Tusind tak til ortopædkirurg Jens Wester, du har gjort et godt stykke arbejde Har følt med i trykke hænder hele vejen Tusind tak til alle sygeplejersker på ortopædkirurgisk sengeafsnit. De sø... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Var fredag 20.03.26 indkaldt til operation pga. sprunget akillessene. Fik en MEGET grundig information om forløbet og en meget fin behandling af både overlægen, narkoselæger. Efter opvågning fik... Leggi di più
Fik foretaget en ambulant ortopædkirurgisk operation fredag den 22. Maj. Fra det første menneske der bød mig velkommen til det sidste menneske, der sagde farvel en utrolig empatisk oplevelse. Ikke på... Leggi di più
Neurologisk afd på Kolding sygehus.... FØJ. Elsebeth (overlæge) er den koldeste læge jeg nogensinde har mødt.... du bliver aldrig andet end et person nr hos hende. Jeg ringede og bad... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Forsiden
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
5,5 time minimums ventetid på at få…
5,5 time minimums ventetid på at få tjekket en brækket næse på DERES efterspørgsel.
Jeg endte med at gå eftersom jeg ikke selv mener min næse er brækket.
Sekræteren kunne godt have givet et realistisk bud på hvor lang ventetid der egentlig var, så jeg ikke skulle bruge 2 timer på bare at glo for at gå hjem igen…
BLIV ALDRIG SYG I HJERNEN
Neurologisk afd på Kolding sygehus.... FØJ.
Jeg ringede og bad om et telefonisk møde med afdelingen, D 27/10-20.
Nu i dag D 13/10-21 har jeg stadig ikke hørt fra dem!!!
Men jeg har lige ventet 34 minutter på at få konfirmeret at jeg står på deres opkalds liste.
Jeg kan kun græde over vores alles nye super(dårlige)sygehuse, som overhovedet ikke fungerer.
Peter E Andersen
Epileptisk patient.
Helt utrolig service 4 timers ventetid…
Helt utrolig service 4 timers ventetid med en finger der er skåret op og bare bløder man kan på Kolding sygehuset åbenbart ikke tage hensyn til at det er børn og et barn der er ved at besvime
Så mega dårligt og mega flabet personale
Hvor mange dårlige anmeldelser skal i mon have før i lære jeres personale at behandle patienter med respekt👎👎👎👎👎👎👎👎
Nul stjerner til jer
Rigtig dygtigt personale til…
Rigtig dygtigt personale til blodprøvetagning på små børn.
Dårlig og flabet behandling i…
Dårlig og flabet behandling i modtagelsen på skadestuen.
Derudover er det møg elendigt og koldt mad, de serverer på afdelingerne. Jeg har endda skrevet en mail til dem, men aldrig modtaget noget svar.
Forfærdelig håndtering på børnemodtagelsen
Forfærdelig håndtering på deres børneafdeling. Vi får en akuttid ved lægevagten da vores søn på 11 måneder har haft opkast uafbrudt i 24 timer - han er voldsomt dehydreret og indtager hverken mad eller væske. Efter mere end tre timer i ventelokakle er der stadig ikke kommet nogen for at hjælpe os. Vores baby skriger og græder, og det bliver værre og værre, og sygeplejerskerne bliver ved med at sige at lægen er på vej om fem minutter.. fuldstændig horribel behandling, vi har aldrig oplevet lignende - simpelthen så voldsom utryg situation som sygehuset sætter forældre og småbørn i. Under al kritik. Vi sidder pt. På 3 time med en lidende baby og venter...
STOR ros!
Efter 3 dage på henholdvis akutafdelingen og hjerteafdelingen med 3 blodpropper, fortjener AL personalet simpelthen den største ros de kan få. Så venlig og omsorgsfuld behandling kan selv et 5-stjernet hotel i København ikke diske op med.
Dette gælder alle lige fra portør til overlæge.
Af hjertet tak for god behandling!
Og så ikke mindst stor ros til køkkenet! Maden er velsmagende og fint varieret. Det bedste af det hele er, at opdage man IKKE er muslimforskrækket. 2 ud af 3 dage med svinekød på menuen er skú okay👍
Stor tak til køkkenet🤗
Mvh. Michael
Stue 42,3
Så ligger min mand på OUH og kæmper for…
Så ligger min mand på OUH og kæmper for livet, pga fejlbehandling og fejlvurdering på Kolding sygehus. Hver eneste dag er en kamp for min famile pga uduelige læger på Organkirurgisk afdeling i Kolding. Det er virkelig forfærdeligt, at lægerne får lov til st fortsætte med den inkompetance😢🤬
Gentagne alvorlige fejl
Gentagne alvorlige fejl, som kunne have haft yderst alvorlige konsekvenser, med amputation eller døden til følge. Men pigen på 8 år “nøjes” med at miste en stor del af sit lår og er skamferet for livet. “Tak” Kolding 🤬😭
Blandet oplevelse
Blandet oplevelse, personalet er venligt, helt bestemt - men
ingen information om kræft eller ej i blodprøve
håndtryk i disse coronatider
foruroligende dårlig hygiejne sammenlignet med levnedsmiddelindustrien - hårnet dækkede ikke håret - heller ikke på dem, der skulle operere
og anæstesisygeplejersken havde øreringe på - som ligesom håret heller ikke var dækkede.
