Super god oplevelse. Bestille i helligdagene, men mine dvd'er kom alligevel ret hurtigt frem. De var pakket fint ind og var kommet i min postkasse og jeg havde stor fornøjelse af at se dem. Ikke si... Leggi di più
Op flyver ordet, tanken stille står. Ord uden tanke aldrig himlen når. (Kongen i Hamlet III, 3). Jeg har anmeldt en bestilling fra Laserdisken meget dårligt. Jeg modtog et DVD som ikke kunne a... Leggi di più
Jeg var på jagt efter en blu-ray afspiller som også kunne afspille mine nuværende region 1 DVD'er, og faldt over en hos Laserdisken. Først var jeg lidt tilbageholdende med at bestille p.g.a.... Leggi di più
Man kan meget ofte, på Laserdisken, finde dvd'er, man ikke finder andre steder. Desuden god service. Jeg havde bestilt 2 dvd'er, og betalt med kort. Men mandag var der pludselig ikke dækning på kortet... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Laserdisken er Danmarks største online DVD film og Blu-ray film forhandler med forretninger i København og Aalborg.
Prinsensgade 38, 9000, Aalborg, Danimarca
- hk@laserdisken.dk
- www.laserdisken.dk
Legendarisk service <3
Kære alle.
Nu har jeg handlet hos laserdisken i 5 år, 5år?! Det er sygt lang tid. men det er en stor ære a ligge penge hos dem - de yder en legendarisk ervice som men ikke finder andre steder.
Har en fast kontaktperson, vi har aldrig mødtes, men det som vi kender hiandens ord før vi siger dem og så er sagen klaret. Han ved lige præcis, hvordan jeg ønsker tingene.
Det en ære for mig at ligge pengene der, for jeg ved lige prævis hvad fpr :)
Kh.
Martin
5 stjerner hele vejen rundt
Jeg har nu handlet hos Laserdisken 4 gange, og har derfor et godt grundlag for at skrive denne anmeldelse.
Først og fremmest, så sælger Laserdisken film ingen andre danske forhandlere sælger, og dermed yder de en unik service til filmelskere. De sælger også regionsfrie afspillere og tilbyder et glimrende nyhedsbrev. Udover disse ting, har de vist sig hurtigere og dygtigere til at sende ordrer afsted end de store forhandlere.
Den ene gang jeg kontaktede dem telefonisk var Lene fremragende og fik hurtigt ordnet sagen. Baseret på alt dette kan jeg derfor kun anbefale at handle hos Laserdisken.
Jeg havde en god dialog med…
Jeg havde en god dialog med kundeservice da en af mine varer var udsolgt. Resten fik jeg leveret dagen efter jeg aftalte det med kundeservice. Så 5 stjerner herfra
Laserdisken - Nye, gamle og sjældne film titler
Er nødt til at lave en copy paste af min tidligere anmeldelse fra et andet sted, da Laserdisken også hører til et af de mere sjældne steder i dk.
Laserdisken har et stort udvalg i film på diverse medier.
Her finder man blandt andet både nye og gamle titler på dvd, blu-ray og uhd 4k. For nørder som mig selv, kan man være heldig og finde meget sjældne titler til ok priser.
Man kan trygt handle hos dem, da siden er på dansk og har base i dk.
- Standard levering
Meget tilfreds
Meget tilfreds, ufatteligt at de kan skaffe alt hvad jeg har brug for. Godt gået!
God oplevelse med Laserdisken
Bestille en regionsfri blu-ray fra Laserdiode og selvom der var lidt lang leveringstid så var det en tilfredsstillende oplevelse.
Produktet virker som det skal.
Helt igennem en fantastisk side
Helt igennem en fantastisk hjemmeside. Jeg har ledt efter nogle film længe med danske undertekster. Jeg har ikke kunnet finde dem andre steder end på laserdisken. Jeg købte filmene Mandag aften, hvor der stod på et par af filmene at de ikke var på lager men kunne skaffes hjem, og allerede Onsdag havde jeg alle filmene hjemme. Hurtig levering og en god betjening både elektronisk og telefonisk. Det er ikke sidste gang jeg har bestilt fra laserdisken. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Den 23/7 bestiller jeg en dvd som ikke…
Den 23/7 bestiller jeg en dvd som ikke er på lager men som kan bestilles hjem. Da jeg i dag den 28/7 går ind for at tjekke min ordrestatus står der at varen er udgået og at ordren er blevet annulleret. Ret skuffende.... Men endnu mere skuffende er det at jeg selv skal gå ind og finde ud af det. Det kunne klæde jer lige at sende en mail med den information. Og selv om beløbet kun er reserveret har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage.
