Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse. Bestille i helligdagene, men mine dvd'er kom alligevel ret hurtigt frem. De var pakket fint ind og var kommet i min postkasse og jeg havde stor fornøjelse af at se dem. Ikke si... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op flyver ordet, tanken stille står. Ord uden tanke aldrig himlen når. (Kongen i Hamlet III, 3). Jeg har anmeldt en bestilling fra Laserdisken meget dårligt. Jeg modtog et DVD som ikke kunne a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var på jagt efter en blu-ray afspiller som også kunne afspille mine nuværende region 1 DVD'er, og faldt over en hos Laserdisken. Først var jeg lidt tilbageholdende med at bestille p.g.a.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Man kan meget ofte, på Laserdisken, finde dvd'er, man ikke finder andre steder. Desuden god service. Jeg havde bestilt 2 dvd'er, og betalt med kort. Men mandag var der pludselig ikke dækning på kortet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di noleggio film

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Laserdisken er Danmarks største online DVD film og Blu-ray film forhandler med forretninger i København og Aalborg.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Super god service

Super god service.
Bestilte fire film og et box-set, og de kunne hentes i pakkeboksen næste dag. Alt er som beskrevet. Ikke sidste gang jeg handler der :)

10 luglio 2024

Kan anbefales

Jeg bestilte en Blu-ray disc fra Laserdisken, og oplevelsen var super god. Den var ikke tilgængelig nogle andre steder online. De nødvendige informationer om disken var på hjemmeside - regionskode, så jeg var sikker på at jeg kunne afspille den, samt både sprog og undertekstsprog. Discen var ikke på lager i første omgang, så jeg måtte vente lidt ekstra, men det var også oplyst ganske fint. Jeg synes faktisk også den ankom ret hurtigt, selvom den oprindeligt ikke var på lager.

Så jeg giver Laserdisken mine varmeste anbefalinger. Jeg ser frem til at handle her igen.

3 maggio 2024

Perfekt

Alt er gået perfekt ved min bestilling-god kundeservice når man ringer til dem.
Kan kun anbefale dem til alle der samler på dvd’ere og leder efter sjældne dvd film.

28 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

Mistet film

Roddet forløb med mistet pakke. Brug af postnord bryder jeg mig ikke om fordi de er ustabile og fordi de (postnord) over måneder sagde de fiksede det lige om lidt, men syltede sagen i praksis.
Der er dog nu ved at blive fundet en løsning, som virker til at gå i orden. Udover en smule rod i logistikken går "klagen" på at service er dårligt igennem postnord, og at de virker lidt som om de bebrejder kunden at postnord har mistet deres pakke.
Når det er sagt, så har jeg på en eller anden måde også respekt for at hvis de ikke (for some reason) mener noget er deres fejl så er det mere "f*** dig" end "kunden har altid ret". Da jeg ringede til postnord sagde deres ord "vi fikser det" og deres handlinger sagde "f*** dig", hvor når man taler med laserdisken selv så er tættere på omvendt,. Det er måske lidt comic book guy fra the Simpsons over det. Lidt et call back til en tid hvor butikken gør dig en tjeneste ved at sælge til dig og ikke omvendt. Der er en anden slags respekt i at de ikke er bange for at fortælle dig offentligt at de synes din far er et fjols og at du er er en snerpet idiot (de har desværre fjernet de skarpeste kanter i deres svar).
Jeg havde nok fortrækket at have modtaget filmen, ikke at skulle have brugt timer på at bokse med postnord og blive fornærmet offentligt fordi et firma havde mistet min vare, men altså, det kan jo ikke lykkedes hver gang. Det er nok også godt at det findes små firmaer der kan finde gamle film, så må man jo tage det med.

21 dicembre 2023

Risposta di Laserdisken

Det er ret nyt - i 2023 - at vi gav kunderne mulighed for selv at vælge postbutik, og vi havde ærligt talt ikke forudset, at en kunde SAMME dag ville bestille to gange og vælge to FORSKELLIGE postbutikker. Vi tog højde for, at kunder af og til flytter, så vi registrerer den SENEST valgte postbutik som kundens valg af postbutik. Det er forklaringen på, at de to film, der begge var bestilt den 18. december, blev sendt til den SENEST valgte postbutik. Indrømmet, vi havde ikke forudset, at det ville give problemer, idet vi opfordrer kunderne til at kontakte os, når en film undtagelsesvist skal sendes til en anden adresse.

Din klage synes reelt at gå på valget af PostNord, så det vil jeg begrunde: Vi har brugt det kongelige danske postvæsen (nu PostNord) siden 1984, og vi har gode erfaringer. Det er sjældent, at en forsendelse ikke når frem, og endvidere tilbyder PostNord brevforsendelser, dvs. en film kan smides ind ad brevsprækken. Det er billigt og let for kunden, der hverken behøver være hjemme eller gå i postbutikken, og den mulighed vil vi gerne tilbyde. Uheldet skete i ugen op til jul, hvor alle er ekstremt pressede og må ty til hjælp af uerfarne medarbejdere. Fejl kan ske, især i den periode, og det oplever alle fragtselskaberne. Ikke kun PostNord.

Vi er i kontakt med din far om en løsning. Den pågældende film var desværre det sidste eksemplar, så vi kan ikke "bare" sende et andet. Vi returnerer selvfølgelig gerne pengene, når en film forsvinder, men da din far meget gerne vil have filmen, har vi aftalt med ham, at vi afventer, om PostNord finder den.

Supplerende kommentar: Tak for din ændring. Jeg anerkender, at vi må miste en stjerne i og med, at du endnu ikke har fået filmen. Jeg har fjernet min kommentar, efter at du påpegede, at den kunne opfattes som en fornærmelse. Det var ikke tilsigtet, "bare" et uheldigt forsøg på en joke.

Filmsamlerens ven (Anbefalet)

Efter omkring 10år af være en kunde i Laserdisken har jeg opblevet dem lave en lille fejl... De gav en fantastisk service som de plejer og det var faktisk en sjov opblevelse da jeg aldrig har opblevet dem lave en fejl :-).
De er altid super flinke og kunden er altid i fokus, mine vare er altid kommet til mig i god tid og tilstand jeg bliver ved med af købe af dem til jeg kan sige af jeg har været kunde omkring 20år! ;-).
Varmt anbefalet!

19 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Stort udvalg og god service

De har alt, og det jeg ikke selv kunne finde i butikken, kunne findes på lageret eller bestilles hjem. Også meget informative ift til, hvis dvd'en er i et andet format eller ikke kan afspilles på almindelig afspiller. Jeg handler der gerne igen

31 luglio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Det er et vildt dyrt sted at handle

Det er et vildt dyrt sted at handle, de tager altid en del mere end andre steder, koster en film 100kr et andet sted kan man snidlt regne med den koster 180kr herinde.

Jeg forstår ikke hvorfor folk gider at handle derinde, man bliver taget i röven angående priser.

To stjerner fordi hvis man vælger at købe noget, så modtager man i det mindste sine ting.

23 novembre 2022

Risposta di Laserdisken

Kan du specificere din kritik, så vi kan handle på den? Jeg kan se, at du har købt 3 Blu-ray plader i Laserdisken til hhv. 99 kr., 29 kr. og 129 kr. Den sidste kunne ikke længere fås i Danmark, så vi hentede den hjem til dig fra Tyskland. Hvad er det for film, der koster 180 kr. i Laserdisken, men 100 kr. "andre steder"? Jeg tror, du forveksler Laserdisken med en anden butik :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg var lidt i tvivl om det med de forskellige religioner og skrev en mail til dem om de kunne forklare mig det, så jeg fik købt de rigtige film. Kort tid efter fik jeg en mail tilbage med en god forklaring og en guide til mig.

Det eneste der var, var ventetiden men den var naturlig for det var over julen og de skulle bestilles hjem, så alt tager tid.

Men endelig fandt jeg de film jeg så længe har kigget efter, og tilmed fik en skøn service af dem.

Ikke sidste gang jeg har købt film hos dem.

16 dicembre 2022

Endnu en ordre 🤗🤗

Endnu en ordre ligger og venter nede ipakkeshoppen 🤗🤗 flere film som vi ikke troede var muligt at få. Eneste problem var at de skulle bestilles hjem først, hvilket jo selvfølgelig tager lidt tid. Så ordren blev i mellemtiden på 6 film i stedet for de 2 vi startede med at bestille. 😅😅 har handlet hos jer i mange år, og vender snarest tilbage.

18 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ikke registreret og tager dine penge

Jeg bestilte en film som de har på lager og som koste mig 504kr og efter at betale 504kr så ser jeg at jeg ikke har fået en mail og kan se at ordren ikke er indregistreret der mistede jeg lige 504kr hold jer væk der fra det er flok snyder

1 luglio 2022

Risposta di Laserdisken

Det hænder, at hurtige brugere lukker Nets' betalingsvindue, før det har nået at sende oplysninger om ordren videre til Laserdisken. Første råd: Luk ikke vinduet, og klik ikke videre, mens det stadig arbejder, for så får vi ikke ordren. Andet råd: Kontakt os (ring eller send en e-mail), hvis du IKKE modtager en ordrebekræftelse, for så er der selvfølgelig noget galt - typisk som nævnt ovenfor - og så fikser vi det med det samme. Et tip: Problemet løses ikke af, at du skriver på Trustpilot, at vi snyder dig. Du får højst afløb for din frustration. Mere info: Når du betaler hos Nets, laver du en reservation, som gør det muligt for os at hæve dine penge i forbindelse med behandlingen af din ordre, men du betaler faktisk ikke. Vi har IKKE hævet dine penge. Du har IKKE mistet noget.

Valutata 5 stelle su 5

Uundværlig for enhver filmnørd!

Uundværlig for enhver filmnørd!
Jeg har handlet på Laserdisken.dk siden 2004 og kan absolut anbefale dem. De gør det betydeligt nemmere at få fingre i udenlandske udgivelser. Og gennem dem er der adgang til et gigantisk udvalg af film.

10 giugno 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più