Die Bestellung des Rasen war problemlos. Die schnelle Rückmeldung und klärende Fragen kam ausgesprochen schnell. Genauso wie ein Verlegeplan. Sehr schnelle und kompetente Beratung. Auch auf Verlegungs... Leggi di più
We zijn zeer goed en vooral ook heel snel geholpen met onze vragen. De reacties op vragen per mail werden zeer snel beantwoord waardoor het bestellen, betalen en kunstgras ontvangen zeer snel en so... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was heel prettig om eerst 4 stalen te kunnen ontvangen waaruit we een keuze konden maken. De bestelling van het kunstgras op maat verliep daarna voorspoedig en werd goed verpakt thuis afgeleverd.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kunstgras Luna is zo mooi, ik ben bij Kunstgrasnet heel goed geholpen. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en binnen no time hebben ze het gras opgestuurd en je kreeg ook instructies over hoe je gras kunt p... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Kunstgrasnet
Scritti dall'azienda
Sisalstraat 75, 8281 JK, Genemuiden
- (+31) 038 - 38 55 424
- info@kunstgrasnet.nl
- www.kunstgrasnet.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Goede kwaliteit prijs,snelle levering…
Goede kwaliteit prijs,snelle levering en klantvriendelijk
Goed product en snel geleverd.
Goed product en snel geleverd.
Ook als er iets mist bij de bestelling wordt dit snel opgelost.

Risposta di Kunstgrasnet
Goservice upsed en snel geleverd
Goed en snel geleverd, hoe wel wij niet echt tevreden zijn over UPS, op vrijdag wordt de levering uitgesteld, en op de eert volgende werkdag geleverd, dus dat is maandag, nee hun kwamen op zaterdag, en toen waren wij er niet, dus toch uiteindelijk maandag, nu ik het heb gelegd, is de kwaliteit van het gras van hoge kwaliteit.

Het hele proces
Stalen opgevraagd, deze kwamen snel binnen. Nadat we onze keuze hadden gemaakt en doorgestuurd kregen we snel de offerte. Er werd daarna gevraagd om foto’s een tekening met de exacte maten. Dit had ook bij eerste offerte gekund. Waarschijnlijk doen ze dat niet omdat er dan mensen gaan afhaken.
Daarna kregen we opnieuw een offerte met het juiste bedrag ( viel lager uit in ons geval)
De mannen die het kwamen leggen hebben snel gewerkt en hebben alles netjes achtergelaten. Het ziet er super uit allemaal.

Risposta di Kunstgrasnet
Goede service met kunstgrasstalen en…
Goede service met kunstgrasstalen en prachtig kunstgras!

Andere bezorgdienst!
Maandag een kunstgras mes besteld. Zou woensdag binnen komen en op vrijdag nog niet binnen. Verstuur je pakket met een andere dienst dan dpd
Alles is gegaan zoals afgesproken
Alles is gegaan zoals afgesproken. We hadden zelf voor de ondergrond gezorgd, maar zij hebben het aangetrild en strak aangelegd. Wij zijn erg tevreden.

Risposta di Kunstgrasnet
De website is superduidelijk en geeft…
De website is superduidelijk en geeft je een goed overzicht van alle soorten kunstgras. Je kunt gratis stalen aanvragen, en die zijn er zo! Ook de bezorging ging snel.

Niet klantgericht
Erg teleurgesteld over de klantvriendelijkeheid.
Kunstgras zou op 8 juni geleverd worden, online gevraagd dit in achtertuin te plaatsen.
Zonder overleg hebben ze dit zelf aangepast naar 3 juni. De bezorger heeft aangebeld (ik was thuis maar heb het niet gehoord), het duurde hem te lang en hij heeft de gigantische rol in voortuin gedumpt en is vertrokken. Geen telefoontje, niks. Gewoon zonder contact met bewoner een gigantisch zwaar ding in voortuin achtergelaten. We kunnen nu onze voordeur niet bereiken met kinderwagen.
Ik kwam er 10 minuten erna achter (1215 uur), heb direct gebeld. Telefonisch niet bereikbaar tot 13 uur. Lekker handig. Ik heb een whatsapp naar hun bedrijfswhatsapp gestuurd (geen reactie) en om 13 uur direct opnieuw gebeld.
Aardige man aan de lijn, maar ze kunnen niks betekenen. Willen niet terugkomen om het alsnog netjes te leveren “voorlopig zijn we niet bij jullie in de buurt” en daarmee af. Hij zou ons al “tegemoetgekomen zijn” door aan te bellen en een foto te maken van de levering (hoe is dat een tegemoetkoming?).
Tot zover klantvriendelijkheid.
Over de kwaliteit van het kunstgras kan ik nog niks zeggen, het ligt nog in een gigantische rol in mijn voortuin.
The website experience was brilliant
The website experience was brilliant. Looking forward to receiving the grass and setting up my balcony !

Risposta di Kunstgrasnet
Duidelijke uitleg en merkbare vakkennis…
Duidelijke uitleg en merkbare vakkennis hebben geholpen bij het kiezen.

Fast and good quality
Fast and good quality! Measurements are correct, artificial grass looks cozy and feels really comfy

Prachtige grasmat.
Het is prachtig. Snelle levering. Goede communicatie. Aardige behulpzame koerier.

Risposta di Kunstgrasnet
Duidelijke site en snelle levering.
Duidelijke site en snelle levering.
Goede communicatie via de mail.

Door de gratis stalen
Door de gratis stalen, kon ik gemakkelijk een keuze maken. Prima bezorging en in goede staat ontvangen.

Zelf een grasmat leggen
Zelf een grasmat leggen, daar komen veel vragen bij. Kunstgrasnet heeft mij daarbij telefonisch en via mail goed en snel bij gehlopen. Levering was ook snel.
Aanrader voor een volgend project