuden god service. Jeg havde bestilt 2 dvd'er, og betalt med kort. Men mandag var der pludselig ikke dækning på kortet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di noleggio film

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Laserdisken er Danmarks største online DVD film og Blu-ray film forhandler med forretninger i København og Aalborg.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Ingen kundeservice og manglende respons fra laserdiskens side.

Bestilte en blueray afspiller i Marts måned. Hørte ingenting. Jeg har selv måttet ringe 3 gange for at høre hvad der sker.
Det viser sig at de ikke kan levere. Svend som er ham der har ansvaret virker meget uinterseret i hvad kunden siger. Han er nærmest ligeglad.

4 luglio 2016

Risposta di Laserdisken

Personligt ville jeg også være utilfreds, hvis jeg var dig. Jeg vil både beklage forløbet og tale med Svend om, hvordan vi kan informere bedre, så du ikke tror, vi har glemt dig. Det er ikke så let at levere kodefri Blu-ray afspillere. Det kræver et indgreb, som vi kun kan udføre på Pioneer modeller. Engang bestilte vi fra Pioneer Denmark, som havde eget lager i Tåstrup, men branchen har ændret sig. Nu hører Danmark administrativt under Sverige, men afspillerne leveres reelt fra Pioneers europæiske hovedkontor i Belgien. Vi har selv savnet klar besked om leveringstid og antal. Vi har hele tiden selv troet, der var en levering på vej, og Svend ville give besked, når han havde noget at fortælle. Det viser sig, at vi ikke får flere af den model. Det havde vi gerne vidst i marts!

Du vil få tilbudt den efterfølgende model, når den kan leveres - kodefri. Det er det andet problem. Det er temmelig vanskeligt at gøre afspillerne kodefri. Hver ny model skal der findes en løsning til, og af og til ødelægger vi en afspiller eller to i processen. Vi kan ikke love noget konkret, men jeg medgiver, at vi bør være bedre til at orientere om forløbet. Indrømmet, vi er filmfolk, og vi handler netop med disse afspillere, fordi vi mener, det er vigtigt, at danskerne har adgang til kodefri afspillere. Det har vi altid kæmpet for, men det er ikke så let længere.

Dårlig service

Bestilt en bluray. De skriver 2-4 ugers ventetid. Nu er der gået 6 uger og man hører ikke noget fra dem. Man for bar lov at vente i uvistheden. Måske eksistere titlen slet ikke i bluray. Find en anden leverandør!

1 giugno 2016

Risposta di Laserdisken

Det er et eksempel på det paradoks, at jo mere vi gør for at hjælpe filmsamlerne, jo mere kritik får vi. Jeg vil forklare, hvordan det hænger sammen.

Laserdisken er ikke som så mange andre butikker, der blot sælger de mest gængse varer, som de selvfølgelig kan levere hurtigt. Laserdisken er mere en kulturformidler, hvis opgave det er at forbinde udgiverne af film med filmsamlerne. Jeg har i dag talt antallet af DVD-plader på hjemmesiden til 85.892. Dertil kommer 34.059 Blu-ray plader. Det er vores prioritet at gøre så mange film som muligt tilgængelige for filmsamlerne. Vi har i øjeblikket omkring 28.000 plader på lager, hvilket formentlig er det største lager i Danmark, men det efterlader ikke desto mindre over 90.000 plader, vi IKKE lagerfører, men hvor vi alligevel forsøger at forbinde udgiveren af filmen med filmsamleren. Janus har bestilt en af disse 90.000 film, som ikke var på lager, da han bestilte den.

I den forbindelse anfører vi en FORVENTET leveringstid. Da det ALTID er UMULIGT at love noget konkret om film, vi ikke har i hånden, anfører vi det interval, der er mest sandsynligt, dvs. at det gælder i ca. 70-80 % af tilfældene. Vi kunne godt angive en forventet leveringstid på 1-600 dage for at dække os bedre ind, men det er ikke særligt informativt! Det er et generelt problem, at folk forstår, hvad de ØNSKER at forstå. Vi skriver nemlig IKKE "2-4 ugers ventetid", hvilket er et indirekte løfte om, at kunden har filmen inden 4 uger. Det er meget mere komplekst, og derfor er vores informationslinje samtidig et link til en uddybende forklaring. I Windows Explorer er der en popup-tekst, der lyder: "Klik for yderligere oplysninger om leveringstiden". Linket er: http://www.laserdisken.dk/html/vistekst.dna?navn=leveringstid

