Kunstgrasnet Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Die Bestellung des Rasen war problemlos. Die schnelle Rückmeldung und klärende Fragen kam ausgesprochen schnell. Genauso wie ein Verlegeplan. Sehr schnelle und kompetente Beratung. Auch auf Verlegungs... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn zeer goed en vooral ook heel snel geholpen met onze vragen. De reacties op vragen per mail werden zeer snel beantwoord waardoor het bestellen, betalen en kunstgras ontvangen zeer snel en so... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bij aanvraag een volledige doos met samples die de werkelijkheid weergeven. Daarna goede hulp met inmeten en bovenal kwaliteit met leggen en oog voor detail

Valutata 5 stelle su 5

Het was heel prettig om eerst 4 stalen te kunnen ontvangen waaruit we een keuze konden maken. De bestelling van het kunstgras op maat verliep daarna voorspoedig en werd goed verpakt thuis afgeleverd.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino

Informazioni su Kunstgrasnet

Scritti dall'azienda

Kunstgrasnet is één van de grootste leveranciers van kunstgras in Nederland en België. Naast een zeer ruim aanbod van meer dan 40 verschillende soorten kunstgras die rechtstreeks geleverd wordt vanuit de groothandel kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen de beste kwaliteit leveren.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

481 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wat een geweldig gras

Wat een geweldig gras! Ik heb geen stalen besteld, want daar was geen tijd voor. Ik had ergens anders gras willen bestellen, waar ik al stalen van had gezien, maar deze bleek ik niet te kunnen ontvangen op mijn adres.
Ik heb de verschillende beschrijvingen gelezen en aan de hand daarvan mijn keuze gemaakt voor kunstgras excellence.

Wauw wat ziet het er mooi uit!! Tevens erg snel geleverd.

Helemaal top!

15 giugno 2026

Risposta di Kunstgrasnet

Geweldig om te lezen dat Excellence helemaal naar wens is! Fijn dat onze omschrijvingen hebben geholpen bij het kiezen en dat alles snel geleverd kon worden. Bedankt voor het vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Men komt de afspraken na en denken mee…

Men komt de afspraken na en denken mee aan oplossingen.
Vriendelijke hulp door het personeel en zeer beleefd als je de medewerkers aan de telefoon hebt

Groet

Wilcor Toele

Risposta di Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: afspraken nakomen, meedenken in oplossingen en vriendelijk contact. Bedankt voor je mooie review, Wilcor!

Valutata 5 stelle su 5

Snel binnen en goed verpakt

Snel binnen en goed verpakt. We hebben een goede keuze gemaakt met deze kunstgras. Werd ook aangeraden. Zeker omdat we honden hebben. Super.

11 giugno 2026

Risposta di Kunstgrasnet

Super om te horen dat jullie tevreden zijn met de keuze voor dit kunstgras. Fijn dat de levering snel en goed verpakt was, en dat het gras goed aansluit bij jullie honden.

Goede communicatie,snelle…

Goede communicatie,snelle levering,voldoet aan verwachtingen

Risposta di Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: goede communicatie, snelle levering en een product dat voldoet aan de verwachtingen. Bedankt voor je review!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Risposta di Kunstgrasnet

Wat fijn dat je dit deelt! Mooi om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze service.

Keurige communicatie

Keurige communicatie, legploeg keurig op tijd en alles netjes voor elkaar. Als een biljarttafel!

8 giugno 2026

Risposta di Kunstgrasnet

Super om te horen dat onze legploeg op tijd was en alles netjes heeft achtergelaten. Een resultaat “als een biljarttafel” — daar doen we het voor!

Snel geleverd

Snel geleverd, het gras voelt zacht aan en het gras is net echt.

12 giugno 2026

Risposta di Kunstgrasnet

Wat fijn dat je dit deelt! Mooi om te horen dat het gras snel geleverd is, zacht aanvoelt en bijna niet van echt te onderscheiden is.

Heel blij met mijn gras

Heel blij met mijn gras! Supersnel en netjes gelegd door 2 hele vriendelijke mannen. Keurig gewerkt en keurig gelegd. De kwaliteit van het gras is super!

12 giugno 2026

Risposta di Kunstgrasnet

Hier worden we blij van: vriendelijk personeel, keurig gewerkt en een mooi strak resultaat. Super dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het gras!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.
Goed en vriendelijk te woord gestaan.

7 giugno 2026

Risposta di Kunstgrasnet

Dank voor je feedback! Fijn dat alles vlot is verlopen en dat je goed te woord bent gestaan.

Valutata 5 stelle su 5

Topkwaliteit en top service!

Na een eerste bestelling toch een tweede bestelling voor een extra stuk gedaan. Er werd heel goed meegedacht in de configuratie, proactief advies gegeven waardoor de hovenier het heel mooi heeft kunnen aanleggen en achteraf nog een telefoontje met de vraag of het allemaal goed is gelukt. Ontzettend goede service en daarnaast gewoon heel mooi kunstgras. Echt een aanrader!

2 giugno 2026
Non scritta su invito

Nou, lees dit maar eens

Nou, om te beginnen, het product is prima.
Maar ik kreeg 3 x te veel geleverd, terwijl ik dat niet had betaald.
Als ik het in ontvangst had genomen, had niemand iets gemerkt, en had ik voor een aanzienlijk bedrag extra gehad.
omdat ik er op aandrong dat het niet goed was, hebben ze het weer mee genomen. Geheel onverwacht kreeg ik als reactie een prachtig cadeau.
Ik had niet verwacht dat echte kwaliteit en een uitstekende service en afhandeling nog bestond.

8 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Jammer van de langere levertijd

De levering duurde langer dan beloofd, maar de communicatie van de klantenservice was in orde en het ondertapijt voor mijn oude grasmat helemaal prima. Zo kon ik die weer hergebruiken.😊

4 giugno 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più