Virkelig øv da jeg rigtig gerne ville have haft den dvd.
Edit:
Skyd ikke budbringeren? det er et vildt system i har at i først ved at dvd'en er udgået når jeg har købt den. Så må i jo lade være med at skrive at den kan bestilles hjem når i ikke er sikre på det.
Og jeg har på intet tidspunkt skrevet at i har hævet pengene på min konto men i har i hvert fald reserveret dem og når ordren så bliver annulleret så burde reservationen blivet slettet og pengene burde være tilbage på min konto med det samme da det netop bare er en reservation.
Ret dårlig stil bare at smide alt ansvar fra jer på den måde. Det er ihverfald ikke hvad jeg kalder god kundeservice.
Og til slut vil jeg gerne sige at jeg absolut ikke kaster mig over tasterne, jeg skriver bare hvad min oplevelse har været.

Risposta di Laserdisken
Super butik
Elsker denne butik, har handlet der i mange år.
Stort udvalg, og fantastisk service.
Super glad
Jeg har været super tilfreds og glad for at handle hos Laserdisken! Kunne bestille en vare jeg ikke havde regnet med at kunne købe i Danmark, så jeg var mildest talt lykkelig over at finde den!
Der var dog en mindre fejl med selve kassen DVD'en kom i, da den er revnet i den ene side. Det har man ikke kunnet se uden at åbne kassen, så det har sælger ikke kunne vide. Pyt!
Derimod var der super god service mht til levering!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her. :)
Har handlet der mange gange og har…
Har handlet der mange gange og har altid fået super service og produkter.
Kun gode oplevelser
Har brugt laserdisken i mange år, og har altid været tilfreds. Men der, hvor man virkelig kan se kundeservicen, er jo når noget går galt. Det gjorde det for nyligt. En film var defekt. Kontakt til butikken, og allerede dagen efter var et nyt eksemplar i postkassen, komplet med frimærker til retur af defekt eksemplar. Vi var ikke helt så hurtige som de var - så vi får nok kun fire stjerner den anden vej :-)
Min Ynglingsbutik til køb af Film & Serier
Laserdisken er ikke de hurtigste eller de billigste, men de er den virksomhed, som jeg stoller mest på, og så har de et enormt udvalg. Da jeg ofte ser film og serier, som ikke har stor mainstream popularitet herhjemme, er det mit go-to sted, fordi de har britiske eller amerikanske versioner.
Jeg har altid oplevet god service, og den ene gang hvor de ikke var i stand til at finde en af de dvd’er jeg havde bestilt, kontaktede de mig på mail for at undskylde, at den ikke kunne skaffes mere. De linkede desuden til et andet sted hvor den kunne købes brugt.
Jeg har for nyligt købt en af deres Panasonic DMP-BD843 (Blu-ray og DVD-kodefri), da den var midlertidigt udsolgt tog det selvfølgelig noget tid at få den. Men da den ankom, var den meget let at bruge og som altid var de film & serier jeg købte med i fin stand, så jeg nu let kan se de amerikanske serier der er kodet med deres regionskode.
Det er ikke sidste gang...
Har først fundet laserdisken for kort tid siden....og det er nok meget godt! For det her ender med mange bestillinger😆😆 de har skaffet mig film som jeg ikke har kunne opdrive nogen steder🙌🏼 Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der👍🏼
Altid en stor fornøjelse
Lynhurtig levering af store oplevelser. I'll be back
Film
Her har jeg handlet utallige af gange og får altid en fantastisk service og skulle man søge meget specielle filmtitler gør de alt i deres magt for at få dem hjem.
Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefaler denne forretning på det varmeste.
De kan skaffer sjældne film
Jeg har købt flere film hos laserdisken, som jeg ikke har kunnet finde andre steder.
Det er ikke alle film man kan finde på diverse streamingtjenester, så derfor er det fedt at laserdisken kan levere dem.
Jeg har bl.a. købt Det store spring (The Hudsucker Proxy) og Einstein Junior (Young Einstein) på DVD.
Der er lidt leveringstid, men så har man noget at glæde sig til
Perfekt
Søgte en specifik film, fandt den hurtigt her, fik den hurtigt leveret og fik den til en god pris
Flot udvalg af sjældne film.
Flot udvalg af sjældne film.
Perfekt betjening som altid gennem mange år.
Super service
Super service
Jeg skulle finde den rigtige version af The Shining og bestilte en dvd - men fik så råd og kyndig vejledning til at vælge en anden - som var helt perfekt. Ikke så meget pjat - vi løste ekstrabetalingen over mail. Perfekt! En glad kunde lige her :-)