Her understreges, at der IKKE er tale om et løfte, og der gives en udførlig forklaring på de udfordringer, vi står med, når vi forsøger at hjælpe folk med at skaffe vanskeligt tilgængelige film. Den bestilte film eksisterer jo. Det ved vi, fordi vi har solgt adskillige eksemplarer igennem årene, men vores leverandør har den ikke i øjeblikket. Det er bestemt en mulighed, at den ALDRIG dukker op, fordi det sidste eksemplar er solgt, og der IKKE vil blive lavet et nyt oplag. Måske må vi afslutte vores søgen med den meddelelse, at vi ikke kan finde flere eksemplarer. Men det kan vi ikke ærligt sige til Janus, før vi har ledt efter dem! Oftest er vores kunder interesseret i at få fat i de film, de bestiller. Der kan i nogle tilfælde gå måneder - endda år - før det lykkes. De fleste er taknemmelige for, at vi gider gøre den indsats og ikke kun tilbyder de gængse film. For Janus er det åbenbart mere vigtigt, at filmen leveres med det samme - ellers er han ikke interesseret.

Janus kan til enhver tid logge ind og klikke på "Følg din ordre". Det fremgår her, at vi har modtaget hans bestilling, og der står en besked: "Vi afventer stadig levering af bestilte varer". Vi leder, og vi leder, og det gør vi, indtil vi opgiver, og DEREFTER giver vi Janus besked. Janus (og andre kunder) kan naturligvis til enhver tid selv opgive, og det har Janus så valgt at gøre. De fleste plejer lige at ringe for at høre om leveringsmulighederne først, idet vi har fuld telefonbemanding alle hverdage fra kl. 11-17.

Total dårlig service

Jeg har købt en dvd som ikke kan afspilles på hverken dvd eller computer da den åbentbart ikke er til danske maskiner. Dette finder jeg først ud af da jeg skal forsøge at afspille den. Jeg skriver 2 mails som i ikke svarer på og i dag ringer jeg så til jer for efterfølgende at få at vide, at jeg ikke kan returnere da den har været åben - hvor herre bevares!! Dårlig stil Laserdisken og sidste gang jeg har købt noget hos jer!!

31 maggio 2016

Risposta di Laserdisken

Laserdisken er stolt af at sælge film fra hele verden, da det ofte - som i dette tilfælde - er den eneste måde, hvorpå man som filmsamler kan få den ønskede film. Overfor os står en filmbranche, som gør livet vanskeligt for filmsamlere, idet de har aftalt med elektronik-producenterne, at de skal sælge "defekte" afspillere, som kun kan afspille de lokale dvd-plader. Laserdisken er stolt af at omgå dette system ved at "modificere" alle solgte afspillere, så hvis man har købt en afspiller hos Laserdisken, havner man IKKE i samme ulykkelige situation som Laila.

Laila har IKKE været opmærksom på denne problematik. Hun er IKKE blevet orienteret af sælgeren af hendes afspiller og/eller computer, at de kun kan afspille bestemte plader, og hun har overset ALLE Laserdiskens informationer inklusive advarslen med FEDE RØDE bøgstaver under indkøbskurven: "Du er ved at købe en film, der ikke har regionalkode 2", der er efterfulgt af et link: "Læs her om regionalkoder, før du køber".

På hjemmesiden viser vi på oversigten med flag, hvor filmene kommer fra. Hvis flaget er amerikansk, kan de KUN afspilles på kodefri (modificerede) afspillere ligesom afspillerne fra Laserdisken. Under omtalen af den film, Laila købte, står der tydeligt, at filmen er fra USA og har region 1. Navn og mærke er begge link til en side, der forklarer om regionalkoder.