Synes måske at være ligegyldigt ved en kikkertoperation - men er ikke tilladt ved fremstilling af spraydåser til levnedsmidler!
og så et råd - spørg om, patienten vil have gennemgået indgrebet i stedet for "nogle spørgsmål?", som man måske kort efter opvågningen ikke er helt klar til.
Søde,smilende personale
Søde,smilende, og venligt personale. Super lækker mad. Lyst og venligt.
3 omgange med alt for lidt personale
3 omgange med alt for lidt personale! Super dårlige mulighed for dem til at udføre deres arbejde. Vi er tvunget til at bruge jer, men er væk hvis vi får muligheden, vi sidder nu på 4 time og venter med en pige på 7 måneder. Hvor de sidste 3 har været på en læge.
Måske der er for lidt på arbejde!!!!
Har været igennem godt 6 måneder forløb…
Har været igennem godt 6 måneder forløb med galdesten, betændelse af binyren og seneste fjernelse af galdeblæren samt stent. Organkirurgisk afdeling har været et godt bekendskab og der er intet at klage over!!
Mange tak
Min datter var indlagt i nogle dage med sit nyfødte barn, som skulle tankes op, da amningen ikke gav nok mælk. Jeg var på besøg dagligt på barselsafd. "Storken" og oplevede uden undtagelse et kompetent og imødekommende personale, som tydeligvis tænkte i at forebygge vanskeligheder fremfor at reparere. Meget positiv oplevelse på alle måder og tak for det.
Jeg fik en god motagelse,
Jeg fik en god motagelse,
Personalet er på alle måde søde og pro!
Men jeg fikn aldrig min medicin til tiden.,"de havde glemt mig"
Jeg lod mig selv udskrive,fik ingen behandling der var påkrævet.
Held og lykke fremover!
Syhehusophold
Har netop været indlagt 5 dage på Kolding Sygehus medicinske afdeling. ALLE fortjener 5 stjerner, søde, hjælpsomme og smilende. De varter en op i hoved og hale. Det var jo wellnes på den offentliges regning 🌹🌹🌹🌹🌹
Under alt kritik man kommer og næsten…
Under alt kritik man kommer og næsten ikke kan gå og skriger af smerte og de beder en tage en Panodil og siger man kan lære at bestillle lang tid før. da de har over 3-4 timers vente tid og ikke syntes vi var velkomne nok og sluttede af med at sige smut til egen læge i morgen eller riing til det her nummer så kan det være de har tid længere syd på i landet
Hej Alfred i Kolding.
Hej Alfred i Kolding.
Det var godt nok sejt, at du kunne vente i 15 timer. Flot gået.
Da jeg var lille - i gymnasiet - så lå jeg i 8 timer på Gentofte Sygehus med et totalt smadret håndled uden bedøvelse, indtil min far kom.
Så gik det vandvittigt stærkt med 2 overlæger.
Hvorfor skal du vente i 15 timer, når jeg kun ventede i 8 timer?
Det er de nye fine sygehuse, hvor de bruger mere tid på at købe penalhuse og rygsække og dyre stole.
Det skal så tastes ind på edb. Og så råber alle ansatte i munden på hinanden. Hvem skal betale?
Det skal du. 3 direktører er blevet smidt ud af skolen. Det kostede 8 mio. Der er ikke råd til hjælp til dig.
Hvis du bor i en lille by uden busser og ingen penge har, så ......
Folketinget har besluttet at lukke alle små skoler. Der skal være kornmarker.
Når du og alle dine skolekammerater stemmer til elevrådet, så bestemmer du selv, om du vil stille op. Alle kan stemme på dig.
I Danmark kan du ikke stille op. 2 % bestemmer om du må stille op til elevrådet.
Det er så ikke lovligt. Men det gider Folketinget ikke at lege med.
God bedring
Akutafdeling med ro og retning!
02/09-2018
På akutmodtagelsen med morfar som vidste sig at have en lungebetændelse. Super hurtig og kompetent afklaring og effektuering af behandling.
Let forståelig læge og meget sød og dygtig sygeplejerske, Pernille, med kommunikative skills helt i top! Morfar var allerede bedre bare ved at komme ind i så trygt et miljø. Desuden flyttet på relevant afdeling efterfølgende. Super patientforløb.
Tusind tak!
Var på organkirurisk afdeling…
Var på organkirurisk afdeling dagkirurgi for at blive behandlet for lyskebrok.
Fin oplevelse, sød personale, rigtig god information før og efter operation. Rigtig fin forplejning og betjening af alle stor rose til dem.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.