Tusind tak til ortopædkirurg Jens Wester, du har gjort et godt stykke arbejde Har følt med i trykke hænder hele vejen Tusind tak til alle sygeplejersker på ortopædkirurgisk sengeafsnit. De sø... Leggi di più

Var fredag 20.03.26 indkaldt til operation pga. sprunget akillessene. Fik en MEGET grundig information om forløbet og en meget fin behandling af både overlægen, narkoselæger. Efter opvågning fik... Leggi di più

Fik foretaget en ambulant ortopædkirurgisk operation fredag den 22. Maj. Fra det første menneske der bød mig velkommen til det sidste menneske, der sagde farvel en utrolig empatisk oplevelse. Ikke på... Leggi di più

Neurologisk afd på Kolding sygehus.... FØJ. Elsebeth (overlæge) er den koldeste læge jeg nogensinde har mødt.... du bliver aldrig andet end et person nr hos hende. Jeg ringede og bad... Leggi di più

1. Ospedale privato
  2. Ospedale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Forsiden

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,8

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Stor tak til personalet på intensiv…

Stor tak til personalet på intensiv afdeling X. Min mor var indlagt der i nogle dage, inden hun sov ind. Meget respektfuld pleje af hende og vi pårørende fik den fineste behandling. Af hjertet tak til jer alle for den bedste behandling. Og mange tak, for den smukkeste afsked jeg fik med min mor.

10 marzo 2023

Jeg fik kejsersnit på kolding sygehus i…

Jeg fik kejsersnit på kolding sygehus i sommers, og jeg var på børneafdelingen i går med min lille pige, der var gået i feberkramper.
Jeg er blevet mødt af så søde mennesker begge gange. Både ambulancefolk, læger og sygeplejersker.
Det betyder så meget at blive mødt med forståelse og omsorg når man føler sig allermest sårbar.
Tak

5 febbraio 2023

Behandling af min kæreste først og…

Behandling af min kæreste først og fremmest skal der ikke gå flere timer før at man for noget smerte lindrende medicin. og det virkede som om at personalet på de afdelinger hun kom ikke snakkede sammen overhovedet og så skal sengen være klar vi var der næsten i 2 døgn og vi havde overhovdet ikke set nogen former for rengøring.

22 gennaio 2023

Jeg var indlagt på Kolding sygehus med…

Jeg var indlagt på Kolding sygehus med blindtarmsbetændelse
og jeg ventede 16 timer på at blive opereret, men det var fordi
der hele tiden kom akutte foran i køen. Forståligt nok
Ellers var opholdet helt i top. Personalet på opvågningafsnittet
var ok, blev lidt irriteret på dem fordi jeg skulle vente så lang tid
men det er jo ikke deres skyld. Faktisk har alle hospitaler i DK en
dårlig rating på trustpilot, som nok skyldes mangel på personale.
Og personalet på Organkirogisk afdeling var også helt i top.

24 dicembre 2022

At smide så mange penge i detsygehus er…

At smide så mange penge i detsygehus er spildt min søster var indlagt på akut modtagelsen og da jeg kom dagen efter havde hun hverken fået vådt eller tørt hun sku selv hente i et køkken i en anden afd har 20%syn diarré og lå i seng med afføring både på dyne og lagen jeg henvendte mig til sygeplejersker men de havde travlt med at snakke og grine så de hyggede sig 2 timer efter gik jeg hen igen da de ikke var kommet med piller som lægen havde sagt og det var det samme under alt kritik på kolding sygehus har jeg ikke set nogen løbe stærkt tværtimod

21 settembre 2022

Frygtelig underbemandet sted

Frygtelig underbemandet sted! Min mor fik i dag chok til hjertet-akut indlagt! Vi kommer op på Kolding sygehus få timer efter! Ingen bemanding! Ingen forklaring! Vi må selv løft min mor, ud på badeværelset-med slanger maskiner og pille ilt af hende. Jeg har en diskos og kan slet ikke de løft! Herefter kan vi små løfte hende tilbage-i en blodig seng! Vi aner ikke hvor blodet er fra! Vi trækker nu i nød snoren! Her sker intet i over 20 minutter! Jeg går frustreret ud på gangene og kalder.. halloooo -halloooo! Ingen respons! Er dette hvad vi får for vores skattepenge! Underbemandet selvbetjening! Blodige senge! Ingen hjælp! Skam jer Kolding sygehus også på jeres underbemandede personales vejne!