Laila har desværre overset dette. Principielt synes vi, hun burde bebrejde sin forhandler, at han solgte hende en defekt afspiller - hvem vil f.eks. købe en bil, der standser ved grænsen til Tyskland - men vi er klar over, at verden desværre ikke er sådan indrettet. Vi får jævnligt tæv, fordi vi prøver at hjælpe folk til at skaffe de film, de ikke kan få andre steder, fordi de ikke sætter sig ind i problematikken. Vi kan ikke skaffe Laila en udgave af filmen, som kan spilles på hendes dvd eller computer, for den er kun tilgængelig i USA i kode 1. Vi kan tilbyde hende ENTEN at få pengene for filmen tilbage, eller at sælge hende en afspiller til blot 399 kr. uden den indbyggede begrænsning. Jeg er ikke i tvivl om, at Laila har haft en dårlig oplevelse, men den egentlige årsag til miseren er en grådig filmbranche - og så skader det ikke at læse informationerne og advarslerne på Laserdiskens hjemmeside :-)

Jeg gætter på, at det ikke er sidste gang, denne problematik opstår. Siden FONA butikkernes lukning har mange fundet vej til Laserdisken, og her finder de mange flere film, end de er vant til. Men nogen af filmene er uden danske tekster, og nogen af dem kræver en kodefri afspiller. Huskereglerne for hjemmesiden er således: Dansk flag: Intet problem. Engelsk flag: Pladen kan afspilles, men den har ikke danske undertekster. Amerikansk flag: Pladen kræver en kodefri afspiller, og den har ikke danske tekster.

Fremragende!

Har været kunde hos dem i mange år nu og kan ikke klage over noget som helst. De er utrolig hjælpsomme, meget venlige og besvarer de spørgsmål, man evt. har med stor faglighed.
Skal jeg købe ny DVD afspiller eller bare købe film, så er det absolut her, jeg køber det. De har et kæmpe udvalg af film og jeg plejer som regel altid at få dem ret hurtigt efter bestilling, medmindre de lige skal bestilles hjem først. Jeg har kun positive oplevelser med dem. Kan absolut anbefale dette. Leder man efter film, der er svære at finde, er der en god chance for, at finde dem her.

3 maggio 2016
Valutata 1 stelle su 5

En uge om at levere en dvd, fordi de havde overset min ordre.

Bestilte en DVD D. 23/04/2016, men modtager intet. Først da jeg ringer D. 29/04, sker der noget. De havde overset min ordre og sendte den først den dag jeg ringede og rykkede for DVD'en.

Meget skidt at en ordre overses og glemmes.

30 aprile 2016

Risposta di Laserdisken

Du har ret. Det er for ringe. Tak, fordi du ringede :-)

Valutata 5 stelle su 5

Det er som det skal være.

Laserdisken er hurtig til at få nye film hjem og til at skaffe film, man ikke kan købe andre steder mere pga. rettigheder. Der er stort udvalg i film og virkelig gode priser.

10 marzo 2016

Hurtigst levering nogen sinde

Jeg bestilte en masse DVD'er torsdag aften 21:30 og idag lørdag kl 7:45 blev jeg vækket af posten med mine pakke!? Aldrig har jeg oplevet at få en pakke SÅ hurtig. Før jeg bestiller noget på nettet går jeg altid her på trustpilot og tjekker hvad der bliver skrevet og jeg kunne se at nogle oplever ventetid på deres ting. Så på hjemmesiden tjekkede jeg hvad der stod af leveringsdatoer, og heldigvis havde alle de DVD'er jeg bestilte kort leveringstid,OG jeg må sige, det var en glædelig overraskelse at få dem så hurtig. Jeg vil helt sikkert handle der igen :-)

5 marzo 2016
Valutata 3 stelle su 5

Både og...

Altså, først og fremmest, så synes jeg overordnet, at det er en god side. Der er et kæmpe udvalg til ok priser. De gør fint opmærksom på, at leveringen kan blive noget lang, men det er jeg klar over og har handlet hos dem en del gange efterhånden, hvor jeg har modtaget mine varer indenfor rimelighedens grænser.
Det der så gør, at jeg ikke vil give mere end 3 stjerner er, at jeg den 17. februar tjekker min profil derinde og kan se, at min ordre er færdigbehandlet. Har selvsamme dag modtaget en mail, hvor jeg skal bekræfte, at de må trække penge fra mit kort. Da min ordre nu er færdigbehandlet den dag, så går jeg stærkt ud fra, at den også er sendt af sted samme dag. Det er så her de skuffer mig pænt meget, for først den 22. februar modtager jeg et tracking nummer og kan se, at den først er registreret den mandag - og altså færdigbehandlet onsdagen forinden. Jeg vil mene, at min ordre på ingen måde er færdigbehandler før den har tracking nummer og er ude af systemet. Så gik faktisk og forventede, at min pakke ville komme frem - nu kan jeg så håbe, at jeg har den her på onsdag (2. marts), så jeg kan få mine 24 varer.
Men synes de skal lave proceduren om, så man kan hvornår den rent faktisk sendes af sted inde på ens profil, så man ikke glæder sig for hurtigt. Håber de vil tage det til eftertragtning.

