Tijdens het plaatsen van de bestelling werd keurig vermeld dat het product niet op voorraad was en dat de levertijd ongeveer 4 weken was. Na 3 en een halve week werd de bestelling opgestuurd. Het pakk... Leggi di più
Altijd goede service en redelijke prijzen. Bij problemen helpen ze altijd goed verder. Prima bedrijf naar mijn ervaring.
mijn eerste ervaring om een onder deel te bestellen bij Kruis Gereedschappen vriendelijke meneer naam kwijt aan de telefoon nam de tijd om mij te woord te staan. na overleg dat ik beter een mail met... Leggi di più
Onderdelen voor mijn makita haakse slijper besteld. bij aflevering blijken deze niet te passen. Per E-mail uitleg gevraagd wat er fout gaat. Geen antwoord ontvangen.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en onderdelen hiervoor. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, keuringen en inspecties door onze gecertificeerde keurmeesters.
Rotterdamse Rijweg 2, 3043BK, Rotterdam, Paesi Bassi
- 0104153692
- info@kruis.nl
- www.kruis.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Pièce jamais reçu, jamais remboursée !!! Une arnaque
J'ai commandé une pièce en mars, 4 mois plus tard, je n'ai toujours rien reçu. Ils ont bien évidemment encaissé l'argent et ne répondent pas à mes mails.
N'achetez surtout pas sur ce site.

Risposta di Kruis
Snel geleverd
Snel geleverd
Tandwielen voor buxusschaar Makita DUM 111 ZX
Van onze buxusschaar Makita DUM 111 ZX waren twee tandwielen kapot, deze kon ik bestellen via de website van de firma Kruis, binnen een week had ik ze per post ontvangen tegen een aantrekkelijke prijs. Netjes info ontvangen over de voortgang van de levering.
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs en snelle levering, goed geïnformeerd per telefoon.
De klantenservice is goed bereikbaar en…
De klantenservice is goed bereikbaar en ze zijn behulpzaam.
Snelle levering.
perfect zoals besproken en zeer vlotte…
perfect zoals besproken en zeer vlotte levering
Perfecte service
Perfecte service, 1 telefoontje, medewerker wist meteen antwoord, verzenden binnen 5 minuten met alle (Festool) gegevens in de mail!
Correct advies en snelle verzending ie…
Correct advies en snelle verzending ie een goede verpakking
Uitgebreide en correcte beschrijving…
Uitgebreide en correcte beschrijving van het gereedschap. Daarnaast scherp geprijsd ( vaak zelfs goedkoper dan de bekende grote aanbieders ) volgende dag geleverd in prima verpakking. Mijn eerste maar zeker niet de laatste aankoop bij Kruis!
Franchement au top j’ai reçu la pièce…
Franchement au top j’ai reçu la pièce de rechange rapidement et reçu un mail dès que celle ci fut envoyé, et merci aussi à trustpilot c’est grâce aux avis sur leur site que je me suis lancé.
Heel goede service.
Na een bestelling te hebben gedaan, kwam ik er achter dat ik nog iets nodig had, direct gebeld maar het eerste artikel was al verzonden. Ik bestelde toen de onderdelen die ik nog extra nodig had. De aardige persoon begreep het direct en stelde voor om de onderdelen toch nog op te sturen voor de helft van de normale bezorgkosten. Zoveel geld is het niet, maar alleen het idee/gevoel spreekt mij enorm aan.
Jan Nikkels
Snelle service
Snelle service, bestellen en opsturen.
Grote sortering onderdelen Makita
gewoon snel en goed geleverd
Dacht eerst zelf de beitels te slijpen…
Dacht eerst zelf de beitels te slijpen van mijn elektrische schaaf. Maar het gemak wint. Mooie prijs, en straks weer als nieuw.
Duidelijke tekeningen on line
Duidelijke tekeningen on line . Al jaren de specialist in online onderdelen voor je gereedschap
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.