Het geleverde kunstgras is heel mooi en van een goede kwaliteit, prijs/kwaliteit goed. Een van de bijgeleverde accessoires kwam niet met het bestelde overeen en had een wezenlijk verschil in ge... Leggi di più
Ik ben nog steeds helemaal gelukkig met mijn kunstgrasgroene achtertuin. Nu is het ook leuker om de border te onderhouden en ik heb ook nog grote plantenpotten die op mijn gras komen te staan. De bez... Leggi di più
Geweldige service. 2 jaar geleden kunstgras bij besteld en we wouden nu dezelfde weer hebben. Mail gestuurd en ze hadden nog een reststuk en die werd binnen een dag meteen geleverd.
Dettagli dell'azienda
- info@kunstgrasnet.nl
- www.kunstgrasnet.nl
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Geweldige service
Goede kwaliteit producten
Een van de bijgeleverde accessoires kwam niet met het bestelde overeen en had een wezenlijk verschil in gebruik, dat het incompleet was maakt dat ik geen vijf maar vier sterren beoordeel.
De bezorger was heel vriendelijk en heel behulpzaam bij de levering. Ook de medewerkers aan de telefoon waren vriendelijk en konden antwoorden op mijn vragen geven.
Fijn bedrijf!
Ik ben nog steeds helemaal gelukkig met…
De bezorging was met eigen chauffeur en auto en het gras werd in de achtertuin neergelegd.
Absolute aanrader!
Omdat ik twijfelde over het soort kunstgras kreeg ik vier staaltjes gratis opgestuurd. Goed advies gekregen over het soort gras dat geschikt was in mijn situatie. De heren hebben het keurig gelegd, en waren gezellig. Ik woon twee hoog zonder lift, maar dat was geen enkel probleem. Na afloop kreeg ik advies over het onderhoud. Kortom; uitermate tevreden en ik raad iedereen die kunstgras overweegt aan om het bij kunstgrasnet te kopen.
Zeer tevreden
Stalen toegestuurd. Snel gereageerd en goed uitgevoerd. Alles conform de planning

Snel reageren op e-mails
Snel reageren op e-mails, bestelling aanpassen zonde gedoe, kwaliteit

Kunstgras
De reviews die op sociaal media staan zijn dus echt werkelijkheid! Zeer gastvrij ontvangen en hele goede voorlichting!
TOP!
M. Ruessink

Risposta di Kunstgrasnet
Tijdige levering (3 dagen te vroeg).
Tijdige levering (3 dagen te vroeg).
Alle maten kloppen mooi materiaal.
Wij hebben de juiste keuzes gemaakt.

Risposta di Kunstgrasnet
Het was met de verkoper besproken dat…
Het was met de verkoper besproken dat het in de lift zou kunnen,maar een rol van 4 meter en 60 kg kon niet ,maar de chauffeur had een oplossing en heeft de rol in zijn eentje langs het pladak omhoog gewerkt ,petje af voor de chauffeur.gr Gust

Risposta di Kunstgrasnet
Het contract aan de telefoon was fijn…
Het contract aan de telefoon was fijn en oplossing gericht. De levering was top. De chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Het kunstgras voldoet volledig aan onze verwachting.

Risposta di Kunstgrasnet
Top bedrijf goede uitleg en uitstekende…
Top bedrijf goede uitleg en uitstekende aanleg van het kunstgras.

Kwalitatief en snel
Fijne site. Eerst proefstalen besteld en nu het kunstgras zelf wat we gekozen hebben. Goede verzending en kwalitatief materiaal, super!

Risposta di Kunstgrasnet
Snelle levering van zowel de proefstalen als de definitieve bestelling.

Risposta di Kunstgrasnet
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.