26 febbraio 2016
Valutata 2 stelle su 5

Laaaaang leveringstid

Laserdisken har et super udvalg og fair priser - det er bare en skam, man kan risikere at vente en evighed på sine varer. Selv når der på hjemmesiden står at leveringstiden er 1-2 uger, har jeg oplevet at vente en måned, så skrive til dem for at høre, hvornår jeg kan forvente at modtage mine varer, hvortil svaret er, at de ikke ved det, da de ikke har varerne på lager...! En enkelt gang gik der 4mdr.
Jeg vil i hvert fald ikke anbefale laserdisken, hvis man skal bruge noget til en bestemt tid.

15 febbraio 2016

Risposta di Laserdisken

På hjemmesiden står der "Forventet leveringstid", og ordet "forventet" skal tages bogstaveligt. Det normale er 1-2 uger, men det er ganske enkelt umuligt at sige noget præcist om leveringstiden på film, der ikke er på lager. Klik på linket "Forventet leveringstid" for en nærmere forklaring. Selv har jeg oplevet at vente halvandet år på en film, men hellere sent end aldrig, siger jeg. Andre roser os for vores vedholdenhed, når de et halv år senere får at vide, at det er lykkedes os at skaffe en bestemt film. For nogle er glasset halvtomt - andre halvfuldt.

Sådan skal det være

Hurtig levering og en ok pris.
Havde egentlig købt en længe eftersøgt DVD hos en konkurrent, men efter måneders venten og email om de snart ville levere, fandt de ud af, at producenten slet ikke kunne levere. Hmmm(?).
Samme vare i stedet købt på laserdisken.dk. Modtaget et par dage senere med posten. Sådan!

30 dicembre 2015
Valutata 4 stelle su 5

leveret som forventet

modtaget film efter ca. 10 dages venten. Vare sendt som alm brev, måske ikke så sikkert hvis behandling ikke er i top, når man skriver men i mit tilfælde, alt ok.

Vil da bruge dem igen, hvis behovet er der.

3 settembre 2015

Fin service

Jeg bestilte en dvd på laserdisken.dk og fik den leveret til Fantask i København. Det var bare alle tiders.

1 luglio 2015

fantastisk!

Har masser af anime og andre ting som almindelige butikker ikke har. Man får det tilsendt hurtigt uden dikkedarer og altid super god kvalitet.

9 giugno 2015

Ødelagt vare

Jeg bestilte en serie på blu-ray, og da jeg modtog den var coveret gået i stykker. Den bobleplast kuvert den var i, havde ingen skade taget, og de plast stykker der manglede var ikke i kuverten, så jeg må gå ud fra at den allerede var i stykker da den blev sendt.
Jeg forsøgte at kontakte laserdisken via mail, men er bare blevet ignoreret. (Hvilket jeg kan se også er sket for en del andre)

Jeg synes simpelthen det er så ærgerligt at man vælger at behandle sine kunder på den måde, og kunne egentlig rigtig godt tænke mig at vide hvorfor man vælger simpelthen at ignorere kunder der oplever problemer med de varer der bliver sendt.

Med sådan en oplevelse i bagagen, (og når jeg kan læse det er sket for mange andre) vil jeg bestemt ikke anbefale laserdisken. De har ganske vidst et fantastisk sortiment, men de ting de har kan sagtens findes andre steder.

6 maggio 2015

Top kundeservice

Blev brændt af et andet sted med BluRays som jeg skulle have med på ferie. Skrev til dem kl 15:30, og spurgte det kunne nåes til dagen efter. Det kunne det godt. Jeg havde lavet en fejl i bestillingen, så de ringede kl 17:10 for at sikre ordren gik ud at døren som lovet. Seksstjernet-kundeservice

31 marzo 2015

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più