18 settembre 2022

Blev indlagt til alkohol afrusning

Blev indlagt til alkohol afrusning. Jeg havde ikke sovet i 5 døgn der. Så giver de mig i mine øjne placebo piller. De havde ingen virkning overhovedet! Jeg smuttede kl 00 og kørte ud og købte 18 øl. Så nu kan jeg da sove lidt. Du skal aldrig nogensinde blive indlagt for afrusning

12 agosto 2022

Ingen information

Ingen information, ingen tilbagemeldinger, ingen service, dårlig opførsel af personalet i receptionen ved Skadedtuen på Kolding Sygehus. De var ikke hjælpsomme endsige høflige i receptionen, som en ansigtet udadtil. Selvfølgeligt er dette subjektivt, men det her synes jeg var under alt kritik. Nogen må gøre noget på hospitalet!

Ventede 5,5 time på skadestuen med et barn i nat! Godt nok en skuffende oplevelse! Øv!

24 giugno 2022

5,5 timer ventetid og brok fik andre foran i køen

Vi ventede i går aftes i 5,5 timer på skadestuen. Efter 4 timers ventetid kom en mor til skadestuen med sin datter. Grundet morens brok og opførsel, kom de til foran alle os andre, som troligt havde ventet. Det er simpelthen grotesk, at man kan få lov at komme til med den opførsel! Datteren var ældre end mange af de andre børn, som også troligt ventede i 4-5 timer, så alder var ingen undskyldning. Og skaden var matchende flere af de andre ventende.

19 maggio 2022

Patienterne er i gode hænder

Blev henvist til akut røntgen på Kolding sygehus i går med mistanke om en blodprop i benet. Det var god nok. Blev taget med til akut afdelingen og fik snakket med både sygeplejerske, praktikant, læge, lægestuderende. Alle var simpelthen så professionelle, rare, rolige, søde og ikke mindst smilende. Også selv om der var nok at lave. Fik tilbudt en lille fin frokost og drikke. Det hele tog 2 en halv time og det er vel meget fint. Så tak til jer alle på akut!

Desværre koster de piller jeg nu skal tage en mindre formue 1700kr men det er ikke deres skyld..

8 marzo 2022

Hjerteafdelingen

Hjerteafdelingen d. 11/2 2022
Få patienter på afdelingen/sidst på dagen

Flabet, tvær, doven ældre sygeplejerske som burde overveje, hvorvidt hun burde arbejde med menesker - syge som raske.

Generelt set - sløv behandling til trods for få patienter og rigeligt personale.

Min pårørende 90+ måtte gå sulten i seng dagen før pga. manglende information dagen i forvejen og d. 11/2 var der ingen hjælp til maden til dem, som ikke havde kræfter til at kunne skære maden ud, ja så kunne man jo bare sulte igen. Ved tilkald tog det 20 min. inden der kom en forbi og hjalp og ved henvendelse var der sure miner - der var rigeligt af personale!

Hvis sygeplejersker, selv om de ikke gider deres arbejde, ikke kan være professionelle og gøre det de får løn for og især når de arbejder med syge mennesker, så bør de finde sig et nyt arbejde. Sure, tvære og dovne kan de gemme til deres fritid!

12 febbraio 2022

Har været igennem en operation hvor jeg fik 3 skruer i skinnebenet…

Har været igennem en operation hvor jeg fik 3 skruer i skinnebenet og må sige at alt har været til UG+
Lige fra skadestuen hvor jeg kom ind, til operationsgangen hvor jeg fik sat skruerne i og forløbet på de 6 uger med skinne på, har det været en yderst positiv oplevelse.
Alle har været profesionelle og meget søde.
Jeg vil specielt fremhæve Kirurg Peter Ivan Andersen som er et fantastisk dejligt positivt menneske og en super dygtig kirurg. Operationen tog 40 min. Og jeg har ikke haft hverken ondt eller komplikationer af nogen art. Her 6 uger efter har jeg smidt skinnen og må støtte fuldt ud.
Tusinde tak til alle på Kolding sygehus og speciel tak til dig Peter Ivan👍

30 novembre 2021

Roser til super godt team på skadestuen og på ortopædisk afdeling

Henvist til skadestuen med hul og mega infektion i foden. De havde en meget travl dag, men de havde alligevel tid til at give mig professionel og kærlig behandling på skadestuen og såvel kirurger, anestesilæge, sygeplejesker, elever og praktikanter gjorde det helt fantastisk lige fra modtagelse og undersøgelse til planlægning, orientering og operation. Efter planlægning og obligatorisk faste blev jeg gjort klar til operation, jeg fik jeg lagt en regional blokade af anestesilægen, jeg blev opereret ved 20-tiden af et super-vågent og muntert team, fik lidt aftensmad efter operationen og så en rimelig god nattesøvn. Morgenmad og stuegang var helt perfekt og jeg blev udskrevet efter frokost med værktøjer til at klare resten af problemet hjemme. Jeg har kun roser til et super godt team på skadestuen og på ortopædisk afdeling.

25 novembre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito